Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Paljastukset Hitlerin uskotusta suurmuftista Arafatiin kertovat karua kieltä palestiinalaisten aikomuksista Israelin suhteen – monia tapahtumia viime aikoina, jotka kielivät lopunaikojen profetia-täyttymystä Lähi-idässä

Tässä pastori J. D. Farag'ilta toiseksi tuorein Lähi-idän profetiapäivitys tällä hetkellä lokakuun lopulta 2015, jossa kerrataan merkittäviä tapahtumia siltä viikolta, jolloin Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu kertoi totuuden juutalaisten 2. maailmansodan aikaiseen Holokaustiin johtaneesta kehityskulusta. Pastori kertoo myös peitetystä Arafat/Hitler -yhteydestä kun palestiinalaisten entisellä johtajalla, Jasser Arafatilla, oli läheiset nimiyhteydet ja erityissympatiat juutalaisvihamielisiin Palestiinan arabijohtajiin 1930-luvulla. Lisäksi paljon muuta asiaa uutisotsikoiden muodossa, joista tärkein lienee Kanadan Israel-myönteisen pääministerin vaihtuminen Islam-myönteiseen pääministeriin maassa pidetyissä vaaleissa hiljattain. Kaikki nämä tapahtumat osoittavat juutalaisvastaisuuden lisääntymiseen lähiaikoina toteuttaen samalla useita Raamatun lopunaikojen profetioita Lähi-itää ja Israelia koskien. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – October 25th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 25.10.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-10-25.pdf

Pastori JD puhuu joistakin merkittävistä tapahtumista lokakuun toiseksi viimeisellä viikolla, joiden profeetalliset vaikutukset koskettavat erityisesti Israelia, kun Raamatun VT:n profetiat alkavat ottaa muotoaan Lähi-idässä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä käsittelen sitä minkä näen merkittävänä tapahtumasarjana ja sen profeetallista vaikutusta Israelille.
- Aloitan ilmoittamalla teille mitä tapahtui tällä menneellä viikolla geopoliittisesti, ja sitten, päätän profeetallisilla vaikutuksilla.
- Ensimmäinen merkittävä tapahtuma oli ällistyttävä lausunto pääministeri Benjamin Netanyahu'lta kytkien PLO:n Hitler'iin.
Keskiviikkona, 21. lokakuuta 2015 – Jerusalem Post julkaisi raportin otsikolla, ”'Palestiinalainen mufti vakuutti Hitler'in joukkomurhaamaan Euroopan juutalaiset', sanoo Netanyahu.” Siteeraten raporttia, ”Sosiaalinen media oli pullollaan keskiviikkona seuranneita pääministeri Benjamin Netanyahu'n väitteitä, että Adolf Hitler'illä ei ollut aluksi mitään aikomusta massamurhata Euroopan juutalaisväestöä. Puheessaan delegaateille 37. Maailman sionistikongressissa Jerusalemissa tiistaina, pääministeri väitti, että Hitler'in alkuperäiset aikomukset olivat yksinomaan juutalaisten karkottamisessa. Netanyahu'n mukaan, Führer muutti mielensä Palestiinan sen aikaisen arabijohtajan, Haj Amin al-Husseini'n, vaatimuksesta, joka väitti, että juutalaisten karkottaminen johtaisi heidän saapumiseen massoittain Palestiinaan, joka silloin oli Britannian hallintavallan alla. … Haj Amin al-Husseini meni Hitler'in luokse ja sanoi, 'Jos karkotat heidät, niin he kaikki tulevat tänne.' 'Joten mitä minun pitäisi tehdä heidän suhteen?', Hitler kysyi. Husseini sanoi, 'Polta heidät'.”

- Noin 15 vuotta sitten juutalainen veli mantereella sijaitsevassa kirkossani antoi minun lainata hänen alkuperäisiä Life -aikakauslehtiä 1940-luvulta.
- Skannasin joitakin näistä kiehtovista artikkeleista, jotka liittyivät, samoin kuin johtivat Israelin jälleensyntymiseen kansana toukokuussa 1948.
- Sanoa että nämä artikkelit ovat paljon puhuvia, olisi karkeaa vähättelyä sen tosiasian nojalla, että historia antaa rikosteknisiä todisteita.
”Stalin voisi sitten taktikoida fanaattisen ex-suurmuftin rinnalla ja yrittää lietsoa koko arabimaailmaa. Tämä olisi katastrofaalista Yhdysvalloille, YK:lle ja 800,000 juutalaiselle arabimaissa.”

Life Magazine “The Palestine Problem” February 16th, 1948
”Arafat syntyi 27. elokuuta 1929, Kairossa. Hänen nimensä oli Abd al-Rahman Abd al-Rauf Arafat al-Qudwa al-Husseini. Hänen äidin puoleinen isoisä oli Mahmoud al-Husseini, serkku Haj Amin al-Husseini'lle, Jerusalemin suurmuftille, Hitler'in uskotulle... Hän oli Arafatin ”mentori ja opas”. Arafat otti nimekseen Yasser muistoksi Yasswer al-Birah'ista, joka oli johtajana suurmuftin hirmuvallan aikana 1930-luvulla.”

Philistine The Great Deception Ramon Bennett p. 69-70
Seuraavassa on kolme uutisotsikkoa tältä kuluneelta viikolta sen jälkeen kun Benjamin Netanyahu uskalsi panna historiallisen asian järjestykseen:
1. Holokausti-huomautuksen jälkeen, Valkoinen Talo varoittaa Netanyahu'a kiihotuksesta

2. Benjamin Netanyahu tulituksessa kerrottuaan totuuden muftin roolista Holokaustissa

3. Obaman hallinto varoittaa Netanyahu'a 'kiihotusretoriikasta' palestiinalaisia vastaan

Toinen tärkeä tapahtuma oli Yhdistyneiden Kansakuntien kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestön, UNESCO'n, hyväksymä arabeja koskeva päätöslauselma, niin että Raamatun patriarkkojen luolat Hebronissa ja Raakelin hauta Betlehemissä ovat islamilaisia, ja sellaisina, julistetaan muslimien pyhiksi paikoiksi.

Hämmästyttävästi, UNESCO aikoi myös hyväksyä arabi-päätöslauselman, jossa julistetaan juutalaisten Temppelivuorella sijaitsevan Länsimuurin olevan myöskin muslimien pyhä paikka. Mutta selittämättömästi palestiinalaiset luopuivat heidän YK-yrityksestään.

Tämä Times of Israel'in artikkeli perjantaina ei pitäisi tulla minään yllätyksenä, ”Palestiinalaishallinto (PA) ja Jordania haluavat muslimien valvottavaksi juutalaisten vierailut Temppelivuorella.” – Abbas ja kuningas Abdullah esittävät vaatimuksen tulevissa keskusteluissa ulkoministeri Kerry'n kanssa Amman'issa, sanoen, että määräysvallan palauttaminen muslimien Waqf'ille rauhoittaisi jännitteitä.

Tämä Israel National News'in artikkeli samaten perjantaina ei pitäisi olla mikään yllätys myöskään, ”Radikaali pappi Jordanialle: Kumotkaa rauhansopimus Israelin kanssa.” – Sheikki Raed Salah kehottaa Jordaniaa ilmoittamaan, että muslimeilla yksinomaan on omistusoikeus Temppelivuoreen, jopa rauhan kustannuksella.

Se on tämä kolmas suuri tapahtuma, joka osuu lähelle kotiamme meidän Kanadassa sijaitsevan nettikirkkomme myötä. Sain niin paljon sydäntäsärkeviä sähköpostiviestejä ja postauksia liittyen pääministeri Stephen Harper'in vaalitappioon. CNS News'in uutisotsikko kertoo sen parhaiten, ”Harper'in vaalitappion myötä Kanadassa, Israel menettää ystävän, YK menettää kriitikon.”

Harper'in tappio ei ole vain sitä, että hän oli Israel-myönteinen, vaan se on merkittävää siinä suhteessa, että uusi pääministeri, joka löi hänet, Justin Trudeau, ei ole pelkästään Israel-vastainen, vaan hän on Islam-myönteinen. Tässä on esitettynä kuvakaappaus therebel.media -sivustolta, jossa he näyttävät mainosvideon vastavalitusta pääministeristä vierailemassa islamilaisessa moskeijassa ja lausumassa muslimien uskontunnustusta, jota kutsutaan nimellä ”Shahada”.

 
A World Unite Against Islam -facebook-ryhmän valokuva julkaistuna Facebook'issa näyttää Trudeau'n paikallisessa moskeijassa yllään Pakistanin kansallispuku ja juhlimassa voittoaan äskettäisissä vaaleissa.

- Lopetan siihen minkä uskon olevan profeetallisia vaikutuksia edellämainituista tapahtumista menneeltä viikolta.
- Ensinnäkin uskon, että Palestiinan ja Hitlerin yhteyden paljastuminen ja jatkuvat raivonpäivät Jerusalemissa voivat johtaa Psalmiin 83.
- Toiseksi, kehitteillä oleva islamilainen liikehdintä, joka on saamassa vetovoimaa uudelleennimetäkseen ja valvoakseen juutalaisten pyhiä paikkoja, voi johtaa Danielin luvun 9:27 toteutumiseen.
- Kolmanneksi, Israel-mielisen pääministerin tappio Islam-mieliselle pääministerille Kanadassa voi itseasiassa johtaa Sakarjan lukuun 12:3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker