Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 29. elokuuta 2014

"ISIS" -bannereita Fergusonissa -- pelko leviää Yhdysvaltoihin

Tässä egyptiläisjordanialaisen raamatullisen profetiatutkijan tuore Lähi-idän profetiapäivitys, jossa hän kiinnittää huomiota ääri-islamilaisen ISIS-liikkeen läsnäoloon Missourin Fergusonissa äskettäin, kun mielenosoittajat siellä protestoivat poliisin mielivaltaisuutta vastaan. ISIS-terroristit luovat nyt pelkoa sekä Lähi-idässä että Yhdysvalloissa, kun jihadistit pyrkivät levittäytymään kaikkialle. Profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

------------------------------------

Mid-East Prophecy Update – August 24rd, 2014


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 24.8.-14. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.





- Tämänkertaisessa päivityksessä haluaisin puhua sellaisesta, joka on ollut jossakin määrin hämmentävää minulle viime aikoina, koska se liittyy pohjimmiltaan kahteen rintamaan.
- Niiden kahden välillä näyttää olevan yhteinen nimittäjä ja jos se on totta, niin sillä on taipumus olla pelin muuttaja Israelissa ja USA:ssa.
- Se, mistä puhun, ovat kammottavat yhtäläisyydet sen välillä, mitä Hamas tekee Israelissa ja sen, mitä mielenosoittajat tekivät Missouri'n Ferguson'issa.
- Anna minun selittää. Olen sillä kannalla, että näiden kahden yhteinen nimittäjä ei oie mikään muu kuin "Islamilainen Valtio," joka tunnetaan myös lyhenteistä ISIS tai ISIL.
- Sanoisin, että se selittäisi, miksi tilanne Ferguson'issa on kestänyt näin kauan ja miksi Hamas on rikkonut niin monta tulitaukoa.
- Sallinet minun perustella, miksi uskon tämän olevan totta ja kun teen sen, niin tiedä, että toivon olevani tässä väärässä.
Juuri viime maanantaina elokuun 18. päivänä CNN:n iltalähetyksen aikana Jake Tapper raportoi Ferguson'ista. Haastatellessaan yhtä mielenosoittajaa hänen takanaan oli "ISIS" -banneri, joka tuli nauhalle. Bannerissa luki "ISIS here! (ISIS täällä!)" Nyt kaikella reiluudella, tämä saattoi olla amerikkalainen mielenosoittaja, joka pyrki nostattamaan uusia mellakoita. Kuitenkin on tosiasia, ettet missään vaiheessa voinut nähdä hänen kasvojaan ja siihen liittyy tosiasia, että monet kertovat, että enemmistö Ferguson'in mielenosoittajista ei ole Ferguson'in asukkaita.

http://www.westernfreepress.com/2014/08/18/isis-here-banner-at-ferguson-protests-airs-live-on-cnn/
Lisää siihen tämä tviitti Pittsburgh Tribune-Review'n Salena Zito'lta, joka oli kärkäs osoittamaan sen kuvan kauhistuttavan luonteen, jossa hän tviittaa: "ISIS täällä -merkki Jake Tapper'in takana on kauhistuttava (chilling)!"

http://www.westernfreepress.com/2014/08/18/isis-here-banner-at-ferguson-protests-airs-live-on-cnn/
Sitten seuraavana päivänä, tiistaina, elokuun 19. World Net Daily raportoi saman tapauksen otsikolla,"ISIS terrorists: We're here in Ferguson - Sign at protest march intended to deliver message of fear (ISIS-terroristit: Me olemme täällä Ferguson'issa - Kyltti protestimarssilla tarkoitettu antamaan pelon viesti)." Tässä joitakin katkelmia heidän raportistaan: "Mielenosoittajan kantama kyltti Missouri'n Ferguson'issa, joka julisti Islamilaisen Valtion eli ISIS:in läsnäoloa, on uhkaava teko, joka varoittaa amerikkalaisia, että heidän pitäisi pelätä Lähi-Idän islamilaista jihadistiryhmää jopa omissa kodeissaan", erään asiantuntijan mukaan. Islamintutkija Robert Spencer, jonka verkkosivusto, Jihad Watch, tarkkailee islamilaista jihadia maailmanlaajuisesti, sanoi, että kyltti, jossa luki, "ISIS täällä", "on linjassa Islamilaisen Valtion kannattajien kanssa, jotka ottavat kuvia Islamilaisen Valtion lipusta liehumassa Valkoisen Talon ja muiden maamerkkien edessä." "Päämäärä on 'iskeä terrori Allahin vihollisten sydämiin' (Koraani 8:60) ja korostaa Islamilaisen Valtion jihadistien halua iskeä USA:n sisällä," hän sanoi. "Se tosiasia, että heillä on täällä USA:ssa kannattajia, jotka voivat kantaa banneria Missouri'ssa ja kylttiä Valkoisella Talolla, osoittaa, että se on hyvin todellinen mahdollisuus", hän varoitti. The Daily Mail Englannissa raportoi muista tavoista, joilla ISIS uhkaa amerikkalaisia Ferguson'issa. Lehden tarkkailemien sosiaalisen median viestien joukossa oli yksi Amarka Al-Ahlam'ilta, joka sanoi: "Minun mielestäni kaikkien IS:n jäsenten Amerikassa pitäisi matkustaa Ferguson'iin ja valmistautua perustamaan vallankumouksellinen islamilainen valtio." Amreeki Witness sanoi: "On aika iskeä pelko sortajien sydämiin." The Daily Mail sanoi, että yksi ISIS:in kannattaja, Mujahid Miski, sanoi olevansa kotoisin Afrikasta. Hänen kerrottiin johtavan pelon kampanjaa ja kirjoitti: "Joten kuinka demokratia teitä kavereita kohtelee?" The Daily Mail raportoi: "Yhdessä viestissä Amreeki Witness pilkkaa poliisin määräämää ulkonaliikkumiskieltoa Ferguson'issa epäjärjestyksen lopettamiseksi sanoen: 'Mekö IS:n kaverit vihaamme teitä vapautenne vuoksi, häh? Aivan kuin tuo vapaus poistaisi ulkonaliikkumiskiellon Ferguson'issa? Herätkää, tai muutoin he eivät päästä teitä ulos koskaan.'" Toinen sosiaalisen median jihadisti kirjoitti: "Kaikki IS:n jäsenet kuffar -maissa: kehotan teitä matkustamaan Ferguson'iin ja muodostamaan siellä prikaateja, ottamaan levottoman maan Allahin haltuun (Inshallah)."

http://www.wnd.com/2014/08/isis-terrorists-were-here-in-ferguson/
- Jos tämä ei ole kyllin paha, niin on joitakin, jotka uskovat, että Islamilainen Valtio on jo täällä USA:ssa vastakkain eteläisen rajamme kriisin kanssa.
- Jotkut lukemistani raporteista ovat liioittelematta aika järkyttäviä ja jälleen, jos tosia, niin se voi oikein hyvin muuttaa koko USA:n toimintatavan.
- Se on Missouri ja täällä Yhdysvalloissa, mutta entä Islamilaisen Valtion läsnäolo Gazassa, kun he pyrkivät tuhoamaan Israelin?
Myös tiistaina Arutz Sheva julkaisi artikkelin otsikolla, "The 'Islamic State' Wake-Up Call ('Islamilaisen Valtion' herätyskutsu)." Kuuntele joitakin katkelmia tästä mitä mielenkiintoisimmasta blogista. - Terroristiryhmä "Islamilainen Valtio", joka on aktiivinen Irakissa, Syyriassa ja jopa Gazassa, on antanut herätyskutsun Lännelle nousta unestaan. Viestin pitäisi olla selvä - islamilainen uhka perustuu suurempaan ideologiaan, joka sattuu olemaan vallitseva sellaisessa Islamissa, kuin tänä päivänä harjoitetaan eikä liity erityisesti mihinkään ryhmään tai järjestöön. Kuuntelevatko maailman johtajat? ...pitäisikö meidän yllättyä, kun muslimit terrori-iskuja tehdessään huutavat: "Allah Hu Akhbar," joka itseasiassa tarkoittaa, "Allah on suurempi?" Pitäisikö meidän yllättyä, kun muslimit lausuvat nuo samat sanat ajaessaan juutalaisia pois Jerusalemin Temppelivuorelta, tai kun Islamilaisen Valtion terroristit ottavat kristittyjä ja muita ei muslimeja seksiorjiksi Syyriassa ja Irakissa? Pelkäämme kohdata tuon todellisuuden, mutta jihadistinen filosofia on olennainen osa heidän "uskonnollista" uskomussysteemiään. ...Jihadistit ovat ydin Islamissa, joka on radikaali! Toivoisin, että näin ei olisi, mutta kuinka muuten selitämme Islamilaisen Valtion, Hizbollahin, Hamasin, Fatahin, Al Aksan marttyyriprikaatin, Talibanin, Al Qaidan, Boko Haram'in ja Islamilaisen Jihadin, yhdessä Iranin ajatollien kanssa, tyrmistyttävän nousun muutaman viimeisen vuosikymmenen aikana? Missään muussa uskonnossa ei ole sellaista pelottavaa syöpäistä kasvua, joka uhkaa koko maailmaa väkivallallaan, "toisen" vihallaan. "Islamilaisen Valtion" uhka ja sen nopea ja hyvin äänekäs kasvu Lähi-Idässä ei ole vain tietyn ryhmän, tai tietyn sunnilaisen "ääri- islamin" lajin uhka eikä ydinuhka Iranista ole vain tietyn shiittiläisen "ääri-islamin" lajin uhka. Myös Persianlahden "maltilliset" Qatarissa ja Saudi-Arabiassa rahoittavat rankasti suosimiaan islamilaisia terroristeja. Lopputulos on, että jihadistinen uhka ei-muslimimaailmaan ylittää kaikki etniset ja kirkkokunnalliset rajat ja uhkaa nielaista kaikki, joita he kutsuvat "epäuskoisiksi" suuressa islamilaisessa tsunamissa. Ja sen pitäisi huolestuttaa meitä kaikkia.

http://www.israelnationalnews.com/Blogs/Message.aspx/6151#.U_YJXLxdWi4
Room. 13:11-12 Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.


1 kommentti:

  1. Muuten, ISIS -sana voi itsessään viestittää päivämäärää 9/11 kun tiedetään että länsimaisessa aakkostossa "S" on 19. kirjain ja kirjain "I" on sama kuin numero 1. Eli saadaan: ISIS=119119!!! (kaksi kertaa 11.9.)

    Ja jos terroristijärjestöstä käytetään nimitystä ISIL, niin saadaan: ISIL=119112 (112 on yleinen hätänumero, "L" on 12. kirjain)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com