Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 24. elokuuta 2014

ISIS – Suurin uhka sitten 9/11-iskujen?

Tässä Denison Foorumilta ajankohtainen kulttuurikommentaari tältä viikolta kun äärilaidan islamistijärjestö ISIS nostaa päätään Lähi-idässä ollen uhka myös länsimaille. Jutun suomensi: Olli R.

------------------------------

SUURIN UHKA SITTEN 9/11-ISKUJEN?


Category: Cultural Commentary
Published: Tuesday, 19 August 2014 05:30

Written by Jim Denison

Militantit Islamilaisesta valtiosta (IS) piirittivät äskettäin kylää pohjoisessa Irakissa useita päiviä ja antoivat sitten asukkaille määräajan kääntyä Islamiin. Kun he kieltäytyivät, yli 80 miestä tapettiin ja kylän naisia sekä lapsia otettiin vangeiksi. Tämä tapahtui useiden viikkojen yleisten raporttien jälkeen jotka liittyivät siihen että jihadistit ristiinnaulitsevat kristittyjä, mestaavat heidän lapsiaan ja hautaavat muita elävältä.

On tullut aika Lännen tunnustaa tämä liike maailmanlaajuiseksi uhaksi jota se todella on. IS miehittää nyt suuremman alueen kuin Iso-Britannia on. Sen johtaja, Abu Bakr al-Baghdadi, väittää olevansa profeetta Muhammedin jälkeläinen ja on julistanut itsensä islamilaiseksi ”kalifiksi”. ”Kalifi” tarkoittaa ”seuraajaa” ja on nimike, jota sunnimuslimit käyttävät niistä jotka johtivat Islamia Muhammedin kuolemasta 20. vuosisadalle. Kun Turkista tehtiin maallinen valtio 1. maailmansodan jälkeen, ”kalifikaatti” poistettiin.

Nyt al-Baghdadi väittää muodostaneen sen uudelleen. Hän kehottaa muslimimaailmaa liikkumaan kohti Islamilaista valtiota (IS) ja tukemaan liikettään. Militantit kantavat IS-lippua Indonesiassa ja halki Pohjois-Afrikan. Jihadistiryhmät ympäri maailman ovat päättämässä siitä vaihtaako uskollisuuttaan al-Qaidasta häneen. Monien tarkkailijoiden mielissä, IS on merkittävin uhka jonka olemme nähneet sitten 9/11-iskujen.

Viikonloppuna yksi lainsäätäjä kutsui islamilaista valtiota ”nousevaksi myrskyksi” ja varoitti että ”se ei ole menossa pois”. Eräs muu kutsui sitä ”syöväksi, joka kalvaa joka paikassa”. He ovat oikeassa. Al-Baghdadi on ilmoittanut ryhmänsä aikomuksista marssia Roomaan ja Espanjaan, pyrkiessään perustamaan kalifikaattinsa poikki Euroopan. Kun hänet siirrettiin amerikkalaisten huostasta irakilaiseen vankilaan vuonna 2009 (josta hänet myöhemmin vapautettiin), hän sanoi amerikkalaisille vangitsijoilleen, ”I'll see you in New York (Nähdään New Yorkissa)”.

IS seuraa Sayyid Qutb'in, joka on tunnettu radikaalin Islamin ”henkisenä kummisetänä”, esittämää strategiaa. Hänen kirjansa, Milestones (Merkkipaaluja), on pohjamaali, joka auttoi johdattamaan Osama bin Ladenin terrorismiin ja vaikutti al-Baghdadiin yhtälailla. Minä luin sitä kirjoittaessani kirjaa, Radical Islam: What you need to know (Radikaali Islam: Mitä sinun täytyy tietää), ja minuun iskettiin sen yksinkertaisella mutta pelottavalla logiikalla.

Qutb väitti, että jokainen ihminen maan päällä ansaitsee mahdollisuuden tulla muslimiksi. Hän kuitenkin uskoi, että tämä mahdollisuus on olemassa vain, jos henkilö asuu valtiossa, joka on todella islamilainen, sellainen, jota hallitaan yksinomaan Sharia-lain mukaisesti (muslimien pyhä laki). Näin ollen muslimien täytyy kaataa jokainen hallitus ja määrätä tiukka Sharia-laki jokaiseen sivilisaatioon. Vain silloin ihmiset voivat nähdä todellisen Islamin ja heillä on mahdollisuus valita se. IS aikoo toteuttaa tätä visiota, Irakissa ja Yhdysvalloissa sekä koko maailmassa.

Maailman on nyt aika pysäyttää IS ennenkuin se laajentaa pesäänsä ja aloittaa iskujen järjestämisen Israelia ja Länttä vastaan. Ja kristittyjen on nyt aika rukoilla hartaammin kuin koskaan että hengellinen herääminen jatkuu ja leviää islamilaisessa maailmassa. Muslimit kaikkialla kohtaavat Jeesuksen näyissä ja unissarukoile päivittäin Abu al-Baghdadin ja muiden IS-järjestön johtajien puolesta jotta he kohtaisivat Hänet myöskin. Rukoile Jumalaa suojelemaan niitä jotka muutoin tulisivat IS'n uhreiksi. Ja rukoile meidän johtajille jumalallista viisautta ja rohkeutta kun he kohottautuvat tähän maailmanlaajuiseen haasteeseen.

Saakoon Jumala liikauttaa kansaansa yhtenäiseen ja kiireelliseen esirukoukseen. A.J. Gordon: ”Voit tehdä enemmän kuin rukoilla, kun olet rukoillut; mutta et voi koskaan tehdä enemmän kuin rukoilla, kunnes olet rukoillut.” Oletko muuten rukoillut?

Kommentti: Minä rukoilen että Herra Jeesus tulisi pian noutamaan omansa ennen tulevaa vaivanaikaa, joka on profetoitu Raamatussa. Ei kannata viivyttää Herran tulemusta, vaan antaa Jumalan tuomiovälineiden tehdä tehtävänsä luopuneen länsimaailman kohdalla. Tuntekaa Jumalan tahto tässä ajassa, johon Jes. 13 sopii. Jeesuksen sanoin: ”Niinkuin oli Nooan päivinä..” (Matt. 24:37-39)

17. Katso, minä herätän heitä vastaan meedialaiset (=ISIS), jotka eivät hopeasta huoli eivätkä kullasta välitä.
18. Heidän jousensa kaatavat nuoret miehet; he eivät armahda kohdun hedelmää eivätkä lapsia sääli.
19. Ja Baabelin (=USA), valtakuntain kaunistuksen, kaldealaisten ylpeyden ja loiston, käy niinkuin Sodoman ja Gomorran, jotka Jumala hävitti.

7 kommenttia:

  1. Mutta eihän 911 iskua tehneet edes arabit militantit. Näitä ei voi verrata toisiinsa, 911 iskut tilasi Amerikan hallinto ja se oli alku UMJ:n seuraaville suurille askeleille. Tekijöitä keksittiin mukaan jotta kaikki olevinaan oli Al Qaidan tekoa Bib Ladenin lohdolla. Bin Laden oli aikaan Bushien perhetuttu bisnesten kautta. Lentokoneet olivat sotilaskoneita, jotka olivat maalattu vuorokoneiksi. Näin hyvä-veli-verkosto toimii ja median avulla kaikki saadaan näyttämään todelta ja salonkikelpoiselta. ISIS on aivan eriluokan uhka, jonka tuomiot on kerttu meille Raamatussa mm. Jes.11 luvussa. Kun siellä puhutaan Assyrialaista, sillä tarkoitetaan muinaista Assyria, joka nyt on ISIS-ryhmän aluetta. Nämä tahot tulevat vielä hyökkäämään Israeliin, kirjoitusten mukaan.
    Tästä mm. Benjamin Turkia on pitänyt hyvän raamattutunnin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun teoriani on että al-Qaida -militantit olivat mukana 911-iskuissa, ja heidän annettiin toimia vapaasti Yhdysvalloissa, jotta heidät voitaisiin sitten kokonaan syyllistää. Yhdysvaltain hallinto ja CIA tekivät salaisesti yhteistyötä al-Qaidan kanssa. Ei yritettykään pysäyttää näitä 19 arabia jotka kaappasivat lentokoneet joista kaksi lensi päin WTC-torneja. Normaalisti USA:n tiedustelu olisi estänyt nämä iskut. Uskon siis todella että WTC-torneihin osui matkustajakoneet, mutta Pentagoniin iski ehkä ohjus. Lisäksi avitettiin iskujen tehoa asentamalla pommit WTC-tornien perustuksille. WTC 7 räjäytettiin luultavasti itse, mutta syyt pantiin militanttien niskoille. Kyllä Wikipedian kuvaus sinällään pitää paikkansa kun puhutaan 19 al-Qaidan terroristista, mutta he olivat CIA:n kätyreitä. Nyt sama kuvio toistuu kun ISIS-järjestön ovat luoneet CIA ja Obaman hallinto. Äärimuslimit syyllistetään tulevista iskuista Amerikan maaperällä. Kannattaa katsoa uusin Jonathan Kleckin video ISIS-aiheesta:

      **WARNING** OBAMA-LUCIFER-ISIL

      https://www.youtube.com/watch?v=jWqYrLnfomY

      Tämä toinen 911 tulee olemaan lopullinen 3. maailmansodan alku NWO'ta varten ja siihen tarvitaan ISIS'tä. Obama jo varoitteli viime talvena ydiniskusta Manhattanilla, aivan tarkoituksella. Mitä Abu Bakr al-Baghdadi sanoikaan jenkkivartijoilleen? "I'll see you in New York"

      Poista
  2. Asiat ovat moni-ilmeisiä ja mutkikkaita. Minulla on dvd-materiaalia 911 iskuista ystäviltäni USA:sta. Faktaa löytyy miinoitetuista kerroksista pilvenpiirtäjissä, samoin mitä kerroin lentokoneista, on totta: maalattuja kuljetuskoneita. Pentagoniin iski tavallinen hävittäjä ohjuksensa kanssa. Siitä oli netissä runsaasti kuvia aikanaan. Olet Olli oikeassa siinä, että varmaan porukkaa koulutettiin iskuihin, mutta yksikään niistä ei kuollut siinä. Koneet kaukoohjattiin kohteisiin! Bush oli samaan aikaan tarkoituksella Floridassa, siitäkin on filmiä. Hän ei edes hämmästynyt kun ilmoitus tuli iskuista. Kaikki ne henkilöt, jotka vaativat hallitusta vastuuseen ja oikeuteen, ovat tavalla ja toisella "raivattu sivuun", kymmeniä ihmisiä... tapettu, selityksetä ovat olleet sitten toisia. Kyllä Jesuiitat ovat 911 tapahtumankin takana. Nämä tahothan ovat jesuiittojen kouluttamia. Kaikki CIA:n pomot ovat olleet jesuiittojen kouluttamia. Näin sisäpiiri toimii ja asioita tehdään ja järjestellään eri puolilla maailmaa, että Avatar messias saataisiin tulemaan julki - sodan jälkeen. Johtajien henkioppaat opastavat näitä johtajia tekemään kaiken sen, mikä vaatii antikristuksen esiintulolle.

    VastaaPoista
  3. On paljon myös väitettä, että Al Qaida on CIA:n luomus. Hyvnkin totta! Onnistunut luomus mahdollistaa propagandaa ja peitetarinaa yllin kyllin.
    Osama Bin Laden kuoli jotain v. 2003 munuaisten vajaatoimintaan. Benazir Bhutto sanoi hänen kuolleen silloin, nyt Bhuttokin on salamurhattu jo kauan sitten. Ja väitetty Bin Laden, joka lavastettiin ja tapettiin taannoin, ei ollut Bin Laden. CIA hoitaa näitä järkytäviä kuvioita, sen taki myös Amerikka kokee saman, mitä se on tehnyt muille. Raamattukin sanoo "mitä sinä olet tehnyt, se tehdään sinulle" - ja jopa moninkertaisesti.

    VastaaPoista
  4. Muuten, ISIS -sana voi itsessään viestittää päivämäärää 9/11 kun tiedetään että länsimaisessa aakkostossa "S" on 19. kirjain ja kirjain "I" on sama kuin numero 1. Eli saadaan: ISIS=119119!!! (kaksi kertaa 11.9.)

    Ja jos terroristijärjestöstä käytetään nimitystä ISIL, niin saadaan: ISIL=119112 (112 on yleinen hätänumero, "L" on 12. kirjain)

    VastaaPoista
  5. 12 todistetta. Mitä tapahtuu Amerikalle?

    http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=22211

    VastaaPoista
  6. Jesuiitat

    http://one-evil.org/content/entities_organizations_jesuits.html

    10 faktaa

    https://www.worldslastchance.com/end-time-prophecy/10-facts-you-must-know-about-the-jesuits.html

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com