Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

PM Netanyahu puhuu uudesta maailmanjärjestyksestä joka perustettiin 2. maailmansodan jälkeen – Yhdysvaltain armeija on nykyään avoimesti vihamielinen kristittyjä kohtaan

Tässä tuorein Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert) loppuviikolta, jonka kaksi osiota suomensin. Aluksi David Bay lainaa Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu'n hiljattaista puhetta holokaustin muistopäivänä Israelissa, kun 2. maailmansodan päättymisestä tulee kohta kuluneeksi 70 vuotta. Netanyahu varoittelee toiveajattelusta, että (länsi)maailma jatkaisi “rauhan ja turvallisuuden (peace and safety)” tilassa, jota on jatkunut Hitlerin kukistumisesta saakka. Nyt uusi Hitler on kuulemma Iranin ylin johtaja Khamenei ja juutalaiskansa on jälleen vaarassa tuhoutua. Huomionarvoista on, että PM Netanyahu siteeraa profeetallista Jesajan kirjaa puheessaan. Toisessa uutiskirjeen osiossa lainataan uutisartikkelia jonka mukaan Yhdysvaltain armeija on muuttunut viime aikoina yhä 'vihamielisemmäksi' kristittyjä kohtaan. Monet uskovaiset eivät liity enää USA:n armeijaan, koska eivät saa esittää avoimesti vakaumuksiaan. Fundamentalistipastorit kuitenkin suhtautuvat edelleen myötätuntoisesti nuorten asepalvelukseen, kuten he tekivät erityisesti Irakin 2. sodan aikana. Joka tapauksessa Amerikka on hylkäämässä Raamatun Jumalan ja siksi tuomio on varma.

----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, April 17, 2015


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2668
I. Israelin pääministeri esittelee Uutta Maailman Järjestystä, ilmoitus, joka on puettu profeetta Jesajan sanoilla!

Kutsuu Israelia “ikuiseksi kansakunnaksi”!

Ravista itsesi tomusta; pukeudu juhlapukuusi, minun kansani.” (Jesaja 52:2)

”Pudista päältäsi tomu, nouse istuimellesi, Jerusalem; irroita kahleet kaulastasi, sinä vangittu tytär Siion.” (Jesaja 52:2, KR 33/38)


”Viettäessään holokaustin muistopäivää Israelissa, Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu turvautui viesteihin holokaustista ja Raamatun profetiasta varoituksena joka on suunnattu kohti Iranin hallinnon ekspansiivisia ja väkivaltaisia toimia.”

” 'Seitsemänkymmentä vuotta sitten, vapauden kellot soivat vapaassa maailmassa. Kammottava painajainen, joka oli nielaissut koko ihmiskunnan verisiin syövereihin, oli tullut päätökseen Euroopassa … Johtajat moderneista maista tajusivat, että oli otollinen aika perustaa uusi maailmanjärjestys perustuen vapauden puolustamiseen, pahan hävittämiseen ja sorron vastustamiseen.' ”

Minusta on erittäin mielenkiintoista, että pääministeri Netanyahu lausui kaksi faktaa Uudesta Maailman Järjestyksestä:

1) Tämä uusi Järjestys alkoi 2. maailmansodan jälkeen.

2) Perusta, jolle tämä uusi maailmanjärjestys rakennettiin, oli rauha ja turvallisuus (peace and safety), jotka luotiin 2. maailmansodan raunioiden ylle.

Meidän Raamattumme sanoo jotain hyvin mielenkiintoista “rauhan ja turvallisuuden” julistamisesta, eikö vain?

"For when they shall say, Peace and safety; then sudden destruction cometh upon them, as travail upon a woman with child; and they shall not escape." (1 Thessalonians 5:3)

”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” (1 Tess. 5:3, KR 33/38)

Toisin sanoen, jonkin ajan kuluttua kun ihmiset alkavat julistaa, että maailma on astunut “rauhan ja turvallisuuden” aikakauteen, maailmantapahtumia ilmaantuu ja ne rysäyttävät maailman lujaa alas heidän ympärillään. Todellakin, koko joukko New Age -kirjoituksia julistaa, että Uusi Maailman Järjestys (NWO) tullaan synnyttämään “rauhan ja turvallisuuden” kautta, jonka New Age -kristus (Antikristus) aikaansaa maailman näyttämölle.

Pääministeri jatkaa turvautumistaan profeetta Jesajan varoituksiin.

”Lainaten profeetta Jesajaa, pääministeri herätteli varoitussanoman Jumalalta 'kun sivistynyt maailma on tuudittautunut uneen illuusioiden vuoteelle' … 'Sillä katso, pimeys peittää maan ja synkeys kansat' sanoi profeetta Jesaja. 'Päättäväisyys ja opetukset, jotka hankittiin veressä seitsemänkymmentä vuotta sitten, ovat nyt vaimentumassa, ja pimeys sekä usva todellisuuden kieltämisestä ovat ottamassa paikkaansa', Netanyahu varoitti.”

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2552 

Selväjärkistä ajattelua, joka pakotettiin maailman ylle Natsi-Saksan järisyttävien ja veristen tapahtumien kautta, ollaan nyt korvaamassa sumealla toiveajattelulla koskien tiettyjen nykyjohtajien todellisia aikeita.

Kun avainjohtaja 2. maailmansodan kansanmurhalle oli Saksan Adolf Hitler, niin avainjohtaja tänä päivänä on Iranin Ajatollah Khamenei.

Molemmat johtajat herättivät huolta Israelin kuolemasta ja maan kansalaisten tuhosta. Vapaan maailman johtajien on herättävä käsittämään, pääministeri varoittaa, että Iran on yhtä suuri uhka Israelille kuin Hitler osoittautui olevaksi 2. maailmansodassa.

Netanyahu jatkaa, lainaten Jesajaa uudelleen.

”Toivonviestin myötä, Netanyahu lopetti puheensa vetoamalla Jesajan luvun 52:2 sanomaan, 'Ravista itsesi tomusta; pukeudu juhlapukuusi, minun kansani'.”

Pikkuisen Israelin koko olemassaolo, päivittäisessä taistelussa suurta vihollisjoukkoa vastaan, on todistus Jumalan kaikkivaltiaasta voimasta ja Hänen iankaikkisista lupauksistaan. Netanyahu toteaa lopuksi:

”Ikuinen kansakunta on ravistellut itsensä tomusta, palannut kotiin, seisonut salskeana, luonut erinomaisen maan ja huomattavan armeijan, Israelin puolustusvoimat (IDF), jossa meidän urheat ja rohkeat poikamme ja tyttäremme palvelevat”, hän totesi. “Me muistamme surmattuja, takaamme elämän kaikille.”

”Ikuinen kansakunta” on osuva kuvaus Israelista, eikö sinustakin?

Suomentajan kommentti:

Voisiko olla niin, että kun tänä vuonna tulee kuluneeksi juhlalliset 70 vuotta 2. maailmansodan päättymisestä, niin nyt erityisesti julistetaan “rauhaa ja turvallisuutta (peace and safety)” maailman eri juhlatilaisuuksissa vastikään solmitun Iran-puitesopimuksen vanavedessä, etenkin 2. maailmansodan voittajavaltioissa? Ja kun jossakin tilaisuudessa lausutaan nämä kohtalokkaat sanat, niin silloin räjähtää jossakin ja 1 Tess. 5:3 toteutuu! Tuomiopäivä ja sitä myöten Vapahtajamme on tulossa!


II. Yhdysvaltain armeija on hyvin avoimesti vihamielinen kristittyjä kohtaan.

Kuitenkin fundamentalistikristilliset pastorit omaavat vahvan empatian heidän nuorisonsa asepalvelusta kohtaan!

UUTISKATSAUS: “Armeija yhä 'vihamielisempi' kristityille, sanovat porukat”, Newsmax, 16. huhtikuuta 2015

”On olemassa muuttoliikettä pois armeijasta johtuen “vihamielisestä työympäristöstä”, joka ei salli heidän ilmaista vakaumuksiaan avoimesti … He viittaavat useisiin viimeaikaisiin korkean profiilin tapauksiin joissa sotilaspapit kohtasivat rangaistuksen yksityisten uskonnollisten neuvontaistuntojen vuoksi, ja sanovat, että tällaiset tapaukset voisivat aiheuttaa joillakin, jotka omaavat vahvan uskon, uudelleenharkitsemista koskien liittymistä armeijaan.”

” 'Uskovaiset aikovat pysyä poissa armeijasta', sanoi Michael Berry, johtava avustaja Vapaus-instituutissa (Liberty Institute), joka on Teksasissa sijaitseva oikeudellinen organisaatio ollen omistautunut puolustamaan uskonnonvapautta Amerikassa ...”

Berry soveltaa sitten kahta esimerkkiä järjestelmän suuresta ennakkoasenteesta kristinuskoa vastaan.

1) ”Joulukuussa, erikoisjoukkojen (Ranger) koulutuspataljoonan kappalaiselle lähetettiin hallinnollinen kirje huolenaiheen johdosta sen jälkeen kun sotilas valitti, että hän oli mainostanut kristinuskoa ja käyttänyt Raamattua pakollisen itsemurhien ehkäisyyn liittyvän koulutustilaisuuden aikana.”

2) ”Viime kuussa laivaston kappalainen erotettiin työstään ja voi menettää uransa valitusten jälkeen koskien hänen yksityistä neuvontaansa, jonka aikana hän taivutteli luopumaan homoseksuaalisuudesta ja avioliiton ulkopuolisesta seksistä.”

” 'En voi kertoakaan teille, kuinka monille äideille ja isille olen puhunut jotka sanovat, 'minun poikani tai tyttäreni haluaa liittyä armeijaan, mutta sen valossa, mitä olette kuvailleet, en ole varma haluanko antaa heidän liittyä armeijaan enää', enkä moiti heitä tästä. Olisin erittäin varauksellinen omien lasteni liittymisestä', Berry sanoi.”

Persianlahden 2. sodan aikana Irakia vastaan, olin hämmästynyt siitä, miten monet pastorit fundamentalistikristillisistä seurakunnista seisoivat saarnatuoleissaan ilmoittaakseen lähes sokeasta tuesta Skull & Bones -presidentti Bush'ille ja selittivät että tämä oli “oikeutettu sota” joka ansaitsee kristittyjen perheiden tuen.

Edelleen, olen oppinut, että konservatiiviset kristityt yleensä tukevat republikaaneja virkaan, samalla kun liberaalit kristityt kallistuvat kohti demokraattipuoluetta.

Päälakimies Berry sanoo lopuksi:

” 'Ongelma pahenee, ei parane, huolimatta ponnisteluistamme', hän sanoi, Times'in mukaan. 'On olemassa vihamielisyyden kulttuuri uskontoa kohtaan armeijassa juuri nyt'.”

Olemme väännelleet käsiämme ajatuksella, että koko Amerikan kulttuuri on kallistunut pois raamatullisesta kristinuskosta ja sen perusarvoista, mutta nyt, me saamme tietää, että tämä ennakkoasenne on vahvasti suunnattu myös meidän armeijaamme! Amerikka on aidosti hylännyt Raamatun Jumalan! Tuomiomme on varma.

1 kommentti:

  1. BeforeItsNews'in Lyn Leahz puhuu tuoreesti videollaan tuosta USA:n armeijan "antikristillistämisestä".

    Another Page In Revelation Turned-If God Is Not For Us, Everyone Will Be Against Us!

    https://www.youtube.com/watch?v=X0dvGr1tc04

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com