Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 23. marraskuuta 2015

Tulisen Renkaan seisminen aktiviteetti nousussa syyskuusta 2015 alkaen

Tässä melko tuore amerikkalaisen uskon vartiomiehen, Michael Snyder'in, aikainmerkki-artikkeli, jossa hän kertoo maanjäristysaktiviteetin sekä tulivuorten purkausten huomattavasta lisääntymisestä pitkin ns. Tulista Rengasta (Ring of Fire) vajaan kolmen viime kuukauden aikana. Tämä voi hyvinkin olla merkki raamatullisten synnytystuskien voimistumisesta ja tihenemisestä lähestyttäessä tuomiopäivää, jolloin jokin suuri luonnonmullistus Amerikan mantereen länsiosassa tulee muuttamaan maailman pysyvästi ja vie kohti Raamatun ennustamaa 7-vuotista vaivanaikaa, jolloin Antikristus hallitsee. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------

Väkivaltainen ravistelu pitkin Tulista Rengasta jatkaa syyskuussa alkanutta tuhojen sarjaa

By Michael Snyder, on November 8th, 2015http://theeconomiccollapseblog.com/archives/violent-shaking-along-the-ring-of-fire-continues-a-progression-of-disasters-that-began-in-september

Oletko huomannut, että seisminen aktiviteetti pitkin Tulista Rengasta (Ring of Fire) näyttää lisääntyvän rajusti? Sivuston Volcano Discovery mukaan 39 tulivuorta ympäri maailman on hiljattain purkautunut ja 32 niistä liittyy Tuliseen Renkaaseen. Niihin kuuluu Mt. Popocatepetl, joka sijaitsee vain 50 mailin päässä Mexico City'n 18 miljoonasta asukkaasta. Ellei käsite Tulinen Rengas ole sinulle tuttu, niin se on vähän hevosenkengän muotoinen alue, jonka rajat kulkevat Tyynenmeren reunoilla. Noin 90% kaikista maanjäristyksistä ja noin 75% kaikista vulkaanisista purkauksista tapahtuu Tulisella Renkaalla. Vain viimeisten 24 tunnin aikana olemme saaneet todistaa 4.4, 5.4 ja 5.7 asteen järistykset Alaskassa, 6.8 asteen järistyksen Chilessä ja 20 järistystä Indonesiassa voimakkuudeltaan vähintään 4.3. Ja kuten seuraavasta voit nähdä, tämä väkivaltainen tärinä Tulisella Renkaalla näyttää jatkavan suurkatastrofien sarjaa, joka alkoi viime syyskuun aikana.

Jostain syystä planeettamme näyttää olevan yhtäkkiä heräämässä. Valitettavasti USA:n länsirannikko on yksi alueista, joilla tämä tunnetaan voimakkaimmin. Pieni San Ramon'in kaupunki Kaliforniassa sijaitsee noin 45 mailia itään San Francisco'sta ja muutaman viime viikon aikana se on kokenut ennätysmäiset 583 maanjäristystä...

Viimeisten USA:n geologisen tutkimuslaitoksen (USGS) päivitysten mukaan kaikkiaan 583 pientä maanjäristystä on ravistellut San Ramon'ia Kaliforniassa viimeisten noin kolmen viikon aikana – viisi kertaa enemmän kuin 12 vuotta sitten saavutetussa ennätyksessä.

Se on kokonaislukumäärältään suurin maanjäristysten parvi San Ramon'issa”, sanoi USGS:n tiedemies David Schwartz, joka on huolestuneempi järistysten koosta, kuin niiden kokonaismäärästä. Silti määrä ylittää aikaisemman ennätyksen vuodelta 2003, jolloin 120 järistystä iski 31 päivän aikana voimakkaimman ollessa 4.2 astetta.

Voisiko tämä olla alkusoitto voimakkaalle seismiselle tapahtumalle Kaliforniassa?

Tulemme näkemään, mitä tapahtuu.

Samalla ennätyksiä rikotaan myös maan keskiosassa.

Esimerkiksi Oklahoman osavaltio on jo kirjannut upouuden vuosiennätyksen maanjäristyksissä

Osavaltio kirjasi 587. yli 3.0 asteen maanjäristyksensä tämän viikon alussa, mikä rikkoo aikaisemman ennätyksen 585. Tuo ennätys oli koko vuodelta 2014, mikä tarkoittaa, että Oklahomassa on nyt ollut voimakkuudeltaan 3.0 asteen järistyksiä tähän mennessä vuonna 2015 enemmän kuin koko vuonna 2014. E&E News raportoi että Oklahomassa oli keskimäärin 2.5 järistystä päivässä ja jos tahti jatkuu, se merkitsee, että tämän vuoden loppuun mennessä osavaltio näkisi yli 912 järistystä.

Tähän mennessä tänä vuonna Oklahoma on kokenut myös 21 yli 4.0 asteen järistystä – enemmän kuin koko viime vuonna, jolloin niitä oli 14.

Ja juuri menneenä viikonloppuna valtiossa oli hyvin huolestuttava järistysten sarja...

Alkaen 4.1 asteen järistyksellä klo 5.11 lähellä Oklahoma'n ja Kansas'in rajaa alue koki kuuden järistyksen sarjan 75 minuutin aikana lauantai-aamuna, USGS raportoi verkkosivustollaan.

Voimakkain järistys lauantai-aamuna oli 4.1 astetta ja keskus oli yhdeksän mailia luoteeseen Medford'ista ja 59 mailia lounaaseen Wichita'sta.

Sitä seurasi viisi lisäjäristystä Medford'in lähellä voimakkuuksilla 2.5, 2.8, 2.5, 3.1 ja 2.9 – joista viimeinen tuli klo 6.24.

Seitsemäs järistys – voimakkuudeltaan 4.2 – kirjattiin klo 12:29 kymmenen mailia pohjois-luoteeseen Medford'ista.

Joten miksi eivät useammat amerikkalaiset ole huolissaan siitä, että näitä ennätyksiä rikotaan?

Olemme näkemässä asioita, joita emme ole koskaan ennen nähneet ja uskon, että se pian pahenee.

Ja tämä nyt näkemämme raju kasvu seismisessä aktiviteetissa näyttää sopivan laajempaan suurkatastrofien malliin, joita olemme todistaneet parin viime kuukauden aikana.

Lähestyessämme kesän loppua valtavia maastopaloja puhkesi yhtäkkiä kaikkialla maan läntisellä kolmanneksella. National Interagency Fire Center'in mukaan ainoa aika USA:n historiassa, jolloin maastopalot ovat polttaneet suuremman alueen lokakuun loppuun mennessä, oli ennätysvuonna 2006.

Vuonna 2015 monet näistä paloista ovat todella uhanneet tiheästi asutettuja alueita. Tiedän sen, koska yhdessä vaiheessa suuri palo tuli alle 10 mailin päähän omasta talostani. Elokuun alun jälkeen Obama on antanut hämmästyttävät 25 katastrofijulistusta liittyen paloihin ja syyskuun lopussa hirvittävät palot, jotka uhkasivat Kalifornian osavaltion avainalueita, olivat otsikoissa kaikkialla maailmassa.

Sitten kun pääsimme syyskuun loppuun uudenlainen katastrofi alkoi olla huomion keskipisteenä. Kuten kirjoitin aivan hiljattain, myrsky, joka myöhemmin tuli tunnetuksi hurrikaani Joaquin'ina, kehittyi syyskun 28. päivänä trooppiseksi matalapaineeksi.

Vaikka tuo hurrikaani ei rantautunut Yhdysvaltoihin, niin kosteus tuosta myrskystä aiheutti valtavan määrän kaaosta pitkin itärannikkoa.

Etelä-Carolina'n kuvernööri Nikki Haley sanoi, että se oli runsain sade, mitä jotkut hänen osavaltionsa alueet ovat nähneet ”tuhanteen vuoteen”, ja ennustetaan että kaiken tulvimisen aiheuttama taloudellinen vahinko ”on todennäköisesti miljardeja dollareita”.

Kohta Etelä-Carolina'n tulvimisen jälkeen massiivinen myrsky kaatoi valtavan määrän sadetta Etelä-Kalifornian päälle. Koska alue oli kokenut ankaraa kuivuutta niin kauan, kaikki tuo sade aiheutti valtavia tulvia ja massiivisia mutavyöryjä. Kirjaimellisesti useita jalkoja syvät mutavirrat pysäyttivät liikenteen täydellisesti monilla tärkeillä teillä poikki alueen. Jos juutuit noihin mutavirtoihin, olit onnekas, jos selvisit siitä hengissä. Yhdessä tapauksessa viranomaiset vetivät kuolleen miehen ulos mutaan täysin hautautuneesta autosta useiden päivien kuluttua myrskystä. Niin kauan heiltä kesti päästä hänen luokseen.

Maan keskiosakaan ei säästynyt. Hurrikaani Patricia'sta tuli yksi voimakkaimmista koskaan mitatuista ja tuon myrskyn jäänteet kaatoivat uskomattoman määrän sadetta Teksasin osavaltion päälle. Siellä oli sellainen tulva, että vesi jopa suisti junan raiteilta. Ja noin viikko sen jälkeen osavaltiossa oli lisää tulvimista, joka aiheutti ainakin 6 kuolonuhria.

Kaiken kaikkiaan se on ollut paha kahden kuukauden jakso suurtuhojen kannalta ja tämä tapahtumaketju näyttää alkaneen syyskuun aikana.

Joten mitä meidän pitäisi tehdä? Olet vapaa lisäämään äänesi keskusteluun laittamalla kommenttisi alle...

1 kommentti:

 1. Herranen aika! Kaliforniassa maan alla voimakasta magman liikettä viimeaikoina. Joko ollaan lähellä "Big One'a"? Muistetaan että ollaan täydenkuun ajassa nyt.

  WTH! “Mountains Moving” California

  http://beforeitsnews.com/earthquakes/2015/11/mountains-moving-california-is-something-biblical-is-going-on-2547892.html (katso videot)

  MONUMENTAL GEOLOGICAL UPHEAVALS: Landslide Buckles Vasquez Canyon Road - Los Angeles, California!

  https://www.youtube.com/watch?v=mZeRSKsMjrg

  Ilmestyskirja 6:12-17 (6. sinetti)

  12. Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
  13. ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
  14. ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
  15. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin
  16. ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
  17. Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker