Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 13. marraskuuta 2015

Euroopan näyttämö on valmis Antikristukselle, jota nykyinen pakolaiskriisi edesauttaa

Seuraavassa Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa The Free Press Online’n kirjoittaja Alan Franklin kuvailee nykyistä pakolaiskaaosta, joka on nielaisemassa EU:n, ja selittäen mitä se merkitsee profeetallisesti. Koska suurin osa Eurooppaan tulevista maahanmuuttajista on muslimeja, niin se muodostaa uhan perinteiselle kulttuurille ja identiteetille Länsi-Euroopassa ja tätä ”islamilaista invaasiota” vastaan nousee lopulta Herra Ratkaisija eli Raamatun Antikristus.

---------------------

Euroopan näyttämö on valmis Antikristukselle
By Alan Franklin


14/10/2015


Eurooppaa valmistellaan yhden maanosan hallintoon, jolla on yksi johtaja, Antikristus. Viime vuosisadan toiseksi tärkein profeetallinen kehitys – Israelin jälleensyntymisen jälkeen – oli, että luotiin Euroopan Unioni, joka tärkeimmillä tavoilla jo johtaa 28 kansallisvaltiota yhtenä valtiona.

Maanosa on myllerryksessä. EU:n 28 kansakuntaa – 28 maata UK:sta itämerenmaihin – ovat kohtaamassa maahanmuuttajien tulvan, jollaista ei ole nähty sitten toisen maailmansodan. Satoja kuvattiin hyökkäämässä unkarilaisia rajavartijoita vastaan huutaen “allahu akbar”, joka arabiaksi tarkoittaa “jumala on suuri”.

Kirjoitan sanan ”jumala” pienellä ”g:llä,” sillä keskeinen seikka niille, jotka katsovat tämän invaasion hengellistä ulottuvuutta, on, että me kaikki EMME palvo samaa jumalaa. Me selitämme tätä kirjassamme Cults and Isms: True or False? (Kultit ja Ismit: Oikeita vai vääriä?), jota löytyy verkkokaupassamme. Haluaisimme nähdä tämän kirjan jokaisen uskovan kirjahyllyssä keinona nopeasti havaita ero oikean ja väärän uskon välillä.

Suurin osa nykyisistä maahanmuuttajista on islamilaisia jopa 90 prosentin ollessa miehiä iältään 25 – 35 vuotta. Joten ovatko he pääasiassa tulossa Eurooppaan töihin, kun Euroopalla on jo keskimäärin 11% työvoimastaan työttömänä? Edelleen alle 25-vuotiaiden työttömyys on EU:ssa yli 20%. Jos terroristit todella olisivat hyökkäämässä maahanmuuttajien kimppuun, niin eivätkö he haluaisi jäädä puolustamaan vaimojaan ja lapsiaan? Kun Hitler uhkasi hyökätä Englantiin, niin miehet kaivautuivat asemiin ja olivat valmiita puolustamaan Britannian maaperää; he eivät karanneet.

Kun tämä ei-toivottu tulva yhdistetään suuriin taloudellisiin ja poliittisiin ongelmiin, niin siinä on edellytykset rajulle toiminnalle – ja komentajahahmon tulemukselle johtamaan maanosa ulos kriisistään. Hän ei kuitenkaan tule olemaan islamilainen; huolimatta vääristä profeetallisista tulkinnoista, joita levittävät ne, jotka ymmärtävät väärin Danielinkirjaa. 

Tämä artikkeli kuvailee kaaosta, joka on nielaisemassa EU:n ja kirjoitettu katse profetiassa.

Se näyttää surulliselta tarinalta eikä todellakaan ole hyvä uutinen. Todella hyvä uutinen on kuitenkin, että kun näemme näiden asioiden tapahtuvan, lopunajan myllerryksen, niin meidän tulee katsoa ylöspäin, sillä lunastuksemme lähestyy!

Kun maailma kiitää suinpäin lopulliseen kriisiin, niin ymmärrä, että tämä kaikki on ennustettu ja osoittaa Herran Jeesuksen Kristuksen pikaiseen paluuseen. Ole siis rohkea! Profeetallisten tapahtumien oikea ymmärtäminen johtaa erään vanhan ystävämme johtopäätökseen, joka kuului näin: ”Alan ja Pat, kaikki nämä asiat tarkoittavat, että Herra tulee kohta hallitsemaan Jerusalemista.” Niinpä meidän pitäisi omaksua hänen asenteensa ja rukoilla: ”Maran ata, tule pian Herra Jeesus.”

Katsokaamme siis EU:ta, Laittomuuden Ihmisen tulevaa tukikohtaa. Lontoolaisen TV-uutisverkosto Sky News'in mukaan pelkästään Saksa odottaa tänä vuonna miljoonaa pakolaista. Saudi Arabia, muka ”liittolaisemme,” on tulossa hätiin. Vaikka kieltäytyvät ottamasta ainuttakaan pakolaista tai turvapaikan hakijaa, he tarjoutuvat rakentamaan 200 moskeijaa kanssauskovaisilleen, joita nyt tulvii Saksaan!

Lännen moskeijat ovat menneisyydessä olleet tukikohtia heidän villin ideologiansa extremistiselle saarnaamiselle ja levittämiselle. Kirjoittaessani tätä Saudi-Arabia on juuri tuominnut 74-vuotiaan englantilaisen isoisän 350 ruoskaniskuun kotioluen tekemisestä maassa, jossa alkoholi on kielletty (paitsi silloin, kun varakkaat saudit saapuvat Lontooseen ja lähettävät hakemaan viskiä ja soittavat tietysti tyttöjä).

Saudi-Arabia ei salli yhdenkään juutalaisen astua maaperälleen, kieltää kaikki kristilliset tilaisuudet ja Raamatut ja silti sen annetaan rahoittaa moskeijoita kaikkialla maailmassa, mukaanlukien kaikkialla USA:ssa ja Kanadassa, monet niistä massiivisia, ylellisiä, rakenteiden kohotessa Englannin vanhojen kirkontornien yläpuolelle antaen heille hyvän näköalapaikan kuuluttaa rukouskutsujaan.

Eräällä saarella Englannin etelärannikolla on baptistikirkko, jossa olen puhunut. Kulman takana on katu nimeltä Chapel Street. Kuitenkin se viehättävä vanha kappeli, josta katu sai nimensä, on nyt moskeija. Kansakuntiamme ollaan muuttamassa silmiemme edessä salaman nopeudella.

Tämä on Sky News'in uutisesta: ”Kirjeessä puolueen jäsenille Saksan varakansleri, Sigmar Gabriel, sanoi, että EU:n valtioiden pitäisi ottaa kohtuullinen osuutensa pakolaisista ja halusi 'yhteisen eurooppalaisen ponnistuksen' kriisin ratkaisemiseksi.” Alanin kommentti: Huomaa viittaus yhteisen eurooppalaisen toiminnan tarpeeseen – tapaan, jolla asiat nopeasti etenevät.

”Schengen -systeemin rajavapaan matkustamisen ollessa kasvavan paineen alainen suuressa osassa maanosaa Euroopan komissio hahmottelee suunnitelmia jakaa 160 000 pakolaista 22 EU:n jäsenvaltioon kahden seuraavan vuoden aikana. Useat maat vastustavat kiintiöpolitiikkaa.”

Tämä on lievä ilmaus! Puola on puhunut suunniteltua kiintiösysteemiä vastaan pääministerinsä Ewa Kopacz'in vaatiessa: ”Me hyväksymme vain niin monta pakolaista, kuin meillä on varaa, ei yhtään enempää eikä vähempää.” Tämä on keskiverto UK:n asukkaan reaktio: ”Te puhutte perustavista ja pysyvistä muutoksista Euroopan maille. Asunto-, koulu-, hyvinvointi- ja terveyspalveluista, kaikki ne hukkuvat.”

EU:n turvapaikkalait antavat kenelle tahansa, joka on muka vakavan vahingon vaarassa johtuen silmittömästä väkivallasta kansainvälisissä tai kansallisissa aseellisen konfliktin tilanteissa, oikeuden pääsyyn EU:hun. Tämä tarkoittaa, että he jäävät pysyvästi, kuten kuka tahansa Iso-Britannian isoja kaupunkeja kiertelevä voi nähdä autonsa ikkunasta. Monilla alueilla entiset paikalliset asukkaat ovat joko vähemmistö, tai ajat sitten hajaantuneet ulompiin lähiöihin.

Kun puhun kirkoissa UK:n suurissa kaupungeissa, kuulen usein saman tarinan. Se menee suunnilleen näin: ”Perheemme asui isossa kaupungissa kymmeniä vuosia. Islamilaisia alkoi muuttaa sisään. He olivat aluksi ihan mukavia, kun heitä oli vain muutamia. Lukumäärät kasvoivat ja tarpeeton kirkko muutettiin moskeijaksi. Meistä tuli kasvavassa määrin ei-toivottuja ja lopulta alueesta tuli vaarallinen niille meistä, jotka kasvoimme siellä. Oli selvää, että meidän oli muutettava pois.”

Eräs vanha mies kertoi minulle menneensä kantakaupungin alueelle, jossa oli kasvanut. Se oli nyt islamilainen. Ryhmä aggressiivisia musliminuoria tuli paikalle – Islam on hyvin aggressiivinen ideologia. He piirittivät vanhan miehen. Hän sanoi heille: ”Tuossa on talo, jossa minä kasvoin.” Heidän vastauksensa meni jotenkin tähän tyyliin: ”Tämä on nyt meidän kaupunkimme ja sinun olisi parasta häipyä nyt, ukko.”

Toinen mies sanoi, että islamilaiset nuoret miehet alkoivat ajaa autojaan häntä kohti hänen ylittäessään katua. Eivät ihan törmänneet, mutta läheltä piti. Hän otti onkeensa ja muutti pois. Eräs nainen sanoi, että marketissa burka-asuinen nainen rynni hänen edelleen ja ärisi: ”Tämä on nyt meidän alueemme – korjaa luusi.”

Oltuani monet vuodet toimittaja, sitten päätoimittaja ja toimittaja, tiedän, että ihmiset liioittelevat. Minä tykkään todistettavista faktoista. Tämä on omakohtaista. Olimme Pat'in kanssa autossamme erään ison englantilaisen kaupungin islamilaisella alueella, kun joukko islamilaisia nuoria pakettiautossa ajoi meitä kohti väärällä puolella katua. Tätä on tämän päivän Englanti.

Älä odota kiitollisuutta.
  • Makedoniassa muslimi ”pakolaiset” kieltäytyivät Punaisen Ristin ruokapaketeista, koska ne eivät olleet ”halal” (valmistettu muslimien hyväksymällä tavalla). 
  • Saksassa laittomat muslimimaahanmuuttajat ovat kieltäytyneet lahjoitetusta ruuasta syistä, joihin kuuluu, että se ei ole halal. 
  • Unkarissa heitä kuvattiin heittämässä pois ruokalahjoituksia – ei-halal – ja jopa vesipulloja, jälkimmäisiä, koska Unkari kieltäytyi lähettämästä heitä heidän valitsemaan hyvinvointimaahan. 
  • Tuhottuja ikkunoita lojuu pakolaisten ensirekisteröintikeskuksen edessä Suhl'issa Itä-Saksassa. Yhdessä rikotuista kylteistä on teksti englanniksi, joka näyttää melkein satiiriselta tapahtuneen jälkeen: ”Kuinka käyttäytyä asiallisesti.” Läksy, jota selvästikään ei ole opittu....
Unkarin pääministeri Viktor Orban oli ensimmäinen eurooppalainen johtaja, joka on ryhtynyt päättäväisiin toimiin sen jälkeen, kun maahanmuuttajien tulva hänen pieneen maahansa saavutti 10 tuhannen rajan päivässä. Hän pystytti aitoja, joita vastaan vihaiset nuorten miesten laumat ovat yrittäneet rynnäköidä käynnistäen tappeluita vartijoiden kanssa. Hän sanoi, että hänen maansa, yksi EU:n uudemmista jäsenistä, pystytti aitoja ”suojelemaan elämäntapaamme” sanoen, että ”Unkarilla on ollut vuosituhantinen kristillinen kulttuuri. Me unkarilaiset emme halua maailmanlaajuisen kansainvaelluksen muuttavan Unkaria.”

Näin yhden TV-kommentaattorin kuvailevan tätä ”rasismina”. Tällaisia ovat ns. kommentaattorit: he eivät tunne eroa rodun ja uskonnon välillä!

Unkarin ja Kroatian välinen aita on jatke aitaan, joka on rakennettu pitkin Unkarin ja Serbian, joka ei ole EU:n jäsen, rajaa. Se on tarkoitettu vähentämään ihmisten tulvaa, joka nyt on noin 8-10 tuhatta päivässä, joista monet tulevat Kroatian kautta toivossa päästä Länsi-Eurooppaan.

Syyskuun parlamenttivaalikeskustelussa isänmaallinen hollantilaispoliitikko Geert Wilders kutsui Eurooppaan rynniviä pakolaisia ”islamilaiseksi invaasioksi.” Hän kommentoi: ”...massoittain kaksikymppisiä partaisia nuoria miehiä laulaa Allahu Akbar kaikkialla Euroopassa. Se on invaasio, joka uhkaa varallisuuttamme, turvallisuuttamme, kulttuuriamme ja identiteettiämme.”

Entinen Libyan johtaja Ghaddafi sanoi: ”Islam tulee valtaamaan Euroopan ilman väkivaltaa muutamassa vuosikymmenessä. Meillä on 50 miljoonaa muslimia Euroopassa. On merkkejä, että Allah antaa Islamille voiton Euroopassa – ilman miekkoja, pyssyjä, valloituksia. Euroopan muslimit muuttavat sen muslimimaanosaksi muutamassa vuosikymmenessä.”

Pääosa EU-maista turvapaikkaa etsivistä maahanmuuttajista ei ole Syyriasta, vaikka media sanoo toisin. Vain yksi viidestä näyttää pakenevan Syyrian konfliktia.

Vuoden 2015 toisen neljänneksen 213 000 Eurooppaan tulijasta 44 000 oli Syyriasta. Toiseksi suurin ryhmä – 27 000 – oli Afganistanista. 17 700 väitti tulleensa Albaniasta, jossa ei ole sotaa eikä vakavaa levottomuutta. 13 900 turvapaikanhakijaa tuli Irakista.

Numerot on koonnut Eurostat, EU:n numeronmurskaaja. Ne osoittavat myös, että muutto huhti-kesäkuussa oli kaksinkertainen verrattuna viime vuoden (2014) samaan neljännekseen.

Tähän mennessä tänä vuonna Eurooppaan on tullut puoli miljoonaa maahanmuuttajaa, 156 000 elokuussa. He ylittävät Välimeren ja tavallisesti tulevat maanosan eteläosaan puolen tullessa Kreikkaan ja Italiaan, ennenkuin yrittävät päästä Pohjois-Eurooppaan, Saksasta Ruotsiin. Toiset aiheuttavat kaaosta Englanninkanaalin tunnelissa, jossa tuhannet livahtavat Englantiin matkaaviin juniin piiloutuen rekkojen perävaunuihin.

Mitä sitten nämä voimakkaat nuoret miehet aikovat tehdä tultuaan Eurooppaan? Harvoja naisia matkustaa heidän kanssaan. Suurissa brittiläisissä kaupungeissa on ollut sarja oikeudenkäyntejä ja meneillään olevia tutkimuksia islamilaisesta useinkin hyvin nuorten tyttöjen seksivalmennuksesta samalla kun paljolti samaa on raportoitu valtioissa kaikkialla Euroopassa. Ranskalaiset tytöt ovat usein vaarassa Pariisin kaltaisissa kaupungeissa jos heidät saadaan kiinni väärissä vaatteissa ja väärällä alueella.

Tavanomainen liberaali media ja tunteilijat (bleeding hearts) – ihmiset joiden näkemykset ovat paradoksaalisesti islamilaisen fundamentalismin vastakohta – kuvailevat tätä koskevia huolenaiheita ”islamofobiana” tai rasismina huolimatta siitä tosiasiasta, että rotu ja uskonto eivät ole kytköksissä. Monet muslimit haluavat kyllä rauhaa ja hiljaista elämää, mutta heidän uskontonsa pitää sisällään kehotuksia väkivaltaan ja he voivat kääntyä noihin opinkappaleisiin milloin tahansa.

Ongelma on siinä, että Euroopassa ei ole rajoja. Voit ajaa poikki Euroopan, kuten poikamme on tehnyt, näyttämättä passia ennenkuin Ukrainan rajalla. Joten pääasiassa islamilainen massamuutto, joka on nielaisemassa Euroopan, tarkoittaa, että se koskee koko maanosaa. Kun olet päässyt mihin tahansa Euroopan maahan, olet vapaa siirtymään toisiin.

Osissa monia Euroopan tärkeitä kaupunkeja, Ruotsin Malmö'sta Ranskan Marseille'hin, on jo muslimikorttelit, joissa ei-muslimeja uhkaillaan ja ajetaan ulos ja poliisi ja hätäpalvelut pelkäävät mennä niihin. Suuri osa Pariisin ulompia lähiöitä ovat tällaisia.

Erästä aluetta Hollannin Haagissa hallitaan epävirallisella sharia-lailla, samalla kun Belgiassa äärimuslimijohtaja Abu Islam on ryhmän nimeltä, Sharia4Belgium, johtaja. Hän sanoo olevan vain ajan kysymys milloin muslimit, joiden syntyvyys korkea verrattuna eurooppalaisiin, ovat enemmistö maassa. Hän toivoo, että siinä vaiheessa Belgiaan määrätään sharia-laki.

Lontoon Daily Telegraph kertoi islamilaisen maahanmuuton hyökyaallosta näin: ”Britannia ja muu Eurooppa unohtavat väestötieteellisen aikapommin: viimeaikainen maahanmuuttajien ryntäys Eurooppaan muuttaa maanosan totaalisesti kahden seuraavan vuosikymmenen aikana ja päättäjistä tuskin kukaan puhuu siitä.”

”Luvut ovat hätkähdyttäviä. Vuonna 1998 vain 3.2% Espanjan väestöstä oli ulkomailla syntyneitä. Vuonna 2007 heitä oli 13.4%. Euroopan muslimiväestö on yli kaksinkertaistunut menneiden 30 vuoden aikana ja tämä vuosi (2015) tulee jälleen kaksinkertaistamaan sen. Brysselissä (EU:n tärkein pääkaupunki) seitsemän yleisintä poikavauvojen nimeä olivat Mohamed, Adam, Rayan, Ayoub, Mehdi, Amine ja Hamza.”

”Euroopan alkuperäiskansojen alhainen syntyvyys yhdistettynä nopeammin lisääntyviin maahanmuuttajiin muuttaa perustavasti sen, minkä ymmärrämme tarkoittavan eurooppalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa. Muuttuneella väestökokoonpanolla on kauaskantoisia seurauksia koulutukseen, asumiseen, hyvinvointiin, työvoimaan, taiteisiin ja kaikkeen niiden välillä.”

Tämä on perustavaa tosiasioihin perustuvaa raportointia, sellaista, joka on liian harvinaista. Pohdin, kuinka moni saksalainen tietää, että muslimien lukumäärä maassa on nyt lähes kuusi miljoonaa? Islam on nopeimmin kasvava uskonto jälkikristillisessä Saksassa ja monet entiset kirkot on muutettu moskeijoiksi, joista jotkut kuuluttavat rukouskutsuja (adhan) ulkokaiuttimista.

Saksalainen dokumentti Hessen'in pakolaiskeskuksesta, joka on päivätty 18. elokuuta tänä vuonna, antaa hälytyksen, koskien muslimimaahanmuuttajia, jotka raiskaavat naisia JA lapsia.

Saksassa kampanja nimeltä ”Koraani jokaiseen kotiin” on jakamassa 25 miljoonaa Koraania Saksan jokaiseen talouteen. Samaan aikaan media ja poliittinen hierarkia yrittävät hiljentää Islamin nousun arvostelijat Saksassa syyttäen heitä vihapuheesta.

Libanonin opetusministeri Elias Bousaab kertoi brittiläiselle pääministeri David Cameron'ille, että kaksi jokaisesta sadasta syyrialaisesta Eurooppaan muuttajasta ovat ISISin taistelijoita. Hän sanoi, että ääriryhmä lähettää jihadisteja salaa iskemään kohteisiin Lännessä. Jos se pitää paikkansa, niin tuhansia jihadisteja voisi tulla Eurooppaan ilman passeja välttäen tunnistamisen.

Yhdysvaltojen maahanmuuttopolitiikkalaitoksen (US Migration Policy Institute) mukaan vuoden 2050 vaiheilla muslimeja on Euroopan väestöstä yli 20% ja heitä on jo nyt sen verran monissa kaupungeissa. Brysselissä, ”Euroopan omatekoisessa pääkaupungissa,” heitä on yli 300 000.

Jos olet tarkkaillut vain uutisia ja uskot antikristukseksi kutsuttuun maailmanjohtajaan, niin voit eksyä luulemaan, että Islamin hallitsema maailma tuottaa sellaisen miehen. Näin ei kuitenkaan tule käymään. Raamattu selvittää mielen harhasta.

Raamattu sanoo, miksi meillä ei tule olemaan islamilaista Antikristusta. Daniel 9:26 vahvistaa Antikristuksen roomalaisen alkuperän. Jae 27 osoittaa, että hän tekee rauhan- / suojelusopimuksen Israelin kanssa, joka on merkki Ahdistuksenajan alkamisesta. Luvun 11 jae 37 on mielenkiintoinen siinä, että kuten NASB oikein kääntää sen sanoen, Antikristus ei osoita kunnioitusta isiensä jumalille – monikossa. Se todistaa jälleen, ettei hän ole islamilainen. Islamilla on yksi (väärä) jumala - Allah.

1. Joh. 2:22 sanoo: ”Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.” Vaikka Islam sanoo, että Jumalalla ei ole poikaa, niin muslimit eivät kiellä, että taivaassa on Jumala ja sitä tämä jae kuvaa. Katso myös 2. Ts. 2:4: Antikristus, ”tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.”

Antikristus ei ainoastaan kiellä Jumalan Poikaa, vaan vaatii palvomaan itseään, mitä ei yksikään islamilainen hyväksyisi. Islam tahtoo maailman hyväksyvän Allahin tosi jumalana ja Muhammedin hänen profeettanaan.

Se tosiasia, ettei hän välitä naisten halusta (NASB: desire of women), osoittaa, että hän voi olla homo, minkä epäilen syyksi maailmanlaajuiselle liikkeelle edistää homoutta toisena ”normaalina” elämäntapana.

Syy, että kirjoitin ensimmäisen kirjani, EU: Final World Empire, oli herättää ihmisiä sille tosiasialle, että Antikristuksen valtapohja tulee olemaan EU, jota hän johtaa. EU on elpynyt Rooman valtakunta, perustettu Rooman sopimuksella, joka tehtiin Vatikaanissa vuonna 1957. Se on perinpohjin katolinen instituutio ja sen kaikki johtajat ovat olleet roomalaiskatolisia.

Maailman uskonnot ovat kuitenkin nopeasti yhdistymässä paavi keulassa. Mariaa käytetään tuomaan monet katoliset ja muslimit yhteen ja Marian kaltaisia olentoja, ”Jumalan Äitejä,” löytyy kaikissa tärkeimmissä uskonnoissa. Tämä on tietysti demonihenki eri nimellä eri uskonnoissa suoraan Babylonista, kaikkien väärien uskontojen lähteestä.

Tästä huolimatta en näe Islamia tärkeänä lopunajan voimana ja Psalmi 83 osoittaa, että arabivaltiot Israelin ympärillä hoidetaan kohta, kun ne yhdistyvät hyökkäämään Israelia vastaan. Seuraavaksi tulee Hesekiel 38/39 lukujen Venäjän johtama hyökkäys, jonka toteuttavat Venäjän armeija ynnä islamilaisten valtioiden koko ulompi rengas.

Valta on Euroopassa, koska Amerikka, kuten UK, on kypsä tuomioon ja kohta pois kuvasta – Amerikkaa ei ole mainittu lopunajan profetiassa.

Täällä Euroopassa näet nyt profetian toteutuvan silmiemme edessä yhä nopeammin. Euroopan rooli Antikristuksen tulevana valtapohjana on selvästi esitetty Danielinkirjassa, kuten edesmennyt tri. Noah Hutchings sanoo kirjassaan, Daniel The Prophet. EU on noussut vanhan Rooman valtakunnan jäänteistä (ks. Daniel 2 ja 7 sekä Ilm. 13).

Tarvitaan kriisi pakottamaan ihmiset toimiin, joita he normaaleina aikoina eivät sietäisi – kuten luovuttamaan itsemääräämisoikeutensa – jos siitä vielä on jotakin jäljellä. Eräs EU-viranomainen sanoi, kun suuri ongelma tuli esiin: ”Älkää milloinkaan tuhlatko hyvää kriisiä.”

Tärkeimmissä asioissa Eurooppaa jo johdetaan yhtenä valtiona: yhteiset rajat, lait, oikeus, parlamentti, presidentti ja paljon muuta. Motto on: ”Yhä läheisempi unioni.”

Ne, jotka elävät 12-tähtisen Euroopan lipun varjossa, eivät juurikaan tiedä, että nuo tähdet ovat Marian tähtiä, mikä viittaa EU:n hengelliseen alkuperään ja pohjaan. Muista, että elpynyt Rooma on maailman viimeinen valtakunta ennen Herramme paluuta.
  • Jos Amerikan seurakunnat haluavat tietää lisää, niin olen saatavissa vuonna 2016 puhumaan tästä ja muista aiheista, kulteista ja ismeistä Lähi-Itään Raamatun profetiassa, pääaiheena Raamattu uutisissa alan@thefreepressonline.co.u
  •  If churches in America would like to learn more, I am available in 2016 to talk about this and other subjects, from cults and isms to the Middle East in Bible Prophecy, majoring on the Bible in the News.alan@thefreepressonline.co.uk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com