Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 23. marraskuuta 2015

Kohti maailmanhallitusta, maailmantaloutta ja maailmanuskontoa – Globaali eliitti toteuttaa päämääräänsä

Tässä amerikkalaiselta uskon vartiomieheltä, Michael Snyder'ilta, ajankohtainen aikainmerkki-artikkeli ajallemme, kun maailmaa ollaan yhdistämässä erilaisten kansainvälisten sopimusten kautta yhdeksi kyläksi, jolla on globaali hallinto, globaalit lait, globaali talous ja globaali uskonto. Tämä toteuttaa Raamatun profetiaa Antikristuksen hallintavallasta koko maailmaa koskien Ilmestyskirjan 13. luvussa ja nyt ollaan tekemässä alkuvalmisteluja tuon Pedon aikakautta varten, joka kuitenkin on rajoitettu. Nimittäin Herra Jeesus Kristus tuhoaa Pedon valtakunnan tulemuksessaan maan päälle 7-vuotisen Ahdistuksen ajan jälkeen (Ilm. 19). Seuraavan artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------

Kohti maailmanhallitusta, maailmantaloutta ja maailmanuskontoa

By Michael Snyder, on October 18th, 2015





Globaali eliitti ei milloinkaan ole ollut lähempänä yhdistetyn maailman päämääräänsä. Kiitokset sarjalle toisiinsa kytkettyjä kansainvälisiä sopimuksia, että tämän planeetan hallinto on tulossa lisääntyvästi globaaliseksi ja keskitetyksi, mutta useimpia se ei näytä huolettavan lainkaan. Viimeisten 30 päivän sisällä olemme nähneet joitakin suurimpia askeleita kohti maailmanhallitusta, maailmantaloutta ja maailmanuskontoa, mitä koskaan olemme todistaneet, mutta nämä tapahtumat ovat herättäneet hyvin vähän julkista keskustelua tai väittelyä. Joten jaa tätä artikkelia niin monille kuin voit. Meidän täytyy herättää ihmisiä tämän suhteen, ennenkuin on myöhäistä.

Syyskuun 25-27. päivinä YK käynnisti “uuden universaalisen agendan” ihmiskunnalle. Nämä eivät ole minun sanojani, vaan ne todella tulevat suoraan tämän agendan perusdokumentista. Paavi matkusti New York'iin pitämään puheen, joka käynnisti tämän konferenssin siten antaen tärkeän hyväksyntänsä tälle uudelle suunnitelmalle. Käytännössä jokainen valtio koko planeetalla auliisti allekirjoitti ne 17 tavoitetta, jotka sisältyvät tähän suunnitelmaan, mutta tämä järkyttävä tapahtumien käänne sai aikaan hyvin harvoja kansainvälisiä otsikoita.

YK lupaa, että jos me kaikki toimimme yhdessä, niin voimme muuttaa planeettamme jonkinlaiseksi ”utopiaksi”, mutta totuus on, että kaikki tämä puhe ”yhteydestä” naamioi hyvin salakavalan agendan. Seuraava tulee hiljattaisesta teoksesta Paul McGuire'lta, uraauurtavan uuden kirjan ”The Babylon Code” tekijältä...

YK ei kysy lupaa, vaan antaa käskyn, että koko planeetta sitoutuu 17 kestävän kehityksen tavoitteeseen (goal) ja 169 kestävän kehityksen kohteeseen (target), jotka on tarkoitettu muuttamaan maailmamme vuoteen 2030 mennessä. Paavin ajama YK:n 2030 suunnitelma edistää Agenda 21:tä äärimmäisen tehokkaasti (on steroids). Valvotun median kautta väestömassoille kerrotaan, että tämä kaikki koskee ympäristön pelastamista ja ”köyhyyden lopettamista”. Se ei kuitenkaan ole Agenda 21:n todellinen agenda. Agenda 21:n todellinen agenda on perustaa globaali hallitus, globaali taloudellinen järjestelmä ja globaali uskonto. Kun YK:n pääsihteeri Ban Ki-Moon puhui ”unelmasta rauhan maailmaan ja kaikkien arvokkuudesta”, siinä ei ole mitään eroa siihen, kun kommunistit lupasivat ihmisille ”työläisten paratiisia”.

Tavalliselle kansalle nimi ”2030 Agenda” on päivitetty ”globaaleiksi tavoitteiksi”. Syyskuun 26. päivänä muutamia musiikkimaailman suurimpia nimiä (kuten Beyonce) mainostivat näitä uusia ”glonaaleja tavoitteita” ”globaalissa kansalaisjuhlassa (Global Citizen Festival)”, joka pidettiin keskuspuistossa (Central Park). Voit katsoa YouTube-videon, jolla muutamia koko planeetan kuuluisimmista nimistä kehottaa meitä kaikkia näiden uusien ”globaalien tavoitteiden” taakse, tästä.

Mikään tästä ei ole sattumaa. Meitä koulutetaan ajattelemaan itsestämme ”globaaleina kansalaisina”, jotka kuuluvat ”globaaliin yhteisöön”. Muutamia vuosikymmeniä sitten useimmat amerikkalaiset olisivat tarttuneet aseisiin tällaisesta, mutta nyt useimmat näyttävät vain passiivisesti hyväksyvän nämä muutokset. Hyvin voimakkaat salaseurat ja kansainväliset järjestöt ovat vieneet meitä tähän suuntaan hyvin kauan ja useimmilla amerikkalaisilla ei ole aavistustakaan, mitä on tapahtumassa. Tässä lisää Paul McGuire'lta:

YK on tosiasiassa globaali hallitus eikä hallitse ”hallittavien suostumuksella”. YK on globaali hallitus, jolle Amerikan kummankin poliittisen puolueen poliitikot ovat luovuttaneet perustuslailliset oikeutemme. Jos katsot republikaanien presidentinvaaliväittelyjä, niin näet, että ehdokkaiden valtava enemmistö on ”ostettuja miehiä ja naisia”. He ovat siellä toteuttamassa todellisten isäntiensä, kansainvälistä pankkitoimintaa harjoittavien perheiden ja toisiinsa kytkettyjen salaseurojensa, käskyjä. Jos ehdokkaalla on erilaiset käsitykset, kuin ”orwellilainen ryhmä-ajattelu”, hän saa edetä vain siihen asti.

Keitä ovat nämä voimakkaat eliittirymät ja salaseurat, jotka heitä johtavat? Kuten laajasti dokumentoimme uudessa kirjassamme,The Babylon Code, jonka ovat tehneet allekirjoittanut ja Troy Anderson, Pulitzer -palkittu tutkiva journalisti, on olemassa hyvin todellinen verkosto puolisalaisia ja salaisia ryhmiä. Sellaiset ryhmät kuin Council on Foreign Relations (ulkomaansuhteiden neuvosto CFR), Trilateral Commission, Royal Institute of International Affairs, United Nations (YK), Club of Rome (Rooman klubi), Bilderberg Group ym. kontrolloivat presidenttejä, pääministereitä, mediaverkostoja, poliitikkoja, pääjohtajia ja kokonaisia valtioita. Tuskin koskaan kuulet mitään todellista arviointia näiden ryhmien valvomalta medialta, etkä myöskään, että hallitukset eri puolilla maailmaa yrittäisivät pitää sitä vastuullisena.

Toinen keino, jolla planeettaamme ”yhdistetään”, on kansainvälisten kauppasopimusten käyttäminen.

Lopullinen tavoite on, että koko maailmasta tulisi ”yhdet markkinat” yhtenäisin laein, säännöin ja määräyksin. Mutta kun sulautamme taloutemme maapallon muuhun talouteen, niin Yhdysvallat on menettänyt kymmeniä tuhansia liikeyrityksiä ja miljoonia työpaikkoja talouttamme nyt hallitsevien massiivisten yhtiöiden siirtäessä tuotantoa alueille, joilla työvoima on paljon halvempaa. Tämä tuhoaa keskiluokan täydellisesti, mutta hyvin harvat näyttävät välittävän.

Neuvottelut yhdestä suurimmista kansainvälisistä kauppasopimuksista, mitä maailma koskaan on nähnyt, päättyivät hiljattain.

Tyynenmeren kumppanuus (Trans-Pacific Partnership), josta käytetään myös nimitystä “Obamatrade” edustaisi jättiaskelta kohti yhdistettyä globaalia taloutta. Seuraava on katkelma eräästä aiemmasta artikkelistani:

Olemme juuri saaneet todistaa yhtä merkittävimmistä askelista kohti maailmantalouden systeemiä, jollaista emme koskaan ole nähneet. Neuvottelut Tyynenmeren kumppanuudesta on saatu päätökseen ja hyväksyttynä se luo planeetan suurimman kaupparyhmittymän. Se ei kuitenkaan ole vain kauppasopimus. Barack Obama on heittänyt tähän sopimukseen kaikenlaisia asioita, joita ei koskaan olisi muuten pystynyt saamaan läpi kongressissa. Ja kun tämä sopimus on hyväksytty, on erittäin vaikeaa koskaan tehdä siihen muutoksia. Joten pohjimmiltaan tässä on käymässä niin, että Obaman agendaa ollaan pysyvästi lukitsemassa 40%:iin globaalia taloutta.

USA, Kanada, Japani, Meksiko, Australia, Brunei, Chile, Malesia, Uusi Seelanti, Peru, Singapore ja Vietnam, kaikki aikovat allekirjoittaa tämän salakavalan suunnitelman. Näiden valtioiden yhteenlaskettu väestö on noin 800 miljoonaa ja yhteenlaskettu BKT noin 28 biljoonaa dollaria.

Haluatko tietää, kuka teki todella töitä antaakseen Obamalle nopeutetut neuvotteluvaltuudet, jotta nämä neuvottelut voitaisiin viedä menestykselliseen päätökseen?  

Se oli maanpetoksellinen republikaaninen johto kongressissa. He tekivät kaikkensa tasoittaaksen tietä Obamatrade'ille.

Olemme näkemässä myös joitakin järkyttäviä siirtoja maailmanuskonnon suuntaan.

Olet ehkä viime vuosina huomannut, että on tullut hyvin muodikkaaksi sanoa, että kaikki uskonnot ovat vain eri teitä saman Jumalan tykö. Itseasiassa monet näkyvät uskonnolliset johtajat julistavat nyt avoimesti, että tämän planeetan kaksi suurinta uskontoa, kristinusko ja Islam, palvovat täsmälleen samaa jumaluutta.

Ajattele vain esimerkiksi, mitä paavi sanoo julkisesti tästä asiasta. Seuraava on laajennettu ote hiljattaisesta artikkelistani sivustolla End of the American Dream:

*****

Sitä, mitä paavi Fransiskus sanoi pyhän Patrikin kadetraalilla Manhattanilla, on uutisoitu hyvin vähän valtavirran mediassa, mutta se oli erittäin merkittävää. Hän aloitti puheensa näin:

Haluaisin ilmaista kaksi tunnettani muslimiveljilleni ja -sisarilleni: Ensiksikin tervehdykseni heidän viettäessään uhrijuhlaa. Olisin halunnut tervehdykseni olevan lämpöisempi. Läheisyyden tunteeni, läheisyyden tunteeni murhenäytelmän edessä. Sen murhenäytelmän, jonka he kärsivät Mekassa.

Tässä hetkessä annan vakuutuksen rukouksistani. Yhdistän itseni teidän kaikkien kanssa. Rukouksesta kaikkivaltiaalle jumalalle, kaikkiarmolliselle (all merciful).

Hän ei valinnut näitä sanoja vahingossa. Islamissa Allah tunnetaan ”kaikkiarmiaana (all-merciful one)”. Jos epäilet sitä, niin teeppä Google -haku.

Eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun paavi Fransiskus käytti tällaista kieltä. Esimerkiksi seuraava ote on huomautuksista, joita hän esitti ensimmäisen ekumeenisen tapaamisensa aikana paavina:

Sitten tervehdin ja sydämellisesti kiitän teitä kaikkia rakkaat ystävät, jotka kuulutte muihin uskonnollisiin perinteisiin; ennen kaikkea muslimeja ja kaikkia teitä, jotka palvotte yhtä Jumalaa, elävää ja armollista ja kutsutte Häntä rukouksessa. Minä todella arvostan teidän läsnäoloanne: näen siinä konkreettisen merkin halusta kasvaa keskinäisessä arvostuksessa ja yhteistyössä ihmiskunnan yhteiseksi hyväksi.

Katolinen kirkko on tietoinen, kuinka tärkeää on edistää ystävyyttä ja kunnioitusta miesten ja naisten välillä eri uskonnollisista perinteistä – haluan toistaa tämän: edistää ystävyyttä ja kunnioitusta miesten ja naisten välillä eri uskonnollisista perinteistä – se myös todistaa siitä arvokkaasta työstä, jota uskontojenvälisen vuoropuhelun paavillinen neuvosto (Pontifical Council for interreligious dialogue) suorittaa.

Paavi Fransiskus selvästikin uskoo, että kristityt ja muslimit palvovat samaa Jumalaa. Se auttaa selittämään, miksi hän antoi luvan islamilaisille rukouksille ja Koraanin lukemiselle” Vatikaanissa ensimmäisen kerran vuonna 2014.

*****

Se, mitä tapahtuu, on kiistämätöntä.

Olemme vyörymässä kohti maailmanhallitusta, maailmantaloutta ja maailmanuskontoa.

Emme tietenkään tule siihen yhdessä yössä. Se vie jonkin aikaa ja matkan varrella tulee olemaan melkoisesti töyssyjä. Itseasiassa uskon, että planeettamme kokee äärimmäisen kaaoksen, ennenkuin todella pääsemme sinne.

Jokaista tärkeää kriisiä kuitenkin käytetään tekosyynä edistämään tätä agendaa. Käytännössä jokainen eliitin meille tarjoama ratkaisu sisältää lisää globalisaatiota ja lisää keskittämistä. Meille kerrotaan, että kaikki ongelmamme ratkeavat, jos ihmiskunta vain yhdistyy.

Joillekin ”yhdistetyn planeetan” tavoite, jossa me kaikki toimimme yhdessä poistaaksemme sellaiset asiat kuin köyhyyden, sodat ja sairaudet, on kaikki kaikessa tässä maailmassa.

Toisille maailmanhallitus, maailmantalous ja maailmanuskonto merkitsevät vain näyttämön valmistamista ”maailmantyrannialle”. [Tai uuden Baabelin tornin rakentamista. "Nokialainen" huom.] 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com