Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 4. helmikuuta 2016

Profeetallisia kehitysaskelia tammikuun lopussa 2016 by J.D. Farag

Tässä pastori J. D. Farag'in tuore viimeviikkoinen profetiapäivitys, jossa hän käy tapansa mukaisesti läpi kuluneen viikon merkittäviä tapahtumia, joilla voi olla profeetallista merkitystä. Pastorin mukaan nyt eletään jo ajankohdassa, jolloin 'tuomiopäiväkellon' viisarit voivat lyödä keskiyötä minä hetkenä hyvänsä. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – January 31st, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 31.1.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-01-31.pdf

Pastori J.D. käsittelee joitakin profeetallisesti merkittäviä kehitysaskeleita joita tapahtui menneellä viikolla ja joista useimmat jäivät huomaamatta jatkuvan selostuksen myötä huomisista Iowan esivaaleista, jotka liittyvät USA:n presidentinvaaleihin.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluaisin käsitellä joitakin profeetallisesti merkittäviä kehitysaskelia joita tapahtui viime viikolla.
- Valitettavasti ne jäivät huomaamatta jatkuvan selostuksen myötä huomisista Iowan esivaaleista, jotka liittyvät USA:n presidentinvaaleihin.
- Vaikka en todellakaan halua vähätellä vaalien merkitystä, minulla on ongelma, kun se pimentää kaiken muun.
- Seuraavaksi, ei missään erityisessä järjestyksessä, on selostettu tapahtumia joita sattui kuluneella viikolla, joiden uskon olevan profeetallisesti merkityksellisiä.
Aloitamme Iranin presidentin, Rouhani'n, yksityisestä audienssista paavin luona Vatikaanissa. Minusta tällä on suunnattomia vaikutuksia, erityisesti kun otetaan huomioon The Times of Israel'in uutisointi, että Rouhani oli pyytänyt paavia rukoilemaan puolestaan yksityisten neuvottelujen jälkeen Vatikaanissa tämän ensimmäisen Roomaan kohdistuneen vierailunsa aikana.

Kai sen ei pitäisi olla mikään yllätys, että nykyinen legitimoitu Iranin hallitus pullistelisi lihaksiaan liittyen holokaustiin keskiviikkoisen kansainvälisen vainojen uhrien muistopäivän (International Holocaust Remembrance Day) kannoilla. Jerusalem Post raportoi että ”...Iranin korkein johtaja toisti keskiviikkona jälleen kerran provokatiiviset väitteensä holokaustista, uhmaten maailmaa päivänä, jolloin tarkoituksena oli pysähtyä muistelemaan natsien kansanmurhan uhreja Euroopassa.

- Riittää kun sanon, että tämä on juuri sitä, mitä meille kerrotaan tapahtuvaksi, eli kaikki kansat, joista varsinkin Iran, nousisivat Israelia vastaan.
- Lisäksi meille kerrotaan Psalmissa 83, että tulisi olemaan ovela suunnitelma pyyhkäistä Israel kartalta, jotta sitä ei tunnettaisi kansana enää.
- Ehdotan, että tämä on jo käynnissä ja on saamassa vetovoimaa, valitettavasti juuri täältä Yhdysvalloista maan eri paikoista.
Maanantaina 25. tammikuuta, Jerusalem Post uutisoi – NPR'n havainnollistava kuva pyyhkii Israelin kartalta. Artikkelissa, joka julkaistiin National Public Radio'n (NPR) verkkosivuilla maanantaina, Lähi-idän kartasta puuttui Israel, jonka tilalle oli laitettu Palestiina. Kartta oli täydentävä kuvitus artikkeliin ”What Are You Afraid Of In 2016? Globetrotters Share Their Fears (Mitä pelkäät vuonna 2016? Maailmanmatkaajat jakavat pelkonsa).” Artikkeli viittasi matkustajien pelkoihin islamin radikalisoitumisesta ja ekstremismistä alueella.

Ja lisää tähän se, mitä meille kerrotaan Hesekielin 38. luvussa, joka on profetia Venäjän ja Iranin johtamasta liittoumasta, joka hyökkää Israeliin, minkä monet uskovat johtuvan heidän tuoreesta maakaasu- ja öljylöydöstään. Perjantaina Jerusalem Post julkaisi analyysin ”Israelin kaasun hyväksikäyttämisestä suhteiden tiivistämiseksi.” Se mikä tässä tapahtumassa oli mielenkiintoista, on se, että pääministeri Benjamin Netanyahu, Kyproksen presidentti Nicos Anastasiades ja Kreikan pääministeri Alexis Tsipras tekivät historiaa heidän kolmitie-huippukokouksessaan, muodostamalla orastavan kolmen itäisen Välimeren valtion liiton.

Mikä voi olla vieläkin mielenkiintoisempaa, on tämä Arutz Sheva'n raportti tiistailta, tammikuun 28. päivältä, siteeraten entistä libyalaista virkamiestä, joka totesi, että Islamilainen Valtio sai haltuunsa Gaddafi'n kemiallisia aseita. Lainaten artikkelia, ...aseet jotka joutuivat ISISin käsiin ”salakuljetettiin pois Libyasta, kuten maailma tietää. Uskon, että aseet, jotka päätyivät Syyriaan, sijaitsivat alunperin Libyassa.” Tämä tuo etualalle profetian Syyriasta Jesajan luvussa 17.

Lopuksi epäilemättä olette kuulleet suuren valamiehistön päätöksen syytteeseen, ei Planned Parenthood'ia koskien, vaan salaisia videokuvaajia vastaan, jotka paljastivat Planned Parenthood'in myymässä vauvojen ruumiinosia. Maanantaina 25. tammikuuta, Forbes julkaisi artikkelin otsikolla, ”GOP Prosecutor: Abortion Foes Committed Crime In Fetal Tissue Case, Not Planned Parenthood (Republikaaninen syyttäjä: Abortin viholliset tekivät rikoksen sikiökudos -tapauksessa, ei Planned Parenthood).” Houston Chronicle sanoi tänään iltapäivällä, että videokuvaajia, jotka työskentelivät abortinvastaiselle ryhmälle nimeltä Center for Medical Progress, ...syytettiin Harris'in piirikunnan suuren valamiehistön toimesta ”valtiollisten nauhoitteiden peukaloinnista”. Jos todetaan syylliseksi, kantajia odottaa jopa 20 vuoden vankeusrangaistus, raporttien mukaan. He olivat myöskin syytettyinä ihmiselinten myynnistä.

Minusta oli melko ironista, että monet lähettivät kommentteja ja julkaisivat artikkeleita ns. ”sattumasta” koskien historiallista lumimyrskyä nimeltä ”Jonas”, joka on sama nimi kuin ”Jonah (Joona)” ja iski Washington D.C:hen Roe vs. Wade -aborttijutun vuosipäivänä.

Myöskin minusta on melko ironista, että tiistaina, Fox News raportoi 'tuomiopäiväkellosta (Doomsday Clock)', jonka he sanovat nyt heijastavan vakavaa uhkaa maailmalle. Tässä jotain mitä heillä oli sanottavanaan: ”Kasvava jännite Venäjän ja Yhdysvaltojen välillä, Pohjois-Korean tuore ydinkoe ja aggressiivisten toimien puute ilmastonmuutoksen hoidossa laittavat maailman vakavan uhan alle”, sanoivat ”tuomiopäiväkellon”, joka mittaa maailmanlaajuisen mullistuksen todennäköisyyttä, taustalla olleet tutkijat tiistaina. ...”Ellemme muuta ajattelutapaamme, ihmiskunta on edelleen suuressa vaarassa”, sanoi Lawrence Krauss, atomiajan tiedemiesten tiedotuslehden (Bulletin of the Atomic Scientists) tukihallituksen puheenjohtaja. ...Tiedotuslehden taustalla olevat tiedemiehet säätivät kelloa viidestä minuutista vaille keskiyötä kolmea minuuttia vaille keskiyöhön viime vuonna...

- Tässä tärkein asia lopuksi; nimittäin tämä edellämainittu ”tuomiopäiväkello”, jonka uskon todella voivan lyödä keskiyötä milloin tahansa nyt.
- Totuus on, että kun se tapahtuu, se tulee olemaan hyvin äkillinen ja tulee hetkenä, jolloin maailma ei odota sitä.
- Jos koskaan on ollut ajankohtaa niitä varten, jotka eivät ole koskaan huutaneet Herran nimeä pelastuakseen, niin esittäisin että tuo ajankohta on nyt.
Johannes 14:29 (KR 33/38) – ”Ja nyt minä olen sanonut sen teille, ennenkuin se on tapahtunut, että te uskoisitte, kun se tapahtuu.”
Johannes 13:19 (KR 33/38) ”Jo nyt minä sanon sen teille, ennenkuin se tapahtuu, että te, kun se tapahtuu, uskoisitte, että minä olen se.”
Luukas 21:28 (KR 33/38) – ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com