Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 23. huhtikuuta 2015

Iraniin ei voi luottaa ydinohjelmaneuvotteluissa – Raamatun profetia ennustaa Persian (Iranin) hyökkäävän Israelin kimppuun ydinaseilla viimeisinä päivinä

Tässä ajankohtainen Bill Perkins'in profetia-artikkeli, joka puhuu ennenkaikkea Iranin, Raamatun Persian, roolista viimeisten päivien tapahtumissa Lähi-idässä. Hesekiel 38-39 luvut ennustavat, että Iran on yksi päätekijöistä aiheuttamaan epävakautta Lähi-itään aikakauden lopulla, kun sen aikomuksena on hyökätä Israelin, juutalaisvaltion, kimppuun yhdessä liittolaistensa kanssa. Siksi nykyiset neuvottelut Iranin ydinohjelmasta P5+1 -maiden ja Iranin välillä ovat erittäin tärkeitä seurattaviksi, koska Raamattu profetoi ydinasesodasta Lähi-idän alueella viimeisinä päivinä. Sekä Iranilla että Israelilla on kyky ydinaseisiin rikastamalla tarpeeksi uraania. Näin mahdollinen sopimus Iranin ydinohjelmaneuvotteluiden tuloksena voi olla vain epäluotettava ja hämäävä, jolla ei tosiasiallisesti estetä Irania saamasta ydinpommia. Obaman Amerikka ei neuvottele vilpittömän osapuolen kanssa. Tämän artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------------

Paholaisen pata

April 2015

by: Bill Perkins


Ainekset:
1) Iso annos iranilaista järjettömyyttä.
2) Israelin eloonjäämistarpeen anteliasta avustamista.
3) Lusikallinen egoa Amerikan johtajalta.

Ohjeita:
Sekoita ainekset yhteen ja keitä korkealla lämmöllä 2 vuotta samalla hämmentäen voimakkaasti 24/7.

Joko tarkoituksella tai tyhmyyttään hallituksemme neuvottelee Iranin kanssa, ikäänkuin se olisi luotettava. Se ei kuitenkaan ole ollenkaan luotettava. Historia on osoittanut, että he eivät neuvottele vilpittömästi ja se johtuu siitä, että Raamattu sanoo Ismaelin jälkeläisillä olevan taipumus järjettömyyteen.
"Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan ja hän on kaikkien veljiensä niskassa." 1. Moos. 16:12

Kuten olemme usein sanoneet, niin Ismaelin jälkeläisten profetoitiin aina taistelevan ”jokaista” vastaan. Se on järjetöntä käytöstä. Ja Israelia ympäröivän arabialueen historia on kuuluisa siitä, että muslimiuskoiset toimivat järjettömästi aina taistellen toisiaan ja naapurimaitaan vastaan.

Iranilla, joka on Raamatun Persia, vaikka ei olekaan arabimaa, on muslimivaikutuksesta johtuen viime aikoina ollut järjettömien ja aggressiivisten tekojen historia. Siitä saakka, kun Amerikan tukema Shaahi syrjäytettiin vuonna 1979 ja korvattiin Ajatollah Khomeini'n johtamalla Islamilaisella Tasavallalla, heidän käytöksensä on syvästi vakiintunut. 

Siepattuja amerikkalaisia panttivankeja
vuoden 1979 Time -lehden kannessa.
1970-luvun vallankumouksen jälkeen USA vuonna 1981 määräsi taloudellisia pakotteita Irania vastaan ihmisoikeusrikkomuksista, jotka alkoivat 52 amerikkalaisen sieppaamisesta ja pitämisestä panttivankeina 444 päivää. Pakotteisiin kuului miljoonien dollarien käteisvarojen jäädyttäminen amerikkalaisissa pankeissa ja kielto ilmailualan yhtiöille myydä lentokoneita ja varaosia iranilaisille lentoyhtiöille.


Lokakuussa 1987 presidentti Reagan määräsi lisäpakotteita antamalla määräyksen, joka kielsi kaikkien tavaroiden ja palvelujen tuonnin ja viennin Iranista.

Vuonna 1995 kongressi hyväksyi lisää pakotteita käsittämään kiellon amerikkalaisille firmoille olla missään tekemisissä Iranin hallituksen kanssa.

Vuonna 2005 Iran kieltäytyi keskeyttämästä uraaninrikastusohjelmaansa, joka lopulta tekisi sille mahdolliseksi rakentaa ydinaseita. Niinpä vuonna 2006 YK:n turvallisuusneuvosto määräsi lisää pakotteita. Nämä YK:n pakotteet vaikuttivat Euroopan öljyntuontiin Iranista lamauttaen maan tehokkaasti.

Kesäkuussa 2010 YK asetti lisäpakotteita kieltäen kaikkien iranilaisten tuotteiden viemisen kaikkiin YK -maihin.

Ja heinäkuussa 2013 USA määräsi vieläkin tiukempia taloudellisia pakotteita Irania vastaan sulkien tehokkaasti Iranin kaikista pankkitoiminnoista. Nämä taloudelliset rajoitukset toimivat rampauttaen sen talouden ja saivat lopulta Iranin suostumaan neuvotteluihin.
 

Iranilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin neuvotella. Irakin ja Iranin välinen sota vuosina 1980 – 1988 johti kaikkiaan yli 500 000 kuolonuhriin ja 400 miljardin dollarin vahinkoihin!

Sota loppui pattitilanteeseen ilman mitään näyttöä, että suurista kustannuksista ihmishengissä ja rahassa olisi ollut mitään hyötyä. (Muista heidän järjettömyytensä!!)

Lännelle siitä oli se etu, että sota yhdessä USA:n ja YK:n asettamien taloudellisten pakotteiden kanssa on pitänyt Irania hieman kurissa vuosikymmenien ajan. Lopulta Iran tuli siihen pisteeseen, ettei sillä ollut muuta vaihtoehtoa, kuin neuvotella vähän helpotusta tai ottaa sisäisen kapinan riski.

Niinpä Iran tulee neuvottelupöytään ja meillä on hallussamme kaikki kortit. He ovat meidän suhteen pahasti alakynnessä. Me voimme sanella ehdot. Me voimme vaatia, mitä tarvitaan sen varmistamiseksi, että he toimivat alueella rauhanomaisesti.

Mutta jostakin kumman syystä Obama'n hallinto on valmis neuvottelemaan sopimuksen, joka poistaa kaikki Iranin pakotteet korvauksena siitä, että Iran lykkää ydinohjelmaansa 10 vuotta.

Millainen sopimus se onkaan? Se on kuin sanoisi, että Israelilla on 10 vuotta aikaa valmistautua ydinaseiskuun. Suostuisimmeko me siihen, että Kuuballa on ydinaseita 10 vuoden päästä? Tuskin.

Ja jos Iran todella onnistuu saamaan ydinaseita, niin Saudi-Arabia on ilmoittanut, että myös heillä on oltava ydinaseita itsepuolustukseksi. Joten johtomme Lähi-Idän tilanteen huonolla hoitamisella on suunnattomia seurausvaikutuksia kauas yli Iranin ja Israelin.

Hallintomme Lähi-Idän käsittely on kuin ottaisi kattilallisen vettä ja laittaisi sen kiehumaan kuutosella ja toivoisi, että hämmentäminen estää sitä kiehumasta yli. Jumalattomalla johdolla on yleensä jumalattomat teot. Omena ei putoa kauas puusta.

Netanyahu USA:n kongressin edessä
maaliskuussa 2015
Iran on vannonut iskevänsä Israeliin ydinasein heti, kun sillä on iso pommi. Niinpä Israel ei aio odotella. Eikä heidän pitäisikään. Kysymys on heidän maansa olemassaolosta.

Israelin pääministeri, Benjamin Netanyahu, sanoi hiljattain puheessaan USA:n kongressin yhteiskokoukselle, että Israel ei aio seisoskella tekemättä mitään, kun Iran rakentaa ydinpommia laukaistakseen sen heitä kohti. Kuka voi syyttää heitä?

Israel oli valmis poistamaan Iranin ydinlaitokset joitakin vuosia sitten, mutta Obaman hallinto julkisti suunnitelman ja uhkasi ampua alas jokaisen israelilaisen Iranin ydinlaitoksia vastaan hyökkäävän israelilaisen ilma-aluksen. Obama on osoittanut inhoavansa Israelia. 

Gallupit osoittavat, että suurin osa juutalaisista ei
luota Obamaan. Daa!

Tel Aviv'in yliopiston ja Israelin demokraattisen instituutin suorittama israelilaisten gallup totesi, että hämmästyttävät 67% israelilaisista eivät usko Obamaa. (On mahdoton sanoa, kuinka suuri osa amerikkalaisia ajattelee Obaman valehtelevan!)

Gallup totesi myös, että 66% israelilaisista ajattelee, että USA:n Lähi-Idän kriisin käsittely heijastaa heikkoutta.

On tulossa aika, jolloin jokainen kansakunta maailmassa on Israelia vastaan, jopa USA. Minulla oli aina tapana olettaa, että se on jotakin sellaista, joka tapahtuu tempauksen jälkeen . . . mutta jos Herra viipyy, niin kuka tietää! Varsinkin, kun hallinto on sellainen, että se menneiden toimiensa perusteella on enemmän muslimien kuin amerikkalaisten puolella!





Israel on ainoa todellinen demokratia tuossa osassa maailmaa. Me tarvitsemme Israelia ja Israel tarvitsee meitä. On aika lopettaa edestakaisin vetkuttelu ja korjata liitto hiljaisesti. Mikään ei tee Amerikan ja Israelin vihollisia iloisemmiksi, kuin usko siihen, että Israelin ja Amerikan välinen suhde on päättymässä.” Bob Schieffer – CBS News
Obaman hallinto juuri osoitti tämän ilmoittamalla, että he eivät ehkä suojele Israelia YK:n pakotteilta. Jos näin todella käy, tämä maa on pahassa pulassa. Todella pahassa.

Itseasiassa me olemme tulossa hyvin lähelle sen jakeen toteutumista, että eräänä päivänä:

 ... kaikki kansat kokoontuvat sotaan Jerusalemia vastaan.” Sak. 14

Jumala on käyttänyt USA:ta suojelemaan Israelia. Vuodesta 1972 USA on käyttänyt veto-oikeuttaan 39 kertaa antaakseen eriävän äänen pysäyttämään Israelin vastaisia päätöksiä koskien lukemattomia valheellisia, testaamattomia ja toimimattomia julistuksia.

USA on käyttänyt veto-oikeuttaan päätöksiin, jotka olisivat julistaneet Palestiinan itsenäiseksi valtioksi ja jotka ovat vaatineet, että Israel lopettaa uusien juutalaisten lähiöiden rakentamisen ja pysäyttää Israelille hyvin tärkeän turva-aidan rakentamisen.

Joten jos Obaman hallinto toteuttaa uhkauksensa, niin Israelilla ei ole ainuttakaan kansakuntaa puolellaan.

Vuodesta 1948 USA on seisonut Israelin rinnalla.
Nykyinen hallintomme kuitenkin lähettää signaaleja,
että se on miettimässä uudelleen täyttä tukeamme.
Jumala varjelee Israelia, mutta ei ole mitään vakuutusta, että Jumala jatkuvasti varjelee ja siunaa Amerikkaa. Hänen lupauksensa on yksinkertainen: 
Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat. 1. Moos. 12:3
Vuodesta 1948, jolloin Israelista tuli valtio, Amerikka on epäilemättä ollut siunattu, koska olemme hyväksyneet ja suojelleet Jumalan erityistä kansaa maan päällä.

Nyt arvostettu presidenttimme haluaa työntää Israelin junan alle. Hän on ilmoittanut, että tulevaisuudessa emme ehkä äänestä suojellaksemme Israelia. Taivas meitä varjelkoon, jos hylkäämme Israelin.

Nykyisestä hallinnostamme lähtöisin olevaan retoriikkaan perustuen Israel tietää, ettei se voi luottaa, että Obaman hallinto katsoo sen etua. Se on omillaan tehden etujensa mukaisia päätöksiä tarvitsematta huolehtia maailmanpolitiikasta.

Israelilla on ydinaseita
On yleisesti tiedossa, että Israelilla on ydinaseita. Se on tarpeeksi viisas, ettei myönnä sitä julkisesti, mutta heillä on ollut iso pommi yli 30 vuotta. Olen itse nähnyt Israelin ydinlaitoksen etäältä.

Israelin ydinlaitos – nähtynä yli kolmen kilometrin päästä.
Bill Perkins'in ottama kuva.
Raamattu sanoo, että Iran TULEE onnistumaan ydinasepyrkimyksissään ja lopulta kuuluu ryhmään useita valtioita, joka viimeisinä päivinä laukaisee ydinaseilla varustettuja ohjuksia Israeliin.

Hesekiel 37 on kuuluisa luku Israelin uudelleenkokoamisesta toisen kerran kotimaahansa. Kuvaillen laaksoa täynnä kuivia luita, jotka tulevat yhteen, kasvattavat jänteet ja kävelevät, Hesekiel ennustaa juutalaisten jälleenkokoamisen kotimaahansa kaikkialta maailmasta.

On mielenkiintoista, että Raamattu ennustaa, että kun Israel kokoontuu uudelleen toisen kerran (minkä he tekivät vuonna 1948), niin heillä on ”hyvin suuri armeija.” (Hes. 37:10, KJV: exceeding great army). Heillä on!

Raamattu ennustaa, että kun Israel kokoontuu uudelleen toisen kerran, niin heistä tulee
”väkikivi” maailmalle nostettavaksi. He ovat sitä!

Hesekielin 37. luvun rohkeaa ennustusta toisesta Israelin uudelleenkokoamisesta kotimaahansa seuraa lukujen 38 ja 39 ennustus suuresta hyökkäyksestä Israeliin sitä ympäröivistä valtioista.

Sitä johtaa Goog/Maagog ja myös Persia nimenomaan mainitaan:

Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärät on heillä kaikilla.” Hes. 38:5

Kuka sitten Goog/Maagog (Israelista pohjoiseen) osoittautuukaan olevan (jotkut spekuloivat, että heillä on venäläiset juuret), niin Persia on ehdottomasti yksi Israeliin hyökkäävistä kansakunnista.

Vuonna 1935 Persia muutti alkuperäisasukkaidensa käyttämän historiallisen nimensä ”Iraniksi”. Persia esiintyy ensimmäisen kerran Raamatussa kohdassa 2. Aik. 36:20-23. Hesekielin profetoidessa Persia oli se maa, jota tänä päivänä sanotaan Iraniksi.

Iran on siis osa tätä valloitusarmeijaa, jonka Israel lyö, mutta tässä on mielenkiintoinen osa. Taistelun jälkien puhdistaminen kestää seitsemän kuukautta, koska heidän täytyy lähettää ihmisiä kentälle ”puhdistamaan” se.

Niitä hautaa Israelin heimo seitsemän kuukautta puhdistaaksensa maan. Hes. 39:12

"Puhdistaaksensa maan"? Mitä tapahtuu maalle, että se täytyy puhdistaa? Se käy vieläkin mielenkiintoisemmaksi, kun luemme, että heidän puhdistettuaan maata seitsemän kuukautta, he sitten tekevät uuden maan tutkimuksen etsien ”luita”, joita eivät huomanneet ensimmäisellä kerralla.

He eivät uskalla koskea luihin, vaan sensijaan laittavat merkin niiden löytöpaikan viereen, jotta voivat haudata ne myöhemmin.
”...seitsemän kuukauden kuluttua he sen tutkivat läpikotaisin. Kun nämä kulkijat kulkevat maata ja joku heistä näkee ihmisen luut, laittaa hän niitten ääreen kivimerkin, siihen asti että haudankaivajat saavat ne haudatuiksi. . .” Hes. 39:14-15
Tämä saastuneen jätteen hautaaminen kuulostaa, kuin se voisi olla jonkinlaista ydinsodan kontaminaatiota. Joten tämä voi myös liittyä Sakarjan profetiaan, jonka kuvaus kuulostaa siltä, kuin ihminen olisi sulanut neutronipommin lämmöstä.
”...hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa ja sen kieli mätänee sen suussa.” Sak. 14:12
Tämä on juuri sitä, mitä neutronipommi tekee. Se sulattaa kaiken elävän, mutta jättää rakenteet ehjiksi. Hämmästyttävintä tässä kaikessa on, että se kirjoitettiin yli 2500 vuotta sitten!

Joten tänä päivänä Israel on jälleen maassansa, Persia/Iran on sen vihollinen ja ydinsota on tulevaisuudessa. Mutta ennen tuota Hesekielin lukujen 38 ja 39 kuvailemaa hirvittävää sotaa Jumala poistaa Henkensä maan päältä kaikkien niiden myötä, joissa Hänen Henkensä asuu – kaikki uudestisyntyneet uskovat. Sanomme tuota tapahtumaa ”tempaukseksi”, eli seurakunnan poistamiseksi maan päältä.

Mikä päivä se onkaan, kun miljoonat kristityt katoavat yläilmoihin pelastettuina hirvittävästä seitsenvuotisesta ahdistuksesta. Tänä päivänä Raamatun profetia on niin ajankohtainen ja Jumala antoi sen LOHDUTTAMAAN meitä, kun viimeiset päivät ovat käsillä. 
”Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.” 1. Tess. 4:18 
Silti monet seurakunnat ovat lopettaneet tai lopettamassa Raamatun profetian opettamisen. Useimmat ns. megaseurakunnat ohittavat profeetalliset kirjoitukset osittain tai kokonaan, mikä tietysti tarkoittaa, että he karttavat noin 25% osuutta Raamatusta!

Profetia on olennainen osa Raamattua tarjoten
lohtua lohduttomassa maailmassa

Sillä minä en ole vetäytynyt pois julistamasta teille kaikkea Jumalan tahtoa.” Apt. 20:27

Tutkimalla Raamatun profetiaa saamme ihanan rauhan tietäen, että Jumala hallitsee täydellisesti. Hän nostaa ja poistaa johtajia omien päämääriensä toteuttamiseksi. Kaikki, mitä tänä päivänä tapahtuu, on osa Hänen suunnitelmaansa . . . ja Hänen suunnitelmassaan kaikki vaikuttaa yhdessä uskovien parhaaksi.

”Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut.” Room. 8:28

Elämme jännittäviä aikoja! Näyttää, kuin yhä enemmän profetiaa toteutuisi joka kuukausi, joka viikko ja joka päivä. Ja olemmepa tämän maan päällä vielä yhden minuutin tai 20 vuotta, niin meillä on uskomattomia tilaisuuksia kertoa Jumalan totuutta kadotetulle maailmalle.



Viime kuussa pidimme Steeling -raamattukonferenssin ja alla on yhdeksän uskomatonta nimikettä saatavana jaettavaksi perheellesi, ystävillesi ja työtovereillesi. Kehotan sinua olemaan ennakoiva! Iankaikkisuus on pitkä aika. Kuka tietää paljonko aikaa meillä on jäljellä!

”...rukoillen samalla meidänkin edestämme, että Jumala avaisi meille sanan oven puhuaksemme Kristuksen salaisuutta...” Kol. 4:3



Käytä meitä, Herra!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com