Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Iran-pakotteiden poisto luo öljyn liikatarjontaa markkinoille – Syyrian kapinalliset edenneet Damaskoksen lähiöihin – Gay-voimat nöyryyttävät kristittyä kuvernööriä ja lainsäätäjiä Indianan osavaltiossa

Tässä loppuviikon tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert), jonka suomensin kokonaan. Aluksi David Bay luo katsauksen vasta solmitun Irania koskevan ydinohjelma-sopimuksen seurauksiin, kun länsimaat alkavat poistaa talouspakotteita Iranin yltä. Pakotteiden poiston myötä Iran voi alkaa jälleen viedä raakaöljyä koko maailmaan. Öljynhinta tietenkin tipahtaisi reilusti ylitarjonnan myötä, ellei sitten Iran korvaa Saudi-Arabian öljyntuotantoa, kun Illuminati on aikeissa kaataa saudien vanhan monarkian joka harjoittaa diktatuuria. Pentagonin suunnittelema uusi Lähi-idän kartta ennakoi Saudi-Arabialle kovia aikoja lähitulevaisuudessa. Toisessa uutiskirjeen osiossa välitetään uutisia Syyrian hallinnon ja kapinallisten välisestä sodasta, joka nyt alkaa kallistua kapinallisten hyväksi kun ääri-islamilainen ISIS hyökkää jo Damaskoksen sisäpuolella. David ennakoi Assadin diktatuurihallinnolle väistämätöntä loppua. Lisäksi osiossa kerrotaan tuoreesta väkivallan teosta Keniassa, kun al-Shabaab -terroristijärjestö surmasi joukoittain kristittyjä yliopisto-opiskelijoita. Lopuksi sitten valitettava uutinen Amerikasta, kun LGBT-liike (seksuaalivähemmistöt) sai jälleen yhden erävoiton maassa, tällä kertaa Indianan osavaltiossa, kun kuvernöörin ja lainsäätäjien oli mukauduttava synnillisten vähemmistöjen tahtoon lakiasiassa. Amerikan tuomio lähenee kun maa alkaa muistuttaa muinaista Sodomaa!

----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, April 3, 2015



http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2506
I. Iran pääsee puitesopimukseen länsivaltojen kanssa jonka tarkoituksena on estää maata kehittämästä ydinaseita.

Välittömästi eurooppalaiset valtiot vaativat loppua Iranin vastaisille pakotteille.

UUTISKATSAUS: “Alustava Irania koskeva ydinohjelma-sopimus saavutettu”, CNN News, 2. huhtikuuta 2015

Länsivallat pääsivät alustavaan sopimukseen pysäyttääkseen Iranin pyrkimyksen kehittää omia ydinaseita. Tämä sopimus on vasta ensimmäinen askel, mutta se nähdään tärkeänä ensimmäisenä askeleena. Välittömästi Euroopan kansat vaativat loppua pakotteille, joita oli määrätty Iranille vuosia sitten. Ja, tämä onkin tämän jutun ydin!


”Iran ja suurvaltojen P5+1 ryhmä ovat hyväksyneet yhteislausuman maratonneuvottelujen jälkeen sveitsiläisessä Lausannen kaupungissa vaatien, muun muassa, YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmien ja talouspakotteiden poistoa islamilaista tasavaltaa vastaan. Lausunto luettiin yhteisessä lehdistötilaisuudessa Sveitsin Lausannessa EU:n korkean ulkopoliittisen edustajan, Federica Mogherini'n, ja Iranin ulkoministerin Mohammad Javad Zarif'in toimesta torstaina.”

Heti kun nämä pakotteet poistetaan Iranin yltä, niin sitten Persian valtakunta voi alkaa viedä raakaöljyä jälleen koko maailmaan! Kuinka paljon öljyä Iran pystyy viemään?

”Vuonna 2004 Iran tuotti 5.1 prosenttia koko maailman raakaöljystä (3.9 miljoonaa barrelia päivässä)...” (Wikipedia)

Maailman uidessa jo nyt öljyn ylitarjonnassa joka vastaa noin 2 miljoonaa barrelia päivässä, Iranin myynti räjäyttäen yhtäkkisesti maailmanmarkkinat voisi lisätä koko öljytulvaa 3 miljoonalla barrelilla päivässä ("A Nuclear Deal With Iran Could Increase Global Oil Glut", NPR, 3/18/15)

Kuitenkin jos Iran alkaa pumpata lähellekään 4 miljoonaa barrelia päivää kohden kuten se pystyy tekemään, öljytulvasta tulee jopa suurempi. Muistatko lähtökohtamme uutisessa NEWS2540, “Bringing Saudi Arabia Down (Saudi-Arabian saattaminen alas)”, että Eliitti aikoo aloittaa sodan lakkauttaakseen Saudi-Arabian ankaran diktatuurin jahka muut kansakunnat ovat niin kehittyneitä että ne voivat tuottaa tarpeeksi ylimääräistä öljyä, jottei Saudi-Arabian tuotantoa hukattaisi, ja joka takuuvarmasti ei tuhoaisi maailman talousjärjestelmää?

Minä pidän sitä suuresti vihjailevana, että vuosien ponnistelujen jälkeen saavuttaa tämä sopimus Iranin kanssa, niin sopimukseen päästään juuri ajankohtana kun Saudi-Arabia on käynnistänyt sodan shiia-kapinallisia vastaan Jemenissä! Heti kun Iranin raakaöljy lisätään maailman ylitarjontaan, niin sitten maailma ei romahda jos Iran tekee selvää saudien öljylaitoksista ohjusten rumputulessa!

Etkö pidäkin tätä Iranin ydinohjelma-sopimuksen ajoitusta kiehtovana?


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2660
DVD

II. Syyrian kapinalliset ovat edenneet näyttävästi, hyökäten nyt Damaskoksen lähiöihin!

Jos presidentti Assad menettää Damaskoksen, hän on menettänyt valtakuntansa.


”Damaskos (AFP) – Kapinalliset, joita Syyrian Al-Qaida -kumppani tukee, kaappasivat hallinnan keskiviikkona viimeisestä rajanylityspaikasta Jordanian kanssa joka on ollut Syyrian hallinnon kontrollissa, antaen merkittävän iskun presidentti Bashar al-Assadille. 'Aseelliset ryhmät, liittyneinä tänään Al-Qaidan kumppaniin, Al-Nusran rintamaan, valtasivat Nasib'in rajapisteen hallinnon sotilailta Syyrian puolella rajaa, sanoi Rami Abdel Rahman Syyrian ihmisoikeuksien tarkkailujärjestöstä.”

Jordania reagoi välittömästi sulkemalla tämän rajanylityspaikan ja lisäten valmiustasoa sotajoukkojensa taholta.

Ja sitten, tuli todella tärkeä hyökkäys Damaskosta vastaan.

”Toisessa järkytyksessä hallinnon kannalta, ääri-islamilainen ISIS-ryhmä rynnäköi pakolaisleirille Damaskoksessa, joka on sen ensimmäinen hyökkäys pääkaupungin sisäpuolella. Yhteenotot aseellisten ryhmittymien ja ISIS-jihadistien välillä riehuivat Yarmuk'in pakolaisleirillä Etelä-Damaskoksessa sen jälkeen kun jihadistit valloittivat suurin joukoin ja nopeasti suuren osan palestiinalaisesta turvasatamasta salamahyökkäyksessä … Yarmuk, sijaiten vain kuusi kilometriä (3.7 mailia) Damaskoksen keskustasta, oli aikoinaan kukoistava koti 160,000 Palestiinan pakolaiselle ja syyrialaisille.”

Nyt kun taistelut ovat tulleet 3.7 mailin päähän Damaskoksen keskustasta, jonkun täytyy miettiä, josko Assadin diktatuurihallinnon loppu on käsillä. Muista, Pentagonin Uuden Kartan Strategia vaatii, että juurtuneet diktaattorit kaikkialla Lähi-idässä ja Afrikassa on kaadettava niin että alueelliset hallinnot voidaan perustaa. Länsi on kukistanut diktaattorit Afganistanissa (2001), Irakissa (2003), ja Tunisiassa, Libyassa, Egyptissä, sekä Jemenissä.

Iso kuva = Luodaan profetoidut kymmenen supervaltiota, Danielin kymmenen varvasta
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2633      http://www.cuttingedge.org/news/n2363.cfm

Nämä aluehallinnot tällä maailman alueella suunnitellaan olevaksi supervaltio #7 (Pohjois-Afrikka ja Lähi-itä) ja supervaltio #8 (Keski- ja Etelä-Afrikka), kuten näytetään Rooman Klubin kartassa, yläpuolella oikealla.

Valmistuessaan tämä globaali maailman kansakuntien uudelleenjärjestely täyttää profetiat Danielin luvuissa 2:40-42 ja 7:7-8!

Juurtuneet diktatuurit, olivatpa ne uskonnollisia tai maallisia, ovat voimakkaimpia kaikista esteistä jotka seisovat Illuminatin tiellä saattamaan päätökseen tämän supervaltio-strategian.

Sen tähden ne ovat putoamassa kuin kärpäset. Saudi-Arabia on seuraava.

Tämä 30-vuotinen suunnitelma tarkoituksenaan poistaa kaikki diktatuurit Afrikasta ja Lähi-idästä on nyt siirtymässä eteläänpäin, Keski-Afrikkaan, näytetty kartassa supervaltio #8:na. Veriset islamilaisten militanttien hyökkäykset kylvävät uskomatonta epäjärjestystä. Heidän kohteena on kristinusko.


”Raskaasti aseistetut militantit al-Shabaab -terroristijärjestöstä ovat ampuneet tai mestanneet kymmeniä yliopisto-opiskelijoita, joista suurin osa oli kristittyjä, rynnäköityään kampukselle itäisessä Keniassa aamunkoitteessa tänään. Joseph Ole Nkaissery, Kenian sisäministeri, sanoi, että yksi pahimmista julmuuksista koskaan Kenian maaperällä oli '90-prosenttisesti' ohi, kun yhteenotot asemiesten ja Kenian turvallisuuspalvelun välillä saavuttivat huippunsa tänä iltana.”

Todellinen kuolonuhrien lukumäärä nousi 147 opiskelijaan, joista valtaosa on kristittyjä. Itseasiassa nämä islamilaiset asemiehet kysyivät opiskelijoilta olivatko he muslimeja vai kristittyjä. Jos opiskelija vastasi “kristitty”, heidät teurastettiin heti. Ne opiskelijat, jotka ammuttiin mestaamisen sijaan, ammuttiin opiskelijan kasvojen ollessa alaspäin takaraivoon – teloitustyyliin.

Kristityt lähetyssaarnaajat ovat historiallisesti olleet erittäin onnistuneita käännyttäessään afrikkalaisia, halki koko mantereen. Islamilaiset voimat ymmärtävät tämän todellisuuden ja ovat sen vuoksi erottamassa joukosta kristityt teurastamista varten.

Täten muista, että samantyyppistä epävakautta, jota on Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä (supervaltio #7), tapahtuu nyt Keski- ja Etelä-Afrikassa (supervaltio #8). Marssi kohti profetoitua kymmentä kuningaskuntaa jatkuu hellittämättömästi!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2532
III. Seksuaaliset vähemmistöt (LGBT-porukka) pakottavat suvereenin Indianan osavaltion perääntymään!

Kun gay-voimat voivat nöyryyttää kristittyä kuvernööriä ja nujertaa kristityn valtionpäivätalon (statehouse), sinä tiedät että Amerikka on nyt uusi Sodoma.

UUTISKATSAUS: Kuvernööri Mike Pence: Muuttakaa RFRA-lakia tekemään selväksi, ettei syrjintää sallita”, IndyStar News, 1. huhtikuuta 2015

”Tuoreimmassa yrityksessä selkeyttää Indianan kiisteltyä uutta 'uskonnonvapaus'-lakia, kuvernööri Mike Pence kehotti lainsäätäjiä tiistaina hyväksymään lain, jossa selvennetään, ettei se salli yritysten omistajien syrjiä palveluiden tarjoamisessa … Voiko selkeytetty sanamuoto mennä tarpeeksi pitkälle sammuttaakseen kansallisen tulimyrskyn joka ympäröi uutta lakia?”

Tämä tulimyrsky oli täysin Indianan ja koko tämän maan LGBT-aktivistien luomaa. Tämä 'uskonnonvapaus' -laki yksinkertaisesti toteaa, ettei ketään voi estää harjoittamasta heidän uskonnollisia vakaumuksiaan. Tarkoituksena oli lopettaa eroosio koskien kristittyjen uskonnon harjoittamista niinkuin heidän mielestä Raamatussa on saneltu.

Mutta LGBT-väki muotoili lain välittömästi uudelleen sanomalla että lesboja/homoja/biseksuaaleja/transseksuaaleja voitaisiin syrjiä. Kun kuvernööri pysyi alussa lujana, gay-etuja puolustavat yritykset uhkasivat muuttaa pois Indianasta. Jopa yliopisto-koripallojoukkue 'March Madness' vihjasi, että he voisivat siirtää pelejään pois osavaltiosta.

Kristityn kuvernöörin ja lainsäätäjien antautuminen tuli tavattoman nopeasti.


”Viikon metelin jälkeen Indianassa, kuvernööri Mike Pence allekirjoitti uudistetun version osavaltion 'uskonnonvapaus'-laista myöhään torstaina joka eliminoi mahdollisen eroosion koskien LGBT-suojauksia yhteisöissä, kuten Indianapoliksessa, jolla on paikalliset syrjinnän vastaiset asetukset suojelemassa seksuaalista suuntautumista ja sukupuoli-identiteettiä.”

LGBT-liikkeen vahvuus ja heidän kykynsä heilauttaa nopeasti kättään asiakysymystä vastaan on vaikuttavaa. Itseasiassa uskon, että tämä valitettava tapahtuma osoittaa sen, että Amerikka on nyt uusi Sodoma. Aivan kuten Jeesus ennusti kun Hän profetoi, että viimeisinä päivinä olisi “kuin Lootin päivinä”.

Mutta juhlimisen sijaan, LGBT-jäsenten pitäisi katsoa pelokkaina taivasta kohti, koska he voivat odottaa, että sama Jumala joka havaitsi LGBT-käytäntöjen Sodomassa olleen niin kauhistuttavan synnillisiä, että Hän hävitti heidät tulella ja tulikivellä, Amerikkaa tullaan tarkastelemaan täsmälleen samalla tavoin.

Miten Jumala tuhosi Sodoman?

”Ja Herra antoi sataa Sodoman ja Gomorran päälle tulikiveä ja tulta, Herran tyköä taivaasta, ja hävitti nämä kaupungit ynnä koko lakeuden sekä kaikki niiden kaupunkien asukkaat ja maan kasvullisuuden … Aabraham katseli Sodomaan ja Gomorraan päin ja yli koko lakeuden, ja katso, maasta nousi savu niinkuin pätsin savu.” (1. Moos. 19:24-25, 28)

Miten Jumala aikoo tuhota uuden Sodoman, Amerikan?

”Sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut. Ja maanpiirin kuninkaat, jotka hänen kanssansa ovat haureutta harjoittaneet ja hekumallisesti eläneet, itkevät ja parkuvat häntä, kun näkevät hänen palonsa savun; he seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa ja sanovat: "Voi, voi sinua, Babylon, sinä suuri kaupunki, sinä vahva kaupunki, sillä sinun tuomiosi tuli yhdessä hetkessä!"” (Ilmestyskirja 18:8-10)

Amerikka on astunut kansallisen olemassaolonsa viimeisiin päiviin. Jumalan tuomio on varma, koska Jumala ei koskaan, ikinä muutu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com