Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Israel, Iran ja päivien loppu – askeleita Googin sotaan (Hes. 38-39)

Tässä katkelma Tony Pearce'n uutiskirjeestä Light for the Last Days syyskuussa 2015 ollen eräänl. yhteenveto nykyisestä Iranista, joka pyrkii tuhoamaan Israelin kartalta johtajansa Ali Khamenein johdolla. Tähän liittyy pian alkava Googin sota, joka on ennustettu Hesekielin kirjan luvuissa 38-39. Kansojen liittouma, jonka johtajana toimii Venäjä, on muotoutumassa lähinnä Venäjä/Iran -akselin varaan, koska ne ovat sotilaallisesti riittävän vahvoja maita käymään Israelin kimppuun, joka on tointunut miekan jäljiltä (Huom. miekka iski vuosien 1948, 1967 ja 1973 sodissa toteuttaen Psalmin 83) ja elää rauhassa sekä on vaurastunut. Profeetallinen Psalmi 83 ei ole näin enää tulevaisuuden asia. Nykyinen sota Syyriassa, jossa Venäjä on osallisena, aiheuttaa Damaskon tuhon (Jes. 17:1), mikä lopullisesti saa Venäjän Israelia vastaan, kun mitä ilmeisimmin Israel hävittää tämän ikivanhan kaupungin, jonne nykyisin ovat pesiytyneet Israel-vihamieliset alueen islamistiryhmät ja Libanonin Hizbollah -järjestö, yksi Israelin päävihollisista. (Tuore öljylöytö Golanin kukkuloilla vaikuttaa myös Venäjän hyökkäysaikeisiin, kun se pyrkii saamaan ryöstösaalista, Hes. 38:13). Tällä kaikella on tarkoitus herättää maallinen Israel hengellisestä unestaan, kun ainoastaan turvautuminen Herraan, eli Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaan, voi pelastaa Israelin varmalta tuholta. Seuraavan ajankohtaisen raportin suomensi: Samuel Korhonen

Tästä yksi hyvä video nykyisistä Hesekielin päivistä. Puhe on israelilaisen Amir Tsarfati'n viimeisin YouTube-video (27.9.2015), jossa hän kuvaa Israelia koskevia lopunaikojen VT:n profetioita tähän aikaan sijoitettuna. Henkilökuva Tsarfat'ista tästä.

-----------------------

Israel, Iran ja päivien loppu
Israel, Iran and the end of days

http://www.lightforthelastdays.co.uk/LLD-Autumn-2015.pdf

by Tony Pearce, syksyllä 2015

Presidentti Obama ja valtioiden johtajat, jotka allekirjoittivat kansainvälisen yhteisön ja Iranin välisen sopimuksen koskien sen ydinohjelmaa, ovat sanoneet sen estävän Irania saamasta ydinasetta ja auttavan tuomaan rauhan maailmaan. Israelin pääministeri Netanyahu on eri mieltä sanoen, että se tekee sodan todennäköisemmäksi, että se ei estä Irania saamasta pommia ja että se vapauttaa Iranille 100 – 300 miljardia dollaria varoja, joita se tulee käyttämään Israelin tuhoamiseen tähtäävän terrorinsa rahoittamiseen. Netanyahu on vannonut, ettei hän koskaan anna Iranin saada ydinasetta ja on luvannut käyttää tarvittaessa sotilaallista voimaa. Jos hän käynnistää sotilaallisen iskun Iranin ydinohjelmaa vastaan, niin Iran iskee takaisin niin, että siitä voisi tulla suuri alueellinen sota Lähi-Idässä, joka uhkaisi koko maailmaa.

Iranin korkein johtaja ajatolla Khamenei, jolla on lopullinen valta Iranissa, ei salaile haluaan tuhota Israel. Hän kirjoitti elokuussa julkaistun kirjan, jossa sanoo, että 'Israel täytyy vaatia takaisin juutalaisten käsistä, koska he ovat kaapanneet islamilaisen maan ja erityisesti Islamin kolmanneksi pyhimmän kaupungin, Jerusalemin.' Hän perustaa näkemyksensä Islamilaiseen ajatteluun, että jos muslimit ovat joskus hallinneet jotakin maata, niin sen täytyy pysyä islamilaisena päivien loppuun asti. Jos jotkut muut valtaavat sen, niin muslimien täytyy taistella sen palauttamiseksi muslimien hallintaan (Muslimit hallitsivat Jerusalemia ja aluetta vuodesta 637 vuoteen 1917 lukuunottamatta lyhyttä ristiretkien aikaa). Khamenei uskoo myös Mahdin tulemukseen, muslimien vapahtajahahmon, jonka shiiamuslimit tuntevat 12. imaamina. Hänet yhdistetään islamilaiseen lopunajan skenaarioon ja Israelin valtaukseen ja tuhoamiseen. Se saa Jerusalemin täyden hallinnan ja Israelin maan palaamaan muslimien valvontaan, minkä jälkeen koko maailmaa alistuu Islamille.

Iranin johtajat ovat viime aikoina kasvattaneet Israelin vastaista retoriikkaansa. Iranin ulkoministeri Zarif vieraili Beirutissa elokuun 12. päivänä kertomassa Hizbollahin johtaja Nasrallah'ille, että ydinsopimuksen jälkeen on välttämätöntä 'kohdata alueen haasteet, joista tärkein on siionistihallitus.' Iranin vallankumouskaartin komentaja, kenraali Qassem Soleimani, perusti uuden iranilaisen komennon Israelin vastaiseen taisteluun. Tämän komennon yhden sektorin tehtäväksi on annettu hankkia aseita, mukaanlukien ohjuksia, mille tahansa Länsirannan palestiinalaiselle ryhmälle, joka on halukas vastaanottamaan niitä. Dokumenttivideo ‘Iran: Billions for terror?’ osoittaa, kuinka Iran rahoittaa Hamasin kaltaisia terrorijärjestöjä Lähi-Idässä. Siinä näkyy sotilaallinen koulutusleiri Gazassa, jossa lapsia aivopestään vihaamaan israelia ja heidän nähdään räjäyttävän lavastettuja israelilaisia kyliä. Hiljattaisella iranilaisella propagandavideolla Iranin vallankumouskaarti liittolaisineen valtaa Jerusalemia. He laskeutuvat Jerusalemiin ja valtaavat Temppelivuoren, jonka keskellä on Kalliomoskeija ja esiin tulevat sanat: 'Israel täytyy hävittää ja nuoret varmasti näkevät sen päivän, kun se tulee.'

Ajatollat ja heidän kannattajansa tuskin tykkäävät lukea 1. Moos. 12:3, jossa Jumala lupaa Aabrahamille ja hänen jälkeläisilleen: 'Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat.' Kiroamalla Israelia ajatolla ja hänen hallituksensa asettavat itsensä Kaikkivaltiaan Jumalan kirouksen alaisiksi.'

Siitä on jo merkkejä Iranin kokiessa kuivuutensa kolmatta vuotta. Teheranin vesivarat ovat ehtyneet ja viranomaiset varoittavat, että vettä on pian säännösteltävä. Teheranin ulkopuolella tilanne on vielä paljon huonompi ja jotkut asiantuntijat ennustavat, että osia etelästä tulee asuinkelvottomiksi, jos kuivuus jatkuu. Kuivuudesta johtuvat pölymyrskyt ovat aiheuttaneet sen, että maailman 10 saastuneinta kaupunkia ilmanlaadun suhteen ovat Iranissa. Iranin mullahit ovat pyytäneet kansaa rukoilemaan sadetta, mutta juuri, kun Ajatolla Khamenei julkaisi Israelin tuhoamista vaativan kirjansa, Iran koki joitakin korkeimmista lämpötiloista, mitä koskaan on kirjattu maailmassa.

Islamilainen vallankumous on tuonut myös hengellisen kuivuuden Iraniin. Kaukana siitä, että sen omaa kansaa olisi johdettu uskomaan ja sitoutumaan Islamiin, iranilaiset ovat lähteneet moskeijoista laumoittain tehden Iranista Lähi-Idän vähiten uskonnollisen maan. Erään korkea-arvoisen papin tytär väittää, että 'uskonnollinen usko on enimmäkseen mennyt. Inho on korvannut uskon. Uskonnon pakkosyöttö ihmisille on sairastuttanut heidät saarnaamisesta ja useimmat ovat lakanneet kuuntelemasta.' Tästä hengellisestä kuivuudesta monet Iranissa ovat kääntymässä Jeesuksen Kristuksen puoleen. Open Doors arvioi kristittyjen lukumäärän Iranissa olevan jossakin 300 000 ja 460 000 välillä.

Toinen Raamatun kohta, joka ei ehkä miellytä ajatollaa, on Hes. 38-39. Se kuvailee kansakuntien liittoa, johon kuuluu Persia / Iran ja joka tulee Israelia vastaan viimeisinä päivinä ja kokee Jumalan murskaavan tuomion ja tappion yrityksessään. Heprealaisella profeetta Hesekielillä oli noin 2500 vuotta sitten sana Herralta, jossa hän näki Persian / Iranin liittyvän kansakuntien liittoon pyrkien tuhoamaan Israelin tämän aikakauden 'vuotten lopulla', tapahtumassa, joka tunnetaan Googin ja Maagogin sotana: 'Minulle tuli tämä Herran sana: Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta (voi tarkoittaa myös pääruhtinasta, engl. chief prince), ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia (hepreaksi Cush) ja Puut (hepreaksi Put) ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärät on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat - lukuisat kansat ovat sinun kanssasi.' (Hes. 38:1-6)

Yksi maa, joka on selvästi tunnistettavissa näiden kansakuntien kokoonpanossa, on Persia. Em. video näyttää iranilaisia joukkoja, jotka liittyvät Jerusalemia vastaan tulevaan liittoumaan hävittämään juutalaisvaltiota ja perustamaan islamilaista hallintoa. Se vastaa täsmälleen Hesekielin profeetallisesti kuvaileman Googin ja Maagogin armeijan päämäärää tämän aikakauden viimeisille päiville.

Tämän kohdan tulkitsijoiden kesken on väittelyä siitä, keihin muut nimet tarkalleen ottaen viittaavat tämän päivän maailmassa. 'Goog Maagogin maassa' on tämän liittouman johtajan titteli, jota kuvaillaan myös heprean sanoilla ‘nissi rosh’, joka voidaan kääntää joko pääruhtinas (chief prince), tai Roosin ruhtinas. Sijaiten profeetan kannalta kaukana pohjoisessa monet ovat tulkinneet sen Venäjäksi. Profetiassa mainittujen kaupunkien 'Mesek ja Tuubal' sanotaan olevan muinaisia alueelle asettuneita heimoja. Nykyiset Venäjän kaupungit, Moskova ja Tobolsk, liittyvät näihin nimiin Hesekielin kirjassa. Toiset ovat sanoneet, että se on Turkki, joka johtaa tätä invaasiota.

Venäjä on tehnyt sopimuksen puolustusliitosta Iranin kanssa ja on toimittamassa uusinta edistynyttä S-300 ilmapuolustussysteemiään Iranille alkuvuodesta 2016, mikä olisi vahva puolustus jokaista mahdollista Israelin hyökkäystä Iranin ydinlaitoksia vastaan. Venäjä ei tähän mennessä ole ollut halukas suoraan sekaantumaan mihinkään Lähi-Idän konfliktiin, vaikka viime vuosina onkin nostanut sotilaallista potentiaaliaan ja Ukrainan konfliktin jälkeen tullut vihamielisemmäksi Länttä kohtaan. On mielenkiintoista, että Venäjä nyt lähettää jonkin verran joukkoja Syyriaan puolustamaan liittolaisensa Bashar Assadin hallitusta. Se on alue, jossa myös iranilaiset joukot operoivat. Voisiko tämä valmistaa tietä Venäjän asevoimien suoralle sekaantumiselle Lähi-Idän konfliktiin?

Hesekielin tekstistä näyttää, että Jumala johtaa tämän armeijan ulos: 'Minä käännän sinut ympäri, panen koukut leukoihisi ja johdan sinut ulos (NKJV: I will turn you around, put hooks in your jaws and lead you out)', mikä vihjaa, että jotakin tapahtuu, mikä vetää tämän armeijan Lähi-Itään, josta se siirtyy Israeliin. [Eli juuri tämä Venäjän äskettäinen siirtyminen Syyriaan sotatoimia varten. "Nokialainen" huom.]

Hesekiel kuvailee tämän armeijan tulevan: 'vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta ja he asuvat turvallisina' (jae 8). He tulevat 'pahan juonen' kanssa ryöstääkseen maan nousten kuin myrsky maata vastaan. He eivät kohtaa mitään inhimillistä vastarintaa, kun toiset kansakunnat protestoivat, mutta eivät tee mitään (jae 13). Herra kuitenkin toimii: ”Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä. Näin sanoo Herra, Herra: Etkö se ole sinä, josta minä muinaisina päivinä puhuin palvelijaini, Israelin profeettain, kautta, jotka niinä päivinä ennustivat, vuodesta vuoteen, että minä annan sinun karata heidän kimppuunsa? Mutta sinä päivänä, jona Goog karkaa Israelin maahan, sanoo Herra, Herra, nousee minun vihani hehku. Kiivaudessani, tuimuuteni tulessa minä sanon: Totisesti tulee sinä päivänä suuri maanjäristys Israelin maahan. Ja minun edessäni vapisevat meren kalat ja taivaan linnut ja metsän eläimet ja kaikki maassa liikkuvat matelijat ja kaikki ihmiset, jotka maan pinnalla ovat; ja vuoret luhistuvat, ja vuorenpengermät sortuvat, ja kaikki muurit sortuvat maahan. Ja minä kutsun häntä vastaan kaikille vuorilleni miekan, sanoo Herra, Herra: toisen miekka on oleva toista vastaan. Minä käyn oikeutta hänen kanssansa rutolla ja verellä. Ja minä annan sataa kaatosadetta, raekiviä, tulta ja tulikiveä hänen päällensä, hänen sotalaumojensa päälle ja lukuisain kansojen päälle, jotka hänen kanssansa ovat. Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.” (ks. jakeet 14-23).

Sinä päivänä Israel tuntee väkevän vapautuksen ja pelastuksen Herralta, kun Hän pelastaa heidät tuholta. Googin ja Maagogin armeijat, mukaanlukien Persian / Iranin armeija, joka liittyy tähän invaasioon, tuhotaan yliluonnollisesti Jumalan toimesta tämän aikakauden viimeisinä päivinä. Kun Israelista tuntuu, että muu maailma on luovuttamassa heidät niille, jotka etsivät heidän tuhoaan, niin israelilaiset etsikööt Messias Jeshuaa, joka tulee pelastamaan heitä ja tietäkööt psalmistan sanojen totuuden: 'Parempi on luottaa Herraan, kuin turvata ihmisiin. Parempi on luottaa Herraan, kuin turvata ruhtinaihin' (Ps. 118:8-9).

--------------------------

"Nokialaisen" loppulisäys:

Olisko tämä totuudenkirjan kohta kostosta (Dan. 11:18) toteutunut jotenkin tämän venäläisen matkustajakoneen pommi-iskussa äskettäin Siinailla..Putin eli Pohjan kuningas hyökkäsi rantamaihin eli Syyrian länsiosiin ISISiä vastaan ja nyt joku heidän sotapäällikkönsä kosti? Aika kova hinta herra Putinin sotatoimista. Putin ei välttämättä ole Hesekielin Goog, vaan vasta tämän edelläkävijä.

Dan. 11:18-19

18. Sitten hän (=Putin) kääntyy rantamaita vastaan (=Syyrian länsiosat) ja ottaa valtaansa monet. Mutta eräs sotapäällikkö tekee hänen herjauksistaan lopun ja kostaa hänelle hänen herjauksensa.
19. Silloin hän kääntyy oman maansa linnoituksiin, mutta kompastuu ja kaatuu, eikä häntä enää ole. 

http://yle.fi/uutiset/isis_ylpeili_tiputtaneensa_venalaiskoneen_egyptissa/8438797

"Yhdysvaltain tiedustelutietojen mukaan ääri-islamilaisen Isis-liikkeen jäsenet ovat viestineet, miten venäläiskone tuhoutui."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker