Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 15. helmikuuta 2016

Poliittinen korrektius syynä maahanmuuttokriisiin, joka pahenee päivä päivältä

Tässä tunnetun kirjailijan ja evankelistan, pastori Hal Lindsey'n, toissaviikkoinen raportti (5.2.2016), jossa hän tarttuu vielä Euroopan maahanmuuttokriisiin, josta hän syyttää hallitusten ja viranomaisten poliittista korrektiutta, eli totuuden kätkemistä + sinisilmäistä suvaitsevaisuutta, kokien samalla Raamatun ennustuksen lopunajoista toteutuvan, jolloin paha nähdään hyvänä ja toisin päin. Raportin suomensi: Olli R.

----------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-2-5-2016/

Maahanmuuttokriisi Euroopassa on viime aikoina esiintynyt tiheämmin uutisotsikoissa. Lähinnä siksi, että jotkut Euroopan valtiot ovat joutuneet ryhtymään toimiin estääkseen vahingon.

Itseasiassa, joitakin vapaamielisempiä ja monikulttuurisempia valtioita vyörytetään ihmis-tsunamilla, jonka he ovat mieluusti vastaanottaneet keskuuteensa.

Mutta yksi hälyttävimmistä ja yllättävimmistä seurauksista koskien tätä vapaamielisyyttä näkyy varsinkin Ruotsissa. Tuore tutkimus osoittaa, että jokaista sataa 16-17 -vuotiasta ruotsalaistyttöä kohti on nyt 123 poikaa. Tämä ero ennakoi vain ongelmia Ruotsin tiellä.

Jotta tämä pantaisiin oikeisiin mittasuhteisiin, niin katsokaa Kiinaa. Maailma tunnistaa ongelmat, jotka Kiinan tie on aiheuttanut johtuen sen pitkäaikaisesta ”yhden lapsen” politiikasta, jota seurasi pakotetut abortit, ja kiinalaisten mieltymys poikiin tyttöjen ylitse. Itseasiassa, Bloomberg uutisoi, että ”Kiinassa on nyt miehiä 33 miljoonaa enemmän kuin naisia, kymmeniä miljoonia, joista jotkut eivät koskaan pysty löytämään kumppania.”

Kiinan on pitkään ajateltu olevan kansakunta, joka kohtaa tässä suhteessa pahimman kriisin. Siksi se on järkyttävää tajuta, että Kiinan suhde, eli 117 poikaa jokaista 100 tyttöä kohden, on huomattavasti pienempi kuin Ruotsin!

Onko Ruotsi salaa tavoitellut pitkäaikaista ”yhden lapsen” politiikkaa, josta maailma on ollut tietämätön? Ei. Ruotsin ongelmana on se, että maa on hyväksynyt valtavan määrän maahanmuuttajia Lähi-idästä. Itseasiassa, se saa enemmän turvapaikkahakemuksia asukasta kohti kuin mikään muu maa Euroopassa.

Mutta miksi sen pitäisi vaikuttaa Ruotsin yleiseen väestötieteelliseen koostumukseen? Yksinkertainen vastaus on, että nuoret miehet ja vanhemmat teini-ikäiset pojat muodostavat valtaosan muslimimaahanmuuttajista. Totuus on, että maahanmuuttajien joukot (toisin kuin mitä media haluaa sinun uskovan) ovat niin painottuneita miehiin ja poikiin, että se on muuttanut Ruotsin mies/nainen -suhdetta jopa enemmän kuin Kiinan pitkäaikainen ”pakotetun abortin” politiikka on muuttanut sen väestörakennetta.

Ja ovatpa he tosiasiassa terroristeja tai eivät, niin harvat näistä terveistä nuorista miehistä todella tulevat länteen sulautuakseen yhteiskuntaan. He tuovat mukanaan juuri sen pahan lähteet, jota he sanovat pakenevansa.

Valitettavasti täydellinen esimerkki tästä ongelmasta tapahtui uudenvuodenaattona Saksan Kölnissä. Julkisilla alueilla kaupungin päärautatieaseman ja keskustan ympärillä, satoja saksalaisia naisia kähmittiin, ryöstettiin, ja, joissakin tapauksissa, raiskattiin roistomaisten maahanmuuttajajoukkioiden toimesta.

Se oli uskomaton ja järkyttävä näytelmä, jonka olisi pitänyt saada aikaan valtavan reaktion ympäri Eurooppaa. Mutta se ei tehnyt sitä. Miksi? Koska eurooppalainen valtavirran media sivuutti tai salasi jutun päivien ajaksi.

Ja miksi he tekevät sen? Etenkin kun on kyse pelottavasta tapauksesta, joka on ristiriidassa kaiken sen kanssa, joka on perinteisesti ”eurooppalaista”.

Yksi vastaus: Poliittinen korrektius.

Euroopan vasemmistolaiset hallitukset, yhdessä Euroopan Unionin kanssa, ovat sitoutuneet fiktioon, että miljoonat muslimimaahanmuuttajat ovat mukavaa porukkaa, joihin voidaan luottaa ja heidät pitäisi ottaa avosylin vastaan. Ja Euroopan valtamedia toimii sätkynukkena.

Joten he makasivat jutun päällä. Tämän seurauksena kukaan ei tiedä kuinka monta saksalaista naista ryöstettiin tai raiskattiin kun he tietämättään astuivat vaaravyöhykkeille, joista tiedotusvälineiden olisi pitänyt varoittaa heitä, mutta ne kieltäytyivät tekemästä näin.

Ja tällaista toimintaa on käynnissä joka puolella Eurooppaa. Kaikkialla, minne islamistimaahanmuuttajat ovat menneet. Esimerkiksi viime kuukausina on ollut ilmeinen piikki raiskaustapauksissa Norjassa.

Mutta jopa huolestuttavampaa minulle on se, että poliittisesti korrektit eurooppalaiset viranomaiset yrittävät erottaa yhteyden. Poliisipäällikkö Norjassa pyysi anteeksi maahanmuuttajilta sanomalla että, ”Ihmiset joistakin osista maailmaa eivät ole koskaan nähneet tyttöä minihameessa, ainoastaan burkhaan pukeutuneena.”

Joten raiskaus on ok, koska raiskaajat ovat lähtöisin eri kulttuurista?

Jopa Kölnin pormestari – nainen – nähtävästi koki, että se oli poliittisesti epäkorrektia syyttää muslimihyökkääjiä. Joten hän syyllisti uhreja.

Ihmiset, tämä on se, johon poliittinen korrektius johtaa. Suoraan verrannollinen aikoihin, joista Raamattu varoittaa meitä, eli jolloin oikeaa kutsutaan vääräksi ja väärää kutsutaan oikeaksi.

Uskon, että poliittisen korrektiuden hulluus kiihdyttää kristillisen Euroopan kuolemaa.

Ottaen huomioon, mitä näen Euroopassa tapahtuvan, olen viime aikoina ajatellut lukutaidon siunausta. Kyllä, lukutaito. Kyky lukea ja kirjoittaa.

Vuonna 1820, vain 12% maailman aikuisista osasi lukea ja kirjoittaa. Vuoteen 2000 mennessä, 80% maailman aikuisista osasi lukea ja kirjoittaa.

Pelkästään tämä seikka kertoo paljon siitä, miten Jeesuksen Kristuksen evankeliumi on pystynyt saavuttamaan tämän maailman kaukaiset kolkat. Lahja päästä helposti Jumalan Sanan äärelle – joko painettuna kirjana tai sovelluksena älypuhelimellasi – on siunaus, joka ylittää ihmislaskelman.

Mutta pelkään, että se on siunaus, jonka otamme aivan liian kevyesti.

Kahden vuosituhannen ajan, kristittyjä on vangittu ja saatettu marttyyreiksi Jumalan Sanan uskomisen ja opettamisen vuoksi. Ei mikään muu kirja – tai peruste – ole motivoinut niin monia uhraamaan niin paljon, kuten useimmat ensimmäisistä kristityistä evankelistoista tekivät.

Tämän viikon ohjelmassa, aion ammentaa kirjani, The Terminal Generation (Viimeisen sukupolven toivo), sivuista, muistuttamaan meitä niistä, jotka ovat uhranneet kaiken valmistaakseen, säilyttääkseen, ja mainostaakseen Jumalan Sanaa kaikkialla maailmassa ja kaikkia tulevia sukupolvia varten. Me olemme heille kiitollisuudenvelassa, jonka vain Jumala voi maksaa takaisin.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker