Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 19. marraskuuta 2015

Pariisin verilöylyn jälkimaininkeja – 2 kristillistä opetusta meille

Tässä Denison Foorumilta ajankohtainen kulttuurikommentaari tältä viikolta kun Pariisin terrori-iskut viime viikolla järkyttivät koko läntistä maailmaa ja nostivat äärijärjestö ISISin uhan käsinkosketeltavaksi varsinkin niissä maissa, jotka ovat tehneet ilmaiskuja ISISin kohteisiin Irakissa ja Syyriassa. Kaikista iskuihin osallistuneista maista Yhdysvallat on nyt mitä suurimmassa vaaravyöhykkeessä (http://nokialainen.blogspot.fi/2014/08/isis-suurin-uhka-sitten-911-iskujen.html).

Suomentamani jutun kirjoittaja Jim Denison mainitsee lopuksi kaksi kristittyjä koskevaa tärkeää opetusta Pariisin tragediasta, jonka kuolonuhrien määrä on todellisuudessa jo yli 160, eikä valtamediassa yhä uudestaan mantrana toistettu 129 kuollutta, johon Ranskan viranomaiset ovat jostakin syystä juuttuneet viime lauantaista lähtien.

-------------------------

OLEMME SODASSA: 2 OPETUSTA PARIISIN VERILÖYLYSTÄ

http://www.denisonforum.org/cultural-commentary/2077-we-are-at-war-2-lessons-from-the-paris-massacre

Category: Cultural Commentary
Published: Monday, 16 November 2015 05:00

Written by Jim Denison

Perjantainen Pariisin terrori-isku ei ole vain jatkumoa kasvavassa terroristihyökkäysten kavalkaadissa, vaan se ilmaisee taktista muutosta islamistiterroristien strategioissa—sellaista, johon militantit ovat olleet siirtymässä jo vuosia.” Newsweek'in Kurt Eichenwald on oikeassa.

Vuonna 2008, koordinoidut terrori-iskut Mumbai'ssa tappoivat yli 175 ihmistä. Ne osoittivat, että pieni joukko itsemurhajihadisteja omaten riittävästi ammuksia ja valmistelua voisi tehdä tuhojaan rajallisella kaupunkialueella. Militantit käyttivät samaa strategiaa viisi vuotta myöhemmin Nairobissa, Keniassa, tappaen 67 ihmistä ostoskeskuksessa.

Viime kuussa tupla-itsemurhapommitus rauhanmielenosoituksessa Turkin pääkaupungissa tappoi yli 100 ihmistä. Päivää ennen Pariisin verilöylyä, tupla-itsemurhahyökkäys väentungoksessa olevalla kaupunkialueella Beirutissa, Libanonissa, tappoi enemmän kuin 40 ihmistä. Viranomaiset uskovat, että jihadisti, joka pidätettiin viime viikolla, saattoi suunnitella samanlaisen iskun Istanbulissa. Nyt me olemme nähneet tämän barbaarisen strategian tehokkuuden Pariisissa. [Unohtamatta jihadistien kostoiskua Venäjää kohtaan, kun ISIS pudotti venäläisen matkustajakoneen Siinailla surmaten 224 ihmistä (http://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/2015/11/17/putin-vannoi-kostoa-venalaiskoneen-rajayttamisesta). Seuraavaksi on tietenkin vuorossa Yhdysvallat. Suom. huom.]

Mitä Ranskalla, Turkilla ja Libanonilla on yhteistä? Ne ovat viimeaikoina lisänneet hyökkäyksiä Islamilaisen Valtion joukkoja vastaan Syyriassa. Nyt jihadistit ovat iskemässä takaisin. Heidän näkökulmasta, me olemme sodassa islamin kanssa. Koska Koraani vaatii muslimeja puolustamaan islamia (Suura 2:190-192), nämä militantit uskovat olevansa velvoitettuja hyökkäämään meidän kimppuun. Ja koska länsimaat koostuvat demokratioista, joissa kansalaiset valitsevat johtajansa ja tukevat armeijaansa taloudellisesti, niin ISISin mielestä olemme kaikki osasyyllisiä tähän sotaan. (Lue lisää artikkelistani: The Islamic State: What You Need to Know)

Joten voimme odottaa lisää Pariisin verilöylyn kaltaisia iskuja. Mikä tahansa kaupunkikeskus voisi olla terroristien seuraava kohde. [Luulisin että se on Manhattan New Yorkissa. Muistakaamme Barack Obaman puhe talvella 2014 (http://time.com/39131/barack-obama-nuke-manhattan-new-york/). Jo Yhdysvaltain 2. maailmansodan aikana käynnistämän ohjelman nimi, jonka tavoitteena oli kehittää ydinase, paljastaa paljon. Nimittäin ohjelma tunnetaan nimellä Manhattan-projekti. Suom. huom.] Ei ole loppua näkyvissä sille, mitä Wall Street Journal kutsuu ”pitkäksi terrorisminvastaiseksi sodaksi”.

Mitä meidän pitäisi oppia Pariisin tragediasta? Miten meidän pitäisi reagoida?

Ensinnäkin, Pariisin joukkomurha osoittaa, ettei kenellekään ole luvattu huomista, ja että meidän on ”hyödynnettävä jokainen tilaisuus, sillä aika on paha” (Efesolaiskirje 5:16). Se mitä tapahtui Ranskassa voisi tapahtua missä tahansa muualla.

Joten antaudu tänä päivänä Pyhälle Hengelle (Efesolaiskirje 5:18), elämään ja palvelemaan Jumalan voimassa Jumalan kunniaksi. Rukoile ei-kristittyjen ystäviesi puolesta ja jaa Kristus heidän kanssaan, koska jokainen sielu ansaitsee kuulla evankeliumin ennenkuin on liian myöhäistä. Elä jokaista päivää ikäänkuin kohtaisit Jeesuksen tänään, koska jonakin päivänä voit olla oikeassa.

Toiseksi, jihadistien väkivallan leviäminen osoittaa, että Saatana on uhattuna evankeliumin menestymisellä. Radikaali islam on noussut aikana, jolloin yhä enemmän muslimeja on tullut Kristuksen tykö kuin koskaan aiemmin islamin historiassa. Ja Pariisiin hyökättiin ajankohtana, jolloin kristillinen kirkko Ranskassa kokee merkittävää elpymistä. Ystäväni, jotka työskentelevät Euroopan kristillisissä liikkeissä, sanovat, että aito herätys on käynnissä tässä maallisessa kansakunnassa.

Joten odota Jumalan vihollisen hyökkäystä Jumalan lapsia vastaan, ja kieltäydy pelkäämästä. Jeesus varoitti meitä, ”Maailmassa teillä on ahdistus.” Sitten hän kehotti meitä rohkaistumaan; sillä minä olen voittanut maailman” (Johannes 16:33). Tiedä että ”hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa” (1. Joh. 4:4). Ja ilahduttava rohkeutesi tulee olemaan todistajasi peloissaan olevalle maailmalle.

Muutaman tunnin päästä Pariisin iskujen jälkeen, pariisilaiset tulivat ulos kantaen kylttejä, jotka julistivat, ”Me emme pelkää.” Liittykäämme heihin.

KIRJOITTAJASTA:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker