Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 6. marraskuuta 2015

Kabbalaprofetia ennusti Obaman valtaantulon nyt aikojen lopussa?

Tässä mielenkiintoinen yksi osio tuoreimmasta Cutting Edgen viikkokirjeestä, jossa puidaan Breaking Israel News'in tuoretta juttua muinaisesta juutalaisten ”profetiasta” Kabbalassa, jonka mukaan Barack Obaman presidenttikausi olisi ennustettu viimeisille päiville. Jutussa kerrotaan Obaman ”sopimattomasta” roolista viimeisten päivien johtajana, joka toimisi Israelin vihollisten kokoojana viimeiseen taisteluun juutalaista kansaa vastaan. Obama olisi siis rinnakkainen johtaja Egyptin muinaiselle Faaraolle, joka vainosi juutalaisia. Viikkokirjeen osion suomensi: Olli R.

----------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 4.11.2015

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1059
III. Oliko presidentti Obaman hallituskausi presidenttinä ennustettu muinaisen kabbalistirabbin toimesta?

Monilla Israelissa on pakkomielle Kabbalaan, yhteen okkulttisimmista salaseuroista koko maailmanhistoriassa.


Zohar'issa, klassisessa juutalaisteoksessa, kirjoitetaan, että viimeisinä päivinä ennen Messiasta, kaikki Israelin historialliset viholliset tullaan reinkarnoimaan ja tuomaan takaisin viimeisessä sukupolvessa ennen kuin lunastus tapahtuu taistellakseen Israelia vastaan jälleen. Tässä viimeisessä lopunpäivien taistelussa, heidät kaikki tullaan tuhoamaan perusteellisesti.”

Huomaa kun tämä vanha ”profetia”-teksti sanoo, että ”kaikki Israelin historialliset viholliset tullaan reinkarnoimaan ja tuomaan takaisin viimeisessä sukupolvessa”. Koska aito Raamattu ei opeta jälleensyntymistä millään tavalla tai muodossa, me tiedämme heti, että tämä ”profetia” on osa luciferistista tekstiä joka tunnetaan Kabbalana.


Mikä on muu osa tästä profetiasta Zohar'issa?

Zohar ennustaa myös, että 'mies, sopimaton hallitsemaan (maailmaa), tulee 'saamaan vallan' aivan viimeisinä päivinä … on muitakin miehiä samanaikaisesti jotka eivät ansaitse olla johtajia tuona aikana'. Raamatussa, Faaraota pidettiin tällaisena johtajana, itsepäisesti johdattaen itsensä ja armeijansa suoraan mereen, jättäen maansa johtajattomaksi ja ilman suojaa.”

Sanooko tämä kirjoittaja, että Barack Obama on tämä mies, joka on ”sopimaton johtamaan (maailmaa)”? Epäilemättä! Kuuntele:

Amerikan presidentti Barack Obama on samansuuntainen Faarao-hahmo nykypäivän maailmassa. Hänen sopimattomuutensa presidentinvirkaan on ollut asia, joka on vainonnut häntä siitä saakka kun hänet valittiin … Senaattorina Chicagosta, Obama oli tuntematon jolla ei ollut kokemusta monilla keskeisillä alueilla, erityisesti kotimaan taloudessa ja ulkopolitiikassa, kaksi aluetta, joista hän saa eniten kritiikkiä poistuen sekasorrossa kun hänen toinen virkakautensa lähestyy loppuaan.” [Eli Obaman kohdalla toteutuu Danielin profetiat ”pienestä sarvesta” (Dan. 7:7-8, 24-26), ”aluksi vähäpätöisestä sarvesta” (Dan. 8:9) ja ”kelvottomasta” (Dan. 11:21), jotka ovat synonyymeja Antikristukselle, laittomuuden ihmiselle. Suom. huom.]

Presidentti Obama on todellakin mies ilman tavanomaista kynnyskokemusta ollakseen Yhdysvaltain presidentti. Kuitenkin koska kaikki aikakauden lopun johtajat seuraavat yksinkertaisesti Eliitin suunnitelmaa, jokainen on pelkästään noudattamassa päivittäistä käsikirjoitusta joka on säädetty hänelle. Sen sijaan, että olisi ”ylipäällikkö (Commander In Chief)”, jokainen presidentti on ”nukkejohtaja (Commander in the Prompt)”!

Barack Obaman nimellä on myös merkitystä Zohar'issa/Kabbalassa:

Toinen paljon puhuva johtolanka voidaan löytää Tooran koodimenetelmän avulla ...”
 
Lopuksi, Obaman politiikka leimaa hänet ”rinnakkaiseksi Faaraoksi”.

Hänen käyttäytymisensä liittyen Iranin ydinsopimukseen oli peräänantamatonta, ikäänkuin jumalallinen voima oli paaduttanut hänen sydämensä. Hän osoitti selvää piittaamattomuutta kansallisesta turvallisuudesta, tarjoamalla aseita ja resursseja Iranille samalla kun he huusivat 'Kuolema Amerikalle' kaduilla. Antaen tällaisen maan omistaa ydinaseita, ja pysyen aikeissaan lähes hyödyttömissä yrityksissä sopia diplomaattisesti maan kanssa, joka on avoimesti ilmaissut halunsa ja pyrkimyksensä tuhota läntinen maailma, on moderni vastine Faaraon irrationaaliselle itsepäisyydelle jumalallisen väliintulon edessä.”


Tämä tarina on hölynpölyä, tietenkin, koska Kabbala ei ole mitään muuta kuin luciferilainen uudelleentulkinta Vanhan Testamentin ensimmäisestä viidestä kirjasta. Se mikä minusta on mielenkiintoista, on, että tämä tarina osoittaa kuinka vahva Kabbala on tänäpäivänä Israelissa. Kabbalan luciferistinen luonne on asettamassa näyttämöä merkittävälle joukolle juutalaisia hyväksymään Antikristuksen väitteet, joka nousee valheellisten merkkien ja ihmeiden keskellä vakuuttaakseen Israelin, että hän on heidän kauan odotettu Messias.

Tämä uskomaton DVD osoittaa, että fariseukset ja saddukeukset, jotka vihasivat Jeesusta luonnottomalla vihalla ja provosoivat Herran epätyypilliseen vihamielisyyteen heitä kohtaan, olivat salaisesti sen käytännön saatanisteja, mikä myöhemmin tuli tunnetuksi Kabbalana.

Nyt tiedät miksi fariseukset tappoivat Jeesuksen vaikka he tiesivät sataprosenttisesti, että Hän oli luvattu Messias. Mutta, Jeesus ei ollut messiaskuningas, jota he olivat odottaneet, Hän oli Messias kärsivän palvelijan roolissa, jonkalaista he eivät ehdottomasti halunneet.

Nyt sinä tiedät miksi nämä juutalaiset johtajat katsoivat Jeesuksen ihmeitä ja päättelivät, että Hän sai voimansa Beelsebub'ilta, yhdeltä Saatanan päädemonilta. Kun fariseukset sanoivat ihmisille, ettei Jeesus omannut luontaista voimaa, vaan käytti ainoastaan Beelsebub'in voimaa, he saivat Jeesuksen julistamaan aivan uudentyyppisestä synnistä, 'anteeksiantamattomasta synnistä'!

Ymmärryksesi evankeliumitekstien selostuksesta muuttuu iäksi! Eli välittömästi kun ymmärrät totuuden, että juutalaiset johtajat, jotka vehkeilivät laittaakseen Jeesuksen ristille, olivatkin salaseuran uskontoa harjoittavia Saatanisteja. Useimmissa tapauksissa tänään, totuus on kummallisempaa ja mielenkiintoisempaa kuin taru.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com