Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 27. marraskuuta 2015

Islamilainen Valtio ei kukistu helposti, johon Barack Obama on syyllinen

Tässä amerikkalaisen konservatiivisen kansalaisvapauksien puolesta puhuvan poliittisen kommentaattorin, Ben Shapiro'n, mielipidekirjoitus Breitbart -uutissivustolla koskien ääri-islamilaisen ISIS-järjestön voittamattomuutta Lähi-idässä. Suomentamassani artikkelissa Shapiro pohtii Syyrian tilannetta tarkastelemalla alueella olevia eri toimijoita ja Amerikan osallisuutta nykyiseen ratkaisua vailla olevaan sotkuun.

-----------------------

Ei, Islamilainen Valtio ei kukistu – ja vaikka kukistuisikin, me häviämme silti


 
by BEN SHAPIRO 24 Nov 2015



Barack Obama on nyt luonut ei-voitettavissa olevan sodan.

Vaikka kaikki vuoden 2016 presidentinvaalien ehdokkaat julistavat strategioitaan voitolle ISISiä vastaan, presidentti Obaman taustalla oleva johtaminen on nyt vienyt Lähi-idän ja Lännen yleiseen tappeluun, joka ei voi päättyä millään muulla tavalla kuin huonosti.

Paras tapa ymmärtää Syyrian tilannetta on tarkastella eri toimijoiden tilannetta ja motivaatiota. Kaikilla niillä on vaihtelevat agendat ja kaikilla niillä on suositellut lopputulemat. Harvat niistä ovat läheskään samalla sivulla. Ja Barack Obaman epäonnistuminen johtajuudessa tarkoittaa, että ei ole maailmanvaltaa, jonka ympärille keskittyä.

ISIS. ISIS on saavuttanut erityisen suurta voimakkuutta Barack Obaman tultua valtaan ja suorittaessaan Irakista vetäytymisen. Tällä hetkellä he valvovat Pohjois-Syyriaa, jolla on raja Turkin kanssa, samoin kuin suuria osia Pohjois-Irakista. Heidän tavoitteensa: lujittaa alueellista kuristusotetta, ja osoittaa heidän seuraajilleen, että juuri he, eivätkä mitkään kilpailevat ryhmät, kuten Al-Qaida, edustavat uutta islamilaista aaltoa. Heillä on vain vähän kiinnostusta kaataa Syyrian diktaattori Bashar Assad tällä hetkellä. He toimivat alueellisena vastapainona yhä vaikutusvaltaisimmille iranilaisille – ollen sellaisia johtuen presidentti Obaman isosta ydinsopimuksesta, yhtä hyvin kuin hänen täydellisestä vastuun luopumisesta Irakissa.

Iran. Iran haluaa maksimoida alueellisen valtansa. ISISin nousu on mahdollistanut sen naamioitua hyväntahtoiseksi voimaksi Irakissa ja Syyriassa, vaikka se tukee Assadin nykyään rutiininluonteista kemiallisten aseiden käyttöä vihollisiaan, kuten Vapaan Syyrian armeijan (FSA) jäänteitä, vastaan. Iran on jo laajentanut näköalojaan Irakin ja Syyrian ja Libanonin tuolle puolen; se haluaa nyt tehdä siirtoja tähän mennessä ei-ystävällisille alueille, kuten Afganistaniin. Heidän tavoitteensa on Syyriassa: pitää Bashar Assad vallassa. Heidän tavoitteensa Irakissa: työntää ISIS ulos kaikilta luonnonvaroiltaan rikkailta alueilta, mutta ei pyyhkäistä ISISiä pois, koska silloin päästäisiin eroon globaalista konnasta, jota vastaan he taistelevat.

Assad. ISISin kasvaminen on mahdollistanut Assadin näytellä vääryyden uhria. Samalla kun FSA voisi tarjota mahdollisen korvaajan hänelle, ISIS ei pysty uskottavasti tekemään sillä tavoin kansainvälisellä näyttämöllä. Assad tietää tämän, ja näin hänellä on vain vähän kiinnostusta poistaa heidät täysin. Hänen tärkein etunsa on edelleen tuhota jäljelläolevaa FSA'ta teeskennellessään samalla taistelevansa ISISiä vastaan.

Egypti/Saudi-Arabia/Jordania. Kuten huomaatte, ISISillä, Iranilla, ja Assadilla on kaikilla yksi yhteinen intressi: ISISin olemassaolon jatkaminen. Sama ei päde koskien Egyptiä, Saudi-Arabiaa, ja Jordaniaa, jotka kaikki pelkäävät radikaalien sunnalaisten terroristiryhmien nousua kotimaassaan. Ne ovat jumittuneet puun ja kuoren väliin, kuitenkin, koska tuhoamalla avoimesti ISISin alaviitti Assadin hyväksi, ne vahvistaisivat shiioja, heidän vihollisiaan. Egypti, Saudi-Arabia, ja Jordania liittyisivät kaikki ISISin vastaiseen liittoumaan samalla tavalla, kuten ne tekivät Saddam Husseinia vastaan vuonna 1991, mutta aivan kuten Jordanian kuningas Hussein vuonna 1991, ne eivät tee sitä, jos ei ole saatavilla mitään sunnalaista vaihtoehtoa. Tunisia, Saudi-Arabia, ja Jordania ovat ulkomaalaistaistelijoiden Top 3 lähdemaata ISISille.

Turkki. Turkkilaisilla on useita tavoitteita: pysäyttää syyrialaisten exodus heidän rajojensa läpi, estää iranilaisten nousu, ja pysäyttää kurdien nousu. Mihinkään näistä tavoitteista ei sisälly ISISin tuhoaminen. Turkki on sunnalainen valtio; kuten on ISIS. ISIS tarjoaa alueellisen vastavoiman Irania vastaan, kunhan se pysyy elossaolevana. Turkki myöskin pitää kurdit miehitettyinä Pohjois-Irakissa, estäen minkä tahansa uhkan kurdien vahvistumisesta Irakin ja Turkin rajaympäristössä. He hyväksyvät Syyrian pakolaiset niin kauan kuin nuo kaksi muuta tavoitetta jäävät ensisijaisiksi – ja ne varmasti tekevätkin sen, jos he voivat lähettää mojovan osan noista pakolaisista Eurooppaan pois käsistään.

Venäjä. Venäjä haluaa lujittaa vaikutusvaltaansa Lähi-idässä. Se on tehnyt niin kosiskelemalla kaikkia pelaajia taistelemaan toisiaan vastaan. Venäjän osallisuus Lähi-idässä näyttää nyt hyvältä järjestelyltä kuten Amerikan samanlainen osallistuminen aikoinaan Iranin ja Irakin väliseen sotaan: ne pelaavat molemmin puolin. Venäjä on rakentamassa ydinreaktoreita Egyptissä, Jordaniassa, Turkissa ja Iranissa. He toimivat Bashar Assadin ilmavoimina sekä FSA'ta että ISISiä vastaan. Venäjän Vladimir Putin'illa ei ole ongelmia ISISin tuhoamisen suhteen niin kauan kuin tekemällä sitä saavuttaa toisen tavoitteensa: asettaa kaikki muut hänelle velkaa oleviksi. Hänellä on toissijainenkin tavoite johon hän ajatteli voivansa pyrkiä pääasiassa Itä-Euroopassa, ja yrittikin sitä Ukrainan suhteen: hän haluaa pilkkoa NATOn, jonka hän näkee oikeutetusti vastapainona hillitsemään Venäjän aggressiota. Kiitos vain tämänpäivän Turkin hyökkäykselle venäläistä rynnäkkökonetta vastaan, ja kiitos Lännen puuttumattomuuspolitiikalle konfliktin suhteen, Putin voisi teoreettisesti käyttää sotaansa ISISiä vastaan peitteenä pommittaakseen Turkin sotilaskohteita, haastaen Lännen ryhtymään osalliseksi häntä vastaan. Jos hän tekisi niin, hän asettaisi ennakkotapauksen, kun NATO ei olisikaan enää toimintakuntoinen. Kaksi lintua, yksi sota.

Israel. Israelin asema on sama kuin se on aina ollut: Israelia ympäröivät radikaalit islamilaiset viholliset joka puolella. Olipa vihollinen Iranin tukema Hizbollah tai sunnalaiset Hamas ja ISIS, Israel on kaikkien näiden ryhmien vihan keskipiste. Ironista kyllä, Iranin nousu on yhdistänyt Israelia naapureihinsa Jordaniassa, Egyptissä, ja Saudi-Arabiassa. Kaikki kolme näistä valtioista, kuitenkaan, eivät voi seistä tukevasti ISISiä vastaan.

Se, mitä tämä kaikki tarkoittaa, on, että ainoa maa joka on kykenevä täyttämään tyhjiön olisi Yhdysvallat. Aivan kuten vuonna 1991, merkittävä sunnimahti on liikkeellä Amerikan etuja vastaan – mutta toisin kuin vuonna 1991, ei mitään elinkelpoista vaihtoehtoa ole olemassa sille, että jätetään nykyinen regiimi valtaan Irakin ja Syyrian alueella. Ja USA:n vaatimus maasotaa käyvien liittolaisten avusta on aivan liian epämääräinen. Keitä näiden liittolaisten pitäisi olla, miehittämään ISIS-vapaata ISISille nykyisin kuuluvaa maa-aluetta?

Kurdit eivät ole kiinnostuneita tunkeutumaan Syyriaan. Turkin joukkojen liikehdinnät ISIS-maalle edistäisivät Iranin interventiota. Iranin tunkeutuminen ISIS-maalle saisi aikaan korkeampia tukitasoja sunnien vastarinnalle. ISIS-maa ilman ISISiä on kuin Irak ilman Saddam Husseinia: ilman vakiinnuttavaa voimaa puhkeaa kaaos. Tästä kaaoksesta eniten organisoitunut voimatekijä ottaa haltuunsa vallan. Venäjä toivoo, että jos se tuhoaa ISISin, Assad yksinkertaisesti pysyy vallassa; se voi ollakin yksinkertaisin ratkaisu, vaikkakaan se ei takuulla tule lopettamaan sotaa maan sisällä. Ei ole olemassa hyviä vastauksia.

Barack Obaman vuosia kestänyt epäröinti on johtanut tähän tilanteeseen. Jos hän olisi antanut tukensa jollakin voimallisella tavalla yhdelle osapuolelle, ratkaisu olisi saattanut olla mahdollinen. Nyt, se ei ole.

Ben Shapiro is Senior Editor-At-Large of Breitbart News, Editor-in-Chief of DailyWire.com, and The New York Times bestselling author, most recently, of the book, The People vs. Barack Obama: The Criminal Case Against The Obama Administration (Threshold Editions, June 10, 2014). Follow Ben Shapiro on Twitter @benshapiro.

torstai 26. marraskuuta 2015

Syyrian pakolaiset Troijan hevosena Amerikassa ja muualla läntisessä maailmassa

Tässä pastori J. D. Farag'in viime viikon profetiapäivityksessä kerrotaan mitä on tämän ns. Syyrian pakolaiskriisin taustalla, kun näitä pakolaisia virtaa yhä enemmän länsimaihin aiheuttaen kiistaa joka on vellonut erityisesti Amerikassa viime aikoina. Paljon on pelkoa siitä, että maahantulijoiden joukossa on terroristeja, joiden on tarkoitus toimia eräänlaisena Troijan hevosena maassa ja sopivan hetken tullessa ryhtyä kammottaviin tekoihin saattaen mm. Amerikan tuhon partaalle. Pastori Farag siteeraa uutisraportteja, jotka todellakin antavat aihetta siihen, että Amerikkaa ollaan tahallaan tuhoamassa. Ei siis tarvitse ihmetellä monien profetiatutkijoiden väitettä, että Amerikka puuttuu kokonaan Raamatun viimeisten päivien profetioista, käsittäen 7-vuotisen vaivanajan ennen Jeesuksen takaisintulemusta maan päälle. Ehkäpä morsiusseurakunnan ylösotto tapahtuu juuri silloin kun Amerikka kohtaa loppunsa näiden maahan soluttautujien toimesta. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update – November 22nd, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 22.11.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-11-22.pdf

Pastori J.D. käsittelee Syyrian pakolaiskriisiä, jolla lienee profeetallinen merkitys Amerikalle, kun sinne matkaavilla syyrialaisilla, ainakin osalla, on pahat mielessään. Kuitenkin se mikä on outoa, on se, että Obaman hallinto on tahallaan edesauttanut Yhdysvaltojen joutumista vaikeuksiin näiden ns. pakolaisten toimesta.


- Tämänkertaista profetiapäivitystä varten aistin, että Pyhä Henki on käskenyt minun puhua siitä, minne kaikki, mitä on tapahtumassa, johtaa.
- Luulen, että olet kanssani samaa mieltä siitä, että on kovinkin paljon tapahtumassa geopoliittisesti hyvin nopeassa tahdissa ja se kaikki näyttää viittaavaan samaan suuntaan profeetallisesti.
- Näin ollen, käsittelen ns. Syyrian pakolaiskriisiä, josta on tullut mitä kiistanalaisin kysymys, mikä nykymaailmalla on edessään.
Olen varma, että olet tietoinen tästä Associated Press'in raportista, jonka mukaan kuvernööri Ige ilmoitti tiistaina, ettei hän tiedä mistään erityisistä suunnitelmista sijoittaa Syyrian pakolaisia Havaijille, päivä sen jälkeen kun hän sanoi, että osavaltio toivottaisi tervetulleiksi pakolaiset sodan runtelemasta maasta. ...Maanantaina, Ige sanoi, että Havaiji hyväksyisi Syyrian pakolaiset, todetessaan, että osavaltiolla ja Yhdysvalloilla on pitkä historia niiden pakolaisten vastaanottamisessa, jotka kärsivät sodasta ja sorrosta. Hänen toimistonsa sai 500 puhelua yleisöltä koskien hänen lausuntoa, sanoi Ige'n tiedottaja Jodi Leong. Vetoomus Change.org -sivustolla, joka vastustaa syyrialaisten uudelleenasuttamista Havaijille, keräsi yli 7,000 allekirjoitusta tiistain myöhäisiltaan mennessä, päivä sen jälkeen kun se luotiin.

- Ettet luulisi, että kristityt Amerikassa, erityisesti täällä Havaijilla, ovat rakkaudettomia torjuessaan heidät, niin salli minun kiirehtiä sanomaan totuus.
- Tosiasia on, että nämä niin sanotut pakolaiset ovat islamin Troijan hevonen maailmanlaajuista soluttautumista varten ja sittemmin maailmanherruutta ajatellen.
- Suoraan sanottuna, tämä on ainoa selitys sille, miksi Amerikan Yhdysvallat on kieltäytynyt ottamasta vastaan aitoja kristittyjä pakolaisia.
- Valitettavasti ja minä lisään häpeällisesti, Obama on toistuvasti soimannut kristittyjä, samalla kun on vahvistanut muslimeja.
- Näyttää siltä, että elämme nyt ajassa, jolloin uudestisyntyneitä kristittyjä vainotaan ja riivattuja muslimeja suojellaan.
- Totuus nähdään valheena ja valhe nähdään totuutena. Tämän sanoo Jesajan luku 5:20, ”Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi...”
- Perjantaina Fred Holck'in muistotilaisuudessa, minulla oli mitä mielenkiintoisin keskustelu Kristus-sisaren, Courtney Rogers'in, kanssa.
- Courtney on lainsäätäjä Tennessee'n osavaltion edustajainhuoneessa, ja hän kertoi, mitä hänen osavaltiossaan tapahtuu.
- Hän kertoi minulle, että heillä on korkein kurdiväestö kansakunnassa, jonka vuoksi heitä teilataan massiivisella määrällä muslimimaahanmuuttajia.
Niin paljon maahanmuuttajia, että toisin kuin meidän kuvernöörimme täällä Havaijilla, The Tennessean raportoi, että Tennessee'n kuvernööri pyysi liittovaltion viranomaisia lopettamaan Syyrian pakolaisten lähettämisen osavaltioon. Tässä jotakin mitä raportissa sanottiin, ”Pariisin terrori-iskujen vanavedessä, kuvernööri Bill Haslam pyysi liittovaltion viranomaisia keskeyttämään Syyrian pakolaisten lähettämisen Tennessee'hen. Republikaanisen kuvernöörin lausunto tulee keskellä vastaavia pyyntöjä muilta republikaanipuolueen lainsäätäjiltä, jotka edustavat Tennessee'ta osavaltio- ja liittovaltiotasolla.”

Jos olet epävarma siitä, keitä nämä ns. Syyrian pakolaiset todella ovat, saatat haluta tarkastella tätä Yahoo News'in raporttia, joka julkaistiin viime torstaina, marraskuun 18. päivänä, otsikolla, ”Honduras arrests five Syrians headed to US with stolen passports (Honduras pidättää viisi syyrialaista, jotka olivat matkalla Yhdysvaltoihin varastetuilla passeilla).” Ystävällisesti saanen lainata raporttia, ”Hondurasin viranomaiset ovat pidättäneet viisi syyrialaista aikoessaan matkata Yhdysvaltoihin varastetuilla Kreikan passeilla, päräyttäen hälytyskellot keskiviikkona Pariisin iskujen vanavedessä, jotka käynnistettiin Syyriaan sidoksissa olevien jihadistien toimesta. ...He olivat matkanneet lentoteitse Syyriasta Libanoniin, sitten Turkkiin, Brasiliaan, Argentiinaan, Costa Ricaan ja lopulta Hondurasiin. Siellä heidän oli määrä suunnata Hondurasin toiseksi suurimpaan kaupunkiin, San Pedro Sula'an, tavoitteenaan mennä maitse Guatemalaan, sitten Meksikoon ja lopulta Yhdysvaltoihin... Yksi Pariisin iskujen pyssymiehistä kantoi Syyrian passia kulkeakseen Kreikan kautta, vaikka viranomaiset eivät ole vahvistaneet, että hän oli asiakirjassa esiintyvä mies. ...Maan toimielinten turvallisuusjoukkojen tiedottaja, … sanoi, että aikana, jolloin Honduras oli osa Yhdysvaltoihin menevää reittiä, niin sitä käytettiin usein luvattomien maahanmuuttajien toimesta. Tänä vuonna, 12,600 ulkomaalaisen havaittiin laittomasti astuneen Hondurasiin, joista lähes kaikilla oli pyrkimys päästä Yhdysvaltoihin....”

Huomaa, etten jaa tätä artikkelia luodakseni pelkoa, vaan pikemmin sen tarkoituksena on ilmoittaa sinulle totuutta rakkaudessa. Torstaina, marraskuun 19. päivänä, the New York Post julkaisi artikkelin otsikolla, ”Syrian community leader: ISIS is already in America (Syyrialaisyhteisön johtaja: ISIS on jo Amerikassa).” Lainaten artikkelia, New York City'n syyrialaisyhteisön johtaja kertoi The Post'ille keskiviikkona, että ISIS-terroristit ovat ”ehdottomasti” pujahtaneet Amerikkaan esiintyen sisällissodan pakolaisina – ja liittyneet nukkuviin soluihin odottaen vain aktivoimista. ”Uskon, että terroristeja Syyriasta on tullut Yhdysvaltoihin, ei vain parina viime vuotena, vaan paljon ennen sitä”, sanoi Aarafat Succar Brooklyn'in Bay Ridge'stä, ...”Luulen, että he ovat jo työssään.” Succar, ...sanoi, että korruptio hänen kotimaassaan on niin yleistä, että kuka tahansa voi helposti maksaa lahjuksia ja saada viralliset henkilöllisyyspaperit, joissa on väärennetty nimi naamioimaan heidän todellinen henkilöllisyytensä. ”Voit mennä Syyrian hallintoviranomaisten luokse tänään ja sanoa heille, 'Tarvitsen paperinpalasen, joka sanoo, että olen Tony Caterpillar.' Ja he antavat sen sinulle”, hän sanoi. ”Nämä eivät ole väärennettyjä asiakirjoja. Nämä on laadittu hallituksen työntekijän toimesta, joka tarvitsee rahaa ja jonka perheellä ei ole ruokaa.” Succar, ...totesi myös, että ”kolmannen maailman maissa, erityisesti Syyrian kaltaisessa paikassa, ei ole sellaista tietoverkkoa kuin Yhdysvalloilla on.” ”Syyriassa ei ole semmoista asiaa. Joten kun he kertovat teille, että pakolaiset ovat seulottuja, niin ette kai ole päästänne vialla?”, hän sanoi.

- Kysymys, joka tästä nousee, on, että mitä merkitystä tällä kaikella on, ja minne tämä kaikki on johtamassa raamatunprofetian kannalta?
- Ehdottaisin että olemme näkemässä Amerikan tahallista purkamista ja tuhoamista, joka oli kerran mahtavin kansakunta maan päällä.
- Jos näin on tapahtumassa, ja mielestäni on, niin sitten meidän ei tarvitse enää pohtia, miksi Amerikka on näkyvästi poissa profetiasta.
- Päätän päivitykseni yksinkertaisesti sanomalla, että jos toivosi on tässä maailmassa, niin sitten toivosi tikapuut ovat väärällä seinällä.
- Ainoa omistamamme toivo on Jeesuksessa Kristuksessa ja Hänen pikaisessa paluussa viemään Hänen morsiamensa tempauksessa, joka voi tapahtua milloin tahansa.
- Jos et ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuaksesi, pyydän sinua hartaasti tekemään niin jo tänään ja kieltäytyen lykkäämästä sitä enää.

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Pariisin ilmastokokous tärkeä virstanpylväs Eliitille, jossa prinssi Charles pitää pääpuheen

Tässä yksi tärkeä suomentamani osio tuoreimmasta alkuviikon Cutting Edgen uutishälytyskirjeestä (NewsAlert), jossa David Bay kertoo uutislähdettä lainaten prinssi Charles'in, ekofasistin, uskomattomia mielipiteitä ilmastonmuutoksesta, jota Globaali Eliitti käyttää välineenä Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO) muodostamiseksi ja Antikristuksen propagandaa varten tuossa järjestyksessä, kun hän yrittää toteuttaa YK:n jo vuodelta 1992 olevaa biodiversiteettisopimusta valtakautensa lopussa. Vaikka David ei suoraan mainitse Charles'ia Antikristukseksi, niin rivien välistä paistaa se käsitys, että Charles tulee olemaan tuo laittomuuden ihminen, kun hän on avainpuhujana ensi viikolla alkavassa Pariisin ilmastokokouksessa (30.11.-11.12.). Lue enemmän prinssi Charles'ista Samuel Tuomisen blogista: https://samueltuominen.wordpress.com/

-----------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, November 23, 2015


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2450
I. Prinssi Charles ilmoittaa rohkeasti, että 'ilmastonmuutos' on perussyy Syyrian sodalle.

Esiintuleva Antikristus tulee samalla tavalla lakaisemaan kaiken tieteen maton alle ja julistaa 'ilmastonmuutoksen' olevan todellinen uhka kun hän panee toimeen radikaalin väestöä koskevan hajautussuunnitelman jota edellytetään YK:n biodiversiteettisopimuksessa!

UUTISKATSAUS: Prinssi Charles: Ilmastonmuutos on perussyy Syyrian sodalle”, NBC News, 23. marraskuuta 2015

LONTOO – Britannian prinssi Charles on korostanut maailman epäonnistumista ilmastonmuutoksen torjunnassa perussyyksi Syyrian sisällissodalle, terrorismille ja seurauksena olevalle pakolaiskriisille joka on nielaisemassa Euroopan. Perillisen Britannian valtaistuimelle on määrä pitää suuntaa antava puhe maailmanlaajuisen ilmastonmuutosta käsittelevän huippukokouksen avajaisissa Pariisissa ensi viikolla, missä 118 maan johtajat kokoontuvat yrittääkseen naulata sopimuksen rajoittamaan kasvavia kasvihuonepäästöjä.”

Meidän täytyy huomauttaa kahdesta hyvin tärkeästä faktasta koskien tätä uutta juttua:

1) Prinssi Charles on perillinen Britannian valtaistuimelle ja hänestä tulee kuningas eräänä päivänä. Siksi hän pitää hallussaan mitä tärkeintä virkaa, jonka haltija luonnollisesti kuljettaa suurta taakkaa vakuuttaakseen skeptiset ihmiset.

2) Prinssi Charles tekee jonkinlaisen yleisluontoisen lausunnon, jonka Antikristus tulee tekemään jonakin päivänä kun hän pakottaa koko maailman omaksumaan Yhdistyneiden Kansakuntien biodiversiteettisopimuksen, jossa kaikkien maailman ihmisten on pakko luopua kodeistaan ja tiluksistaan siirtyäkseen alueelle, joka on nimetty ”turvalliseksi” maapallon kannalta.

Palataan meidän esillä olevaan juttuumme:

Jotkut meistä sanoivat jotain 20 vuotta sitten, että jos emme ratkaise näitä ongelmia, näkisitte yhä suurempia konflikteja niukkojen resurssien vuoksi ja yhä suurempia vaikeuksia kuivuuden takia, sekä ilmastonmuutoksen kautta kertynyttä vaikutusta mikä tarkoittaa, että ihmiset joutuvat muuttamaan”, hän sanoi. ”Ja itseasiassa on olemassa erittäin hyviä todisteita, todellakin, että yksi tärkeimmistä syistä tälle kauhulle Syyriassa, sattumoisin juuri, oli kuivuus, jota kesti noin viisi tai kuusi vuotta, mikä merkitsi sitä, että valtava määrä ihmisiä joutui lopulta jättämään maa-alueensa, mutta heitä tuli lisääntyvästi kaupunkeihin.”

Prinssi Charles lakaisee kaiken ilmastonmuutosta kumoavan tieteen maton alle kun hän tekee tämän ylimalkaisen lausunnon.

Charles rinnastuu toimiin, joihin Antikristus aikoo ryhtyä, kun hän on ”ratkaissut” ongelman Lähi-idässä ja Israelissa ensimmäisten seitsemän vuoden aikana hänen tuhatvuotisesta valtakaudesta. ”Synnin ihminen” aikoo astua näyttämölle jonakin päivänä ilmoittamaan, että kaikki maailman valtiot pakottavat väestönsä nimetyille ihmisasumiseen sallituille alueille, jotka on näytetty tässä Yhdysvaltojen kartassa turkoosinsinisellä.

Kaikki muut maan alueet varataan Äiti Luonnolle (Mother Nature), joissa kaikki ihmisen toiminta on kielletty. Tämä suunnitelma on esitetty asiakirjassa nimeltään ”United Nations Biodiversity” -ohjelma.

Tässä kartassa, kaikki alueet, jotka on merkitty keltaisella ja punaisella tulevat olemaan alueita joissa minkäänlaista ihmisen toimintaa ei suvaita.

Antikristuksen perustelut tulevat olemaan samanlaisia kuin prinssi Charles'in vastaavat. Sivuuttamalla aidon tieteen, Antikristus ilmoittaa, että kaikki hirvittävät ja tappavat myrskyt viimeisten 100 vuoden aikana ovat ihmisen toiminnan tulosta. Heti kun suunnitelma on pantu kokonaan täytäntöön, sinulle kerrotaan, missä voit asua ja mitä ammattia sinun sallitaan harjoittaa, jos sinulla on oikeus elää ollenkaan.

Ennenkuin pääsemme syvemmälle tähän aiheeseen, salli meidän katsastaa hyvin tärkeä lausunto, jonka entinen Neuvostoliiton johtaja Gorbatshov antoi liittyen äärimmäisen tärkeään rooliin, jota ympäristöekstremismin olisi määrä näytellä Antikristuksen ja hänen valtakuntansa onnistuneessa toteuttamisessa.

Vuosisadan lainaus: ”Ympäristökriisin uhka tulee olemaan 'kansainvälinen katastrofiavain', joka avaa Uuden Maailmanjärjestyksen.” [Mihail Gorbatshov, lainattu kirjoituksesta "A Special Report: The Wildlands Project Unleashes Its War On Mankind (Erikoisraportti: Luonnonvaraisten maa-alueiden projekti purkaa sotansa ihmiskuntaa vastaan)", by Marilyn Brannan, Associate Editor, Monetary & Economic Review, 1996, p. 5.]

Antikristus tulee pitämään kiinni siitä, että ihminen on kehittynyt niin ”saaliinhimoiseksi” eläimeksi, että hän uhkaa kaikkia muita eläimiä, ja itse Äiti Maata [Gaia on hänen nimensä] tuholla. Ihmisen ”saalistus”-vietti, joka nyt uhkaa maailmaa, ilmenee hänen ympäristönsä saastuttamisessa ja tuhoamisessa ja monien villieläinlajien hävittämisessä. Siksi ihminen on vaarallinen ”eläin”, jota on valvottava toisten ihmisten toimesta, jotka ovat henkisesti ”kehittyneet” korkeampaan tilaan kuin me muut ihmiset. Tietysti nämä ”korkeasti kehittyneet” ihmiset sattuvat olemaan juuri niitä, jotka tänäpäivänä ohjaavat hallituksia, globaaleja instituutioita, ja asevoimia johtaen kiihkeästi kampanjaa kohti Uutta Maailmanjärjestystä!! He ovat keksineet monia liioiteltuja ympäristöolosuhteiden ”kriisejä”, jotka ovat luonteeltaan maailmanlaajuisia, ja niitä mainostetaan koulujen ja eri hallintovirastojen toimesta ”ihmiskuntaa ylösalaisin kääntävinä”.

Meidän teollista sivilisaatiotamme on eniten syyttäminen tällaisten kohtuuttomien paineiden asettamisesta Mother Gaia'lle – Äiti Maalle. Siksi, aivan kuten propagandafilmi ”The Day After Tomorrow” kuvaa, meidän nykyinen sivilisaatiomme on tuhottava ja korvattava maatalouteen perustuvalla sivilisaatiolla, samanlaisella, joka vallitsi Euroopassa 500 vuotta sitten!

Ja, aivan kuten prinssi Charles tekee tänään, Antikristus sivuuttaa täysin aidon tieteen kun hän laajasti ja rohkeasti julistaa, että Äiti Luonto on niin ihmisen toiminnan ylitaakoittama, että tällaisia ankaria toimia tarvitaan!

Viimeinen seikka, joka on tarpeen jokaiselle fundamentalistiselle, Raamattuun uskovalle kristitylle. Koska Antikristus aikoo ilmoittaa ”biodiversiteettisopimus” -suunnitelmansa sen jälkeen kun hän on suorittanut ensimmäiset seitsemän vuotta valtakaudestaan Jerusalemista käsin, me tiedämme, ettei Jumala anna hänen koskaan tehdä tätä ilmoitusta. Katsos, Jumala sallii Antikristuksen toimia vain seitsemän vuotta ja sitten keskeyttää hänet, kukistaa hänen valtakuntansa, ja viskaa hänet syvyyteen.

Tämä esimerkki on yksi tärkeimmistä Illuminatin suunnitelmista, jota Jumala ei salli toteutettavan. Tämä on syy sille, miksi kristittyjen on niin tärkeää tuoda julki tapahtumia, sekä todellisia että suunniteltuja, Raamatun profetian ja opin kautta. Monet Eliitin suunnitelmat eivät todella koskaan toteudu kun ne leikataan pois Jumalan profetioilla.

------------------------------


Suomentajan kommentti: Heitän lopuksi mielenkiintoisen kysymyksen näin Pariisin terrori-iskujen jälkimainingeissa. Nimittäin voisivatko Jeesuksen arvoitukselliset sanat Matt. 24:28 jakeessa, ”Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat”, tarkoittaa maailman johtajien (=kotkat) kokoontumista Pariisin ilmastokokoukseen, semminkin kun prinssi Charles on antanut ymmärtää terrori-iskujen ja Syyrian sodan johtuvan juuri ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta? Jakeen ”raato” luonnollisesti tarkoittaa tässä yhteydessä Pariisin terrori-iskujen kuolonuhreja tai hengellisesti kuolleita Pariisin kaupungin asukkaita.

maanantai 23. marraskuuta 2015

Tulisen Renkaan seisminen aktiviteetti nousussa syyskuusta 2015 alkaen

Tässä melko tuore amerikkalaisen uskon vartiomiehen, Michael Snyder'in, aikainmerkki-artikkeli, jossa hän kertoo maanjäristysaktiviteetin sekä tulivuorten purkausten huomattavasta lisääntymisestä pitkin ns. Tulista Rengasta (Ring of Fire) vajaan kolmen viime kuukauden aikana. Tämä voi hyvinkin olla merkki raamatullisten synnytystuskien voimistumisesta ja tihenemisestä lähestyttäessä tuomiopäivää, jolloin jokin suuri luonnonmullistus Amerikan mantereen länsiosassa tulee muuttamaan maailman pysyvästi ja vie kohti Raamatun ennustamaa 7-vuotista vaivanaikaa, jolloin Antikristus hallitsee. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------

Väkivaltainen ravistelu pitkin Tulista Rengasta jatkaa syyskuussa alkanutta tuhojen sarjaa

By Michael Snyder, on November 8th, 2015



http://theeconomiccollapseblog.com/archives/violent-shaking-along-the-ring-of-fire-continues-a-progression-of-disasters-that-began-in-september

Oletko huomannut, että seisminen aktiviteetti pitkin Tulista Rengasta (Ring of Fire) näyttää lisääntyvän rajusti? Sivuston Volcano Discovery mukaan 39 tulivuorta ympäri maailman on hiljattain purkautunut ja 32 niistä liittyy Tuliseen Renkaaseen. Niihin kuuluu Mt. Popocatepetl, joka sijaitsee vain 50 mailin päässä Mexico City'n 18 miljoonasta asukkaasta. Ellei käsite Tulinen Rengas ole sinulle tuttu, niin se on vähän hevosenkengän muotoinen alue, jonka rajat kulkevat Tyynenmeren reunoilla. Noin 90% kaikista maanjäristyksistä ja noin 75% kaikista vulkaanisista purkauksista tapahtuu Tulisella Renkaalla. Vain viimeisten 24 tunnin aikana olemme saaneet todistaa 4.4, 5.4 ja 5.7 asteen järistykset Alaskassa, 6.8 asteen järistyksen Chilessä ja 20 järistystä Indonesiassa voimakkuudeltaan vähintään 4.3. Ja kuten seuraavasta voit nähdä, tämä väkivaltainen tärinä Tulisella Renkaalla näyttää jatkavan suurkatastrofien sarjaa, joka alkoi viime syyskuun aikana.

Jostain syystä planeettamme näyttää olevan yhtäkkiä heräämässä. Valitettavasti USA:n länsirannikko on yksi alueista, joilla tämä tunnetaan voimakkaimmin. Pieni San Ramon'in kaupunki Kaliforniassa sijaitsee noin 45 mailia itään San Francisco'sta ja muutaman viime viikon aikana se on kokenut ennätysmäiset 583 maanjäristystä...

Viimeisten USA:n geologisen tutkimuslaitoksen (USGS) päivitysten mukaan kaikkiaan 583 pientä maanjäristystä on ravistellut San Ramon'ia Kaliforniassa viimeisten noin kolmen viikon aikana – viisi kertaa enemmän kuin 12 vuotta sitten saavutetussa ennätyksessä.

Se on kokonaislukumäärältään suurin maanjäristysten parvi San Ramon'issa”, sanoi USGS:n tiedemies David Schwartz, joka on huolestuneempi järistysten koosta, kuin niiden kokonaismäärästä. Silti määrä ylittää aikaisemman ennätyksen vuodelta 2003, jolloin 120 järistystä iski 31 päivän aikana voimakkaimman ollessa 4.2 astetta.

Voisiko tämä olla alkusoitto voimakkaalle seismiselle tapahtumalle Kaliforniassa?

Tulemme näkemään, mitä tapahtuu.

Samalla ennätyksiä rikotaan myös maan keskiosassa.

Esimerkiksi Oklahoman osavaltio on jo kirjannut upouuden vuosiennätyksen maanjäristyksissä

Osavaltio kirjasi 587. yli 3.0 asteen maanjäristyksensä tämän viikon alussa, mikä rikkoo aikaisemman ennätyksen 585. Tuo ennätys oli koko vuodelta 2014, mikä tarkoittaa, että Oklahomassa on nyt ollut voimakkuudeltaan 3.0 asteen järistyksiä tähän mennessä vuonna 2015 enemmän kuin koko vuonna 2014. E&E News raportoi että Oklahomassa oli keskimäärin 2.5 järistystä päivässä ja jos tahti jatkuu, se merkitsee, että tämän vuoden loppuun mennessä osavaltio näkisi yli 912 järistystä.

Tähän mennessä tänä vuonna Oklahoma on kokenut myös 21 yli 4.0 asteen järistystä – enemmän kuin koko viime vuonna, jolloin niitä oli 14.

Ja juuri menneenä viikonloppuna valtiossa oli hyvin huolestuttava järistysten sarja...

Alkaen 4.1 asteen järistyksellä klo 5.11 lähellä Oklahoma'n ja Kansas'in rajaa alue koki kuuden järistyksen sarjan 75 minuutin aikana lauantai-aamuna, USGS raportoi verkkosivustollaan.

Voimakkain järistys lauantai-aamuna oli 4.1 astetta ja keskus oli yhdeksän mailia luoteeseen Medford'ista ja 59 mailia lounaaseen Wichita'sta.

Sitä seurasi viisi lisäjäristystä Medford'in lähellä voimakkuuksilla 2.5, 2.8, 2.5, 3.1 ja 2.9 – joista viimeinen tuli klo 6.24.

Seitsemäs järistys – voimakkuudeltaan 4.2 – kirjattiin klo 12:29 kymmenen mailia pohjois-luoteeseen Medford'ista.

Joten miksi eivät useammat amerikkalaiset ole huolissaan siitä, että näitä ennätyksiä rikotaan?

Olemme näkemässä asioita, joita emme ole koskaan ennen nähneet ja uskon, että se pian pahenee.

Ja tämä nyt näkemämme raju kasvu seismisessä aktiviteetissa näyttää sopivan laajempaan suurkatastrofien malliin, joita olemme todistaneet parin viime kuukauden aikana.

Lähestyessämme kesän loppua valtavia maastopaloja puhkesi yhtäkkiä kaikkialla maan läntisellä kolmanneksella. National Interagency Fire Center'in mukaan ainoa aika USA:n historiassa, jolloin maastopalot ovat polttaneet suuremman alueen lokakuun loppuun mennessä, oli ennätysvuonna 2006.

Vuonna 2015 monet näistä paloista ovat todella uhanneet tiheästi asutettuja alueita. Tiedän sen, koska yhdessä vaiheessa suuri palo tuli alle 10 mailin päähän omasta talostani. Elokuun alun jälkeen Obama on antanut hämmästyttävät 25 katastrofijulistusta liittyen paloihin ja syyskuun lopussa hirvittävät palot, jotka uhkasivat Kalifornian osavaltion avainalueita, olivat otsikoissa kaikkialla maailmassa.

Sitten kun pääsimme syyskuun loppuun uudenlainen katastrofi alkoi olla huomion keskipisteenä. Kuten kirjoitin aivan hiljattain, myrsky, joka myöhemmin tuli tunnetuksi hurrikaani Joaquin'ina, kehittyi syyskun 28. päivänä trooppiseksi matalapaineeksi.

Vaikka tuo hurrikaani ei rantautunut Yhdysvaltoihin, niin kosteus tuosta myrskystä aiheutti valtavan määrän kaaosta pitkin itärannikkoa.

Etelä-Carolina'n kuvernööri Nikki Haley sanoi, että se oli runsain sade, mitä jotkut hänen osavaltionsa alueet ovat nähneet ”tuhanteen vuoteen”, ja ennustetaan että kaiken tulvimisen aiheuttama taloudellinen vahinko ”on todennäköisesti miljardeja dollareita”.

Kohta Etelä-Carolina'n tulvimisen jälkeen massiivinen myrsky kaatoi valtavan määrän sadetta Etelä-Kalifornian päälle. Koska alue oli kokenut ankaraa kuivuutta niin kauan, kaikki tuo sade aiheutti valtavia tulvia ja massiivisia mutavyöryjä. Kirjaimellisesti useita jalkoja syvät mutavirrat pysäyttivät liikenteen täydellisesti monilla tärkeillä teillä poikki alueen. Jos juutuit noihin mutavirtoihin, olit onnekas, jos selvisit siitä hengissä. Yhdessä tapauksessa viranomaiset vetivät kuolleen miehen ulos mutaan täysin hautautuneesta autosta useiden päivien kuluttua myrskystä. Niin kauan heiltä kesti päästä hänen luokseen.

Maan keskiosakaan ei säästynyt. Hurrikaani Patricia'sta tuli yksi voimakkaimmista koskaan mitatuista ja tuon myrskyn jäänteet kaatoivat uskomattoman määrän sadetta Teksasin osavaltion päälle. Siellä oli sellainen tulva, että vesi jopa suisti junan raiteilta. Ja noin viikko sen jälkeen osavaltiossa oli lisää tulvimista, joka aiheutti ainakin 6 kuolonuhria.

Kaiken kaikkiaan se on ollut paha kahden kuukauden jakso suurtuhojen kannalta ja tämä tapahtumaketju näyttää alkaneen syyskuun aikana.

Joten mitä meidän pitäisi tehdä? Olet vapaa lisäämään äänesi keskusteluun laittamalla kommenttisi alle...

Kohti maailmanhallitusta, maailmantaloutta ja maailmanuskontoa – Globaali eliitti toteuttaa päämääräänsä

Tässä amerikkalaiselta uskon vartiomieheltä, Michael Snyder'ilta, ajankohtainen aikainmerkki-artikkeli ajallemme, kun maailmaa ollaan yhdistämässä erilaisten kansainvälisten sopimusten kautta yhdeksi kyläksi, jolla on globaali hallinto, globaalit lait, globaali talous ja globaali uskonto. Tämä toteuttaa Raamatun profetiaa Antikristuksen hallintavallasta koko maailmaa koskien Ilmestyskirjan 13. luvussa ja nyt ollaan tekemässä alkuvalmisteluja tuon Pedon aikakautta varten, joka kuitenkin on rajoitettu. Nimittäin Herra Jeesus Kristus tuhoaa Pedon valtakunnan tulemuksessaan maan päälle 7-vuotisen Ahdistuksen ajan jälkeen (Ilm. 19). Seuraavan artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------

Kohti maailmanhallitusta, maailmantaloutta ja maailmanuskontoa

By Michael Snyder, on October 18th, 2015





Globaali eliitti ei milloinkaan ole ollut lähempänä yhdistetyn maailman päämääräänsä. Kiitokset sarjalle toisiinsa kytkettyjä kansainvälisiä sopimuksia, että tämän planeetan hallinto on tulossa lisääntyvästi globaaliseksi ja keskitetyksi, mutta useimpia se ei näytä huolettavan lainkaan. Viimeisten 30 päivän sisällä olemme nähneet joitakin suurimpia askeleita kohti maailmanhallitusta, maailmantaloutta ja maailmanuskontoa, mitä koskaan olemme todistaneet, mutta nämä tapahtumat ovat herättäneet hyvin vähän julkista keskustelua tai väittelyä. Joten jaa tätä artikkelia niin monille kuin voit. Meidän täytyy herättää ihmisiä tämän suhteen, ennenkuin on myöhäistä.

Syyskuun 25-27. päivinä YK käynnisti “uuden universaalisen agendan” ihmiskunnalle. Nämä eivät ole minun sanojani, vaan ne todella tulevat suoraan tämän agendan perusdokumentista. Paavi matkusti New York'iin pitämään puheen, joka käynnisti tämän konferenssin siten antaen tärkeän hyväksyntänsä tälle uudelle suunnitelmalle. Käytännössä jokainen valtio koko planeetalla auliisti allekirjoitti ne 17 tavoitetta, jotka sisältyvät tähän suunnitelmaan, mutta tämä järkyttävä tapahtumien käänne sai aikaan hyvin harvoja kansainvälisiä otsikoita.

YK lupaa, että jos me kaikki toimimme yhdessä, niin voimme muuttaa planeettamme jonkinlaiseksi ”utopiaksi”, mutta totuus on, että kaikki tämä puhe ”yhteydestä” naamioi hyvin salakavalan agendan. Seuraava tulee hiljattaisesta teoksesta Paul McGuire'lta, uraauurtavan uuden kirjan ”The Babylon Code” tekijältä...

YK ei kysy lupaa, vaan antaa käskyn, että koko planeetta sitoutuu 17 kestävän kehityksen tavoitteeseen (goal) ja 169 kestävän kehityksen kohteeseen (target), jotka on tarkoitettu muuttamaan maailmamme vuoteen 2030 mennessä. Paavin ajama YK:n 2030 suunnitelma edistää Agenda 21:tä äärimmäisen tehokkaasti (on steroids). Valvotun median kautta väestömassoille kerrotaan, että tämä kaikki koskee ympäristön pelastamista ja ”köyhyyden lopettamista”. Se ei kuitenkaan ole Agenda 21:n todellinen agenda. Agenda 21:n todellinen agenda on perustaa globaali hallitus, globaali taloudellinen järjestelmä ja globaali uskonto. Kun YK:n pääsihteeri Ban Ki-Moon puhui ”unelmasta rauhan maailmaan ja kaikkien arvokkuudesta”, siinä ei ole mitään eroa siihen, kun kommunistit lupasivat ihmisille ”työläisten paratiisia”.

Tavalliselle kansalle nimi ”2030 Agenda” on päivitetty ”globaaleiksi tavoitteiksi”. Syyskuun 26. päivänä muutamia musiikkimaailman suurimpia nimiä (kuten Beyonce) mainostivat näitä uusia ”glonaaleja tavoitteita” ”globaalissa kansalaisjuhlassa (Global Citizen Festival)”, joka pidettiin keskuspuistossa (Central Park). Voit katsoa YouTube-videon, jolla muutamia koko planeetan kuuluisimmista nimistä kehottaa meitä kaikkia näiden uusien ”globaalien tavoitteiden” taakse, tästä.

Mikään tästä ei ole sattumaa. Meitä koulutetaan ajattelemaan itsestämme ”globaaleina kansalaisina”, jotka kuuluvat ”globaaliin yhteisöön”. Muutamia vuosikymmeniä sitten useimmat amerikkalaiset olisivat tarttuneet aseisiin tällaisesta, mutta nyt useimmat näyttävät vain passiivisesti hyväksyvän nämä muutokset. Hyvin voimakkaat salaseurat ja kansainväliset järjestöt ovat vieneet meitä tähän suuntaan hyvin kauan ja useimmilla amerikkalaisilla ei ole aavistustakaan, mitä on tapahtumassa. Tässä lisää Paul McGuire'lta:

YK on tosiasiassa globaali hallitus eikä hallitse ”hallittavien suostumuksella”. YK on globaali hallitus, jolle Amerikan kummankin poliittisen puolueen poliitikot ovat luovuttaneet perustuslailliset oikeutemme. Jos katsot republikaanien presidentinvaaliväittelyjä, niin näet, että ehdokkaiden valtava enemmistö on ”ostettuja miehiä ja naisia”. He ovat siellä toteuttamassa todellisten isäntiensä, kansainvälistä pankkitoimintaa harjoittavien perheiden ja toisiinsa kytkettyjen salaseurojensa, käskyjä. Jos ehdokkaalla on erilaiset käsitykset, kuin ”orwellilainen ryhmä-ajattelu”, hän saa edetä vain siihen asti.

Keitä ovat nämä voimakkaat eliittirymät ja salaseurat, jotka heitä johtavat? Kuten laajasti dokumentoimme uudessa kirjassamme,The Babylon Code, jonka ovat tehneet allekirjoittanut ja Troy Anderson, Pulitzer -palkittu tutkiva journalisti, on olemassa hyvin todellinen verkosto puolisalaisia ja salaisia ryhmiä. Sellaiset ryhmät kuin Council on Foreign Relations (ulkomaansuhteiden neuvosto CFR), Trilateral Commission, Royal Institute of International Affairs, United Nations (YK), Club of Rome (Rooman klubi), Bilderberg Group ym. kontrolloivat presidenttejä, pääministereitä, mediaverkostoja, poliitikkoja, pääjohtajia ja kokonaisia valtioita. Tuskin koskaan kuulet mitään todellista arviointia näiden ryhmien valvomalta medialta, etkä myöskään, että hallitukset eri puolilla maailmaa yrittäisivät pitää sitä vastuullisena.

Toinen keino, jolla planeettaamme ”yhdistetään”, on kansainvälisten kauppasopimusten käyttäminen.

Lopullinen tavoite on, että koko maailmasta tulisi ”yhdet markkinat” yhtenäisin laein, säännöin ja määräyksin. Mutta kun sulautamme taloutemme maapallon muuhun talouteen, niin Yhdysvallat on menettänyt kymmeniä tuhansia liikeyrityksiä ja miljoonia työpaikkoja talouttamme nyt hallitsevien massiivisten yhtiöiden siirtäessä tuotantoa alueille, joilla työvoima on paljon halvempaa. Tämä tuhoaa keskiluokan täydellisesti, mutta hyvin harvat näyttävät välittävän.

Neuvottelut yhdestä suurimmista kansainvälisistä kauppasopimuksista, mitä maailma koskaan on nähnyt, päättyivät hiljattain.

Tyynenmeren kumppanuus (Trans-Pacific Partnership), josta käytetään myös nimitystä “Obamatrade” edustaisi jättiaskelta kohti yhdistettyä globaalia taloutta. Seuraava on katkelma eräästä aiemmasta artikkelistani:

Olemme juuri saaneet todistaa yhtä merkittävimmistä askelista kohti maailmantalouden systeemiä, jollaista emme koskaan ole nähneet. Neuvottelut Tyynenmeren kumppanuudesta on saatu päätökseen ja hyväksyttynä se luo planeetan suurimman kaupparyhmittymän. Se ei kuitenkaan ole vain kauppasopimus. Barack Obama on heittänyt tähän sopimukseen kaikenlaisia asioita, joita ei koskaan olisi muuten pystynyt saamaan läpi kongressissa. Ja kun tämä sopimus on hyväksytty, on erittäin vaikeaa koskaan tehdä siihen muutoksia. Joten pohjimmiltaan tässä on käymässä niin, että Obaman agendaa ollaan pysyvästi lukitsemassa 40%:iin globaalia taloutta.

USA, Kanada, Japani, Meksiko, Australia, Brunei, Chile, Malesia, Uusi Seelanti, Peru, Singapore ja Vietnam, kaikki aikovat allekirjoittaa tämän salakavalan suunnitelman. Näiden valtioiden yhteenlaskettu väestö on noin 800 miljoonaa ja yhteenlaskettu BKT noin 28 biljoonaa dollaria.

Haluatko tietää, kuka teki todella töitä antaakseen Obamalle nopeutetut neuvotteluvaltuudet, jotta nämä neuvottelut voitaisiin viedä menestykselliseen päätökseen?  

Se oli maanpetoksellinen republikaaninen johto kongressissa. He tekivät kaikkensa tasoittaaksen tietä Obamatrade'ille.

Olemme näkemässä myös joitakin järkyttäviä siirtoja maailmanuskonnon suuntaan.

Olet ehkä viime vuosina huomannut, että on tullut hyvin muodikkaaksi sanoa, että kaikki uskonnot ovat vain eri teitä saman Jumalan tykö. Itseasiassa monet näkyvät uskonnolliset johtajat julistavat nyt avoimesti, että tämän planeetan kaksi suurinta uskontoa, kristinusko ja Islam, palvovat täsmälleen samaa jumaluutta.

Ajattele vain esimerkiksi, mitä paavi sanoo julkisesti tästä asiasta. Seuraava on laajennettu ote hiljattaisesta artikkelistani sivustolla End of the American Dream:

*****

Sitä, mitä paavi Fransiskus sanoi pyhän Patrikin kadetraalilla Manhattanilla, on uutisoitu hyvin vähän valtavirran mediassa, mutta se oli erittäin merkittävää. Hän aloitti puheensa näin:

Haluaisin ilmaista kaksi tunnettani muslimiveljilleni ja -sisarilleni: Ensiksikin tervehdykseni heidän viettäessään uhrijuhlaa. Olisin halunnut tervehdykseni olevan lämpöisempi. Läheisyyden tunteeni, läheisyyden tunteeni murhenäytelmän edessä. Sen murhenäytelmän, jonka he kärsivät Mekassa.

Tässä hetkessä annan vakuutuksen rukouksistani. Yhdistän itseni teidän kaikkien kanssa. Rukouksesta kaikkivaltiaalle jumalalle, kaikkiarmolliselle (all merciful).

Hän ei valinnut näitä sanoja vahingossa. Islamissa Allah tunnetaan ”kaikkiarmiaana (all-merciful one)”. Jos epäilet sitä, niin teeppä Google -haku.

Eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun paavi Fransiskus käytti tällaista kieltä. Esimerkiksi seuraava ote on huomautuksista, joita hän esitti ensimmäisen ekumeenisen tapaamisensa aikana paavina:

Sitten tervehdin ja sydämellisesti kiitän teitä kaikkia rakkaat ystävät, jotka kuulutte muihin uskonnollisiin perinteisiin; ennen kaikkea muslimeja ja kaikkia teitä, jotka palvotte yhtä Jumalaa, elävää ja armollista ja kutsutte Häntä rukouksessa. Minä todella arvostan teidän läsnäoloanne: näen siinä konkreettisen merkin halusta kasvaa keskinäisessä arvostuksessa ja yhteistyössä ihmiskunnan yhteiseksi hyväksi.

Katolinen kirkko on tietoinen, kuinka tärkeää on edistää ystävyyttä ja kunnioitusta miesten ja naisten välillä eri uskonnollisista perinteistä – haluan toistaa tämän: edistää ystävyyttä ja kunnioitusta miesten ja naisten välillä eri uskonnollisista perinteistä – se myös todistaa siitä arvokkaasta työstä, jota uskontojenvälisen vuoropuhelun paavillinen neuvosto (Pontifical Council for interreligious dialogue) suorittaa.

Paavi Fransiskus selvästikin uskoo, että kristityt ja muslimit palvovat samaa Jumalaa. Se auttaa selittämään, miksi hän antoi luvan islamilaisille rukouksille ja Koraanin lukemiselle” Vatikaanissa ensimmäisen kerran vuonna 2014.

*****

Se, mitä tapahtuu, on kiistämätöntä.

Olemme vyörymässä kohti maailmanhallitusta, maailmantaloutta ja maailmanuskontoa.

Emme tietenkään tule siihen yhdessä yössä. Se vie jonkin aikaa ja matkan varrella tulee olemaan melkoisesti töyssyjä. Itseasiassa uskon, että planeettamme kokee äärimmäisen kaaoksen, ennenkuin todella pääsemme sinne.

Jokaista tärkeää kriisiä kuitenkin käytetään tekosyynä edistämään tätä agendaa. Käytännössä jokainen eliitin meille tarjoama ratkaisu sisältää lisää globalisaatiota ja lisää keskittämistä. Meille kerrotaan, että kaikki ongelmamme ratkeavat, jos ihmiskunta vain yhdistyy.

Joillekin ”yhdistetyn planeetan” tavoite, jossa me kaikki toimimme yhdessä poistaaksemme sellaiset asiat kuin köyhyyden, sodat ja sairaudet, on kaikki kaikessa tässä maailmassa.

Toisille maailmanhallitus, maailmantalous ja maailmanuskonto merkitsevät vain näyttämön valmistamista ”maailmantyrannialle”. [Tai uuden Baabelin tornin rakentamista. "Nokialainen" huom.] 

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com