Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 26. marraskuuta 2015

Syyrian pakolaiset Troijan hevosena Amerikassa ja muualla läntisessä maailmassa

Tässä pastori J. D. Farag'in viime viikon profetiapäivityksessä kerrotaan mitä on tämän ns. Syyrian pakolaiskriisin taustalla, kun näitä pakolaisia virtaa yhä enemmän länsimaihin aiheuttaen kiistaa joka on vellonut erityisesti Amerikassa viime aikoina. Paljon on pelkoa siitä, että maahantulijoiden joukossa on terroristeja, joiden on tarkoitus toimia eräänlaisena Troijan hevosena maassa ja sopivan hetken tullessa ryhtyä kammottaviin tekoihin saattaen mm. Amerikan tuhon partaalle. Pastori Farag siteeraa uutisraportteja, jotka todellakin antavat aihetta siihen, että Amerikkaa ollaan tahallaan tuhoamassa. Ei siis tarvitse ihmetellä monien profetiatutkijoiden väitettä, että Amerikka puuttuu kokonaan Raamatun viimeisten päivien profetioista, käsittäen 7-vuotisen vaivanajan ennen Jeesuksen takaisintulemusta maan päälle. Ehkäpä morsiusseurakunnan ylösotto tapahtuu juuri silloin kun Amerikka kohtaa loppunsa näiden maahan soluttautujien toimesta. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update – November 22nd, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 22.11.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-11-22.pdf

Pastori J.D. käsittelee Syyrian pakolaiskriisiä, jolla lienee profeetallinen merkitys Amerikalle, kun sinne matkaavilla syyrialaisilla, ainakin osalla, on pahat mielessään. Kuitenkin se mikä on outoa, on se, että Obaman hallinto on tahallaan edesauttanut Yhdysvaltojen joutumista vaikeuksiin näiden ns. pakolaisten toimesta.


- Tämänkertaista profetiapäivitystä varten aistin, että Pyhä Henki on käskenyt minun puhua siitä, minne kaikki, mitä on tapahtumassa, johtaa.
- Luulen, että olet kanssani samaa mieltä siitä, että on kovinkin paljon tapahtumassa geopoliittisesti hyvin nopeassa tahdissa ja se kaikki näyttää viittaavaan samaan suuntaan profeetallisesti.
- Näin ollen, käsittelen ns. Syyrian pakolaiskriisiä, josta on tullut mitä kiistanalaisin kysymys, mikä nykymaailmalla on edessään.
Olen varma, että olet tietoinen tästä Associated Press'in raportista, jonka mukaan kuvernööri Ige ilmoitti tiistaina, ettei hän tiedä mistään erityisistä suunnitelmista sijoittaa Syyrian pakolaisia Havaijille, päivä sen jälkeen kun hän sanoi, että osavaltio toivottaisi tervetulleiksi pakolaiset sodan runtelemasta maasta. ...Maanantaina, Ige sanoi, että Havaiji hyväksyisi Syyrian pakolaiset, todetessaan, että osavaltiolla ja Yhdysvalloilla on pitkä historia niiden pakolaisten vastaanottamisessa, jotka kärsivät sodasta ja sorrosta. Hänen toimistonsa sai 500 puhelua yleisöltä koskien hänen lausuntoa, sanoi Ige'n tiedottaja Jodi Leong. Vetoomus Change.org -sivustolla, joka vastustaa syyrialaisten uudelleenasuttamista Havaijille, keräsi yli 7,000 allekirjoitusta tiistain myöhäisiltaan mennessä, päivä sen jälkeen kun se luotiin.

- Ettet luulisi, että kristityt Amerikassa, erityisesti täällä Havaijilla, ovat rakkaudettomia torjuessaan heidät, niin salli minun kiirehtiä sanomaan totuus.
- Tosiasia on, että nämä niin sanotut pakolaiset ovat islamin Troijan hevonen maailmanlaajuista soluttautumista varten ja sittemmin maailmanherruutta ajatellen.
- Suoraan sanottuna, tämä on ainoa selitys sille, miksi Amerikan Yhdysvallat on kieltäytynyt ottamasta vastaan aitoja kristittyjä pakolaisia.
- Valitettavasti ja minä lisään häpeällisesti, Obama on toistuvasti soimannut kristittyjä, samalla kun on vahvistanut muslimeja.
- Näyttää siltä, että elämme nyt ajassa, jolloin uudestisyntyneitä kristittyjä vainotaan ja riivattuja muslimeja suojellaan.
- Totuus nähdään valheena ja valhe nähdään totuutena. Tämän sanoo Jesajan luku 5:20, ”Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi...”
- Perjantaina Fred Holck'in muistotilaisuudessa, minulla oli mitä mielenkiintoisin keskustelu Kristus-sisaren, Courtney Rogers'in, kanssa.
- Courtney on lainsäätäjä Tennessee'n osavaltion edustajainhuoneessa, ja hän kertoi, mitä hänen osavaltiossaan tapahtuu.
- Hän kertoi minulle, että heillä on korkein kurdiväestö kansakunnassa, jonka vuoksi heitä teilataan massiivisella määrällä muslimimaahanmuuttajia.
Niin paljon maahanmuuttajia, että toisin kuin meidän kuvernöörimme täällä Havaijilla, The Tennessean raportoi, että Tennessee'n kuvernööri pyysi liittovaltion viranomaisia lopettamaan Syyrian pakolaisten lähettämisen osavaltioon. Tässä jotakin mitä raportissa sanottiin, ”Pariisin terrori-iskujen vanavedessä, kuvernööri Bill Haslam pyysi liittovaltion viranomaisia keskeyttämään Syyrian pakolaisten lähettämisen Tennessee'hen. Republikaanisen kuvernöörin lausunto tulee keskellä vastaavia pyyntöjä muilta republikaanipuolueen lainsäätäjiltä, jotka edustavat Tennessee'ta osavaltio- ja liittovaltiotasolla.”

Jos olet epävarma siitä, keitä nämä ns. Syyrian pakolaiset todella ovat, saatat haluta tarkastella tätä Yahoo News'in raporttia, joka julkaistiin viime torstaina, marraskuun 18. päivänä, otsikolla, ”Honduras arrests five Syrians headed to US with stolen passports (Honduras pidättää viisi syyrialaista, jotka olivat matkalla Yhdysvaltoihin varastetuilla passeilla).” Ystävällisesti saanen lainata raporttia, ”Hondurasin viranomaiset ovat pidättäneet viisi syyrialaista aikoessaan matkata Yhdysvaltoihin varastetuilla Kreikan passeilla, päräyttäen hälytyskellot keskiviikkona Pariisin iskujen vanavedessä, jotka käynnistettiin Syyriaan sidoksissa olevien jihadistien toimesta. ...He olivat matkanneet lentoteitse Syyriasta Libanoniin, sitten Turkkiin, Brasiliaan, Argentiinaan, Costa Ricaan ja lopulta Hondurasiin. Siellä heidän oli määrä suunnata Hondurasin toiseksi suurimpaan kaupunkiin, San Pedro Sula'an, tavoitteenaan mennä maitse Guatemalaan, sitten Meksikoon ja lopulta Yhdysvaltoihin... Yksi Pariisin iskujen pyssymiehistä kantoi Syyrian passia kulkeakseen Kreikan kautta, vaikka viranomaiset eivät ole vahvistaneet, että hän oli asiakirjassa esiintyvä mies. ...Maan toimielinten turvallisuusjoukkojen tiedottaja, … sanoi, että aikana, jolloin Honduras oli osa Yhdysvaltoihin menevää reittiä, niin sitä käytettiin usein luvattomien maahanmuuttajien toimesta. Tänä vuonna, 12,600 ulkomaalaisen havaittiin laittomasti astuneen Hondurasiin, joista lähes kaikilla oli pyrkimys päästä Yhdysvaltoihin....”

Huomaa, etten jaa tätä artikkelia luodakseni pelkoa, vaan pikemmin sen tarkoituksena on ilmoittaa sinulle totuutta rakkaudessa. Torstaina, marraskuun 19. päivänä, the New York Post julkaisi artikkelin otsikolla, ”Syrian community leader: ISIS is already in America (Syyrialaisyhteisön johtaja: ISIS on jo Amerikassa).” Lainaten artikkelia, New York City'n syyrialaisyhteisön johtaja kertoi The Post'ille keskiviikkona, että ISIS-terroristit ovat ”ehdottomasti” pujahtaneet Amerikkaan esiintyen sisällissodan pakolaisina – ja liittyneet nukkuviin soluihin odottaen vain aktivoimista. ”Uskon, että terroristeja Syyriasta on tullut Yhdysvaltoihin, ei vain parina viime vuotena, vaan paljon ennen sitä”, sanoi Aarafat Succar Brooklyn'in Bay Ridge'stä, ...”Luulen, että he ovat jo työssään.” Succar, ...sanoi, että korruptio hänen kotimaassaan on niin yleistä, että kuka tahansa voi helposti maksaa lahjuksia ja saada viralliset henkilöllisyyspaperit, joissa on väärennetty nimi naamioimaan heidän todellinen henkilöllisyytensä. ”Voit mennä Syyrian hallintoviranomaisten luokse tänään ja sanoa heille, 'Tarvitsen paperinpalasen, joka sanoo, että olen Tony Caterpillar.' Ja he antavat sen sinulle”, hän sanoi. ”Nämä eivät ole väärennettyjä asiakirjoja. Nämä on laadittu hallituksen työntekijän toimesta, joka tarvitsee rahaa ja jonka perheellä ei ole ruokaa.” Succar, ...totesi myös, että ”kolmannen maailman maissa, erityisesti Syyrian kaltaisessa paikassa, ei ole sellaista tietoverkkoa kuin Yhdysvalloilla on.” ”Syyriassa ei ole semmoista asiaa. Joten kun he kertovat teille, että pakolaiset ovat seulottuja, niin ette kai ole päästänne vialla?”, hän sanoi.

- Kysymys, joka tästä nousee, on, että mitä merkitystä tällä kaikella on, ja minne tämä kaikki on johtamassa raamatunprofetian kannalta?
- Ehdottaisin että olemme näkemässä Amerikan tahallista purkamista ja tuhoamista, joka oli kerran mahtavin kansakunta maan päällä.
- Jos näin on tapahtumassa, ja mielestäni on, niin sitten meidän ei tarvitse enää pohtia, miksi Amerikka on näkyvästi poissa profetiasta.
- Päätän päivitykseni yksinkertaisesti sanomalla, että jos toivosi on tässä maailmassa, niin sitten toivosi tikapuut ovat väärällä seinällä.
- Ainoa omistamamme toivo on Jeesuksessa Kristuksessa ja Hänen pikaisessa paluussa viemään Hänen morsiamensa tempauksessa, joka voi tapahtua milloin tahansa.
- Jos et ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuaksesi, pyydän sinua hartaasti tekemään niin jo tänään ja kieltäytyen lykkäämästä sitä enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com