Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 20. helmikuuta 2016

Obama murhasi Antonin Scalia'n, konservatiivisen ja arvostetun Yhdysvaltain korkeimman oikeuden jäsenen?!

PÄIVITETTY 21.2.2016 (katso lopusta)

Tässä tuore suomentamani viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta kirjailijalta ja evankelistalta, pastori Hal Lindsey'lta, joka keskittyy tässä raportissa ruotimaan USA:n korkeimman oikeuden tuomarin, Antonin Scalia'n, äkillistä ja yllättävää poismenoa äskettäin. Konservatiivisen Scalia'n poistumisella voi olla merkittävät seuraukset amerikkalaiseen yhteiskuntaan, sillä presidentti Obama voi nyt vielä jäljellä olevalla virkakaudellaan nimittää hänen tilalleen haluamansa liberaalin tuomarin, joka ajaisi enemmän Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) agendaa tuhoten samalla perinteistä Amerikkaa. Tähän asti Korkeimman oikeuden enemmistön ovat muodostaneet konservatiivit, joten nyt voi olla edessä huomattava muutos, jonka takia Scalia juuri ”syrjäytettiin”. Lisäsin raporttiin pari linkkiä artikkeleihin, jotka viittaavat mahdollisuuteen, että antikristus Barack Obama (Amerikan "antti") murhasi avustajiensa välityksellä tuomari Scalia'n viime viikolla.

-----------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-2-19-2016/

On kulunut viikko USA:n korkeimman oikeuden tuomarin Antonin Scalia'n poismenosta helmikuun 13. päivänä vieraillessaan maatilalla syrjäisessä Lounais-Teksasissa.

Perustellusti on tulvinut valtavasti huomionosoituksia vanhemmalle Korkeimman oikeuden tuomarille. Ja jopa melkoisesti kritiikkiä joiltakin poliittisilta kuppikunnilta.

Tuomarin vaikutusvalta asioihin, kuten uskonnonvapauteen ja muihin henkilökohtaisiin vapauksiin on ollut kiistatta merkittävää, jos ei peräti mittaamatonta. Hänen poismenonsa jättää repeämän muuriin, jota on melkeinpä mahdoton paikata.

Tuomari Scalia tunnettiin parhaiten perustuslaillisena ”originellina”. Tämä tarkoittaa sitä, että hänen mielestään Yhdysvaltain perustuslakia pitäisi noudattaa tarkasti niin kuin se oli kirjoitettu – ottaen huomioon sen kirjoittajien ”alkuperäisen pyrkimyksen” – eikä ”tulkita” sitä nykypäivän sosiaalisten tapojen ja poliittisten oikkujen tai trendien valossa.

Hän oli Perustuslain vakuuttavin, ilmeikkäin puolustaja ja suojelija Korkeimmassa oikeudessa.

Mutta hän oli myös mies, jolla oli uskomattoman syvä uskonnollinen vakaumus ja tunne. Hän oli ”äärikonservatiivinen” katolilainen. Näin ollen hän oli ehkä Korkeimman oikeuden suurin ja vaikutusvaltaisin uskonnonvapauden puolestapuhuja. Hän puolusti tarkasti uskonnollisten entiteettien oikeutta seurata omaatuntoaan ja uskomusjärjestelmiään eikä halunnut tallata niitä liittovaltion byrokratialla.

Niille meistä, jotka olemme huolissamme Perustuslain ensimmäisen ja toisen lisäpöytäkirjan syöpymisestä, olemme nyt menettäneet yhden suurimmista soturi-puolustajista.

Kiitos sinulle tuomari Scalia. Olemme ikuisessa kiitollisuudenvelassa.

Tietenkin, ihanteet, joita hän edusti, ja hänen raivokkuutensa puolustaessaan noita ihanteita tekee sitäkin huolestuttavammaksi omituisuudet ja epäjohdonmukaisuudet jotka ympäröivät hänen kuolemaansa.

En väitä henkirikoksen puolesta, mutta minua häiritsee se seikka, että niinkin vaikutusvaltaiset ja kiistellyt miehet Amerikassa voivat kuolla näin äkillisesti ja odottamattomasti eikä ole mitään tutkimusta, ei edes ruumiinavausta. Oliko se tunaroivaa kyvyttömyyttä vai tahallista peittelyä ja nopeaa todisteiden hävittämistä? Nyt, emme saa varmaan koskaan tietää.

Suomentajan kommentti: On todellakin mahdollista että tuomari Scalia murhattiin Obama-antikristuksen toimesta. Tästä antaa vinkkiä Sorcha Faal'in What Does It Mean -sivustolla julkaistut kaksi artikkelia. Myöskin se, että presidentti Obama ei osallistu tuomari Scalia'n hautajaisiin lauantaina 20.2.2016, on huomionarvoista.

Kremlin In Turmoil After Trump Letter To Putin Suggests US Supreme Court Justice Was Murdered

http://www.whatdoesitmean.com/index2000.htm (14.2.2016)

US Supreme Court Justice Scalia Had Secret Texas Meeting With Obama Just Hours Before His Death

http://www.whatdoesitmean.com/index2001.htm (16.2.2016)

http://www.usnews.com/news/articles/2016-02-17/obama-will-not-attend-scalias-funeral (17.2.2016)

http://www.realclearpolitics.com/articles/2016/02/18/obamas_shameful_refusal_to_attend_scalias_funeral_129702.html (18.2.2016)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3455274/White-House-finally-reveals-Obama-snubbing-Scalia-s-funeral-plans-spend-weekend-vetting-potential-nominees.html (19.2.2016, Obama etsii jo viikonlopun aikana sopivia ehdokkaita Scalian tilalle loukaten hänen hautajaisiaan)


Mutta riittää kun sanon, että hänen salamannopea ja tutkimatta jäänyt poistuminen Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomaristosta muuttaa poliittista maisemaa Amerikassa suunnattomasti. Ja tekee näin tulevia sukupolvia varten.

Korkeimmalle oikeudelle, joka usein päättää asioista äänin 5-4 (nämä viisi ottavat tavallisesti ”konservatiivisen” lähestymistavan kysymyksiin ja loput neljä puolestaan omaksuvat ”liberaalin” näkemyksen), ”konservatiivisen” jäsenen menetys tulee olemaan tuhoisaa.

Mutta jos voi olla valoisa puoli tälle hirvittävälle tummalle pilvelle, se voi olla tämä: Ehkä tuomari Scalia'n ennenaikainen kuolema tulee ravisuttamaan Amerikan äänestäjien ”konservatiivista” enemmistöä irti apatiastaan. Kun he todella ymmärtävät, että tuomari Scalia'n seuraajalla voi olla valta muuttaa pysyvästi se Amerikka, jonka me perinteisesti tunnemme, niin ehkä he ottavat vakavasti sen todennäköisyyden, että seuraavalla presidentillä voi olla mahdollisuus nimittää niinkin monta kuin kolme tuomaria virkakaudellaan – joko muuttaa Amerikka ikuisiksi ajoiksi tai, toivottavasti, palauttaa Amerikka sen jumalalliseen alkuperäänsä.

Kannustan sinua päivittäiseen rukoukseen tämän asian tiimoilta. Ja puhumaan tulossa olevien preidentinvaalien seurauksista perheesi, ystäviesi, ja työtovereittesi kanssa. Sinun ei tarvitse kertoa heille ketä äänestät, varmista vain, että he ymmärtävät mistä on kyse. Silloin he voivat tehdä omat päätöksensä.

Myöskin tällä viikolla, olethan pysynyt mukana meneillään olevassa vesikriisissä Flint'in kaupungissa Michiganin osavaltiossa? No, niin huolestuttavalta kuin se näyttääkin, on vieläkin hämmentävämpää saada tietää, että se ei rajoitu pelkästään Flint'iin.

Itseasiassa, Fox TV -kanava 43 Harrisburg'issa, Pennsylvanian osavaltiossa, ilmoittaa, että vesivarastojen lyijypitoisuudet ovat korkeampia 18 Pennsylvanian kaupungissa verrattuna Flint'iin. Ja nyt me tiedämme, että tämä on vain jäävuoren huippu. Ilmeisesti, lyijysaastumisen uhasta on tulossa kansallinen ongelma.

On melko hämmentävää kuulla, että voi olla vaarallista mennä keittiöön juomaan hanavettä! Se saa meidät tuntemaan haavoittuviksi jopa perinteisesti turvallisiksi koetuissa omissa kodeissamme.

Mutta haavoittuvuus on yleistymässä meidän elämissämme päivä päivältä. Uhkaava taantuma, oudot mikrobit ja virukset, joista kuulemme uutisissa, hullut diktaattorit testaamassa vetypommejaan ja pitkänkantaman ohjuksiaan, jatkuvat terroriuhat, sodan haamu Lähi-idässä, ja politiikan teko, politiikan teko, politiikan teko, ja lisää politiikan tekoa!

Se on tarpeeksi saamaan jotkut ihmiset ryömimään pöydän alle ja ottamaan sikiöasennon!

Mutta älä masennu. On olemassa oljenkorsi. On olemassa turvasatama. On olemassa vastaus.

Voit saada rauhan sydämeesi ja elämääsi keskellä myllerrystä joka pyörii ympärilläsi.

Usko on avain.

Selitän kaiken yksinkertaisesti yksityiskohtia myöten tällä viikolla.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

----------------

Tässä vielä tiivistys salaliittoteoriasta:

http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3503863-scalian-kuolemasta-villeja-salaliittoteorioita (16.2.2016)Lukekaa lopuksi miten luku 44, eli Obaman luku (44. presidentti), kytkeytyy voimakkaasti Scalian kuolemaan, joka mitä ilmeisimmin oli okkulttinen rituaalimurha. Scalia muuten kuoli vuoden 44. päivänä, jolloin jäljellä on 322 päivää tänä vuonna! Lisäksi Barack Obama tuli olleeksi presidenttinä mielenkiintoiset 1290+1290 päivää 13.2.2016!

http://www.dailycrow.com/antonin-scalia-and-the-fundamental-transformation/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker