Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Pekka Reinikainen: Evoluutioteorian mahdottomuus! (TUOREET SEMINAARIVIDEOT, huhtikuu 2015)

Suurin ja vakavin eksytys nykymaailmassamme on Charles Darwinin kehittämä evoluutioteoria lajien synnystä, josta on tullut lähestulkoon uskonto. Tällä pyritään korvaamaan maailmankaikkeuden Jumala kaiken Luojana, josta puhuu luomiskertomus Genesiksessä, Raamatun 1. kirjassa. Tämän evoluutio-uskonnon alkuunpanijoina ovat mitä varmimmin toimineet sielunvihollisen voimat demoneineen, jotka saivat Darwinin aikoinaan kirjoittamaan luonnonvalintaa käsittelevän tietokirjan Lajien synty, josta tuli evoluutioteorian eli kehitysopin perusteos. Se on vaarallinen siksi, että ateistisena teoriana se sulkee kokonaan Jumalan pois maailmastamme elämän alkulähteenä. Tällöin ei siis ole mitään tarvetta uskoa mihinkään Raamattuun, jossa luomiskertomus on keskeisellä sijalla. Evoluutio-uskonnon mukaan mitään syntiä ei ole olemassakaan, koska syntiinlankeemusta ei ole tapahtunut ja sen vuoksi Jeesuskin on vain taruolento, jonka ristinkuolemalla ei ole mitään merkitystä. Mitään kuolemanjälkeistä elämää ei myöskään ole, puhumattakaan kuoleman jälkeen tulevasta tuomiosta, vaan kaikki raukeaa tyhjiin elämämme päättyessä. Näin lohduton on siis kehitysuskon maailmankuva joka on johdattanut miljoonia ihmisiä kadotukseen paholaisen vain nauraessa tälle. Länsimaisen yhteiskunnan syvä luopumus ja rappiotila on vain kasvanut siitä asti kun evoluutioteoriaa alettiin opettaa koululaitoksissamme virallisena selityksenä elämän ja ihmisen synnylle. Nuoria iskostetaan tälle valheelle nykyisin jo alakouluiästä saakka, joten ei mikään ihme että yhä suurempi osa ihmisistä kokee tarkoituksettomuuden tunnetta elämässään ja kasvaa aivan väärään, moraalittomaan suuntaan. Totisesti Jeesus oli oikeassa kun Hän sanoi, että viimeiset päivät ennen Hänen tulemustaan olisivat kuin Nooan ja Lootin päiviä, jolloin kaikenlainen moraalittomuus jylläisi maailmassa ja väkivaltaa olisi paljon.

Siinä olikin sopivaa johdantoa seuraaviin videoihin, joissa lääkäri Pekka Reinikainen puhuu tuoreesti evoluutioteorian mahdottomuudesta, kun se perustuu vain toiveajatteluun ja ihmisen omaan jumalakielteiseen järkeilyyn. Tieteellisesti todistettua evoluutio ei missään nimessä ole, vaan kyseessä on ilmiselvästi uskomus/uskonto. Ja kysehän tässä on selvästikin kapinasta Luoja Jumalaa vastaan. Ihminen tahtoo olla itse oman elämänsä herra ja siihen ei mahdu mikään yliluonnollinen auktoriteetti, joka asettaa rajoja. Kukin kärsiköön kuitenkin nahoissaan, mitä kapinassaan niittää. Potkun perseeseen sai kokea mahtava Lucifer'kin, luultavasti ensimmäinen luotu enkeliolento, joka halusi olla Jumalan vertainen tai jopa syrjäyttää Hänet valtaistuimeltaan. Nyt ihminen pyrkii kehittymään samaan suuntaan eli olemaan kuin Jumala (vrt. syntiinlankeemukseen Eedenin puutarhassa (1. Moos. 3:5), http://www.kotipetripaavola.com/newagejumalaeksytys.html). Raamatussa ihmisen luku on 6 ja kun se kertaistetaan kolmella, jumalallisuuden luvulla, niin saadaan pedonluku 666, joka kuvaa lopunajan superihmistä, Antikristusta, jossa asuu Saatana. Evoluutio on avain ihmisen kehittymiselle kohti maanpäällistä jumaluutta. Siksi tätä satuteoriaa pyritään iskostamaan mieliimme aina vain nuoremmassa iässä. Vahvat voittakoon ja ne, jotka eivät pärjää, voi muitta mukinoitta eliminoida tästä maailmasta. Tämä on silkkaa NWO-natsismia evoluutio-uskonnon pohjalta. Onneksi Kaikkivaltias Jumala tulee kuitenkin puuttumaan asioihin ja poistaa pahan maailmasta profetoidun 7-vuotisen ahdistuksen ajan jälkeen. Silloin Kristus perustaa tuhatvuotisen rauhanvaltakuntansa, jonka aikana Saatana on sidottuna syvyydessä (Ilm. 20:1-6). Kyytipojaksi Pekka Reinikaisen Vantaalla huhtikuussa 2015 järjestämälle evoluutiovastaiselle seminaariesitykselle ja siitä tehdyille kahdelle YouTube-videolle, joista 1. osan esittelyn hoitaa pääosin ystäväni Thomas Kämper, voidaan ottaa 1. Korinttolaiskirjeen 10. luvun jakeet 4-5:  

”Sillä meidän sota-aseemme eivät ole lihalliset, vaan ne ovat voimalliset Jumalan edessä hajottamaan maahan linnoituksia. Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle.”

------------------

SEMINAARIVIDEOT (Huom. linkit videoihin seuraavan esittelyn jälkeen joka kannattaa lukea)

Pekka Reinikainen - Genesis, Osa 1/2, todellista historiaa vai toiveajattelua? Vantaa 10.4.2015

Lataaja: Crystal777ful

Julkaistu 15.4.2015
"Genesis, todellista historiaa vai toiveajattelua" - tapahtuma Vantaan Minttukirkossa 10.4.2015.
Lääkäri Pekka Reinikainen esittää jälleen kerran uutta ja vahvaa todistusaineistoa evoluutio-uskontoa vastaan. Raamattuun voidaan luottaa 100%:n varmuudella ateistien ja evoluutiouskovaisten selityksistä riippumatta.

Tämä teksti Thomas Kämper'in:

"Älykkääseen suunnitteluun uskominen ei perustu tietämättömyyteen, vaan alati lisääntyvään tieteelliseen tutkimustietoon, joka enenevässä määrin kyseenalaistaa pelkän nk. tieteessä vallitsevan sokean "sattuman ja luonnonvalinnan ynnä perinteisten evoluutiomekanismien" suorituskyvyn kaiken "luojana".

Tämän takia evoluutiotarinoiden kertominen täytyy lopettaa, koska ne eivät ole tieteellisiä: evoluutiota ei tule opettaa 'annettuna totuutena' ja pitää luonnollisesti sallia keskustelu älykkään suunnittelun tunnusmerkistöstä. Mikäli tämä estetään, niin evoluution opetus muuttuu uskonnon opetukseksi, mitä se on ollutkin tähän asti.

Tämän kanssa on kehitetty myös "uusi uskonto" nimeltään teistinen evoluutio, jonka mukaan Jumala olisi askarrellut erilaisten eliöiden kanssa 3,5 miljardia vuotta saadakseen lopulta aikaan ihmisen? Darvinistinen evoluutio ei eroa mitenkään teistisestä evoluutiosta, missä Luojalla on pelkkä takapirun rooli.

Tämän ateistisen uskonnon takia nuoret ovat maassamme hylänneet raamatullisen uskon eikä vastakääntyneitä tulvi seurakuntiin. Nuorista miehistä jopa 90 prosenttia on hylännyt isiensä uskon. Alle 30 vuoden ikäisistä suomalaisista enää 15 % uskoo Raamatun Jumalaan. Luvut ovat samanlaisia muissakin länsimaissa. Tämä luopumus on seurausta uusateistien julistustyöstä ja kirkon valitseman teistisen evoluution opettamisesta.

Kirkoissa teistisen evoluution julistaminen johtaa näin samaan tulokseen, sillä se ei ole kyennyt patoamaan nuorten ulosvirtausta kirkosta vaan päinvastoin(!) lisännyt sitä, koska se ei vahvista Pyhän Raamatun arvovaltaa.

Entä mitä Darwin sanoi teistisestä evoluutiosta? "Sellainen näkemys, että sallimus olisi järjestänyt kaikki eliöiden muunnelmat, tekee luonnonvalinnasta täysin tarpeettoman, ja poistaa uusien lajien syntymekanismista kaiken tieteellisyyden. Jos tulisin vakuuttuneeksi, että tarvitsen tällaisia lisäperusteluja luonnonvalinnan ohjaamalle evoluutiolle, hylkäisin moisen roskana ... pitäisin teoriaa luonnonvalinnasta täysin arvottomana, jos katsottaisiin, että se tarvitsee ihmeenomaista asioihin puuttumista missään polveutumisen vaiheessa."

Asia ei ole muuttunut miksikään ja on outoa, että eräät tahot käyttävät ateistien tehokkainta ja ainoata perustelua, millä he torjuvat Jumalan olemassaolon ja samalla luomisen, lankeemuksen ja lunastuksen.

Kysymys kuuluukin, että miksi tätä ateistien tehokkainta ja ainoaa keinoa mitätöidä Jumala sitten julistetaan kirkoissa?

Näin tekemällä julistaja säästyy siltä pilkalta, mikä kohdistuu luonnossa havaittavan älykkään suunnittelun esille tuojiin.

Tämä seminaari haastaa suunnittelulle sokeat evolutionistit, joilta tulee selitykseksi vain tarinaa - satuja!

Ovatko evolutionistien tarinat uskottavia? Tarinat ovat tarinoita, kertoi ne sitten kuinka arvostettu ateistiprofessori tahansa. Tärkeintä on ajatella itse eikä uskoa ihmisjärkeilyyn, joka on aina osoittautunut virheelliseksi. Jumalan viisaus tulee kyllä Hänen teoissaan esiin. Sen havaitsemiseen ei tarvita mitään oppiarvoja!

Paras tapa vastata tähän haasteeseen on kyseenalaistaa kaikki evolutionistinen julistustyö, koska se on uskontoa eikä tiedettä.

Tämä onnistuu luonnontieteellisen havaintoaineiston avulla. Uskon ei missään tapauksessa tarvitse olla sokeaa! Parempi argumentti voittakoon. On syytä ryhtyä ajattelemaan itse. Humpuuki on humpuukia, vaikka sen esittäisi kuinka arvostettu
auktoriteetti tahansa.

Jokainen tehköön itse omat johtopäätöksensä tässä seminaarissa tarjolla olevan aineiston perusteella.

Jumala kehottaa meitä oppimaan Hänen luomakunnastaan. Usko älykkääseen suunnitteluun ei suinkaan ole sokeaa, kuten ateistit mielellään väittävät, vaan perustuu luonnosta tehtyihin havaintoihin ja evoluution ilmeiset rajat perustuvat kokemusperäisen tieteen tutkimustuloksiin (Room.1:19,20).

Lääkäri Pekka Reinikainen tuo esille kumoamattomia tosiasioita, joilla evoluutioteorialle annetaan Siperiaakin kylmempää kyytiä ja osoitetaan, että Pyhä Raamattu on kirjaimellisesti totta ja tieteellisesti tarkka! Seminaarin alustaa teologi Thomas Kämper. Seminaari on pidetty Vantaan Minttukirkossa 10.4.2015.

Rohkenetko katsoa ja päivittää tietokantasi 2015 päivitykseen näissä asioissa?"



Klikkaa tästä jos haluat katsoa seminaarin 1. osan YouTubessa, kommentoida sitä siellä, tai painaa TYKKÄÄ-painiketta videolle.

Pekka Reinikainen - Genesis, Osa 2/2, todellista historiaa vai toiveajattelua? Vantaa 10.4.2015

Lataaja: Crystal777ful

Julkaistu 17.4.2015
"Genesis, todellista historiaa vai toiveajattelua" - tapahtuma Vantaan Minttukirkossa 10.4.2015.
Lääkäri Pekka Reinikainen esittää jälleen kerran uutta ja vahvaa todistusaineistoa evoluutio-uskontoa vastaan. Raamattuun voidaan luottaa 100%:n varmuudella ateistien ja evoluutiouskovaisten selityksistä riippumatta.

Tämä on kysymys&vastaus -osio, Pekka Reinikainen vastaa joihinkin yleisön esittämiin kysymyksiin. 
Videon lopussa nähdään Genesis-tapahtuman juliste-stream



Klikkaa tästä jos haluat katsoa seminaarin 2. osan YouTubessa, kommentoida sitä siellä, tai painaa TYKKÄÄ-painiketta videolle.

------------------

Tässä muita evoluutiokriittisiä videoita, joita löytyy YouTube-kanaviltani. Kannattaa tsekata.

Pekka Reinikainen julistaa kreationismia Risteyspaikka-seurakunnassa 1.11.2012 (Osa 1)

https://www.youtube.com/watch?v=ZzR_NzPwXp0

Pekka Reinikainen julistaa kreationismia Risteyspaikka-seurakunnassa 1.11.2012 (Osa 2)

https://www.youtube.com/watch?v=mu-CNCx5jUs

Luomisen ihmeitä -seminaari 10.9.2013 Liesikappelissa (Osa 1/2)

https://www.youtube.com/watch?v=LYWDCJzLeBs

Luomisen ihmeitä -seminaari 10.9.2013 Liesikappelissa (Osa 2/2)

https://www.youtube.com/watch?v=j_zveio8EaI

Thomas Kämper 8.10.2014 kotonaan Vantaalla

https://www.youtube.com/watch?v=9_E6PdA-T8s (Evoluutioteoria on kumottu tieteellisin perustein!)

1 kommentti:

  1. Kiitos Olli. Stydiä kamaa. Kaiken taustalla vaikuttaa henkimaailma. Niin myös ateismin taustalla. Rukous on tarpeen.

    Ef. 6:12
    Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

    Henkimaailman vaikutus näkyy rehellisen tiedemiehen lausunnossa: "Tiedän ettei evoluutiota ole, mutten voi uskoa Jumalaan."

    Luuk:
    16:29 Mutta Aabraham sanoi: 'Heillä on Mooses ja profeetat; kuulkoot niitä.'
    16:30 Niin hän sanoi: 'Ei, isä Aabraham; vaan jos joku kuolleista menisi heidän tykönsä, niin he tekisivät parannuksen.'
    16:31 Mutta Aabraham sanoi hänelle: 'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin eivät he usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös.'"

    https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=mahdoton+evoluutio

    https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=impossible+evolution

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com