Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 16. huhtikuuta 2015

Ivan Panin: Raamattu on virheetöntä Jumalan sanaa, minkä todistaa Raamatun numerologia sekä VT:ssa että UT:ssa

Seuraavassa Samuel Korhosen lähettämässä melko tuoreessa kirjeessä lukijoilleen puolustetaan Raamatun virheettömyyttä kun tarkastellaan tärkeimpiä alkutekstejä, joista Petri Paavola sanoo, että Saatana on päässyt peukaloimaan ”aleksandrialaisia” käsikirjoituksia. Mutta venäläinen matematiikkanero ja raamatunkääntäjä tri. Ivan Panin kuitenkin kehuu näitä ”aleksandrialaisia” tekstilaitoksia, koska ne kestävät melko hyvin Raamatun numerologian testin ja perustaakin oman englantilaisen numeerisen UT:n kreikankielisiin Westcott'in ja Hort'in teksteihin, jotka puolestaan pohjautuvat eräällä tavalla kiisteltyihin Siinain ja Vatikaanin käsikirjoituksiin (Codex). Panin tunnetaan nimenomaisesti Raamatun numerologisista löydöistään, jotka todistavat Raamatun virheettömyydestä sen alkuteksteistä lähtien. Ks. liitteet.

Kirjeen ja liitteiden jälkeen linkki Petri Paavolan vastaukseen koskien tätä Samuelin kirjeessä esitettyä asiaa. Paavola pysyy edelleen järkkymättömänä kannassaan Aleksandrian tekstiperheen korruptoituneisuudesta ja näin ollen Bysanttilaiset käsikirjoitukset olisivat ainoa oikea alkutekstiperhe. Mutta näin tulkitessaan Paavola tulee pahasti mustamaalanneeksi tri. Paninin elämäntyötä, erityisesti UT:n numerokoodin paljastusta, joka perustuu Wescott'in ja Hort'in 19. vuosisadalla tuottamaan kreikankieliseen tekstilaitokseen. Paavolan esille ottamat esimerkit Paninin Numeric English New Testament'in tekstistä, joilla Petri pyrkii kumoamaan jumalallisen koodin olemassaolon UT:ssa, eivät vakuuta ollenkaan minua vaan ovat lillukanvarsia.

-------------------------

Lähettäjä: ”Samuel Korhonen” <smlkorhonen@gmail.com>
Päivä: 29. maaliskuuta 2015 11:40
Vastaanottaja: ”undisclosed-recipients:”
Aihe: Petri Paavolalle: Raamattu ON ihmeellinen



Petri Paavolalle: Raamattu ON ihmeellinen


”Mikä olisi kaikkein tärkein eksytys miten saatana haluaisi eksyttää ihmiset pois totuudesta? Se että hän peukaloisi Jumalan sanaa lisäämällä siihen sanoja, jättämällä siitä pois sanoja ja muuttamalla  sen alkuperäisiä sanoja kokonaan erilaisiksi sanoiksi. Jos hän pääsisi eksyttämään ihmisiä niin että hänellä on hallussaan alkuperäiset tekstit sanomalla että oikeat alkuperäiset alkutekstit ovat väärennöksiä, niin hänen eksytyksensä olisi täysin onnistunut. Näin hän on tehnyt ja tämän eksytyksen kautta hän eksyttää suurta osaa ihmiskuntaa ja jopa joitakin vilpittömiä Herran Jeesuksen opetuslapsia.”

Petri on oikealla asialla puolustaessaan alkuperäisiä UT:n ”bysanttilaisia” käsikirjoituksia ja varmasti pitää paikkansa, että on olemassa alkutekstien väärennöksiä, kuten Codex Vaticanus ja Codex Sinaiticus, mutta jos hänen väitteensä, että kaikki ”aleksandrialaiset” tekstit kuten Westcott & Hort ja siihen perustuva Nestle Aland olisivat korruptoituneita, niin tänä päivänä meillä ei olisi puhdasta Jumalan Sanaa ja olisi turha puhua Raamatun virheettömyydestä. Jumala ei olisi Jumala, koska ei pystyisi varjelemaan Sanaansa! Tänä päivänä nimittäin kaikki uudet käännökset (esim. RK 92 ja Raamattu Kansalle) perustuvat näihin samoihin teksteihin. Se on totta, että Raamattua väännellään, mutta onneksi sitä tapahtuu etupäässä muissa kuin alkukielisissä laitoksissa.

Aasi uskoo, että itseasiassa meillä seurakunta-ajan viime hetkellä on sanatarkan alkutekstin suhteen parempi tilanne kuin koskaan historiassa. Siitä huolimatta maailmassa on enemmän raamatunväännöksiä kuin koskaan, kun käännösperiaatteena on ”dynaaminen ekvivalenssi” eli liberaaliteologia, kuten 92-käännöksessämme. Yleensä ei tiedosteta, että meillä itseasiassa on täysin tarkka kreikkalainen Uusi Testamentti ja sen englantilainen käännös, Numeric English New Testament. Tämä teos syntyi Ivan Panin'in, Raamatun numerologian löytäjän, elämäntyönä. Ja yllätys yllätys: Panin'in laitos eroaa hyvin vähän Westcott & Hort'ista ja Nestle Aland'iin perustuvista käännöksistä (ei väännöksistä).

Tässä katkelma liitteenä olevasta artikkelista RAAMATUN NUMEROLOGIAN TARKASTELUA:

”Omissa lausunnoissaan tri. Panin itse ilmaisee kiitollisuudenvelkansa herroille Wescott ja Hort heidän työstään kreikankielisen tekstin toimittamisesta, joka suurimmalta osaltaan kestää Raamatun numerologian testin. Kuinka syyllisiä okkultismiin sekaantumiseen nämä miehet sitten ovatkaan olleet, niin tuo sekaantuminen ei sinänsä merkitse, että heidän toimittamansa kreikkalaiset tekstit siksi olisivat kelvottomia. ”Vanukkaan kriteeri on sen syöminen” ja tri Panin todistaa, että heidän työnsä kestää numeerisen testin! Timantti pysyy timanttina, vaikka se löytyisi suonsilmästä.

Juuri se, että Westcott ja Hort olivat okkultisteja, on syy, että he tekivät tunnollista työtä. He kyllä uskoivat Raamattuun, mutta tulkitsivat sitä omalla tavallaan. Siitä enemmän liiteartikkelissa.

TV7:n paras mies, Danilo Valla, toistaa toistamasta päästyään, että Raamattu on ihmeellinen eikä siinä ole pienintäkään virhettä. Kuinka siunattua ja turvallista! Ja tuohon ihmeellisyyteen kuuluu, että vaikka alkuperäiset käsikirjoitukset ovat ajat sitten kadonneet ja UT:n alkuteksti on koottu yli 5000 käsinkopioidusta ”fragmentista,” niin silti alkuteksti on säilynyt. Käännöksissä ja väännöksissä eri kielille on tietysti virheitä enemmän tai vähemmän, mutta tri Ivan Panin'in löytämä numerologia on vahvistanut täysin virheettömän UT:n alkutekstin.

Alkutekstien, ”bysanttilaisten ja aleksandrialaisten”, erot ovat joka tapauksessa kosmeettisia, mutta Panin'in numeerinen UT, joka sekin pohjautuu Westcott & Hort'iin, osoittaa missä kärpäsenkakat ovat.

Petrillä on paljon hyviä artikkeleita sivuillaan, mutta tämä artikkeli on omiaan viemään pohjan uskolta Raamatun virheettömyyteen, jos tärkeimmät alkutekstit ovat korruptoituja. Näin se vihollinen saa hyvänkin miehen palvelemaan tarkoitustaan!

Lataa Panin'in numeerinen UT tästä. (kreikaksi ja englanniksi)

Liitteet:






Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

----------------------------

Petri Paavolan vastaus Samuelin kirjeeseen julkisesti sivuillaan:


Kommenttini:

En voi olla samaa mieltä Paavolan kanssa tässä käsikirjoitusasiassa, sillä Jumala on kaikkivaltias ja voi aivan hyvin käyttää hyväkseen vaikka okkultisteja todistamaan Raamatun virheettömyyttä numerologian avulla. Kannattaa todellakin lukea Cutting Edge -ministeriön kirjoittama artikkeli Ivan Paninin elämäntyöstä (CE1363). Uskon enemmän David Bay'n analyysiin Westcott'ista ja Hort'ista kuin Petri Paavolan yksioikoiseen käsitykseen, joka mustamaalaa Ivan Paninin elämäntyötä. Tässä lainaus David Bay'n teksteistä artikkelissaan:

MYÖS AKTIIVISET OKKULTISTIT KUNNIOITTAVAT RAAMATTUA
Ei ole epäilystä, että Westcott ja Hort olivat aktiivisia okkultisteja. Jos kuitenkin sen perusteella väitetään, että heidän sekaantumisensa okkultismiin vahvistaa ilman muuta heidän peukaloineen tekstiä, niin se on ensiksikin väärin ja toiseksi osoittaa, ettei ymmärretä okkultistin mielen asennetta. Okkultisti – varsinkin valkoisen magian harjoittaja – kunnioittaa Raamattua lähes yhtä paljon kuin aito kristitty! Hän ei olisi kiinnostunut hiukkaakaan ”turmelemaan” tai muuttamaan alkuperäisiä kieliä, koska hän kunnioittaa niitä suuresti.

Okkultisti uskoo, että Pyhän Raamatun Jumala todella yliluonnollisesti ilmoitti Kirjoitukset eri kirjoittajille...jne.

Uskon näin, että Egyptin Aleksandriasta 300-luvulla ja Siinain niemimaalta Pyhän Katariinan luostarista 1800-luvulla löydetyt Vaticanuksen ja Sinaiticuksen tekstit, joihin Paninin elämäntyö välillisesti perustuu, ovat pääosin luotettavia, eivätkä suinkaan ole PELKKÄÄ väärennöstä tai VAIN Saatanan peukaloinnin tulosta (yleisesti korruptoituneita), sillä silloinhan Saatana toimisi itseään vastaan antamalla Raamatusta todistettavan kuvan numeerisesti. Näissä laitoksissa on toki paljon eroja joissakin kristillisissä piireissä suosittuun Bysanttilaiseen tekstimuotoon (UT:n Textus Receptus -tekstiperhe) verrattuna, mutta se ei kumoa kokonaiskuvaa, eli jumalallista johdatusta varhaisen Aleksandrialaisen tekstiperheen osalta. Petri Paavola saivartelee esimerkeillään Paninin UT:sta. Lisäksi ei kaikki mitä Vatikaani kopioi ja käyttää ole vihollisen työn tulosta. Eri alkutekstit voivat täydentää sopivasti toisiaan. Puutteita löytyy jokaisesta alkutekstilaitoksesta, kuten Vaticanuksesta on jäänyt pois VT:n alku Genesiksessä ja UT:sta puuttuu sen sisältämien kirjojen joitakin osuuksia. Eivät nämä ole tahallisia virheitä. En yleensäkään usko voimakkaaseen eksytykseen Raamatun alkutekstilaitoksissa, sillä silloin Jumala ei olisi kaikkivaltias ja pystyisi pitämään Sanastaan huolta.

Aikaisempi kirjoitus blogissani Ivan Paninista kommentteineen: http://nokialainen.blogspot.fi/2010/03/raamatun-numerologian-tarkastelua.html
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com