Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 20. marraskuuta 2015

Hillsong hyväksyy 'krislamin' ja Suomen helluntailaiset yhteistyössä sen kanssa

Tässä messiaanisjuutalaisen pastorin James Jacob Prasch'in viimevuotinen raportti australialaisesta Hillsong-megakirkosta, jonka opillinen vääryys on tarttunut myös Suomen Siioniin, kun helluntailaisella Isokirja-raamattuopistolla on nykyisin yhteinen raamattukoulu ”hillsongilaisen” Alphacrucis'in kanssa. Tämän raportin suomentajalla, Samuel Korhosella, on oma painava kommenttinsa lopussa liittyen helluntailaisuuden tämänhetkiseen korruptoituneisuuteen maailmassa. Lopunaikojen luopumus valtavirran kristillisyydessä on todellakin käynnissä (2 Tess. 2:3).

Seuraavassa muuten Samuel Korhosen eli Bileamin Aasin lukijoilleen lähettämän sähköpostiviestin (30.10.2015) johdanto ISOKIRJA & ALPHACRUCIS -liitteeseen, jonka laitoin CEF-kotisivuilleni.
Viime kesänä helluntailaisten raamattuopisto Iso Kirja ilmoitti uudeksi yhteistyökumppanikseen australialaisen Alphacrucis College'n (AC), joka on maailman korruptoituneimman helluntailiikkeen (Australian Christian Churches = ACC) ”yliopistotason” opinahjo. ACC koostuu Hillsongin kaltaisista ”jumalan miljonäärien” bisneksistä. Isokirjan nettisivuilla julistetaan, että AC on nyt Isokirjan ”virallinen kampus.” Se tarkoittanee täydellistä fuusiota opissa ja elämässä. Luulisi, että helluntailaisia kiinnostaa, mitä tämä Alphacrucis nuorillemme opettaa. Se tietysti opettaa, mitä uskoo ja tuo uskontunnustus löytyy AC:n sivulta What We Believe. Liitteenä tämän sivun suomennos. Aasin mielestä se on suoraan ”paholaisen kirjeopistosta.” (ISOKIRJA & ALPHACRUCIS)

Lukekaa liite osoitteesta: https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/ISOKIRJA__ALPHACRUCIS.pdf

-----------------------------

HILLSONG HYVÄKSYY 'KRISLAMIN'
 
by James Jacob Prasch (28.3.2014)


https://www.moriel.org/component/k2/item/1883-hillsong-embraces-chrislam.html

Kun Australian TV parhaaseen katseluaikaan lähetti paljastuksen Hillsong'in rahamoraalista (eli sen puutteesta), niin kenenkään ei olisi pitänyt hämmästyä.

Ottaen huomioon häpeällisten seksiskandaalien ruman julkisen historian, kuten esim. Frank Houston'in, Hillsong'in patriarkan, homoseksuaalisen pedofilian, tai Hillsong'in kakkosmiehen, motivaatiopuhuja Pat Mesiti'in seksiskandaalin, niin kenenkään ei olisi pitänyt hämmästyä nytkään. Kun Bobby Houston'in ällöttävästä sarjasta ”Kristityt naiset rakastavat seksiä” tuli esimerkki teini-ikäisille tytöille (jopa 13-14-vuotiaille), niin se teki täsmälleen, kuten maailma tekee turmeltuneessa seksuaalisuuden filosofiassaan: korvaa persoonan teolla. Raamatun mukaan kristityt naiset rakastavat Herraa, miehiään ja lapsiaan. Seksi on Jumalan antama keino ilmaista, julistaa ja juhlia tuota rakkautta, mutta rakkauden kohde on persoona, ei teko. Hollywood'in ja maailman tavoin Hillsong siirtää keskittymisen pois persoonasta rakkauden kohteena keinoihin.

Todellakin, kun New York'ilaiselta arvottomalta HILLSONG'in palkkapaimenelta kysyttiin hänen kantaansa homoseksuaalisuuteen, lesbolaisuuteen ja samaa sukupuolta olevien avioliittoon, niin hän kieltäytyi ottamasta kantaa tai edes kunnolla kommentoimasta.

Sellainen eettinen ja moraalinen konkurssi ja sen mukana julkisten skandaalien historia, joka on tullut määreeksi HILLSONG'lle, ei koskaan ole ollut muuta, kuin hengellinen ja opillinen konkurssi, joka määrittelee liikkeen. Kun pedofiileja suojeleva Johannes Paavali II tuli Sydney'iin, niin Hillsong'in Darlene Zschech huudahti, että se oli tilaisuus palvella roomalaiskatolista kirkkoa.

Nyt Brian Houston on pannut hyväksymissinettinsä krislamiin (engl. Chrislam = kristinuskon ja Islamin yhdistäminen. Suom. huom.) väärinsamaistaen muinaisen nabatealaisen kuunjumalan Allahin kristittyjen ja juutalaisten Jumalaan, koska yleissanana Allah tarkoittaa arabiankielessä ”jumalaa”, vaikka erisnimenä ei. Hillsong'in teologinen kieroutuneisuus on odotettavaa. Se on kristinuskoksi naamioitunut viihdealan yritys, joka korvaa voitelun mainonnalla, palvonnan viihteellä ja sananselityksen motivaatiopuheilla (kaikenlaiset mikkihiiret jakavat hengellistä apulantaa, kuten edesmennyt uskoon tullut kahlekuningas Timo Tuomivaara aikoinaan sanoi. Suom. huom.).

Kuten lähes koko nykyinen länsimainen AOG-helluntailaisuus (josta Hillsong versoo), se on ympäristö, jossa oikeaa hengellisyyttä väärennetään mystiikan avulla päämääränä nuorison hengellinen vietteleminen.

Kenenkään ei pitäisi hämmästyä mitään harhaa ja skandaalia, joka tulee Hillsong'ista. Se on hengellisesti ja teologisesti kykenemätön tuottamaan mitään muuta.


Suomentajan kommentti:

Brian Houston sanoi puheessaan joulukuussa 2013:

"Do you know – take it all the way back into the Old Testament and the Muslim and you, we actually serve the same God. Allah to a Muslim, to us Abba Father God (Tiedättekö – vie se kokonaan takaisin Vanhaan testamenttiin ja muslimiin ja sinuun, niin me itseasiassa palvelemme samaa Jumalaa. Allah muslimeille, meille Abba Isä Jumala)." https://vimeo.com/90086516

Siitä nousi iso haloo ja viikon kuluttua hän perui puheensa ja sanoi sen olleen ”flubbed delivery (möhläystä)” ja ettei kannata krislamia.

On enemmän kuin huolestuttavaa, että Suomen helluntailaisilla on nykyisin yhteinen raamattukoulu Hillsong'in kanssa, kun Alphacrucis'ista tänä vuonna tuli Isokirjan yhteistyökumppani ja Isokirjasta tuli Alphacrucis'in ”virallinen kampus”. Ei ihme, että Hillsong on kovassa kurssissa varsinkin helluntainuorison keskuudessa.

Alphacrucis College, vuoteen 2009 saakka Southern Cross College, on ACC:n raamattukoulu. ACC (Australian Christian Churches) oli vuoteen 2000 Australian AOG (Assemblies of God, eli helluntaiseurakunnat). Se edustaa maailman korruptoituneinta helluntailaisuutta. Siihen kuuluvat seurakunnat ovat Brian Houston'in kaltaisten ”Jumalan miljonäärien” johtamia liikeyrityksiä, kuten Hillsong.

2 kommenttia:

  1. Ei ole hyvä uskonveljiä moittia julkisesti. Pikemminkin rukoilla yhteisten tavoitteiden puolesta, evankeliumi kaikille, 3 miljardia ei ole kuullut...

    VastaaPoista
  2. Viihteellinen kristillisyys jossa kaikilla on kivaa. Älköön kukaan puhuko synnistä tai parannuksen teosta, joku vielä pahoittaa mielensä. Ei tarvitse ottaa vastuuta teoistaan kun ollaan niin rikki. Minä tosin olen kääkkä kun jouduin parannuksen paikalle ja sain synnit anteeksi ja vielä jouduin joillekin setvimään typeryyksiäni ja pyytämään anteeksi. Uskon että viihteellinen Jumalanpalvelus jättää tyhjäksi ihmisen joka etsii armahdusta ja anteeksiantoa, siihen ei auta muu kuin Jeesuksen veri. Tulisi kertoa evankeliumi niin kuin on kirjoitettu.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com