Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 22. helmikuuta 2016

Lähi-idän rauhansopimus on kuopattu tältä erää – sopimukseen päästään vasta 3. maailmansodan jälkeen Antikristuksen pakkorauhalla (Dan. 9:27)

Tässä alunperin israelilaisen mediakanavan, Arutz Sheva'n, julkaisema mielipidekirjoitus helmikuun 10. päivänä 2016 (by David Singer), jonka David Hocking lähetti lukijoilleen sähköpostitse uutiskirjeessään 21.2.2016. Aihe koskee Lähi-idän rauhaa, joka näyttää nyt olevan saavuttamattomissa oleva asia, kun palestiinalaiset ovat ryhtyneet taas intifadan tai kansannousun tapaiseen veriseen toimintaan israelilaissiviilejä vastaan. Nämä puukotukset ym. väkivallanteot juontuvat kuitenkin jo viime kesän tapahtumista, jolloin YK:n ja Lähi-idän kvartetin puolueettomuus tässä Israel-Palestiina -konfliktissa vaihtui selväksi Israel-vihamielisyydeksi ja Palestiina-myönteisyydeksi. Artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------

KUUROUTTAVA HILJAISUUS YK:n TURVALLISUUSNEUVOSTOLTA JA ”KVARTETILTA”
THE DEAFENING SILENCE FROM THE UN SECURITY COUNCIL AND THE "QUARTET"
(Arutz Sheva News) by David Singer

Published: Wednesday, February 10, 2016 9:10 AM


YK ja Lähi-idän kvartetti ovat niitä, jotka tosiasiallisesti sammuttivat kahden valtion ratkaisun.

YK:n turvallisuusneuvosto ja kvartetti – Venäjä, Amerikka, Yhdistyneet Kansakunnat sekä Euroopan Unioni – ovat lakkauttaneet kaikki odotukset joita heillä oli neuvotella menestyksekkäästi kahden valtion ratkaisusta Israelin ja Palestiinan vapautusjärjestön (PLO) välillä – epäonnistuttuaan teilaamaan jyrkästi YK:n pääsihteerin Ban Ki-moon'in erittäin loukkaavat kommentit turvallisuusneuvoston edessä ja New York Times -sanomalehdessä.

Ban puhui turvallisuusneuvostolle 26. tammikuuta:
”Palestiinan turhautuminen kasvaa painon alla liittyen puolivuosisataiseen miehitykseen ja rauhanprosessin halvaantumiseen. Jotkut ovat moittineet minua kun muistutan tästä kiistattomasta totuudesta. Silti, kuten sorretut kansat ovat osoittaneet kautta aikojen, se on ihmisluonnon tapa reagoida miehitykseen, joka usein toimii voimakkaana hautomona vihalle ja ekstremismille.” 
Reagoiminen ”miehitykseen” ei voi koskaan oikeuttaa israelilaisten siviilien murhaamiseen omissa kodeissaan, shoppaillessaan supermarketeissa, tavatessaan ihmisiä baareissa, tai odottaessaan bussipysäkeillä.

Tällaiset murhat ovat halveksittavia ja epäinhimillisiä – ja turvallisuusneuvoston sekä kvartetin olisi pitänyt sanoa se selvästi ja yksiselitteisesti.

Israelin terävän kritiikin näistä lausunnoista seurauksena, selvästi närkästynyt Ban karkasi New York Times'iin 31. tammikuuta väittäessään että hänet oli tulkittu väärin:
”Jotkut pyrkivät ampumaan viestinviejän – vääntämällä sanani osaksi harhaanjohtavaa oikeutusta väkivallalle. Puukotukset, ajoneuvojen tahalliset törmäykset ja muut palestiinalaisten hyökkäykset kohdennettuina israelilaisiin siviileihin ovat tuomittavia, kuten ovat myös väkivaltaan yllyttäminen ja tappajien ihannointi.”
Kirjoittaessaan tällä tavalla, Ban oli kaivanut itsellensä vielä syvemmän kuopan.

Epäonnistuttuaan jälleen kerran kutsumasta tällaisia puukotuksia, ajoneuvojen tahallisia törmäyksiä ja muita kohdennettuja hyökkäyksiä Israelin siviilejä vastaan ”murhaksi” – oli tuomittavaa.

Turvallisuusneuvoston ja kvartetin olisi pitänyt tehdä täysin selväksi se, että siihen asti, kunnes tällaiset murhaavat teot lakkaavat – kvartetin jatkuva osallistuminen avustamaan ja helpottamaan kahden valtion ratkaisun täytäntöönpanoa, joka visioitiin Oslon sopimuksessa ja Bush'in tiekartassa, olisi toistaiseksi keskeytettävä. Tuo rooli oli nimenomaan osoitettu kvartetille vuonna 2003 kun Bush'in tiekartta julkaistiin:
”Kahden valtion ratkaisu Israel-Palestiina -konfliktiin voidaan saavuttaa vain väkivallan ja terrorismin lopettamisella kun palestiinalaisten johto toimii päättäväisesti terroria vastaan ja on halukas sekä kykenevä rakentamaan käytännön demokratiaa joka perustuu suvaitsevaisuuteen ja vapauteen, sekä Israelin puolelta valmiudella tehdä se mikä on tarpeen demokraattisen Palestiinan valtion perustamiseksi...Kvartetti auttaa ja helpottaa suunnitelman toteuttamista … mukaan lukien suorat keskustelut osapuolten välillä tarpeen mukaan.”
Heinäkuussa 2015 kvartetin roolia muutettiin tarkoituksellisesti jolloin:
Kvartetin erityisedustaja Tony Blair vetäytyi syrjään ilman mitään korvaamista uudella edustajalla samalla kun hänen virkansa – Lähi-idän kvartetin erityisedustajan toimi (Office of the Quartet Representative (OQR)) – uudelleennimettiin kvartetin edustukseksi (Office of the Quartet (OQ)). Tämän edustuksen todettu tehtävä oli: ”tukea Palestiinan kansan talouskehitystä, oikeusvaltiota ja parantaa liikkuvuutta ja pääsyä tavaroiden sekä ihmisten pariin, kun he rakentavat instituutioita ja elinkelpoista taloutta ja rauhanomaista valtiota Gazaan ja Länsirannalle, mukaan lukien Itä-Jerusalem.”
Riippumaton puolueeton kvartetti oli yhdessä yössä muuttunut puolueelliseksi ja vihamieliseksi kvartetiksi – välittämättä Israelin aluevaatimuksista ja turvallisuustarpeista samalla kun tuki yksinomaan ”Palestiinan kansaa”.

Ei ollut enää ”demokraattista Palestiinan valtiota” tai tiekartassa mainittua ”käytännön demokratiaa”, joiden katsottiin olevan ei-neuvoteltavissa olevia ääritavoitteita.

Nimen muuttaminen oli varmasti muuttanut pelin luonnetta – Israelin siviilien murhaamisen ja heidän tappajiensa ihannoinnin alkaessa pian sen jälkeen.

Samalla kun turvallisuusneuvosto ja kvartetti eivät ryhtyneet päättäväisiin toimiin lopettaakseen nämä käynnissä olevat murhat tehokkaasti – kahden valtion ratkaisu – sekä kvartetin rooli – tulevat olemaan tuomittuja poliittiseen unholaan.

David Hocking
HFT Connect

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker