Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Obama pitää Foleyn mestausta terroritekona joka oikeuttaa vastatoimiin – Uusi kauhuelokuva 'As Above, So Below' kuvastaa erästä tärkeintä saatanallista opinkappaletta Amerikassa

Tässäpä yksi mielenkiintoisimmista Cutting Edgen uutishälytyskirjeistä (News Alert) tänä vuonna. David Bay osoittaa saatanismin tuntemuksensa uutiskirjeen ensimmäisessä osiossa, jossa hän kertoo uudesta elokuun 29. päivänä 2014 julkaistavasta Hollywoodin kauhuleffasta, jonka nimi 'As Above, So Below' viittaa tärkeään okkulttiseen oppiin, joka oli pohjana Amerikan vapaamuurari-isien suunnitelmassa lavastaa Antikristus maailman näyttämölle. Tämä 'Niinkuin ylhäällä, niin alhaalla' -termi haluaa rinnastaa Luciferin Jumalan veroiseksi maapallon hallitsijaksi ja tehdä ihmisistä jumalallisia. Tämä on siis suurta jumalanpilkkaa ollen tyypillistä tälle aikakauden lopun antikristilliselle ajalle. Toisessa uutiskirjeen osiossa kerrotaan presidentti Obaman aikomuksista iskeä ISIS-militanttien kimppuun Lähi-idässä toimittaja James Foleyn mestauksen takia, jota Obama pitää terroritekona Amerikkaa vastaan. Tässä piilee Davidin mukaan vaara, koska Yhdysvallat ei voi voittaa sotaa ISIS'tä vastaan ja kokisi huomattavan kostouhkan. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

---------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, August 25, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1319
DVD

I. Edistyminen kohti Antikristuksen Mustan Magian valtakautta – Uutta Maailman Järjestystä – on jo niin pitkällä, että kauhuelokuvaa ollaan julkaisemassa yhden tärkeimmän saatanallisen opin kanssa: 'Niin kuin ylhäällä, niin alhaalla' ('As Above, So Below').

Tiesitkö että Washington D.C. on laadittu opin 'As Above, So Below' mukaan?


”'Mytologian mukaan, joka on kaiverrettuna kirjoituksena helvetin porttien yläpuolella' … Joukkue tutkimusmatkailijoita lähtee pistäytymään muinaisessa katakombissa Pariisin katujen alla löytääkseen yhden suurimmista massahaudoista historiassa. Mutta tietenkin, he päätyvät loukkuun, ja törmäävät paljon synkempään salaisuuteen salaisten luolien ja tunneleiden maanalaisessa systeemissä. Tämä näyttää pirun pelottavalta.”

”'Niin kuin ylhäällä, niin alhaalla' -elokuvan on ohjannut John Erick Dowdle käsikirjoituksesta jonka hän kirjoitti yhdessä veljensä Drew Dowdle'n kanssa (molemmat elokuvan Quarantine and Devil tuottajia). Mailien pituiset kiemurtelevat katakombit (hautakäytävät) sijaitsevat Pariisin katujen alla, ikuinen koti lukemattomille sieluille. Kun tutkimusmatkailijatiimi uskaltautuu menemään kartoittamattomaan luiden labyrinttiin, he paljastavat synkän salaisuuden koskien sitä mitä tämän kuolleiden kaupungin oli tarkoitus kätkeä sisälleen.”

Katakombit Pariisin alla sisältävät portin Helvettiin? Se on aika rohkea okkultismin lähtökohta, mutta elokuva valmentaa ihmisiä hyväksymään Mustan Magian satanismin joka on hyvin tärkeää Antikristuksen ilmestymiselle. Oikealla oleva okkulttinen symboli kuvaa “Niin kuin ylhäällä, niin alhaalla” -käsitettä erittäin hyvin. Kuva joka heijastuu vedestä on sama, mutta vastakkainen symboli, ja sitähän okkultistit uskovat Jeesuksesta ja Luciferista (vastakkaisia, mutta samanarvoisia, jumalia).

Mikä on tämän mitä tärkeimmän saatanallisen termin okkulttinen merkitys? On olemassa useita, joista jokainen toistaan syvempi, aivan kuten sipulin kerrokset.

Syvin merkitys“As Abobe, So Below” tarkoittaa että tapahtumien maan päällä täytyy heijastaa todellisuutta taivaallisissa. Kirjaimellisesti se tarkoittaa sitä, että samalla kun Vanhaikäinen (Ancient of Days) hallitsee taivaallisia, niin Lucifer hallitsee “pirullisia alueita (Diabolical Regions)”, ja he ovat samanarvoisia, mutta vastakkaisia jumalia.

Pinnallisempaa julkista New Age -opetusta – Eugene Peterson, suosittu New Age/kristillinen opettaja, sijaisti “Niin kuin ylhäällä, niin alhaalla” -termin Herran rukoukseen! (Isä meidän -rukous)

Raamatussa lukee, ”Tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa.” (Matteus 6:10; KR 33/38)

"Thy Kingdom come, Thy will be done, in earth as it is in Heaven." (Matthew 6:10; KJV)

Mutta, tämä New Age -johtaja tekee kriittisen korjauksen: “Tulkoon sinun valtakuntasi, tapahtukoon sinun tahtosi, niin kuin ylhäällä, niin alhaalla”!

"Thy Kingdom come, Thy will be done, as above, so below"!

Niinpä New Age tekee pilkkaa Herran rukouksesta, vaatien alhaalle maan päälle voimakasta okkulttista kokoonkutsua, kirjaimellisesti kutsuen tätä maapalloa Luciferin valtakunnaksi!

Yleinen okkulttinen opetus takaperin – “ 'As above, so below, as below, so above.' (Niin kuin ylhäällä, niin alhaalla, niin kuin alhaalla, niin ylhäällä) Tämä sanonta tarkoittaa että, ylivertainen Jumala tuolla puolen fyysistä universumia ja läsnäoleva Jumala itsessämme ovat yhtä.” (s. 32)

Raamattu tekee selväksi, että ihminen ei ole jumalallinen ja että ihminen ei ole Jumala (Hesekiel 28:2, Hoosea 11:9, Johannes 2:24-25, jne.). Mutta, okkulttinen opetus sanoo rohkeasti kannattajilleen, “Sinä olet Jumala fyysisessä kehossa.”

Meidän palkitulla DVD'llä, yllä, otsikolla “Riddles In Stone: Secret Architecture of Washington D.C.” (Arvoituksia kivessä: Washington D.C:n salainen arkkitehtuuri), me osoitamme että meidän perustajaisämme loivat arkkitehtuurin joka heijasteli heidän pyrkimyksiä lavastaa vapaamuurarikristus (Antikristus) maailman näyttämölle. Todellinen perustus tälle suurelle päämäärälle lavastaa Antikristus on Mustan Magian opinkappale, “As Above, So Below”! (Lue DVD'n lukuotsikot selityksineen tästä)

Tämä okkulttinen elämänohje oli tärkein yksittäinen opastava periaate Washington D.C:n arkkitehtuurin ja katusijoittelun suunnittelussa. Koko kaupunki aseteltiin “tähtien mukaan”, astrologisten ja astronomisten kaavioiden mukaisesti! Washington D.C. sommiteltiin pakanallisten periaatteiden mukaan, minkä vuoksi sinä näet vain pakanasymboleita hallintokeskuksen (Government Center) sisällä!

Aivan kuten “As Above, So Below” -symboli (näytetty yllä), käyttää vedenpintaa hyväksi kuvatakseen vastakkaista, mutta samaa konseptia, niin hallintokeskuksen heijastelevat uima-altaat luotiin tätä tarkoitusta varten.

Tämä DVD osoittautuu mitä tärkeimmäksi muovailessaan ymmärrystäsi siitä että meidän perustajaisämme olivat pakanallisia vapaamuurareita joiden tavoitteena oli johdattaa maailman kansakunnat globaaliin hallintoon, talouteen, ja uskontoon, ja sitten synnyttää heidän vapaamuurarikristuksensa johtamaan sitä kaikkea. Tällöin heidän suunnitelmansa toteuttaa kymmenittäin mitä tärkeimpiä Lopun aikojen profetioita!


DVD

II. Presidentti Obaman hallinto on ilmoittanut, että toimittaja James Foley'n mestaus on terroriteko joka on suunnattu suoraan Yhdysvaltoihin.

Venyttämällä tämän tragedian totuutta osaksi hyökkäystä Amerikkaan, Obama nostaa tämän teon lähes sodanjulistuksen pisteeseen saakka!


”Sen julistaminen että amerikkalaisen toimittajan mestaus oli terroriteko Yhdysvaltoja vastaan, Obaman hallinto sanoi perjantaina, että se puntaroi miten haastaa Islamilaisen valtion (IS) militantit Syyriassa, mikä olisi merkittävä eskalaatio Yhdysvaltain yrityksissä kukistaa ekstremistit. Foley'n kammottavan kuoleman raivostuttamana, Obama harkitsee kaikkia vaihtoehtoja, jotka voisivat suojella amerikkalaisia uhalta, joka voi yltää Yhdysvaltoihin ja muihin länsimaihin, korkea neuvonantaja sanoi, väittäen että presidentti ei olisi 'rajoitettu rajoilla'.”

Islamilaiset militantit ovat mestanneet länsimaisia toimittajia ennenkin, ilman että Yhdysvaltain presidentti julistaa sen olevan terroriteko meitä vastaan, joten tämä teko ei itsessään saisi olla koholla niin korkeaan asemaan. Presidentti Obaman ilmoitus on merkittävä eskalaatio, ei mestaus itse. Mitä päämäärää tämä hätkähdyttävä ilmoitus palvelee?

Alkajaisiksi presidentti voisi käyttää tätä mestausta kipinänä, joka antaisi hänelle mahdollisuuden painostaa Kongressia ja Amerikan kansaa tukemaan vahvaa pommituskampanjaa Syyriassa ja/tai Irakissa. Lisäksi presidentti voi esittää “saappaita maaperälle” maissa joita ISIS'in kalifaattivaltio uhkaa – Syyriaa ja Irakia.

Ajattele “Tonkininlahden” tapausta. Lavastettu “Tonkininlahden” hyökkäys tunnetaan historioitsijoiden taholta tahallisena vääränä välikohtauksena jossa Johnsonin hallinto väitti että pohjoisvietnamilaiset veneet olivat hyökänneet amerikkalaisia joukkoja vastaan, siten tarjoten tekosyyn täysimittaiselle sodalle Etelä-Vietnamissa. 13 hedelmättömän sotavuoden jälkeen, ja yli 58,000 amerikkalaisen kuoltua sodassa, pohjoisvietnamilaiset seisoivat voitokkaina koko Vietnamin niemimaalla. Jokainen amerikkalainen, joka kuoli, teki niin turhaan.

Rukoilkaamme, että presidentti Obama ei nosta tätä traagista teloitustapausta siihen pisteeseen joka heittää Amerikan sotajoukot uuteen sotaan jota ei ole tarkoitettu voitettavaksi!

-------------------------

Obama tekee kuitenkin virheen. Lue tuore uutinen: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2734363/US-forces-Syria-Middle-East-crisis-deepens-Obama-authorizes-surveillance-flights-ahead-possible-strikes-ISIS-despite-Assad-s-warning-attack-considered-aggression.html

Kauhuelokuvan 'As Abobe, So Below' traileri:


2 kommenttia:

  1. Foley oli CIA:n palkkalistoilla, siis agentti. Mestaus oli todennäköisesti lavastettu, että saataisiin alku 3. maailmansodalle. Cutting Edge ei ole ilmeisesti tätä huomioinut???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä CE on huomioinut mahdollisen lavastuksen Daily News -sivullaan. Mutta ei David kirjeissään ole tästä maininnut.

      http://www.cuttingedge.org/news_updates/newsupdatemain.html

      Tässä uutinen päivittäistä-sivulta (August 25, 2014):

      Foley murder video may be a FAKE: Camera trickery and slick post-production techniques

      http://www.telegraph.co.uk/journalists/bill-gardner/11054488/Foley-murder-video-may-have-been-staged.html

      Tänä päivänä ykkösuutinen näyttää olevan tämä:

      http://preventdisease.com/news/10//081010_everything_is_a_lie.shtml

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com