Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 25. helmikuuta 2016

Joukkotuhoaseita joutumassa terroristien käsiin – viime marraskuussa katosi ydinmateriaalia Basran kaupungin läheltä

Tässä tuore pastori Hal Lindsey'n Watchman Warning -raportti, joka varoittaa lisääntyvästä vaarasta koskien joukkotuhoaseiden joutumista radikaalien islamistiterroristien käsiin. Tästä osoituksena joidenkin tahojen paljastukset, että ISIS-järjestö on edennyt ponnisteluissaan rakentaa tai hankkia näitä terroriaseita, kuten likaisia pommeja, jotka voivat saada aikaan laajaa vahinkoa ihmisväestöille länsimaissa. Illuminatin suunnitteleman 3. maailmansodan vaara on ilmeinen jos terroristit onnistuvat tavoitteissaan esim. Amerikan kohdalla. Seuraavan raportin suomensi: Olli R.

------------------------

Joukkoterrorin aseet
Weapons of Mass Terror
By Hal Lindsey 24.2.2016

http://www.hallindsey.com/hlr-2-24-2016/

Viimeisten kuukausien aikana, Irak on kiireellisesti etsinyt radioaktiivista materiaalia jota on varastettu kyseisestä maasta viime vuoden lopulla. Viranomaiset pelkäävät siellä, että se on joutunut ISISin käsiin. Irakin ympäristöministeriön muistio kutsuu puuttuvaa materiaalia ”erittäin vaaralliseksi”.

Reuters uutisoi, ”Materiaalia, jota säilytetään suojakotelossa ollen kannettavan tietokoneen kokoinen, katosi marraskuussa säilytyslaitoksesta lähellä Basran kaupunkia kuuluen Yhdysvaltain öljykenttien palveluyritykselle nimeltä Weatherford.”

Weatherford käyttää hyväksi prosessia, jota kutsutaan teolliseksi gammaradiografiaksi testatakseen puutteita materiaaleissa, joita käytetään öljy- ja kaasuputkissa. Koska varastettu radioaktiivinen aine oli kotelon sisällä, joka on kannettavan tietokoneen kokoinen, se on tarpeeksi pieni salakuljetettavaksi minne tahansa.

Radioaktiivista ainetta ei käytettäisi atomipommia varten. He käyttäisivät sitä rakentaakseen ”likaisen pommin”. Se on tavanomainen räjähde terästettynä radioaktiivisella materiaalilla, joka saastuttaisi alueen, tappaisi kaikki lähelläolevat, ja mahdollisesti aiheuttaisi syöpää toisissa. Se voi tehdä alueesta asumiskelvottoman.

Likainen pommi on puhtaasti terroriase. Se on matalan teknologian ase, helppo valmistaa, tuhoisa vaikutukseltaan, ja sitä pidetään joukkotuhoaseena. Tällaista materiaalia on ”kadonnut” ennenkin, ja monet turvallisuusanalyytikot pelkäävät, että ISIS on kokoamassa merkittävää varastoa toiveissaan käynnistää laaja radiologinen isku jossakin päin maailmaa.

Radikaalit islamistiterroristit ovat haravoimassa maailmasta kaikenlaisia joukkotuhoaseita itselleen – ydinaseita, kemiallisia aseita, radiologisia aseita, ja biologisia aseita.

Viikonloppuna, viranomaiset Marokossa pidättivät ISIS-solun jäseniä, jotka olivat myöhäisessä suunnitteluvaiheessa koskien hyökkäystä kemiallisilla aseilla tuossa maassa. Ratsian aikana, Marokon keskusrikospoliisi löysi useita purkkeja kemiallista lannoitetta, joka sisältää rikkiä, ja vapauttaa kohtalokasta kaasua kuumennettaessa.

Useat uutisselostukset mainitsevat, mutta eivät käsittele tarkemmin, kommentista, jonka antoi M. Elarji, Marokon riskienhallintaryhmän jäsen. Elarji sanoi, että ratsia paljasti myös ”muita kemikaaleja jotka voivat luoda jäykkäkouristustoksiinia.”

Australian ulkoministeri, Julie Bishop, sanoi puheessaan viime vuonna. ”Lukuunottamatta joitakin raakoja ja pienimuotoisia pyrkimyksiä, perinteinen viisaus on ollut, että terroristien pyrkimys hankkia ja aseellistaa kemiallisia aineita on pääosin ollut tavoitteellista... Kloorin käyttö Daesch'in (arabian termi ISIS-järjestölle) toimesta ja sen järjestämä rekrytointi koskemaan teknisesti korkealle koulutettuja ammattilaisia, mm. länsimaista, ovat paljastaneet paljon vakavampia ponnisteluja kemiallisten aseiden kehittämiseksi.”

Wolfgang Rudischhauser'in mukaan, joka on NATOn joukkotuhoaseiden ydinsulkusopimusta valvovan keskuksen johtaja, ”ISIS oikeastaan on jo hankkinut tietämystä, ja joissakin tapauksissa ihmisasiantuntemusta, joka mahdollistaisi sen käyttää CBRN-materiaaleja terroriaseina.” (CBRN tarkoittaa kemiallisia, biologisia, radiologisia ja ydinaseisiin soveltuvia aineita.)

New York Times raportoi tällä viikolla, että Belgian poliisi löysi valvontakameralla otettua kuvamateriaalia belgialaisesta ydinvoimaviranomaisesta Mohamed Bakkali'n kodista, joka pidätettiin äskettäin syytettynä terrorismista. He uskovat, että Bakkali auttoi suunnittelemaan Pariisin iskut viime marraskuussa. Hänen terroristisolunsa oli ilmeisesti suunnittelemassa ydinvoimaviranomaisen sieppaamista pakottaakseen hänet antamaan ydinmateriaalia, jotta he voisivat rakentaa likaisen pommin.

Radioaktiivisen materiaalin leviäminen eri teollisuudenaloilta tekee sen saamisen terroristeille merkittävästi helpommaksi. Jim Walsh M.I.T:n turvallisuusopintojen ohjelmasta sanoi, ”Maailma on tulvillaan erittäin radioaktiivista materiaalia.”

Terroristien mahdollisuus saada tai rakentaa likaisia pommeja nostaa esiin vielä yhden puutteen Iranin ydinsopimuksesta. Iranissa, tiedemiehet väsäävät tappavaa radioaktiivista materiaalia jota käytetään likaisissa pommeissa, ja he tekevät sitä Yhdysvaltain hallituksen hyväksynnällä. Vaikka he noudattaisivat sopimusta ja eivät todella rakentaisi ydinpommeja, he voivat silti valmistaa laivalasteittain radioaktiivista materiaalia.

Ja Iran on edelleen terroristivaltio numero yksi maailmassa.

Iran voi pelkästään antaa tällaista materiaalia terroristeille keinona satuttaa Suurta Saatanaa (Amerikka) tai Pientä Saatanaa (Israel). Lisäksi ympäristössä, jossa on normaalia huutaa ”Kuolema Amerikalle” jumalanpalveluksissa, se on paljon todennäköisempää, että yksilöt avainasemissa katsoisivat muualle tai jopa osallistuisivat aktiivisesti terroristivarkauksiin koskien ydinmateriaaleja.

Jopa siinä epätodennäköisessä tilanteessa, ettei Iran koskaan rakenna todellista atomi- tai vetypommia, ydinsopimus jättää tuolle kansakunnalle kyvyn valmistaa likaisia pommeja sydämensä kyllyydestä.

Ongelma terroristien ja terrorismia rahoittavien valtioiden suhteen on se, että ne eivät näytä tuntevan mitään omantunnon tuskia käyttää mitä tahansa käytettävissä olevaa asettaan, ilmeisesti myös joukkotuhoaseita. ISIS on jo käyttänyt kemiallisia aseita taistelukentällä sekä kurdeja että Irakin joukkoja vastaan.

Alusta alkaen, ISIS-johtajat ovat julkisesti sanoneet, että he yrittäisivät hankkia tai rakentaa kaikenlaisia joukkotuhoaseita. He ovat menestyksekkäästi rekrytoineet noiden alojen palkittuja tiedemiehiä, ja heillä on suuret käteisvarat, jos he haluavat ostaa valmiita versioita tällaisista aseista.

Kuten Arutz Sheva huomauttaa, ”ISIS ei tuo esille minkään asteen moraalia tai pelkoa seurauksista.”

9/11 ravisteli maailmantaloutta, ja terroristit käyttivät ainoastaan lentokoneita. Joukkotuhoaseet käsissään, radikaalit islamistit voisivat tehdä mittaamatonta vahinkoa eri puolilla maailmaa.

--------------------

Suomentajan kommentti:

Onpa erittäin mielenkiintoista tuo Basran kaupungin kytkeytyminen ydinmateriaalivarkauteen viime marraskuussa. Cutting Edge -ministeriön johtaja David Bay nimittäin kirjoitti vuonna 2003 HeadlineNews -artikkeliinsa numero 1798 seuraavaa:

Lopuksi, meidän täytyy olla huolissaan Basrasta, sillä vuonna 1933 H. G. Wells kirjoitti kirjan "The Shape of Things To Come" jossa hän paljastaa osan illuminatin suunnitelmista aloittaa Kolmas maailmansota joka johtaisi "moderniin maailmanhallitukseen" jota "Kristus" (=Antikristus) johtaisi. Kuuntele huolellisesti tätä suunnitelman osaa, sillä me saatamme nähdä sen toteutuvan päivittäisissä uutisissamme:

"...tämä 'modernin maailmanhallituksen' suunnitelma onnistuisi kolmannella yrittämällä (kolme maailmansotaa) ja se nousisi pintaan jostakin sellaisesta joka tapahtuisi Basrassa, Irakissa." ["The Globalists: The Power Elite Exposed", Tri. Dennis Cuddy, s. 50].

Kysymys kuuluu, onko tämä viime marraskuussa (kenties 11.11.2015? & https://www.youtube.com/watch?v=IoPyNv5RRo0) tapahtunut radioaktiivisen materiaalin katoaminen Basran kaupungin läheisyydessä tuon H. G. Wells'in profetian täyttymys, joka johtaa 3. maailmansotaan?? Hyvin paljon mahdollista. Lue lopuksi http://endtimesforecaster.blogspot.fi/2016/02/the-basra-nuclear-incident-and-ww3.html.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker