Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 2. elokuuta 2014

Last Trumpet Newsletter -- Elokuu 2014

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta elokuun 2014 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIII    Issue VIII    August 2014

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Ylpeys ja tragedia tässä nykyajassa!
(Pride And Tragedy In This Modern Age!)

”Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut. He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois.”

Hesekiel 16:49-50

”Jokainen ylpeämielinen on Herralle kauhistus: totisesti, ei sellainen jää rankaisematta.”

Sananlaskut 16:5

”Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta. Ja maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti.”

1. Johanneksenkirje 2:15-17

”Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niinkuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät.”

Jesaja 3:9


Tässä LTN:n numerossa, me tutkimme viimeaikaisia tapahtumia, jotka osoittavat nykypäivän modernin yhteiskunnan synnillisen luonteen, ja todistajanlausuntoja, siitä että Saatana aiheuttaa yhä tuhoa meidän maailmassamme samalla kun hän ”kävelee edestakaisin maapallolla sekä ylös ja alas siinä.” Kun pohdimme aikamme ajankohtaisia tapahtumia, meidän täytyy tehdä se siinä käsityksessä, että tämä maailma ei tule paremmaksi paikaksi kun siirrymme ajassa eteenpäin. Todellakin, Raamattu varoittaa meitä 2. Timoteuskirjeen luvussa 3:13, ”Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.” Kun minä tutkiskelen uutisia, joskus tunnen hämmästyneisyyttä siitä kuinka paljon tämä maailma on muuttunut lyhyessä ajassa minun olemassaoloni aikana. Kuitenkin, se mitä olemme todistaneet viime vuosikymmeninä, on monumentaalinen muutos laajalti ihmisten asenteissa, jossa miehet ja naiset ovat nyt omaksumassa homoseksuaalisen elämäntavan, abortti on yleistä ja hyväksyttyä, ja kasvava segmentti Amerikan väestöstä ilmaisee nyt kannatustaan sosialismille.

Nämä muutokset näkyvät selvimmin ryhmän sisällä joka koostuu amerikkalaisista, jotka ovat iältään 18-29 -vuotiaita, ja heidät tavallisesti tunnetaan Millennium-sukupolvena. Itseasiassa, tulosten mukaan tuoreessa tutkimuksessa, jossa 2,400 millenniaalia kartoitettiin, 62 prosenttia vastaajista julisti olevansa liberaali. Lisäksi 42 prosenttia kyselyyn vastanneista havaittiin kannattavan sosialismia, huolimatta tosiasiasta, että useat vastaajista eivät osanneet tarkasti määritellä sanaa ”sosialismi”. (1) Pohjimmiltaan, nuoremmat sukupolvet nykyään on koulutettu ja valmennettu hyväksymään sosialistinen hallintojärjestelmä, huolimatta faktasta, että he eivät ehkä edes täysin ymmärrä, mitä he ovat tukemassa.

Kun ajattelemme näkökulmaa, joka on nyt yhteinen nuorten amerikkalaisten keskuudessa, se voi alkaa tuntua siltä, ikäänkuin kansakuntamme tulevat sukupolvet ovat tuhoon tuomittuja. Silti olen kiitollinen tietäessäni, että meillä on toivo Herrassamme Jeesuksessa Kristuksessa, ja Kirjoitukset ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että aina on olemassa jäännös, joka pelastetaan. Minä kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa etsimään Herraa. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Ylpeyden synnillinen luonne! (The Sinful Nature Of Pride!)

Kaikkialta Pyhästä Raamatusta, me löydämme monia jakeita jotka puhuvat ylpeydestä. Ylpeyttä ei esitetä positiivisena asiana Jumalan Sanassa; itseasiassa, huolellinen Raamatun tutkimus paljastaa, että tilanne on päinvastainen. Esimerkiksi, Sananlaskujen luvusta 16:5 me löydämme seuraavan varoituksen: ”Jokainen ylpeämielinen on Herralle kauhistus: totisesti, ei sellainen jää rankaisematta.” Samalla tavalla, Jaakobin kirjeen luku 4:6 kertoo meille, ”Mutta hän antaa sitä suuremman armon. Sentähden sanotaan: "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon".” Jos otetaan huomioon nämä Kirjoitukset, on mielenkiintoista huomata, että sana ”ylpeys” yhdistyy vahvasti homoseksuaalisuuteen meidän ajassamme. On myöskin huomionarvoista panna merkille että Hesekiel 16:49 julistaa, että ylpeys on yksi synneistä, jotka olivat vallitsevia Sodomassa.

Toukokuun 30. päivänä 2014, Barack Obama, kuten hän on tehnyt aiempinakin vuosina, jälleen kerran julisti että kesäkuu olisi ”lesbojen, homojen, biseksuaalien, ja transseksuaalisten Pride-kuukausi.” Virallisessa presidentin julistuksessa, joka julkaistiin Valkoisen Talon webbisivustolla, Obama julisti seuraavaa: ”Kun kehitys leviää osavaltiosta osavaltioon, kun oikeutta jaetaan oikeussalissa, ja kun yhä enemmän amerikkalaisia tovereitamme kohdellaan arvokkaasti ja kunnioittavasti – kansakunnastamme ei tule ainoastaan suvaitsevampi, vaan tasa-arvoisempi yhtälailla. Lesbojen, homojen, biseksuaalien, ja transseksuaalisten (LGBT) Pride-kuukauden aikana, me juhlimme voittoja jotka ovat vahvistaneet vapautta ja oikeudenmukaisuutta, ja me sitoudumme uudelleen saattaaksemme sen työn loppuun joka on vielä jäljellä.” Hahmoteltuaan hiljattaisia homoseksuaalisen liikkeen voittoja Yhdysvalloissa ja ilmaistuaan tavoitteensa tulevaisuudelle, Obama päätti lausuntonsa julistamalla, ”Nyt sen tähden, minä Barack Obama, Amerikan Yhdysvaltojen presidentti, Perustuslain ja Yhdysvaltain lakien minulle määräämin valtuuksin, julistan täten kesäkuun 2014 lesbojen, homojen, biseksuaalien, ja transseksuaalien Pride-kuukaudeksi. Kehotan ihmisiä Yhdysvalloissa poistamaan ennakkoluuloja kaikkialla missä niitä on, ja juhlimaan amerikkalaisten suurta moninaisuutta.” (2)

Koko kesäkuun 2014, homoseksuaalisen yhteisön jäsenet olivat ulkoilmassa täydellä voimalla ylpeästi näyttämässä heidän perverssiä elämäntapaansa gay-pride-paraateissa ympäri maailman. Yksi tällainen paraati tapahtui kesäkuun 13:ntena 2014, Tel Aviv'issa, Israelissa. Associated Press'in raportin mukaan, Tel Aviv'ista on tullut hyvin tunnettu gay-ystävällinen maailman kohde, joka onnistui houkuttelemaan yli 100,000 yksilöä tapahtumaansa. (3) Se oli suurin gay-pride-paraati Lähi-idässä, maailman alue, jonka tiedetään yleisesti karttavan homoseksuaalisuutta. Samanlainen tapahtuma toteutui myös Istanbulissa, Turkissa, ja siihen kuulemma otti osaa kymmeniä tuhansia ihmisiä. (4)

Sunnuntaina, kesäkuun 29:ntenä 2014, lukuisia gay-pride-paraateja järjestettiin kaikkialla Yhdysvalloissa ja Pohjois-Amerikassa. Yksi suurimmista ja huomattavimmista tapahtumista esiintyi San Franciscossa, kalifornialaisessa kaupungissa, joka tunnetaan hyvin sen laajasta homoseksuaalisesta väestöstä. Noin 1,7 miljoonaa ihmistä osallistui tapahtumaan, mikä on uusi ennätys vuosittaiselle kokoontumiselle. Koskien paraatia, San Franciscon pormestaria Ed Lee'tä siteerattiin sanomasta, ”En voi olla ylpeämpi kuin tällä kerralla juuri nyt koska San Franciscon kaupunki säteilee sen suurta moninaisuutta.” (5) Kuten tavallista, poliitikot olivat käsi ojossa osoittamassa tukeaan tapahtumalle, mukaan lukien Yhdysvaltain edustajainhuoneen vähemmistöjohtaja, Nancy Pelosi. Monet yritykset olivat myös iloisia osoittaessaan tukeaan homoseksuaaliselle elämäntavalle, kuten edustajat Facebook'ista, Google'sta, Kaiser Permanente'sta, Whole Foods'ista, ja tietokonevalmistaja Apple Inc'istä, joista jokaisella oli laaja läsnäolo paraatissa. (6) Itseasiassa, noin 5000 työntekijää Apple'sta oli paikalla, (7) puettuna valkoisiin T-paitoihin joissa oli Apple-logo ja koristettuna sanalla ”Pride (Ylpeys)”. (8) Tähän ryhmään kuului Applen toimitusjohtaja, Tim Cook, mies, jonka tiedetään olevan homoseksuaali. (9) Pikaruokaketju Burger King myöskin osoitti tukeaan homoseksuaalisuudelle jossakin paikassa San Franciscossa, joka tarjosi ”Ylpeys-vonkaleen (Proud Whopper)” asiakkaille kesäkuun 29. päivänä. Voileipä, joka oli kääritty sateenkaarella väritettyyn paperiin, esitti sanat ”We are all the same inside (Me olemme kaikki samaa sisältäpäin)” käärepaperin sisäpuolella. (10) Puhuessaan päätöksestä tarjoilla tätä gay-teemaista voileipää, maailmanlaajuisen brändin nimeltä Burger King vanhempi varajohtaja oli sanonut, ”Me tunsimme että Proud Whopper voisi tuoda eloon sanoman tasa-arvosta, itseilmaisusta, aitoudesta ja olemisesta vain sellainen kuin olet.” (11)

http://appleinsider.com/articles/14/07/07/apple-publishes-video-from-recent-lgbt-pride-parade-in-san-francisco (Katso Applen tekemä video gay-tapahtumasta)

Samaan aikaan, Chicagossa, Illinoisin osavaltiossa, vielä yksi massiivinen gay-pride-paraati järjestettiin johon osallistui melkein miljoona ihmistä. Osanottajat olivat säteilevän ylpeitä kun he julistivat riemuaan sen tosiasian johdosta että samaa sukupuolta oleva avioliitto on nyt laillinen Illinoisin osavaltiossa. ”Luulen, että on varmasti vielä enemmän ylpeyden tunnetta, kun nyt tiedetään, että sinä voit laillisesti avioitua Illinoisissa”, lausui Charlie Gurion, joka on ensimmäisen samaa sukupuolta olevan parin, jonka on määrä avioitua osavaltion sisällä, toinen kumppani. (12) Tapahtumassa oli esillä jopa pilkkaava Jeesuksen Kristuksen jäljittelijä, joka piti yllään valkoista kaapua ja kohotti merkkejä homoseksuaalisen elämäntavan tueksi. (13)

Muita merkittäviä gay-pride-paraateja esiintyi New York City'ssä, New Yorkin osavaltiossa; (14) Seattlessa, Washingtonin osavaltiossa; (15) sekä Clevelandissa, Ohion osavaltiossa, joka kuulemma näki ennätysosanoton heidän vuoden 2014 paraatissaan. (16) Clevelandin tapahtumassa oli esillä tunnettu poliitikko alueelta nimeltään George Forbes. Puhuessaan väkijoukolle sen jälkeen kun paraati oli päättynyt, Forbes väittää että hänellä oli äskettäin näky jossa hän seisoi taivaan porttien ulkopuolella ja soitti kelloa. ”Herra tuli porteille ja sanoi, 'Mitä sinä teit maapallolla päästäksesi taivaaseen'”, Forbes sanoi kun hän kertoili näystään. Hän sitten jatkoi sanoen, ”Kerroin hänelle että olin lakimies, ja Herra sanoi, että ei se riitä. Joten sanoin että olin Clevelandin kaupunginvaltuuston johtaja. Herra sanoi, 'Voi, älä syötä minulle tuota poliittista skeidaa.' Niinpä minä sanoin että olin suurmarsalkka gay-pride-paraatissa, ja Herra sanoi, 'Tule sisään!'” (17)

Nämä ovat todella kummallisia aikoja joissa jopa jotkut tunnustavat kristityt kannattavat homoseksuaalisuutta. Itseasiassa, presbyteeri-kirkkokunnan johtajat hyväksyivät lakialoitteen kesäkuussa 2014 joka sallii presbyteeripappien toimittavan samaa sukupuolta olevien avioliittojen seremonioita. Päätöstä, joka hyväksyttiin äänin 429 puolesta ja 175 vastaan, ylistettiin papin nimeltä Randy Bush toimesta. ”Tämä on loistava päivä kirkolle ja LGBT-ihmisille jotka ovat etsineet täyttä mukaanpääsyä tänne vuosikymmenten ajan”, Bush totesi. (18) Toinen tunnustava kristitty pappi joka tukee nyt homoseksuaalista elämäntapaa, on mies, nimeltään Danny Cortez, New Heart Community -seurakunnasta La Miradan kaupungissa, Kaliforniassa. Huolimatta kuulumisestaan Etelän Babtistien kirkkokuntaan, joka ei hyväksy homoseksuaalisuutta, Cortez päätti panna välit poikki kirkkokuntansa kanssa tästä kysymyksestä johtuen sen jälkeen kun hänen 15-vuotias poika ilmoitti olevansa homo. Barack Obama oli niin vaikuttunut tämän papin päätöksestä hylätä raamatulliset arvot että pappi kutsuttiin vastaanotolle joka järjestettiin kesäkuun 30. päivänä 2014, lesbojen, homojen, biseksuaalien, ja transeksuaalisten Pride-kuukauden kunniaksi Washington D.C:ssä. Puhuessaan tapahtumassa, Obama oli sanonut, ”Paljon on tapahtunut vuodessa siitä saakka kun me viimeksi kokoonnuimme yhteen. Samaa sukupuolta olevia avioliittoja on astunut voimaan lisää 10 osavaltiossa, mikä tarkoittaa sitä että 43 prosenttia amerikkalaisista asuu nyt osavaltioissa, joissa olet vapaa menemään naimisiin sen henkilön kanssa jota rakastat. NFL-jalkapalloliiga draftasi ensimmäisen avoimesti homon pelaajan. Harvey Milk sai oman postimerkin. Laverne Cox oli Time-lehden kannessa. Coca-Cola ja Honeymaid olivat pelottomia myydessään tuotteitaan mainoksissa jotka näyttivät samaa sukupuolta olevia vanhempia ja heidän lapsiaan.” (19) Kyllä, se on nyt aivan selvää, että gay-pride'n synnillinen luonne on tällä hetkellä näkyvämpi kuin koskaan ennen.

Tragedia Ukrainassa! (Tragedy In Ukraine!)

Viime kuukausina Ukrainan kansakunnasta, jolla on maarajaa Venäjän kanssa, on tullut pesäpaikka levottomuuksille kun venäläismieliset kapinalliset taistelevat Ukrainan hallitusta vastaan. Vaikka taistelijat, jotka toimivat Ukrainassa, eivät ole virallisesti Venäjän sotilaita, yleisesti uskotaan, että he toimivat Venäjän hallituksen hyväksi pyrkimyksessä horjuttaa Ukrainan nykyhallitusta jota Venäjä pitää laittomana. Yrityksessä estää Venäjää saavuttamasta tavoitteitaan Ukrainassa, maailman johtajat, kuten Amerikan presidentti Barack Obama, ovat määränneet sanktioita Venäjää vastaan samalla kun painostavat muita maita tekemään samoin. Kuitenkin, tällaiset liikkeet ovat tehneet vain vähän pakottaakseen Venäjää antamaan periksi Obaman vaatimuksille. Puhuessaan uudesta erästä pakotteita, joita määrättiin Yhdysvaltojen toimesta heinäkuussa 2014, Venäjän presidentti Vladimir Putin oli sanonut, ”Me pidämme uusia Amerikan pakotteita Venäjää vastaan primitiivisenä yrityksenä kostaa se tosiasia, että tapahtumat Ukrainassa eivät ole sopusoinnussa Washingtonin käsikirjoituksen kanssa.” (20)

Taustanaan laajat levottomuudet Ukrainassa, kauhistuttava tragedia tapahtui 17. heinäkuuta 2014. Tällöin Malaysian Airlines'in lento MH-17, joka oli lentämässä Hollannin Amsterdamista Malesian Kuala Lumpuriin, ammuttiin alas ohjuksilla kun se lensi Ukrainan yllä, ja lähes 300 ihmistä, jotka olivat lentokoneessa, menetti henkensä. (21) Melkein heti, Yhdysvaltain hallitus määritteli että venäläismieliset taistelijat Ukrainassa olivat vastuussa ohjuslaukauksesta, ja että Venäjän hallitus oli epäsuorasti vastuussa siitä mitä oli tapahtunut. (22) ”Arviomme on, että Malaysia Airlines'in lento 17… pudotettiin todennäköisesti alas SA-11 -ohjuksella, joka ammuttiin separatistien hallussapitämältä alueelta Itä-Ukrainasta”, julisti Samantha Power, Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs. (23) Kuten olettaa saattoi, Ukrainan pääministeri Arseni Jatsenjuk ilmaisi pikaisesti tyrmistyksensä tapahtuman johdosta. ”Kaikki punaiset linjat on jo ylitetty... Me pyydämme kansainvälisiä kumppaneitamme kutsumaan koolle YK:n turvallisuusneuvoston hätäkokouksen ja tekemään kaiken sen mitä voimme lopettaaksemme tämän sodan: sodan Ukrainaa vastaan, sodan Eurooppaa vastaan, ja näiden terroristien suorittaman malesialaiskoneen alasampumisen jälkeen, tämä on sotaa maailmaa vastaan.” Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Jokainen on tilivelvollinen ja vastuussa. Tarkoitan jokaista, joka tukee näitä terroristeja, kuten venäläiset ja Venäjän hallinto.” (24) Barack Obaman ensimmäinen reaktio tapahtumaan oli huomattavasti hillitympi kuin toisten maailman johtajien. Puheensa avauksessa joka pidettiin Delaware'ssa heinäkuun 17. päivänä 2014, Obama puhui traagisesta tapahtumasta Ukrainassa noin 40 sekunnin ajan, ja kuulemma sanoi yleisölle, ”Se näyttää siltä kuin se voisi olla kauhea tragedia.” Pian sen jälkeen, Obama alkoi kertoa vitsejä, koska hän piti aiemmin valmiin puheen joka oli suunniteltu sille päivälle. (25) Hänen sanoillaan ei ollut mitään vaikutusta, liioittelematta.

Tragedian jälkimainingeissa, suurin osa maailmaa on syyttänyt venäläismielisiä taistelijoita ja Venäjän hallitusta ohjusiskusta. Kuten odottaa sopii, kuitenkin, Venäjän hallitus on asettunut syyttämään suoraan ukrainalaisia. ”Venäjän ilmatilan valvontajärjestelmät havaitsivat Ukrainan ilmavoimien koneen, oletettavasti SU-25 (hävittäjäkone), sekoittamassa Malaysian Boeing'in kurssia... SU-25 -koneen etäisyys Boeing'ista oli 3-5 kilometriä (2-3 mailia)”, totesi Venäjän ilmavoimien kenraaliluutnantti Igor Makushev. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Aikaisemmin Ukrainan viranomaiset sanoivat, että sinä päivänä, jolloin Boeing 777 -onnettomuus tapahtui, siellä ei ollut mitään sotilaskonetta alueella – kuten huomaatte, tämä ei näytä olevan totta.” Toinen Venäjän asevoimien upseeri, kenraaliluutnantti Andrei Kartopolov on pyytänyt Yhdysvaltain hallitusta toimittamaan todisteita siitä että kapinalliset olivat vastuussa iskusta. ”Meillä on myöskin joitakin kysymyksiä meidän yhdysvaltalaisille kumppaneille. Yhdysvaltain julkilausumien mukaan, heillä on satelliittikuvia, jotka vahvistavat että ohjus laukaistiin kapinallisten toimesta. Mutta kukaan ei ole nähnyt näitä kuvia. Jos amerikkalaisella osapuolella on tämän satelliitin kuvia, silloin ne pitäisi näyttää kansainväliselle yhteisölle”, Kartopolov sanoi. (26)

On monia vastaamattomia kysymyksiä koskien Malaysian Airlines'in lentoa MH-17. Se on melko outoa, että lennon lentäjä poikkesi alkuperäisestä lentosuunnitelmasta. Itseasiassa, kun Lento MH-17 ammuttiin alas, kone oli noin 300 mailin päässä lentoradasta jota normaalisti käytetään sen reitillä. (27) Vaikka sitä ei ehkä ole koskaan mahdollista täysin selvittää kuka on vastuussa tästä tragediasta, me tiedämme että Jumala tietää ja asianmukainen tuomio tullaan jakamaan.

Traagisia tapahtumia Lähi-idässä! (Tragic Happenings In The Middle East!)

Vaikka Lähi-idässä tuntuu aina olevan ikuinen sotilaallinen kriisi, taisteleminen alueella on ollut erityisen julmaa viime viikkoina. Tämä pätee erityisesti käynnissä olevaan yhteenottoon Israelin valtion ja Palestiinan Gazan kaistaleen asukkaiden välillä. Heinäkuun 17. päivänä 2014, Israel käynnisti maahyökkäyksen palestiinalaisia vastaan, kuulemma vastauksena lukuisiin raketteihin joita oli laukaistu Israelin alueelle päivinä jotka johtivat hyökkäykseen. Israelin puolustusvoimien (IDF) antama lausunto tarjosi tämän selityksen heidän liikkeilleen Gazassa, ”IDF'n tavoitteena, jonka Israelin hallitus on määritellyt, on luoda todellisuus jossa Israelin asukkaat voivat elää turvallisesti ilman jatkuvaa summittaista terroria, kun Hamasin terrori-infrastruktuurille annetaan merkittävä isku.” (28) Surullista kyllä, tämä nykyinen konflikti Israelin ja palestiinalaisten välillä on jo johtanut traagisiin ja merkittäviin ihmiselämien menetyksiin. Tästä kirjoittamishetkestä lukien, 583 palestiinalaista on menettänyt henkensä, sisältäen ainakin 120 lasta, sillä aikaa kun 3,600 muuta on haavoittunut. Israelin puolella, 27 sotilasta ja 2 siviiliä on tapettu. (29)

Voimistuvan konfliktin tuloksena, Yhdysvaltain ulkoministeriö on antanut varoituksen neuvomalla amerikkalaisia olemaan matkustamatta Israeliin tällä hetkellä. ”Yhdysvaltain ulkoministeriö varoittaa maansa kansalaisia riskeistä matkustaa Israeliin, Länsirannalle, ja Gazaan johtuen meneillään olevista vihollisuuksista”, liittovaltion virasto sanoi lausunnossa. Ulkoministeriö antoi myöhemmin toisenkin varoituksen joka totesi seuraavaa: ”Matkustajien tulisi välttää Israelin alueita Gazan kaistan läheisyydessä todellisten riskien vuoksi joita käsiaseiden luodit, panssarintorjunta-aseet, raketit ja kranaatinheittimet saavat aikaan, koska iskut Gazasta voivat tulla pienellä varoitusajalla tai kokonaan ilman sitä.” (30) Kohokohtana siitä kuinka epävakaa tilanteesta on tullut, heinäkuun 22:sena 2014, Delta Airlines'in lento, joka lähti New Yorkista ja oli matkalla Tel Aviv'iin, pakotettiin kääntämään kurssiaan pois Pariisiin, Ranskaan, sen jälkeen kun raketti räjähti lähellä Tel Aviv'in lentokenttää. (31) Myöhemmin samana päivänä, Yhdysvaltojen liittovaltion ilmailuvirasto, tai FAA, antoi väliaikaisen kiellon amerikkalaisille lennoille jotka lentävät Tel Aviv'in lentokentälle tai sieltä pois. (32)

Samaan aikaan Irakissa, militantti islamilainen ryhmä, joka tunnetaan nimillä Islamic State of Iraq and al-Sham (ISIS), Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL), tai yksinkertaisesti Islamic State (IS), on jatkanut otteensa kiristämistä monista Irakin kaupungeista. Kun he saavat lisää hallintaa, Islamilaisen valtion toimijat ovat määränneet jokaista kristittyä, joka jää alueelle, joko lähtemään, tai maksamaan islamilaista suojelurahaa joka tunnetaan nimellä ”jizya”. Ne, jotka eivät noudata näitä vaatimuksia tapetaan. Näin ollen monet kristityt ovat joutuneet lähtemään Mosulin kaupungista, ja heidät usein ryöstetään islamilaisten taistelijoiden toimesta kun he yrittävät paeta turvaan. ”Heidät pysäytti Islamilaisen valtion edustajat, jotka anastivat kaiken mitä heillä oli. Matkapuhelimet, rahat, korut. Kun serkkuni ja ystävät kolmesta perheestä yrittivät vedota heihin, he ottivat heidän autonsa.” Mies jatkoi sitten sanoen, ”Yhdeltä vanhalta naiselta he anastivat 15,000 dollaria. Hän pyysi vain 100 dollaria tästä määrästä jotta hän voisi päästä Dohuk'iin. He sanoivat hänelle että nämä ovat Islamilaisen valtion varoja, ja me emme voi antaa niitä sinulle.” (33)

Kriisi Amerikan rajalla! (A Crisis At The American Border!)

Viime päivinä Yhdysvalloissa on ollut tekeillä kiistaa paperittomien maahanmuuttajien äskettäisestä tulvasta jotka ylittävät sellaisten osavaltioiden, kuten Teksasin, Arizonan ja New Mexicon eteläiset maarajat. Tästä kirjoittamishetkestä lukien, enemmän kuin 57,000 laitonta maahanmuuttajaa on astunut Yhdysvaltoihin vuonna 2014, ja tämä suuri määrä ihmisiä on nostamassa valtavia paineita Amerikan maahanmuuttojärjestelmälle. (34) CBS News'in raportin mukaan, liittovaltion virasto, joka vastaa laittomien maahanmuuttajien karkottamisesta, on polttamassa voimavaransa niin nopeasti että he ovat tahdissa käyttää kaikki heidän varansa elokuuhun 2014 mennessä. (35) Raportit osoittavat myös, että laittomien maahanmuuttajien virrasta Yhdysvaltoihin on tulossa niin musertava, että Yhdysvaltojen hallinto ei voi enää suorittaa peruslääkärintarkastusta jokaiselle, joka on astunut maahan. On huomautettava, että monet näistä laittomista maahanmuuttajista ovat lapsia, jotka ovat matkustaneet Keski-Amerikan maista ja kuljettavat mukanaan erilaisia tartuntatauteja. Tämän kriisin potentiaaliset terveysriskit ovat aiheuttaneet huolta niiden joukossa jotka ovat lähellä tilannetta. ”Meillä on ollut jo yksi vahvistettu tapaus H1N1 (sikaflunssa) -viruksesta Teksasissa, ja meidän liittovaltion kumppanit ovat ilmoittaneet kahdesta uudesta tapauksesta koskien tyypin A influenssaa, jotka ovat todennäköisesti H1N1-tautia, lisäyksenä raportteihin muista sairauksista toisissa säilöönottotiloissa”, sanoi Teksasin kuvernööri Rick Perry. (36) Vastauksena kriisiin, kuvernööri Perry on ilmoittanut että hän aikoo mobilisoida 1,000 kansalliskaartin sotilasta lähelle Teksasin rajaa. ”En aio pysyä toimettomana sillä aikaa kun kansalaisemme ovat vaakalaudalla ja pieniä lapsia Keski-Amerikasta otetaan säilöön kurjuudessa. Olemme liian hyvää maata”, Perry julisti. (37)

Raportteja on myöskin noussut esille paljastaen, ettei jokainen, joka ylittää etelärajan Yhdysvaltoihin, ole Meksikosta tai Keski-Amerikasta. Itseasiassa, eräs teksasilainen karjatilaomistaja, joka asuu lähellä rajaa, oli yllättynyt löytäessään Urdu-to-English -sanakirjan joka oli pudonnut hänen mailleen. Urdu on kieli jota pääasiassa puhutaan Afganistanissa ja Pakistanissa. Muitakin tavaroita, jotka ilmiselvästi kuuluivat muslimeille, on löydetty läheltä Amerikan rajoja. ”Me olemme löytäneet Koraaneja, rukousmattoja, ja monia muita epätavallisia tavaroita rajan luota jotka varmastikin herättävät huolta”, sanoi Teksasin rajavartioston agentti puhuen nimettömänä. (38)

Lopuksi, minä tiedän että elämme hyvin ahdistavaa aikaa. Maailma on muuttumassa aivan silmiemme edessä ja ei suinkaan paremmaksi. Homoseksuaalisuus on nyt rehottavaa Yhdysvalloissa, on paljon sotia ja sanomia sodista, ja kristityt ympäri maailman kohtaavat lisääntyvää vainoa. Onneksi me voimme olla rauhassa, huolimatta siitä, että kaikki tuo on väärin tässä maailmassa, sillä me palvelemme ihmeellistä Vapahtajaa joka on luvannut että Hän ei koskaan jätä meitä eikä hylkää meitä. Sillä kuten Jeesus sanoo meille Matteuksen luvussa 28:20, ”Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.”

Kiitos kaikille teille avokätisestä tuestanne tälle ministeriölle. Meille Last Trumpet -ministeriössä on kunnia asia palvella teitä, ja me rukoilemme että Jumalan siunaukset tulevat olemaan kaikkien teidän yllä. Muista, että olemme täällä rukoillaksemme puolestasi, olivatpa tarpeesi pieniä tai suuria. Olemme nähneet Jumalan vastaavan moniin rukouksiin vuosien aikana ja me tiedämme että Hän on uskollinen. Olen myös innoissani saadessani ilmoittaa että meidän ministeriö tulee järjestämään erityisiä jumalanpalveluksia Truth Tabernacle -kirkossa Beaver Dam'issa, Wisconsinin osavaltiossa, 30.-31. elokuuta 2014 juhliaksemme kirkkomme 40-vuotista taivalta. Nämä jumalanpalvelukset tulevat olemaan avoinna yleisölle, ja jos haluat lisätietoja, voit kirjoittaa tai soittaa meille käyttäen tietoja joita löytyy tämän uutiskirjeen etusivun yläosasta. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Time Magazine, July 11, 2014, By Nick Gillespie, http://time.com.
02. Official Presidential Proclamation, May 30, 2014, By Barack Obama, http://whitehouse.gov.
03. Associated Press, June 13, 2014, By Associated Press, Jerusalem, Israel.
04. The Huffington Post, July 1, 2014, By Emily Thomas, http://huffingtonpost.com.
05. KTVU News, June 29, 2014, By Cristina Rendon, San Francisco, CA.
06. NBC News, June 30, 2014, By Staff and Wires, http://nbcbayarea.com.
07. Fortune Magazine, June 30, 2014, By Philip Elmer-DeWitt, http://fortune.com.
08. NBC News, June 30, 2014, By Staff and Wires, http://nbcbayarea.com.
09. Fortune Magazine, June 30, 2014, By Philip Elmer-DeWitt, http://fortune.com.
10. Time Magazine, July 1, 2014, By Katy Steinmetz, http://time.com.
11. Ibid.
12. Daily Herald, June 30, 2014, By Associated Press, http://dailyherald.com.
13. The Huffington Post, July 2, 2014, By Yasmine Hafiz, http://huffingtonpost.com.
14. The New York Times, June 29, 2014, By Vivian Yee, http://nytimes.com.
15. The Seattle Times, June 29, 2014, By Jack Broom, http://seattletimes.com.
16. Cleveland.com, June 28, 2014, By James Ewinger, Cleveland, Ohio.
17. Ibid.
18. The Huffington Post, June 19, 2014, By Jaweed Kaleem, http://huffingtonpost.com.
19. The Christian Post, July 2, 2014, By Morgan Lee, http://christianpost.com.
20. Fox News, July 17, 2014, By Fox News, http://foxnews.com.
21. Sky News, July 17, 2014, By Sky News, http://news.sky.com.
22. CNN, July 18, 2014, By Barbara Starr, http://cnn.com.
23. The Washington Post, July 18, 2014, By Michael Birnbaum and Anthony Faiola, http://washingtonpost.com.
24. Ibid.
25. The Daily Mail, July 17, 2014, By David Martosko, http://dailymail.co.uk.
26. Reuters News Service, July 21, 2014, By Maria Tsvetkova, Moscow, Russia.
27. The Telegraph, July 18, 2014, By Tom Brooks-Pollock and Edward Malnick, http://telegraph.co.uk.
28. NBC News, July 17, 2014, By Paul Ziad Nassar, Alastair Jamieson, and Becky Bratu, http://nbcnews.com.
29. CNN, July 22, 2014, By Jethro Mullen and Ian Lee, Gaza City, http://cnn.com.
30. AFP News, July 21, 2014, By AFP News, Washington, D.C.
31. CBS Local News, July 22, 2014, By CBS Local News, New York, NY, http://newyork.cbslocal.com.
32. The Washington Post, July 22, 2014, By Mark Berman, http://washingtonpost.com.
33. AFP News, July 19, 2014, By AFP, Mosul, Iraq.
34. The Washington Post, July 19, 2014, By David Nakamura, Jerry Markon, and Manuel Roig-Franzia, http://washintonpost.com.
35. CBS Local News, July 11, 2014, By CBS Local News, http://washington.cbslocal.com.
36. ABC News, July 17, 2014, By Jim Avila, http://abcnews.go.com.
37. CBS News, July 21, 2014, By Rebecca Kaplan, http://cbsnews.com.
38. The Blaze, July 14, 2014, By Sara Carter, http://theblaze.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com