Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 5. marraskuuta 2015

Raamatun profetioiden yksityiskohdat täsmäävät hyvin nykytapahtumien kanssa ja erityisesti Lähi-idässä, kun Israel-vastaisuus nousee

Tässä tuorein pastori J. D. Farag'in profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän jatkaa edellisen päivityksensä linjaa luettelemalla mielenkiintoisia uutistapahtumia, jotka käyvät hyvin yksiin eräiden tärkeiden Raamatun profetioiden yksityiskohtien kanssa, ja osoittavat kiehuvaan Lähi-idän kattilaan, jossa Jerusalem ja Israel ovat kiistan keskellä kun sotiminen alueella kiihtyy ja palestiinalaisarabit raivoavat Israelille. Profetiat toteutuvat siis 'rutosti' aikainmerkkien lisääntyessä, ja kun kaikki tämä tapahtuu, niin kristittyjen pitäisi olla hereillä, sillä Vapahtajamme toinen tulemus omilleen on lähellä. Seuraavan profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

--------------------------

Mid-East Prophecy Update – November 1st, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 1.11.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-11-01.pdf

Pastori JD kertoo päivityksessään lisää merkeistä, jotka osoittavat, että Israel-vastaisuus on nousussa maailmalla ja profetioiden eri yksityiskohdat täsmäävät hyvin näihin geopoliittisiin tapahtumiin, joita esiintyy yhä runsaammin kun lähestymme nykyisen aikakauden loppua.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua jostakin, joka on aina kiehtonut minua, koska se liittyy Raamatun profetiaan.
- Nimittäin, se on ne yksityiskohdat, joita meille annetaan Kirjoituksissa koskien erityistä täyttymystä tiettyjen Raamatun profetioiden kohdalla.
- Itseasiassa, viime viikolla me tutkimme kolmen tällaisen yksityiskohdan merkitystä geopoliittisten tapahtumien valossa jotka olivat johtamassa profetioiden toteutumiseen.
- Ensimmäinen oli Netanyahu paljastamassa Palestiina/Hitler -yhteyttä ja alituiset raivonpäivät Israelia kohtaan, joihin viitataan Psalmissa 83:5.
- Toiseksi, oli käynnissä islamilaista liikehdintää, joka on saamassa vetovoimaa Temppelivuoren alueiden uudelleennimeämiseen ja valvontaan, mikä liittyy Danielin lukuun 27:9.
- Kolmas oli Kanadan Israel-mielisen pääministerin vaalitappio Islam-mieliselle uudelle pääministerille ja se voi johdattaa meidän Sakarjan lukuun 12:3.
- Tällaisella johdannolla, haluaisin sovittaa joitakin muita profetian yksityiskohtia erityisesti liittyen uusiin tapahtumiin.
- Ensiksi, aloitan kahdella edellämainitulla yksityiskohdalla Damielin luvussa 27:9 ja Psalmissa 83:5, sen vuoksi, mitä tapahtui tällä menneellä viikolla.
- Aloitetaan Psalmin 83:5 yksityiskohdalla, joka koskee Israelin poistamista kansojen joukosta, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta.
Torstaina, Jerusalem Post raportoi, että Espanjasta lähteneellä Israeliin vievällä lennolla kapteeni ilmoitti matkustajille, että he olivat 'laskeutumassa Palestiinaan', ei Israeliin. Toisin sanoen, hän ei maininnut nimeä Israel, ja vaikka jotkut eivät pidä tätä minään isona juttuna, niin minä väittäisin toista. Tämä on hienovaraisesti tahallista!

He eivät ainoastaan yritä poistaa Israelin nimeä, he ovat myöskin kierossa salaliitossa ja ryhtyneet kavaliin hankkeisiin Israelia vastaan, jotta tarkoituksellisesti poistettaisiin juutalaisen temppelin olemassaolo Temppelivuorelta, kuten näytettiin toteen tällä Times of Israel'in uutisjutulla viime sunnuntaina, lokakuun 25. päivänä 2015, jossa siteerattiin Jerusalemin muftia, joka sanoi, että ”Temppelivuorella ei ole koskaan ollut juutalaisten temppeliä.”

Tästä pääsemmekin erityisiin yksityiskohtiin Danielin luvussa 9:27, profetia, joka koskee 7-vuotiseen rauhansopimukseen pakottamista Antikristuksen toimesta ja liittyy Jerusalem Post'in artikkeliin eilispäivältä, jossa Ofir Akunis, Israelin tiede- ja teknologiaministeri sanoi, ”Kahden valtion malli on 'kuollut'.”

Lisäyksenä tuohon vielä Jewish Press'in raportti torstailta, siteeraten Israelin pääministeriä Benjamin Netanyahu'a, joka kertoi Uuden-Seelannin suurlähettiläälle, että unohtakaa 'rauhanprosessi', ja se ei johdu syistä, joita joku voisi ajatella, toisin sanoen, etteikö Israel halua rauhaa, vaan pikemmin siksi, että Uusi-Seelanti ehdottaa ”päätöslauselmaluonnosta” joka vaatii Israelia jäädyttämään siirtokuntien laajentamisen ja kotien purkutyöt.

Tässä puolestaan Jerusalem Post'in artikkeli, joka myöskin ilmestyi torstaina, otsikolla, ”Israel lähettää tylyn viestin Uudelle-Seelannille: Älkää yrittäkö aloittaa uudelleen rauhanneuvotteluja.” Pointtina tässä on se, että ”kaikkea muuta kuin 'kuollut' rauhansopimus” on vahvistettava ja pantava täytäntöön Danielin kirjan mukaisesti.

Sivuuttakaamme kriittisin kohta ja puhutaan toisesta profeetallisesta yksityiskohdasta, tästä, jolla on tekemistä Syyrian kanssa Jesajan luvussa 17, tarkemmin sanottuna, jakeissa 1-2, joissa meille kerrotaan, että Damaskoksesta tulee rauniokasa, niin suuresti, että kaupungit autioituvat ja eläimet laiduntavat kaduilla ja käyvät makuulle pelottomina, koska siellä ei ole ketään, joka ajaisi ne pois.
Ajan kulumisen vuoksi, jaan vain muutamia monista uutisotsikoista tällä kuluneella viikolla, jotka mielestäni mitä ilmeisimmin viittaavat tämän pahaenteisen profetian pikaiseen toteutumiseen.
- Venäjän ilmaiskut Syyriassa 'nostavat konfliktin riskiä [Israelin kanssa]' - http://www.jpost.com/landedpages/printarticle.aspx?id=430455
- Putin 'huolestunut' Israelin ilmaiskuista Syyriassa - http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4704973,00.html
- ISISin kumppani Egyptissä sanoo pudottaneensa venäläisen matkustajakoneen Siinailla; Moskova kiistää väitteen - http://www.jpost.com/landedpages/printarticle.aspx?id=430620
Tämä seuraava profeetallinen yksityiskohta löydetään Ilmestyskirjan luvusta 11:9, ja se koskee kahta säkkipukuista todistajaa, joiden kuolleita ruumiita koko maailma tuijottaa ja ei salli niiden panemista hautaan kolmeen ja puoleen päivään Jerusalemissa, vaivanajassa (Tribulation), ja oletettavasti Temppelivuorella.
Menkäämme tähän Ynet News'in artikkeliin tiistaina, otsikolla, ”Jordanian ja Israelin odotetaan striimaavan pyhän paikan kuvamateriaalia.” Siteeraten artikkelia, ”Valvontakameroita on tarkoitus asentaa al-Aqsan moskeija-linnoitukselle muutaman päivän sisällä, Israelin ja Jordanian viranomaisten mukaan, jonka tavoitteena on lopulta striimata kuvamateriaalia suorana Internetissä maksiminäkyvyydellä.”

Tässä vielä yksi ennenkuin lopetamme. Tällä on tekemistä Hesekielin luvun 38:13 kanssa, jossa meille kerrotaan, että Saba ja Dedan, joka on nykyajan Saudi-Arabia, ainoastaan protestoi Venäjän ja Iranin johtamaa kansojen liittoumaa, joka hyökkää Israeliin ottaakseen ryöstösaalista.
Torstaina Breaking Israel News julkaisi artikkelin lainaten Saudi-Arabian prinssiä, joka sanoi, ”Olen Israelin puolella Palestiinan kansannousua ja Irania vastaan.”

- Lopetan henkilökohtaisella kuvituksella; ”Kun pääset lähemmäksi määränpäätäsi, merkit ovat yksityiskohtaisempia tarkkuudessa ja monilukuisempia.”
- Vaimoni ja minä läksimme Egyptiin vuonna 1997 vierailemaan tätini luona, mutta myöhästyimme junastamme, jonka piti kulkea Kairosta Aleksandriaan, ja päädyimme ottamaan taksin.
- Saimme pian huomata, että meidän arabi-taksikuskimme yritti tehdä uuden ennätyksen ja ajaa 2,5 tunnin junamatkan alle 45 minuutissa.
- Kuten voitte kuvitella, seurasimme noita liikennemerkkejä, jotka olivat entistä tarkempia ja tiheämmässä kun pääsimme lähemmäs määränpäätämme.
Matteus 16:1-3 (KR 33/38) – ”Ja fariseukset ja saddukeukset tulivat hänen luoksensa ja kiusasivat häntä pyytäen häntä näyttämään heille merkin taivaasta. Mutta hän vastasi ja sanoi heille: "Kun ilta tulee, sanotte te: 'Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa.”
Matthew 16:1-3 NKJV Then the Pharisees and Sadducees came, and testing Him asked that He would show them a sign from heaven. (2) He answered and said to them, "When it is evening you say, 'It will be fair weather, for the sky is red'; (3) and in the morning, 'It will be foul weather today, for the sky is red and threatening.' Hypocrites! You know how to discern the face of the sky, but you cannot discern the signs of the times.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker