Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 23. elokuuta 2014

Fergusonin protestit valmentavat kansalaisia militarisoitua poliisia varten – Onko paavi Franciscus kuolemassa? – Miksi Israel jatkaa ”väliaikaisten” tulitaukojen sopimista? – Israel yritti salamurhata Hamasin aseellisen siiven johtajan – Amerikka ja Britannia auttavat ilmaiskuilla kurdeja ISIS'tä vastaan – Liberiassa asemiehet ajoivat Ebolaan sairastuneita potilaita kaduille hoitokeskuksesta

Tässä kuusiosainen tuore tämän viikon Cutting Edgen viikkokirje, jonka suomensin kokonaan. Aluksi David Bay käsittelee Fergusonin tapauksen myötä Militarisoidun Poliisin uhkaa Amerikassa johon kansalaisia on valmennettu siellä viimeisen 21 vuoden aikana. Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) diktatuurissa poliisi on tarkoitus sulauttaa vakinaiseen armeijaan. Toisessa osiossa raportoidaan paavi Franciscuksen hiljattaisia sanomisia jotka viittaavat paavin heikkoon terveydentilaan tällä hetkellä. Kolmannessa osiossa ihmetellään Israelin jatkuvaa halua solmia tilapäisiä tulitaukoja Hamasin kanssa, jotka hyödyttävät vain palestiinalaistaistelijoita ja kuuluvat heidän taktiikkaansa. Hudna-”rauha” on alakynnessä olevien palestiinalaisten strategia jatkaa sodankäyntiä ylivoimaista vastustajaa vastaan. Neljännessä osiossa kerrotaan Israelin muuttuneesta taktiikasta Gazan sodassa kun se yrittää salamurhata merkittäviä Hamas-komentajia. Viidennessä osiossa todetaan Amerikan ja Britannian ilmaiskujen auttaneen kurditaistelijoita heidän sodassaan ääri-islamilaista ISIS-järjestöä vastaan. Perimmäinen tarkoitus Irakin kaaoksessa on piirtää alueen rajat uudestaan muodostamalla kokonaan uusia valtioita. Lopuksi kuudennessa osiossa raportoidaan kummallisesta episodista Liberiassa jossa Ebola-virukseen sairastuneita potilaita on häädetty karanteenikeskuksesta kaduille pyssymiesten toimesta. Toiminta on lähes käsittämätöntä. Toivotan kiintoisia lukuhetkiä uutiskirjeen parissa!

----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 20.8.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2636
I. Militarisoitu Poliisi tulee eräänä päivänä muovautumaan osaksi Uuden Maailmanjärjestyksen diktatuurin vakinaista armeijaa!

Meidän perustajaisämme varmasti kääntyvät haudoissaan, sillä he pyrkivät estämään kaikenlaisen diktatuurin tässä maassa.

UUTISKATSAUS: Militarisoitu Poliisi ja uhka demokratialle: Entisen republikaanikansanedustajan Dennis Kucinich'in kolumni”, Huffington Post, 18.8.2014

Me olemme kansallisen kriisin ajankohdassa tavan vuoksi jolla meidän kotimaista lainvalvontaa harjoitetaan. Aseistamattoman siviilin surmaaminen lainvalvontaviranomaisen taholta on, valitettavasti, ei-ainutlaatuista. Mutta poliisin vastaus protesteihin on tarjonnut voimakkaan varoittavan hetken Amerikalle. Paikallisen poliisin militarisointi on johtanut tänään Ferguson'issa todellisen armeijan, kansalliskaartin, saapumiseen.”

Monta kertaa olen kuullut saarnaajien käyttävän esimerkkiä kuinka voit keittää sammakon ilman että se hyppää pois kattilasta. Jos pudotat sammakon astiaan kuumaa vettä, se tulee välittömästi hyppäämään ulos turvaan; mutta, jos sinä pudotat sammakon kylmään veteen ja sitten asteittain kuumennat sitä, sammakko-parka pysyy kattilassa kunnes se on keitetty elävältä.

Nykyään tämä maa on lähestymässä vapauksiensa loppua joista olemme saaneet nauttia lähes 240 vuotta, jotka ovat Perustuslailla taattuja oikeuksia ja vapauksia. Tänä päivänä amerikkalaiset ovat kuin sammakko vedessä, ja yksinkertaisesti istuvat edelleen vaikka vettä kuumennetaan kohtalokkaille tasoille.

Valmennusta, valmennusta, valmennusta.

Amerikkalaisia on valmennettu hyväksymään lainvastaista, Perustuslain vastaista tunkeutumista meidän julkiseen elämään Yhdysvaltain armeijan toimesta lähtien tragediasta Wacossa, Teksasin osavaltiossa, huhtikuun 19:ntenä 1993. Tuossa piirityksessä, Yhdysvaltain armeija hyökkäsi laittomasti siviilejä vastaan käyttämällä armeijan tankkeja ja muita sotilaallisia aseita, ollen täydellisesti piittaamaton Posse Comitatus -laista, joka kieltää armeijaa käyttämästä aseitaan lainvalvonnassa. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1952 (suomennettu), otsikolla
”Wacosta syyskuun 11. päivän 2001 tapahtumiin: Kuinka hallituksellamme ei ole kansalaistensa parhaat edut sydämellään”)

Nyt jo 21 vuoden ajan, erilaisia tilanteita on sattunut tässä maassa jotka joko laittoivat meidän armeijamme kaduille lainvalvontarooliin tai ovat laittaneet militarisoidun poliisin kaduillemme pelottelua varten. Bill Clintonin viimeisten neljän vuoden aikana, me varoitimme että Clinton/Reno -suunnitelma siirtää sotilaallisia aseita siviilipoliisille ja antaa poliisikoulutusta sotilastaktiikoissa lakkauttaisi meidän perustuslailliset oikeudet.

Harva kuunteli silloin, ja harvat kuuntelevat tänään.

Mutta, pelkät näkymät ja äänet militarisoidusta poliisista, ja kansalliskaartista, meidän siviilien kaduilla suorittamassa lainvalvontaa kuulostaa kuoliniskulta meidän vapauksille. Ja kun tajuat, että keskeiset toimet Fergusonissa, Missourin osavaltiossa, jotka kiihdyttivät tätä yhteenottoa, tehtiin poliisin toimesta, sinun täytyy ymmärtää että hallituksemme on tarkoituksella pakottamassa tätä skenaariota kehittymään diktatuurin luomiseen – kaikki heidän aikataulunsa mukaisesti!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2554
II. Onko paavi Franciscus kuolemassa?

Hänen lausuntonsa heittävät epävarmuutta kysymykseen siitä, tuleeko hän olemaan Ilmestyskirjan luvun 13 Väärä Profeetta.

UUTISKATSAUS: Paavi Francis: Minulla on vain 2-3 vuotta elinaikaa jäljellä”, Israel National News, 19.8.2014

Paavi Francis uskoo että hänellä on maksimissaan vielä kolme vuotta elinaikaa jäljellä, hän kertoi toimittajille maanantaina, ja ilmoitti, että harkitsee varhaiseläköitymistä.”

'Vielä kaksi tai kolme vuotta, ja Jumala ottaa minut luokseen', Francis sanoi, puhuessaan toimittajille matkallaan takaisin Vatikaaniin Etelä-Koreasta. Koneessa olleiden toimittajien mukaan, paavi oli yleensä ottaen hyvällä tuulella huolimatta synkästä ennustuksesta.”

Franciscuksella on ollut lääketieteellisiä ongelmia.

Nykyinen paavi ei ole ollut terveydeltään parasta laatua läpi elämänsä; hän menetti toisen keuhkonsa 20 vuoden vakavan sairauden jälkeen, ja on läpikäynyt useita leikkauksia viime vuosina. Vatikaanin virkailijat ovat vihjanneet aikaisemmin että Francis'illa voi olla myöskin vaikeuksia kävelemisen suhteen.”

Monet kristityt ovat uskoneet vuonna 1595 saatuun katolilaiseen Pyhän Malachy'n näkyyn joka ennusti että 111 paavia nousisi ja palvelisi ennen viimeistä paavia, 'Pietari Roomalaista (Peter The Roman)', tai 'Petrus Romanusta', paavia nro 112. Kuvaus, jonka Malachy esitti kullekin 111 paaville on pelottavan tarkka; Petrus Romanuksen ominaisuudet leimaavat hänet Vääräksi Profeetaksi (Ilm. 13:11-18), paavi, joka tulee olemaan virassa kun Antikristus tuhoaa paaviuden ja Vatikaanin tulella (Ilm. 17:16).

Paavi Benedictus XVI oli paavi nro 111 ja paavi Francis on paavi nro 112.

Emme tiedä miten suhtautua Franciscuksen synkkään ennustukseen, koska hän on antanut lukuisia merkkejä siitä että hän tulee olemaan Ilmestyskirjan luvun 13:11-18 Väärä Profeetta. Yrittääkö hän yksinkertaisesti kerätä sympatiaa joka voisi eksyttävästi kasvattaa hänen suosiotaan?


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2621
DVD

III. Miksi Israel jatkaa ”väliaikaisten” tulitaukojen sopimista?

Eivätkö maan johtajat ole kuulleet islamilaisesta ”Hudna”-strategiasta?

UUTISKATSAUS: ”Israelilaiset vihaisia Netanyahulle Gazan tulitaukojen johdosta”, Israel Today, 20. elokuuta 2014

Hyvin monet israelilaiset ovat suuttuneita pääministeri Benjamin Netanyahun toistuvasti solmituista tulitauoista Hamasin kanssa, tietaen oikein hyvin, että terroristiryhmä käytti hyväkseen aikalisän aseistautuakseen uudelleen ja valmistautuakseen väistämättömään vakivallan jatkamiseen nyt kun juutalaisvaltion asukkaat jälleen ryntäilevät pommisuojiin.”

Islamilainen sotilaallinen strategia on varsin selkeä koskien tilannetta, jossa islamilaisella voimalla on vastassaan sotilaallisesti ylivoimainen vihollinen. Arabijohtajien täytyy välittömästi pyytää ”hudna”-rauhaa keinona torjua lopullinen tappio.

Mikä on ”hudna”-rauha?

UUTISKATSAUS: ”Hudna-varoituksia”, Israel National News, 25.6.2003

Vanhempi Hamasin terroristijohtaja järjesti Israelille huolenaiheita voimakkaaseen helpotuksentunteeseen tänään kertomalla Ynet-uutistoimistolle, 'On täysin selvää, että hudna on pelkästään tie-asema, jonka tarkoituksena on suoda hieman lepoa palestiinalaisille – mutta miehityksen vastustus ei tule lakkaamaan'.”

Itseasiassa arabijohtajia nimenomaan määrätään tämän ”hudna”-käsitteen avulla käyttämään lyhyitä hengähdystaukoja uudelleenaseistautumiseen ja ollakseen valmiita jatkamaan taistelua niin pian kuin mahdollista. Vaikka vihollisen odotetaan noudattavan ”hudna tulitauon” ehtoja, islamilaisen osapuolen ei alun alkaenkaan odoteta koskaan noudattavan mitään niistä lupauksista joita he kenties ovat tehneet saadakseen tulitauon.

Hudna” on tilapäinen tyyntyminen sotilaallisessa toiminnassa jonka tarkoituksena on antaa arabeille aikaa ja mahdollisuutta jatkaa sotatoimia. Islamilaisten johtajien mielestä ”hudna tulitauko” on vain pieni muhkura jatkuvassa sotilaallisen aggressiivisuuden linjassa.

Israel tietää tämän tosiasian, mutta sen johtajat ovat niin uhkailtuja Lännen mielipiteellä että he suostuvat ”hudnaan” vaikka heidän armeijansa on lähellä islamilaisten joukkojen murskaamista. Ei ole ihme, että Palestiinan johtajilla on moinen halveksunta heidän ikuista vihollistaan, juutalaista, kohtaan.

Israel selviää, ”vastoin kaikkea todennäköisyyttä” koska Kaikkivaltias Jumala suojelee sitä!

Israelin kansalaiset tulevat levottomiksi heidän johtajistaan kun he hyväksyvät jokaisen typerän tulitauon jota Hamas ehdottaa ja sitten rikkoen sen.

Mielipidekyselyt viimeisen kahden viikon ajalta ovat johdonmukaisesti osoittaneet laajaa julkista tukea sodan jatkamiselle Gazan terrori-infrastruktuuria vastaan kunnes Hamas on niin pahasti lyöty, ettei se pysty sotilaallisesti uhkaamaan Israelia.”

Yhtenä näistä päivistä, Israel aikoo aloittaa sotatoimet palestiinalaisia vastaan ja ei lopeta ennenkuin joka ikinen Palestiinan kansalainen on tuhottu. Tämä saattaa kuulostaa hyvin ankaralta, mutta se on profetiaa ja toteutuu varmasti (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2095).


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2622
IV. Merkkinä siitä, että Israelin johtajien kärsivällisyys on käymässä vähiin, Israel yritti salamurhata korkean tason Hamasin sotilasjohtajan pian sen jälkeen kun Hamas rikkoi vielä yhden tulitauon.

UUTISKATSAUS: ”Israel yrittää iskeä Hamas-komentajaan”, Tho Global Jewish News Source, 20. elokuuta 2014

Israel yritti salamurhata Hamas-johtajan kun yhteenotot Hamasin ja Israelin välillä alkoivat uudelleen seuraten Hamasin rakettitulta Israeliin … Israelin puolustusvoimien mukaan, Hamas on ampunut 70 rakettia Israeliin rumputulella. Israel on vastannut ilmaiskuilla Gazaan, tappaen 11 ihmistä, Hamasin tietolähteiden mukaan.”

Yksi iskuista yritti salamurhata Muhammed Deif'in, Hamasin aseellisen siiven johtajan. Deif'in vaimo ja poika kuolivat iskussa, sekä kolmas tunnistamaton mies, mutta Israel ei voinut vahvistaa että ruumis oli Deif'in.”

Yksi tavoista, joilla Israel voi kukistaa palestiinalaiset, on surmata heidän korkeimpia komentajia. Mossad ja IDF ovat tehneet tällaista kampanjaa ennenkin, erinomaisin tuloksin. Israelin ylivoimainen tiedustelu ja tekninen taju tekevät salamurhakampanjasta tehokkaan.

Samalla kun me suremme siviiliuhreja tässä nimenomaisessa iskussa, niin joskus sodassa tällaisia kuolemantapauksia esiintyy. Palestiinalaisten tapauksessa, tämän komentajan vaimo ja poika lähes varmuudella omistivat ”muinaisen vihan” juutalaisia kohtaan jonka Eesaun jälkeläiset panivat alulle 4,000 vuotta sitten.

 
http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
V. Amerikan ja Britannian ilmaiskut mahdollistavat kurdijoukkojen ajaa takaisin Islamilaisen valtion militantit.

Tavoitteena on torjua ISIS'in voima niin että kansainvälinen rauhankonferenssi voi luoda uuden Pentagonin Kartan, joka on näytetty jäljempänä.


Kurdijoukot etenevät tasaisesti, mutta varmasti Luoteis-Irakissa, kumoten heidän nöyryyttävän perääntymisen tässä kuussa. Ratkaiseva tekijä käänteessä: USA:n ilmavoimien käyttö. Nyt se on Islamilaisen valtion kapinalliset, jotka tekevät sitä, mikä näyttää olevan taktinen vetäytyminen linnoituksiinsa strategisen Mosulin padon länsi- ja eteläpuolelle.”

Kurditaistelijoilla, kapeiksi levittäytyneinä halki pitkän rintaman ja raskaan aseistuksen puutteessa, on nyt valtava voimavara: maailman tehokkaimmat ilmaiskuvalmiudet … mustaa lippua heiluttavien militanttien maine lannistumattomana kaiken tieltään tuhoavana voimana on saanut vakavan iskun kumpuilevilla tasangoilla Mosulin ulkopuolella … 'Tietysti Amerikan ilmaiskut ovat olleet suureksi avuksi', sanoi Korini, kurdikenraali. 'Me koordinoimme hyvin läheisesti amerikkalaisten liittolaistemme kanssa'.”

Jopa Kanada on astumassa eteenpäin tukeakseen kurdijoukkoja.


MONTREAL, Kanada – Kanada, joka jättäytyi pois USA:n johtamasta liittoumasta, joka hyökkäsi Irakiin vuonna 2003, on liittynyt ralliin jonka aloittivat USA, Ranska ja Britannia tukemalla kurdien Peshmerga-joukkoja heidän sodassaan Islamilaista valtiota (IS/ISIS/ISIL) vastaan.”

Kanada tulee toimittamaan joitakin rahtikoneita kurdien avuksi.

Vuosien jälkeen oltuaan sivuutettuina presidenttien Bush ja Obama taholta, kurdit ovat lopulta saamassa tukea joka mahdollistaa heidän eräänä päivänä hyvinkin piakkoin saada oma valtio. Vuonna 2007, Pentagon julkaisi ”Uuden Lähi-idän Kartan” – kuvattu alapuolella – joka piirtäisi uudelleen kaikki alueen valtiot, ottamalla maata joiltakin valtioilta, lisäämällä maata muille ja luomalla joitakin upouusia valtioita.



Huomaa, että tämä vuoden 2007 Pentagonin Uusi Kartta jakaa Irakin kolmeen uuteen valtioon, ”shiiojen Irakiin (Shia Iraq)”, ”sunnien Irakiin (Sunni Iraq)” ja ”vapaaseen Kurdistaniin (Free Kurdistan)”. Perustuen meidän vuoden 1990 Illuminati-korttipelin tutkimukseen, me olemme pitkään uskoneet että Illuminati oli suunnitellut useita vuosikymmeniä sitten piirtävänsä koko alueen uudelleen. Jo se, että tapahtumat tänä päivänä ovat alkaneet luoda yllä näytettyä karttaa vain vahvistaa meidän alkuperäistä ajattelua.


http://www.cuttingedge.org/articles/ICG.html
VI. Hulluus vallitsee Liberiassa kun aseelliset pyssymiehet pakottavat Ebolaan sairastuneet potilaat kaduille.

Nyt koko aluetta tässä nimenomaisessa kaupunginosassa pidetään tartunnan saaneena tällä hetkellä.

Halusiko joku tahallaan levittää tätä tappavaa tautia?


MONROVIA, Liberia – Liberian viranomaiset pelkäävät että Ebola saattaa pian levitä pääkaupungin suurimpaan slummiin sen jälkeen kun asukkaat tunkeutuivat epäiltyjen potilaiden karanteenikeskukseen ja veivät mennessään tavaroita mukaan lukien verisiä lakanoita ja patjoja … Väkivalta West Point'in slummissa tapahtui myöhään lauantaina ja sitä johdettiin asukkaiden toimesta jotka olivat vihaisia siitä että potilaita tuotiin säilytyskeskukseen Monrovian muista osista...”

... siellä oli aseistettuja miehiä ryhmän keskuudessa jotka hyökkäsivät klinikalle. 'He hajottivat ovet ja ryöstivät paikan. Kaikki potilaat pakenivat', sanoi Rebecca Wesseh, joka todisti hyökkäystä ja jonka raportin asukkaat ja Liberian terveydenhoitotyöntekijöiden yhdistyksen johtaja, George Williams, vahvistivat.”

Jotkut ryöstetyistä tavaroista olivat näkyvästi verellä, oksennuksella ja ulosteella tahrittuja.”

Miksi kukaan olisi niin tyhmä pakottaakseen tartunnan saaneet Ebola-potilaat ulkosalle, joista monet pakenivat verisine lakanoineen? Tämä on täsmälleen sitä mitä sinä ET halua tapahtuvan, koska Ebola leviää kontaktilla ihmisten kanssa, saastuneiden vaatteiden ja taatusti veristen lakanoiden myötä. Tällainen toiminta on lähes käsittämätöntä!

Joko nämä miehet ovat tietämättömiä ja eivät ymmärrä, mitä vaaraa he ovat levittäneet tai he toimivat jonkun puolesta, joka haluaa tämän hirvittävän taudin leviävän.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Olli. Jälleen mahtava tietopaketti sinulta. Jumala siunatkoon sinua runsaasti.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com