Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Jeesuksen toisen tulemuksen merkit selviä vuonna 2016

Tässä pastori J. D. Farag'in kaksi viikkoa vanha profetiapäivitys, joka tulee nyt vähän jälkijunassa, koska ”noteja” päivityksestä ei ilmaantunut pastorin Kaneohe'n Calvary Chapel -seurakunnan nettisivuille kuin vasta tänään. Joka tapauksessa tämä päivitys on eräänlainen muistutus siitä miten profetiapäivitysten tekemisen aikana aina vuodesta 2006 lähtien tähän päivään saakka tapahtumat maailmalla ovat edenneet sen verran nopeasti, että Raamatun keskeiset lopunajan profetiat ovat nyt kypsyneet kohti lopullista täyttymystään. Jeesus voi tulla nyt milloin vaan noutamaan morsiamensa ja sen myötä maailma saa oman valemessiaansa, Antikristuksen, palvottavakseen, tosin vain vähäksi aikaa, kunnes Jeesus Kristus tuhoaa Pedon sekä Väärän profeetan ja perustaa tuhatvuotisen valtakuntansa maapallolle. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – January 24th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 24.1.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-01-24.pdf

Pastori J.D. tutkii profeetallista kelloa pikakelauksella eteenpäin, vuodesta 2006 vuoteen 2016, rohkaistaakseen niitä jotka ikävöivät ja kipuilevat Herran paluun tähden samoin kuin kehottaen parannukseen niitä, jotka eivät tunne Herraa.


- Haluaisin aloittaa tämänkertaisen profetiapäivityksen pysähtymällä ajattelemaan sananlaskun puuta nähdäkseni paremmin ison kuvan metsästä.
- Olen tehnyt näitä profetiapäivityksiä joka viikko vuodesta 2006 lähtien, mikä tarkoittaa sitä, että olemme nyt kymmenettä vuotta tekemässä tätä.
- Kymmenen vuotta sitten Herra auttoi minua ymmärtämään, että olimme astumassa ihmisen historiassa aikaan, jollaista emme ole koskaan ennen nähneet.
- Kaikki mitä tarvitsee tehdä on kelata nopeasti eteenpäin profeetallista kelloa, vuodesta 2006 vuoteen 2016, nähdäksemme, että Raamatun profetiaa täytetään reaaliajassa.
- Pelkästään tämän vuoden USA:n presidentinvaalit ovat kiistatta erilaiset kuin mitkään, mitä olemme koskaan ennen nähneet ja silti ollaan edelleen vasta tammikuussa.
- Sitten on islamilainen hyökkäys Eurooppaan, joka on luonut sellaisen kriisin, jota oli mahdoton kuvitella, ja kirjoitus näkyy seinällä.
Keskiviikkona tammikuun 20. päivänä, Newsmax julkaisi artikkelin, jossa he siteerasivat miljardöörisijoittajaa George Soros'ia, joka varoitti, että Euroopan Unioni on ”romahduksen partaalla” maahanmuuttokriisin vuoksi ja on ”vaarassa potkaista palloa edelleen mäkeä ylös” ongelmaa hoitaessaan, nähtyään enemmän kuin miljoonan maahanmuuttajan ja pakolaisen saapuvan alueelle vuonna 2015.

Aivan samana päivänä, keskiviikkona 20. tammikuuta, Breaking Israel News julkaisi artikkelin otsikolla, ”Delusional EU Releases Peace Process Guidelines (Harhainen EU julkaisee rauhanprosessin suuntaviivat).” Tämä lyhyt lainaus artikkelista kertoo kaiken, ”...EU korosti vastustavansa juutalaisisraelilaista rakentamista varsinkin ”Itä-Jerusalemissa”, mikä viittaa tällaiseen rakentamiseen kaikissa Jerusalemin osissa, kaupunki, jonka Israel otti täysin haltuunsa Kuuden päivän sodassa vuonna 1967, mukaan lukien koko Jerusalemin vanhankaupungin.”

- Lisää tähän vielä globaalit markkinat, Kiina erityisesti, joka on kokenut ennennäkemättömät taloudelliset tappiot kirjoitetussa historiassa.
Kai meidän ei pitäisi olla yllättyneitä tästä Reuters'in uutisotsikosta viime keskiviikkona, tammikuun 20. päivä, jonka mukaan Kiinan keskuspankki suunnittelee panevansa alulle sen omat digitaaliset valuuttansa.

Pidän aika mielenkiintoisena sitä, että kaksi päivää myöhemmin, perjantaina 22. tammikuuta, YNET News uutisoi, että Kiinan presidentti on antanut tukensa Palestiinan valtiolle.

Minun on tunnustettava, että olin hieman otettu myöskin tästä ällistyttävästä uutisesta, joka tuli Reuters'ilta, juuri eilen, kun Kiinan presidentti tapasi hänen iranilaisen kollegansa lauantaina Teheranissa, missä heidän oli määrä keskustella siitä, miten parantaa taloudellisia ja poliittisia suhteita sen jälkeen kun kansainväliset pakotteet Irania vastaan on poistettu. Tavattuaan presidentti Hassan Rouhani'n, hän myöskin tapasi Iranin voimakkaimman hahmon, ylimmän johtajan Ajatollah Ali Khamenei'n, myöhemmin päivällä.

Tämä oli mahdollista tietenkin Obaman Iranin kanssa tehdyn ydinsopimuksen myötä, josta Fox News'in Todd Starnes esittää mielipidekirjoituksessaan maanantaina 18. tammikuuta sellaista, että se voisi päästää valloilleen Iranin apokalyptiset muslimit. Tässä pakkolukea -julkaisussa, Starnes lainaa Joel Rosenberg'ia, jota hän haastatteli liittyen apokalyptiseen islamiin, joka sanoi, ”... He eivät pelkästään halua hyökätä meitä vastaan, he haluavat tuhota meidät...”

- Tässä se johon pyrin tällä, eli kun alunperin aloin tekemään näitä profetiapäivityksiä, en koskaan ajatellut, että kaikki tapahtuisi niin nopeasti.
- Tarkemmin sanottuna, en uskonut, että profetiat kuten Hesekiel 38, Sakarja 12, ja Jesaja 17, olisivat toteutumisen kynnyksellä.
- Se ei tarkoita sitä, etteivät ne alkaneet käydä toteen viime vuosina, vaan että ne ovat parhaillaan toteutumassa, tänä vuonna.
- Vaikka olemme nähneet ennennäkemättömiä muutoksia geopoliittisessa maisemassa, niin profeetallisesti viesti on pysynyt samana.
- Nimittäin, että ihmiskunnan ainoa toivo on pelastus Jeesuksessa Kristuksessa, johtuen täytetystä työstä ristillä, Jeesuksen Kristuksen toimesta.
- Vapahtajan kuoleman, hautaamisen ja ylösnousemuksen jälkeen, meille annettiin lupaus, että Jeesus tulisi jälleen lopussa.
Ilmestyskirja 3:11 – ”Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.”
Apostoli Paavali kirjoittaessaan Timoteukselle 2. Tim. 4:7-8 kohdassa puhuu nimenomaan tästä kruunusta sanoen, ”Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut, juoksun päättänyt, uskon säilyttänyt. Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas tuomari, on antava minulle sinä päivänä, eikä ainoastaan minulle, vaan myös kaikille, jotka hänen ilmestymistään rakastavat.”
- Huomaa, että kruunu, joka myönnetään, tulee läpikäydyn taistelun, loppuunsaatetun kilvoituksen, ja uskon säilyttämisen lopussa jälkeen.
- Toisin sanoen olemme tässä voittaaksemme tämän taistelun viimeiseen hikipisaraan asti, mikä tarkoittaa, että se edellyttää sekä kestävyyttä että pitkäjänteisyyttä.
- Kuitenkin tämä merkitsee myös sitä, että on olemassa mahdollisuus tulla väsyneeksi, ja kylmettää sydän, kun me ikävöimme ja jopa kipuilemme Hänen paluutaan.
Se ei auta, kun maailma lisääntyvästi naurunalaistaa ja pilkkaa niitä meistä, jotka kaipaavat tempausta, jota apostoli Pietari käsittelee 2. Piet. 3:3-4, 8-10 kohdassa – ”Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." ...Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä". Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen. Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.”
- Lopuksi sanon vain, että Jeesus on tulossa, ja se tapahtuu pikemmin kuin kukaan saattaa ajatellakaan, mistä on osoituksena kaikki profeetalliset merkit.
- Niille, jotka kaipaavat Hänen paluuta, ”pidä lujasti kiinni”, ja pysy vahvana. Niille, jotka eivät tunne Herraa, käy heti parannuksentekoon.
- Jumalan Sanan valtuuksin ja Jumalalta saadun lupauksen myötä, Hän tulee kuin varas yöllä, kuten tulet näkemään, riittävän pian.
 

Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com