Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Last Trumpet Newsletter -- Huhtikuu 2015

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta huhtikuun 2015 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIV    Issue IV    April 2015

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Sekasorto ja huoli nopeasti muuttuvassa maailmassa!
(Turmoil And Trouble In A Rapidly Changing World!)

”Ja kun Jeesus ojensi itsensä eikä nähnyt ketään muuta kuin naisen, sanoi hän hänelle: "Nainen, missä ne ovat, sinun syyttäjäsi? Eikö kukaan ole sinua tuominnut?" Hän vastasi: "Herra, ei kukaan". Niin Jeesus sanoi hänelle: "En minäkään sinua tuomitse; mene, äläkä tästedes enää syntiä tee".”

Johannes 8:10-11

”Me tiedämme, ettei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä; vaan Jumalasta syntynyt pitää itsestänsä vaarin, eikä häneen ryhdy se paha. Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa. Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.”

1. Johanneksen kirje 5:18-20

”Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa.”

1. Johanneksen kirje 4:4


Tässä LTN:n numerossa me tutkimme huolellisesti viimeaikaisia tapahtumia jotka osoittavat, että ihmiset tässä nykymaailmassa kohtaavat ongelmia, jotka vain näyttävät moninkertaistuvan joka puolella näinä vaarallisina päivinä. Maailma sellaisena kuin me tunnemme sen muuttuu edelleen nopeasti silmiemme edessä siihen pisteeseen, jossa se on muodostunut lähes tunnistamattomaksi niille, jotka ovat eläneet riittävän kauan muistaakseen miten asioiden oli tapana olla. Erityisesti Yhdysvallat on nähnyt monumentaalisen vapauden eroosion vuosisadan vaihteesta lähtien, ja viimeaikainen kehitys osoittaa, että tämä trendi jatkuu.

Vuonna 2010 uusi laki hyväksyttiin Yhdysvalloissa. Tämä laki, joka on virallisesti nimeltään ”The Affordable Care Act (Edullinen terveydenhuoltolaki)” ja on tullut tunnetuksi ”Obamacare'na”, määrää, että jokaisen Amerikan kansalaisen on hankittava sairausvakuutus tai kohdattava verosakko liittovaltion veroviranomaiselta (Internal Revenue Service) vuosittain, jos ei ole vakuutettu. Tätä sosialistista systeemiä, joka virallisesti astui voimaan vuonna 2014, pidetään yhtenä Barack Obaman tunnusmerkki-saavutuksista, josta hän sanoo, että sen avulla jokainen amerikkalainen saa kohtuuhintaisen vakuutuksen. Viimeaikaiset raportit kuitenkin viittaavat siihen, että tämä vakuutus ei ole läheskään yhtä edullinen kuin Obama ja hänen alaisensa väittävät. Itseasiassa Kongressin budjettitoimisto on varoittanut, että sairausvakuutusmaksu voi nousta enemmän kuin 8 prosenttia vuosittain vuoteen 2018 saakka. (1) Lisäksi lähes 8 miljoonaa pienituloista amerikkalaista voi menettää liittovaltion tukia jotka auttavat heitä maksamaan heiltä vaaditun sairausvakuutuksen. Yhdysvaltain korkein oikeus punnitsee nyt tapausta, joka väittää, että tällaiset tuet ovat laittomia osavaltioissa, jotka eivät ole perustaneet omaa sairausvakuutuspörssiä, mistä niitten asukkaat voivat ostaa vakuutuksen. Korkeimman oikeuden odotetaan päättävän asiasta kesäkuussa 2015. (2) Me alamme nyt nähdä, miltä tämä laki, joka pakotettiin amerikkalaisten ylle noin viisi vuotta sitten, todella näyttää. Kumma kyllä, näyttää siltä, että monet demokraattisista lainsäätäjistä, jotka äänestivät edullisen terveydenhuoltolain puolesta vuonna 2010, eivät edes tienneet mitä he olivat hyväksymässä. Se oli entinen Yhdysvaltain edustajainhuoneen enemmistöjohtaja Nancy Pelosi, joka tunnetusti sanoi tuolloin, ”Mutta meidän on hyväksyttävä lakiesitys, jotta voit selvittää mitä se pitää sisällään poissa kiistan usvasta.”

Ja niinhän se on, että olosuhteet ovat johtaneet meidät tähän pisteeseen historiassa jossa kansalaiset Yhdysvalloissa ovat pakotettuja hankkimaan sairausvakuutuksen halusivatpa he sitä tai ei, ja liittovaltio jopa määrää minkätyyppisiä lamppuja meillä saa olla. Tällainen kehitys voisi johtaa ihmiset pohtimaan mitä liittohallitus seuraavaksi aikoo tehdä. Hämmästyttävästi, liittovaltion virasto, joka tunnetaan Ympäristönsuojeluvirastona (Environmental Protection Agency), tai nimellä EPA, on rahoittanut kehitystä langattomalle laitteelle, jota he toivovat käytettävän sen seuraamiseksi, kuinka paljon hotellivieraat Yhdysvalloissa käyttävät aikaa suihkussa. Lupakirjan mukaan joka annettiin Tulsan yliopistolle Oklahomassa, tämä hanke on parhaillaan käynnissä toivomusten kanssa, että tällainen laite kannustaa hotellivieraita rajoittamaan vedenkäyttöään ja lyhentämään heidän suihkussaoloaikojaan. ”Hotellit kuluttavat huomattavan määrän vettä Yhdysvalloissa ja ympäri maailman. Useimmat hotellit eivät valvo yksittäisten asiakkaiden vedenkäyttöä ja sen seurauksena, miljoonia litroja juomavettä tuhlataan vuosittain hotellivieraiden toimesta. Ehdotetun työn tavoitteena on kehittää uudenlainen edullinen langaton laite seuraamaan vedenkäyttöä hotellivieraan suihkuista. Tämä laite on suunniteltu sopimaan useimpien uusien ja nykyisten hotellien suihkuvarusteisiin ja lähettää langattomasti hotellivieraan vedenkäytöstä dataa keskushotellin kirjanpitojärjestelmään”, lupakirja toteaa. (4) En voi olla pohtimatta, kuinka kauan kestää ennenkuin EPA haluaa asentaa näitä langattomia laitteita koteihimme myöskin. On tarpeeksi pahaa, että meidän yksityisyyteemme Yhdysvalloissa on jo tunkeuduttu, mutta nyt Isoveli haluaa valvoa, kuinka kauan olemme suihkussa!

Viime viikkoina olemme nähneet kummallisia lausuntoja eturivin poliitikoilta, kuten Barack Obamalta. Puhuessaan kokoontumisessa kansalaisryhmälle Cleveland'issa, Ohion osavaltiossa, Obama kertoi läsnäoleville, että hänen mielestä äänestämisen vaaleissa pitäisi olla pakollista. ”En usko, että olen koskaan sanonut tätä julkisesti, mutta aion mennä eteenpäin ja sanoa sen nyt. Australiassa ja joissakin muissa maissa on pakollista äänestää. Olisi käänteentekevää jos kaikki äänestäisivät – se toimisi rahaa vastaan paremmin kuin mikään muu”, Obama julisti. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Jos jokainen äänestäisi, niin se muuttaisi täysin poliittisen kartan tässä maassa.” (5) Tämä varmasti olisi erikoinen laki maalle joka usein viittaa itseensä ”vapauden maana”.

Samaan aikaan entinen ensimmäinen nainen Hillary Clinton, joka on todennäköisesti presidenttiehdokas vuoden 2016 vaaleissa Yhdysvalloissa, teki väitteen maaliskuussa 2015, että amerikkalaisilla ei ole tarpeeksi hauskaa ja on ehdottanut melko outoa ratkaisua tälle havaitulle ongelmalle. ”Kun olen päässyt tähän ikään, olen päättänyt että me todella tarvitsemme leirejä aikuisille. Ja me tarvitsemme aikuisleirejä, johon te kaikki riennätte. Todellakin. Ei mitään vakavaa kamaa. Ei mitään elämää haastavia juttuja... enemmän hupia. Minusta meillä on valtava puute hauskuudesta Amerikassa. Ja meidän täytyy selvittää kuinka me paikkaamme tuon hauskuusalijäämän, varmastikin lapsiamme ajatellen, mutta myös meitä muita varten”, Clinton sanoi. (6) Epäselvää on, mitä entinen ensimmäinen nainen tarkoittaa hauskuudella. Joka tapauksessa, mieluiten olisin poissa noista Hillary Clintonin aikuisleireistä.

Joissakin tapauksissa, ahdistavia sääntöjä ja määräyksiä pakotetaan myöskin osavaltioiden ja kuntien hallintojen toimesta. Tällainen on tilanne Lake Worth'in kaupungissa, Floridan osavaltiossa, missä kaupunginhallitus on ryhtynyt ankariin toimenpiteisiin luvattomia kirkkoja vastaan. Raportin mukaan, joka julkaistiin maaliskuussa 2015, kaupungin virkailijat lähettivät lainvalvontaviranomaisen, verhottuna huppariin, tutkimaan Etelän baptistien seurakuntaa, joka on järjestänyt kokouksia kahvilassa. Viranomainen jätti sitten raportin kaupungin viranomaisille jossa todetaan: ”Kävelin takaisin kahvilaan ja pystyin mielestäni visualisoimaan sellaista, mikä näytti olevan käynnissä olevaa papin virantoimitusta.” Raportissa myös valitettiin, kun poliisi näki ”ihmisten pitävän hallussaan nähtävästi Raamattuja tai uskonnollisia kirjoja, joista yhden päällä oli risti.” (7) Kaupungin virkamiehet ovat perustelleet toimiaan ja sanoneet, että kyseisellä rakennuksella on lupa toimia vain kahvilana, ja sillä ei ole tarvittavaa toimilupaa jumalanpalveluksiin. ”Meidän täytyy kohdella kaikkia samalla tavalla. Emme voi antaa etulyöntiasemaa kirkoille verrattuna muihin liikeyrityksiin”, sanoi yhteisön ylläpitojohtaja William Waters. (8) Tämän jutun yksityiskohdat kuulostavat ennemmin joltakin siltä mitä voisi tapahtua kommunistisessa Kiinassa, missä maan ateistinen hallinto iskee rutiininomaisesti luvattomiin kirkkoihin. Surullista kyllä, tämä tapahtui Amerikan Yhdysvalloissa.

Se on varmasti huolestuttavaa nähdä, että vapautta, josta kerran nautittiin tässä maassa, ollaan hitaasti ottamassa pois. Uskon että tällainen sorto voimistuu ja pahenee kun me siirrymme aina vain lähemmäksi meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, takaisintuloa. Kuitenkin, huolimatta ongelmista, joita näemme tässä maailmassa, meillä voi yhä olla merkittävä vapaus, joka tulee siitä että tiedämme totuuden. Johanneksen evankeliumin luvussa 14:6 Jeesus sanoo meille, ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” Tietää totuus, on tuntea Jeesus Kristus. Tekemällä niin, me löydämme vapauden jota mikään ihminen tai hallitus ei voi koskaan ottaa meiltä pois. Jos sinä haluat omata tämän vapauden ja sinä et ole vielä täysin omistanut elämääsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Paavi Franciscuksen suosio kasvaa! (Pope Francis Grows In Popularity!)

Kuten on ollut tyypillistä siitä saakka kun hän nousi paaviuteen, paavi Francis on jatkanut positiivisten otsikkojen keräämistä uutismedialle. Itseasiassa viimeaikaiset raportit osoittavat, että nykyisen paavin suosio on kohoamassa ja ei ainoastaan katolisten keskuudessa. Mielipidekysely, jonka teki Pew Research maaliskuussa 2015, havaitsi, että 90 prosenttia katolisista Yhdysvalloissa näki paavi Francisin suotuisassa valossa. Vaikka tämä seikka ei ole erityisen yllättävää, se on vähän hätkähdyttävää, että 70 prosenttia kaikista amerikkalaisista, mukaan lukien ei-katoliset, jotka vastasivat tutkimukseen, hyväksyvät myöskin paavi Francisin. Tähän sisältyy 68 prosentin osuus vastaajista, jotka väittävät, etteivät ole uskonnollisia. Tämä nousu suosiossa, erityisesti ei-uskonnollisten joukossa, oli yllättävää Pew-tutkija Jessica Martinez'ille. ”Tämä oli jokseenkin yllättävää, koska kaksi vuotta sitten, heti sen jälkeen kun paavi Francis valittiin, vain neljällä kymmenestä oli suotuisa näkemys”, Martinez sanoi. (10)

Sen seikan, että paavi Francis on niin houkutteleva niin monille ihmisille, pitäisi oikeastaan olla punainen lippu. Itseasiassa se oli Jeesus itse joka julisti Luukkaan luvussa 6:26, ”Voi teitä, kun kaikki ihmiset puhuvat teistä hyvää! Sillä niin tekivät heidän isänsä väärille profeetoille.” Paavi Francisin suosio näyttää olevan uppoutuneena hänen sisällyttämissanomaansa ja jokaisen hyväksymiseen riippumatta heidän uskomuksistaan. Hän on lähestynyt ateisteja, hän on rukoillut ja tavannut islamilaisia johtajia, ja hän on korostanut sosiaalista ”evankeliumia” joka opettaa ykseyttä hinnalla millä hyvänsä. Saarnassa, joka puhuttiin helmikuun 15. päivänä 2015, paavi Francis sanoi yleisölleen, ”Jeesusta ajatellen, se mikä on kaikkein tärkeintä, on kurottautua pelastamaan kaukana olevat, parantaa sairaiden haavat, palauttaa kaikki Jumalan perheeseen.” (11) Vaikka tällainen viesti kuulostaa miellyttävältä korvalle, on muistettava, että kaikki eivät ole osa Jumalan perhettä. Tärkein ja olennaisin osa Jeesuksen sanomasta on saarnaaminen parannuksesta, sillä ilman katumusta meillä ei ole pelastusta. Kyllä, Jeesus on laupias, pitkämielinen ja armollinen; silti hänellä oli selkeät ohjeet naiselle jota syytettiin aviorikoksesta Johanneksen luvussa 8: ”Mene, äläkä tästedes enää syntiä tee.” On mielenkiintoista huomata, että paavi Francis aterioi vankilassa olevien homoseksuaalien kanssa Naples'issa, Italiassa, maaliskuun 21. päivänä 2015. (12) Tämä todennäköisesti vetää vertailukohdaksi sen tosiasian, että Jeesus söi publikaanien ja syntisten kanssa kuten on kirjattu Raamattuun. Tiedämme kuitenkin, että Jeesus teki niin kehottaen samalla näitä miehiä ja naisia parannukseen. Epäilen, ettei paavi Francis kehottanut ketään katumaan tapaamisessaan.

Keskellä suosiotaan, nyt väitetään, että paavi Francis pystyy tekemään ihmeitä. Tämä oletus perustuu siihen, että pyhimys Januariuksen kuivattu veri nesteytyi puoliksi kun paavi kosketti ja suuteli astiaa johon sitä oli varastoitu. Puhuessaan tilaisuudessa, joka tapahtui maaliskuun 21. päivänä 2015 Naples'issa, arkkipiispa Crescenzio Sepe sanoi yleisölle, ”Veri on puoleksi nesteytynyt, mikä osoittaa, että pyhä Januarius rakastaa meidän paavia ja Naples'ia.” (13)

Kumma kyllä, suosittu Franciscus on ennustanut, että hänen paaviutensa ei ole pitkäikäinen. ”Minulla on tunne, että minun paaviuteni aika tulee olemaan lyhyt – neljä tai viisi vuotta; en tiedä, jopa kaksi tai kolme. Kaksi vuotta on jo mennyt. Se on hieman epämääräinen tunne”, paavi totesi maaliskuussa 2015. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Herra on asettanut minut tähän virkaan vain lyhyeksi aikaa, eikä mitään muuta.” (14) Toisessa äskettäisessä lausunnossa, Franciscus väittää että hän on hyväksynyt sen mahdollisuuden, että hänet voidaan salamurhata. ”Elämä on Jumalan käsissä. Olen sanonut Herralle: 'Pidä minusta huolta. Mutta jos se on sinun tahtosi, että kuolen tai minulle tapahtuu jotakin, pyydän vain yhtä palvelusta: että se ei satu minuun. Koska olen todellinen nynny kun kyse on fyysisestä kivusta.'”, hän sanoi. (15) Kun otetaan huomioon paavi Francisin suosio, se tuntuu hyvinkin mahdolliselta, että jos hänet todellakin murhattaisiin, se voisi johtaa sotaan, ehkäpä maailmansotaan, jos hänet tapettaisiin toimijoiden taholta, jotka ovat liittyneinä islamistisiin järjestöihin. Vain Jumala tietää, mitä tulevaisuus pitää sisällään, mutta se on äärimmäisen tärkeää, että me jatkuvasti valvomme ja rukoilemme!

Kansa nousee kansaa vastaan! (Nations Rising Against Nations!)

Matteuksen luvussa 24:7, meidän Vapahtajamme varoittaa meitä siitä, että päivinä, jotka johtavat hänen paluuseensa, ”Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan.” Nyt tässä ajassa, me näemme tuon nimenomaisen tilanteen avautuvan silmiemme edessä kun sekasorto ja kuohunta nielaisee ison osan meidän maailmastamme. Yksi laajalti tunnetuista uhista, mikä kohtaa maailmaa tänä päivänä, on järjestö, joka kutsuu itseään Islamilaiseksi Valtioksi ja joskus se tunnetaan kirjainlyhenteillä ISIS tai ISIL. Tämä väkivaltainen ryhmä, joka sitoutuu radikaalin islamin mitä äärimmäisimpiin opetuksiin, syntyi valtatyhjiön vanavedessä, jonka aiheutti edesmenneen Saddam Husseinin tappio Irakissa ja epävakaus Syyriassa, joka on aiheuttanut pitkittyneen sisällissodan. Monet ihmiset Irakissa uskovat yleisesti, että tämän ryhmän oli todellisuudessa luonut USA:n keskustiedustelupalvelu, tai CIA, raportin mukaan, jonka New York Times julkaisi viime vuonna. (16)

Noustuaan etualalle, ISIS on riehunut Irakissa ja Syyriassa, josta on raportoitu, että he ovat teurastaneet joukoittain kristittyjä ja muita, jotka eivät sitoudu Islamilaisen Valtion uskomuksiin. Hämmästyttävää kyllä, väkivaltainen ryhmä on osoittautunut erittäin tehokkaksi haalimaan kannattajia asialleen ja ovat värvänneet huomattavan määrän lapsia. Raporttien mukaan, ainakin 400 lasta Syyriassa on liittynyt Islamilaisen Valtion joukkoihin vuoden 2015 alusta lähtien. Tämä erityinen Islamilaisen Valtion haara tunnetaan nimellä Ashbal al-Khilafah, joka käännettynä englanniksi tarkoittaa ”Cubs of the Caliphate (Kalifaatin poikaset)”. (17) Lasten värväämisen on sanottu olevan yksi ryhmän keskeisistä strategioista. He ovat keskeisiä ISIS'in mediastrategialle yrittää kerätä raivoa ja järkyttää maailmaa. Se on kaikki osa ISIS'in yritystä osoittaa itsensä toimivana valtiona, jossa on asianmukainen koulutusjärjestelmä.”, totesi Charlie Winter, tutkija ajatushautomossa nimeltä Quilliam. Mr. Winter lisäksi jatkoi keskustelua tavasta jolla näitä lapsia valmennetaan ja aivopestään. ”Mielestäni puhua lasten liittymisestä ISIS'iin ei ole hyvä tapa asettaa sanoja. Vaikka heillä on käsitys valinnasta, se ei ole valinta. Jos olet alaikäinen ja aivopesty jo hyvin nuorena, sinulla ei ole voimavaroja tehdä vakavaa valintaa”, Winter totesi. (18) Islamilainen Valtio on myös osoittanut kykynsä kurkottautua kauas Irakin ja Syyrian rajojen tuolle puolen. Itseasiassa, raportteja on noussut esiin, jotka osoittavat lukuisten amerikkalaisten pyrkineen liittymään ISIS'iin, mukaan lukien lapsia, jotka ovat niinkin nuoria kuin 15-vuotiaita. ”On olemassa yksilöitä siellä jotka ovat saaneet inspiraationsa terroristiryhmien viestin kautta ja ne kannustavat perheenjäseniä, myös heidän lapsiaan, seuraamaan tuota polkua”, sanoi Michael Steinbach, Yhdysvaltain liittovaltion keskusrikospoliisin, tai FBI'n, vastaterrorismiosaston johtaja. (19) Steinbach huomautti myös, että ISIS on ollut menestyksekäs värväämään naisia. ”Naisten rekrytointi ISIS'in taholta on paljon suurempaa kuin olemme koskaan nähneet miltään terroristijärjestöltä. Olemme nähneet kaikenlaista naispuolisesta taistelijasta – naistaistelijoiden vihkiytyneistä ryhmistä – ja niistä, jotka ovat lähteneet matkaan tukeakseen ulkomaisia taistelijoita avioitumalla heidän kanssaan”, Steinbach totesi. (20)

Syyskuussa 2014 Yhdysvaltain armeija alkoi tehdä ilmaiskuja Islamilaista Valtiota vastaan Syyriassa. (21) Sen jälkeen, yhä useammat amerikkalaiset ovat ilmoittaneet, että he kannattavat amerikkalaisten joukkojen lähettämistä Irakin ja Syyrian maaperälle. Tutkimuksen mukaan, jonka suoritti Quinnipiac University, 62 prosenttia vastaajista ilmoitti, että heidän mielestään maajoukkoja pitäisi ottaa käyttöön taistelemaan ISIS'iä vastaan. (22) Jos tällaisesta käyttöönotosta tulisi todellisuutta, amerikkalaiset joukot joutuisivat varsin hankalaan tilanteeseen taistelemalla rinta rinnan iranilaisten kanssa. New York Times'in mukaan, komentaja Iranin islamilaisessa tasavaltalaiskaartissa, nimeltään Qassem Suleimani, on valokuvattu ja videoitu lähellä Tikritin sotkettua kaupunkia Irakissa. (23) Vastauksena Irakin puolustusministeri Khalid al-Obeidi kehui iranilaisia heidän tuestaan ja lausui, että heidän roolinsa taistelussa on ollut ”hyvin positiivinen”. Ministeri al-Obeidi oli myös sanonut, ”Tilanne on meille aivan hyväksyttävä. Olemme sotatilassa.” (24)

Samaan aikaan Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on työskennellyt palavasti solmiakseen sopimuksen Iranin hallituksen kanssa koskien heidän ydinohjelmaansa. Esitallennetussa videopuheessa, julkistettu Iranin kansalle maaliskuun 19. päivänä 2015, Obama sanoi seuraavaa: ”Kuten olen sanonut monta kertaa aiemmin, uskon että maittemme pitäisi kyetä ratkaisemaan tämä ongelma rauhanomaisesti, diplomatian avulla. Iranin ylin johtaja Ajatollah Khamenei on antanut fatwan ydinaseiden kehittämistä vastaan, ja presidentti Rouhani on sanonut, että Iran ei koskaan kehittäisi ydinasetta. Yhdessä kansainvälisen yhteisön kanssa, Yhdysvallat on sanonut, että Iranilla olisi oltava mahdollisuus rauhanomaiseen ydinenergiaan sopusoinnussa Iranin kansainvälisten velvoitteiden kanssa. Joten on olemassa tie Irania varten – jos se on valmis ottamaan mielekkäitä, todistettavia askeleita – vakuuttaakseen maailman, että sen ydinohjelma on itseasiassa ainoastaan rauhanomaisiin tarkoituksiin.” (25) Iranin presidentti Hassan Rouhani on viestittänyt, että hän on avoin sopimukselle ja uskoo, että neuvottelut ovat edistyneet. ”Tällä neuvottelukierroksella nousi esiin yhteisiä näkemyksiä joissakin kohdissa, joissa on ollut mielipide-eroavaisuuksia, jotka voivat olla pohjana lopulliselle sopimukselle. Kuitenkin joitakin eroavaisuuksia on edelleen. Uskon että sopimuksen saavuttaminen on mahdollista. Ei ole mitään, mitä ei voida ratkaista. Toisen osapuolen on myös tehtävä lopullinen päätös”, Rouhani sanoi lausunnossa, jonka hän antoi maaliskuun puolivälissä 2015. (26) Iranin niin kutsuttu ylin johtaja, Ajatollah Khamenei, ei kuitenkaan ollut aivan niin sovitteleva äänensävyssään. Puhuessaan väkijoukolle Teheranissa, Iranissa, Khamenei oli yhtä mieltä niiden kanssa yleisössä, kun he alkoivat huutaa ”Kuolema Amerikalle”. Vastauksessaan hän sanoi väkijoukolle, ”Tietenkin kyllä, kuolema Amerikalle, koska Amerikka on tämän painostuksen alkuperäinen lähde. He vaativat laittamaan painetta rakkaan taloutemme ylle. Mikä on heidän tavoitteensa? Heidän tavoitteensa on asettaa ihmiset järjestelmää vastaan. Amerikan politiikalla on määrä luoda turvattomuutta.” (27) Huomautettakoon tässä, että Ali Shirazi, Ajatollah Khamenein edustaja, sanoi yleisölle iranilaisessa seremoniassa 26. helmikuuta 2015, ”Emme lepää ennenkuin nostamme islamin lipun Valkoisen Talon ylle.” (28)

Vaikkakin Obama työskentelee väsymättä luodakseen sopimuksen Iranin kanssa, suhteet Obaman hallinnon ja Israelin välillä ovat hapantuneet dramaattisesti viime viikkoina. Suurta määrää tätä vihamielisyyttä on vauhdittanut se, että Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu piti puheen Yhdysvaltain kongressille 3. maaliskuuta 2015 ilman Barack Obaman hyväksyntää. Puheen tarkoituksena oli taivutella Yhdysvaltoja ja sen liittolaisia pääsemästä ydinvoima-sopuun Iranin kanssa. ”Hyvät naiset ja herrat, historia on sijoittanut meidät kohtalokkaaseen tienhaaraan. Meidän täytyy nyt valita kahden polun välillä. Yksi polku johtaa huonoon sopimukseen, joka parhaimmillaan rajoittaa Iranin ydinohjelmaa jonkin aikaa, mutta se väistämättä johtaa ydinaseistettuun Iraniin, jonka hillitön aggressio johtaa väistämättä sotaan. Toinen polku, joka on kuitenkin vaikea, voisi johtaa paljon parempaan sopimukseen, joka torjuisi ydinaseistetun Iranin, ydinpommitetun Lähi-idän, ja hirvittävät seuraukset molemmista koko ihmiskunnalle”, Netanyahu sanoi puheessaan. (29)

Netanyahu edelleen raivostutti Obamaa maaliskuussa 2015 kun hän kertoi israelilaisille äänestäjille juuri ennen vaaleja maaliskuun 17. päivänä 2015, ettei hän koskaan sallisi Palestiinan valtion perustamista. Netanyahun Likud-puolue meni sitten ja voitti uudelleenvalinnan; Obama ei kuitenkaan ollut tyytyväinen. Itseasiassa Obama odotti kaksi päivää soittaakseen Netanyahulle vaalien jälkeen, ja kun hän lopulta teki niin, hän informoi Netanyahua että hän uudelleenarvioisi heidän suhteensa joitakin näkökohtia. ”Presidentti kertoi pääministerille, että meidän täytyy arvioida uudelleen vaihtoehtomme johtuen pääministerin uusista kannoista ja kommenteista koskien kahden valtion ratkaisua”, sanoi virkamies Valkoisessa Talossa. (30) Vaalien jälkeen YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon ilmaisi myöskin vakaumuksensa että kahden valtion ratkaisu on välttämätön. ”Se on Israelin uuden hallituksen velvollisuus, heti kun se on mudostettu, luoda edellytykset neuvoteltuun lopulliseen rauhansopimukseen, kansainvälisen yhteisön aktiivisen osallistumisen myötä, joka lopettaa Israelin miehityksen ja tekee todeksi elinkelpoisen Palestiinan valtion luomisen, joka elää rauhassa ja turvassa Israelin rinnalla”, pääsihteeri Ki-moon julisti. (31)

Muualla maailmassa, kansannousu Jemenin valtiossa on pakottanut Jemenin presidentin Abed Rabbo Mansour Hadi'n pakenemaan kapinallistaistelijoita, jotka lähestyvät hänen asemapaikkaansa. Raportit osoittavat, että presidentti Hadi pakeni Adenin kaupunkiin veneellä maaliskuun 25. päivänä 2015. Kapinallisryhmä, joka yleisesti tunnetaan hutheina, on kukistanut suuren osan maasta, mikä voisi johtaa interventioon lähinaapuri Saudi-Arabian toimesta. On hyvin mahdollista, että täydellinen sisällissota voisi pian ottaa sijan Jemenissä, jos se ei ole jo tapahtunut. (32)

On todella hämmästyttävää, että huolimatta sellaisten järjestöjen olemassaolosta kuin Yhdistyneet Kansakunnat joka väittää edistävänsä rauhaa, maailma tänä nykyisenä aikana on täynnä myllerrystä ja vihamielisyyttä. Kuitenkin tiedämme Jeesuksen kertoneen meille reilusti etukäteen, että maailmamme löytäisi itsensä tästä ahdingosta, jossa kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja sotien melskettä ja sanomia sodista on jok'ikinen päivä.

Kuivuus Kaliforniassa, joka ei mene pois! (A Drought In California That Won’t Go Away!)

Amerikkalaisessa Kalifornian osavaltiossa on ongelma, josta on tullut suuri huolenaihe viime päivinä. Osavaltio on nyt astumassa neljänteen peräkkäiseen vuoteen kuivuutta ilman että näköpiirissä olisi helpotusta. Tätä kirjoitettaessa, 93 prosenttia Kaliforniasta kokee ankaraa kuivuutta, samalla kun 40 prosenttia osavaltiosta kärsii yhä poikkeuksellisesta kuivuudesta, joka on pahin mahdollinen kuivuustaso. (33) Tämän kuivuuden seurauksena osavaltion on nyt kamppailtava vesipulan kanssa, ja NASA'n tiedemiehen mukaan, heidän vesivarantonsa voivat ehtyä pian. ”Meillä on vuodeksi pintavettä. Sen jälkeen me turvaudumme voimallisemmin maanalaiseen veteen”, sanoi Jay Famiglietti NASA'sta. (34) Vaikka tilanne on hirveä, Kalifornian ihmisiä kehotetaan olemaan panikoitumatta. ”Meillä on tavallaan asiat huonommin tänä vuonna kuin viime vuonna, mutta meiltä ei tule vesi loppumaan vuonna 2016”, Famiglietti sanoi toisessa lausunnossaan. (35) Ted Thomas, tiedottaja Kalifornian vesiresurssiosastolta (California Department of Water Resources) yritti myös rauhoitella osavaltion asukkaita. ”Olemme olleet monivuotisessa kuivuusjaksossa ja pitkittyneissä kuivissa kausissa monta kertaa menneisyydessä, ja niin tulemme olemaan tulevaisuudessakin. Jaksoissa, kuten tässä, tulee olemaan vesipulaa, tietenkin, mutta osavaltio kokonaisuutena ei tule kuivumaan vuoden tai kahden vuoden aikana”, Thomas sanoi. (36) Silti kuivuus Kaliforniassa on saanut osavaltiovirkailijat säätämään uusia rajoituksia vedenkäytölle. Näihin uusiin rajoituksiin sisältyy rajoitteita koskien sitä kuinka usein asukkaat voivat kastella nurmikkojaan, samalla kun kielletään ajoteiden kastelu ja suihkulähteitten käyttö ilman veden kierrätyspumppuja. Lisäksi ravintolat eivät enää saa tarjota vettä asiakkaille, elleivät he nimenomaan pyydä sitä. (37)

Kun kuivuus kestää, jotkut maanviljelijät ovat päättäneet olla kylvämättä satoa vuonna 2015, ja sen sijaan myyvät kaiken vetensä, joka heillä on, osavaltiolle. ”Pitkällä aikavälillä, jos emme tee sitä saatavilla olevaksi, pelkäämme että he vain ottavat sen”, sanoi eräs riisinviljelijä koskien hänen vesivarastojaan. (38) Paul J. Wenger, Kalifornian maatalousviraston (California Farm Bureau Federation) puheenjohtaja, antoi tämän melko synkän arvion: ”Tämä tulee vaikuttamaan jokaiseen osavaltiossa. En voi kuvitella mitään osaa osavaltiosta, jossa ihmiset eivät tule kärsimään pienentyneistä vesivaroista.” Raporttien mukaan 400,000 eekkeriä (eekkeri = 0.4 hehtaaria) maata jätettiin kylvämättä vuonna 2014. Mr. Wenger odottaa luvun kasvavan suuresti vuonna 2015. ”Tänä vuonna voisimme helposti nähdä 50 prosentin lisäyksen. Tulemme luultavasti katsomaan yli miljoonan eekkerin lukemaa”, Wenger sanoi. (39)

Tietenkin tämä kuivuus vaikuttaa muuallakin Yhdysvalloissa yhtälailla. Valtavaa määrää ravintoa viljellään Kalifornian osavaltiossa, ja johtuen kuivuudesta, saatamme pian huomata, että tietyt hedelmät, vihannekset, ja pähkinät eivät ole niin runsasmääräisiä kuin ne kerran olivat. Uskon kuitenkin, että Jumala edelleen antaa kaikille tarvitsemansa, näemmepä nälänhädän aikoja taikka runsauden aikoja.

Lopuksi, minä tiedän että edessämme on monia haasteita tässä nykyajassa. Toisinaan se, mitä luemme tai kuulemme uutisista, voi tuntua ylivoimaiselta ja saada meidät ihmettelemään mitä meidän pitäisi tehdä. Minun ratkaisu on aina ollut ja tulee vastaisuudessakin olemaan luottamus Jumalaan. Sillä kuten apostoli Paavali kirjoitti Filippiläiskirjeen luvussa 4:13, ”Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa.” Samalla tavoin, meille kerrotaan apostoli Johanneksen toimesta 1. Johanneksen kirjeessä, luvussa 4:4, ”Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa.”

Muistathan, että olemme aina täällä rukoillaksemme sinun ja tarpeittesi puolestasi, ovatpa ne suuria tai pieniä. Olemme huomanneet kasvua esirukouspyynnöissä viime kuukausina, ja olemme iloisia, että niin moni teistä on antanut meille kunnian rukoilla puolestaan. Me tiedämme että Jumala kuulee meitä, kun me huudamme Hänen puoleen, ja me olemme nähneet monia rukousvastauksia vuosien varrella. Kiitos teille kaikille tuestanne tätä ministeriötä kohtaan. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Washington Times, March 9, 2015, By Stephen Dinan, http://washingtontimes.com.
02. Associated Press, March 10, 2015, By Ricardo Alonso-Zaldivar and Kevin S. Vineys, Washington, D.C.
03. Real Clear Politics, November 17, 2013, By Ian Schwartz, http://realclearpolitics.com.
04. The Washington Free Beacon, March 17, 2015, By Elizabeth Harrington, http://freebeacon.com.
05. The Daily Caller, March 19, 2015, By Chuck Ross, http://dailycaller.com.
06. Breitbart News, March 19, 2015, By John Nolte, http://breitbart.com.
07. Fox News, March 5, 2015, By Todd Starnes, http://foxnews.com.
08. Ibid.
09. Pew Research Center, March 13, 2015, By David Masci, http://pewresearch.org.
10. NBC News, March 5, 2015, By Tracy Connor, http://nbcnews.com.
11. Religion News Service, February 15, 2015, By David Gibson, http://religionnews.com.
12. MSNBC, March 21, 2015, By Nisha Chittal, http://msnbc.com.
13. The Journal, March 22, 2015, By The Journal, http://thejournal.ie.
14. The New York Times, March 13, 2015, By Elisabetta Povoledo, Rome, Italy, http://nytimes.com.
15. Catholic Online, March 10, 2015, By Abigail James, http://catholic.org.
16. The New York Times, September 20, 2014, By David D. Kirkpatrick, http://nytimes.com.
17. Newsweek, March 24, 2015, By Conor Gaffey, http://newsweek.com.
18. Ibid.
19. CNN, February 3, 2015, By Pamela Brown and Wesley Bruer, http://cnn.com.
20. Ibid.
21. The Washington Post, September 23, 2014, By Craig Whitlock, http://washingtonpost.com.
22. Bloomberg News, March 4, 2015, By Ali Elkin, http://bloomberg.com.
23. The New York Times, March 25, 2015, By Rod Norland, Baghdad, Iraq, http://nytimes.com.
24. Newsweek, March 9, 2015, By Polly Mosendz, http://newsweek.com.
25. The Wall Street Journal, March 19, 2015, By WSJ Staff, http://wsj.com.
26. Associated Press, March 21, 2015, By Ali Akbar Dareini, Tehran, Iran.
27. The Times of Israel, March 21, 2015, By Times of Israel Staff, AP, and AFP, http://timesofisrael.com.
28. The Washington Times, March 17, 2015, By Rowan Scarborough, http://washingtontimes.com.
29. The Washington Post, March 3, 2015, Transcript of Speech by Benjamin Netanyahu, http://washingtonpost.com.
30. CNN, March 20, 2015, By Jeremy Diamond, Kevin Liptak, and Jim Acosta, http://cnn.com.
31. The Jerusalem Post, March 18, 2015, By Herb Keinon, http://jpost.com.
32. The Wall Street Journal, March 25, 2015, By Hakim Almasmari and Asa Fitch, http://wsj.com.
33. Accuweather, March 25, 2015, By Brian Lada, http://accuweather.com.
34. MSNBC, March 19, 2015, By Nicole Acevedo, http://msnbc.com.
35. Los Angeles Times, March 20, 2015, By Tony Barboza, http://latimes.com.
36. Ibid.
37. Associated Press, March 17, 2015, By Fenit Nirappil, Sacramento, CA.
38. CBS Local News, March 17, 2015, By John Ramos, http://sanfrancisco.cbslocal.com.
39. The New York Times, March 17, 2015, By Adam Nagourney, Los Angeles, CA, http://nytimes.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

2 kommenttia:

  1. Oletko republikaanien puolella? Oletko Cian agentti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä naurata. Olen aina pienen ihmisen puolella, mutta en tyyliin Obama&Clinton.

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com