Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 16. elokuuta 2014

Presidentti Obama on kääntymässä Israelia vastaan kriittisellä hetkellä – Itsemurhan tehnyt Robin Williams oli demonien kiusaama ja edesauttoi LGBT-liikkeen menestystä

Tässä tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä suomennettuna kaksi osiota, joista aluksi David Bay kiinnittää huomiota Valkoisen Talon ja presidentti Barack Obaman muuttuneeseen asenteeseen koskien Israelin asehankintoja Amerikasta. Israelin on nykyään vaikea saada sotatarvikkeita Pentagonista, koska Obaman hallinto on lisännyt aikaa vievää byrokraattista menettelyä Israelin asepyyntöihin. Tämä oli täysin arvattavissa oleva asia koska Obama on muslimipresidentti ja salaa Israelia vihaava. Lopuksi uutiskirjeen viimeisessä osiossa paneudutaan Hollywoodin kuuluisan koomikkonäyttelijä Robin Williamsin yllättävään kuolemaan, kun hän hirttäytyi kalifornialaisessa kodissaan 11.8.2014 (ma). Williams oli kuulemma ollut huumeiden orja ja alkoholin väärinkäyttäjä, minkä johdosta demonit pääsivät häiritsemään hänen elämäänsä. Williams ei ollut Jeesukseen uskova vaan haki apua modernista psykiatriasta. Hänen syntilistaansa voidaan lisätä elokuvaroolit joissa hän syleili homoseksuaalista elämäntapaa ja hänestä tulikin erään elokuvan myötä LGBT-sankari. Lopulta ”elämän merkityksettömyys” vei Robin Williams'in hengen oman käden kautta. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

--------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 13.8.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2635
II. Presidentti Obama on kääntymässä Israelia vastaan mitä kriittisimmällä historian hetkellä.

Barack on täyttämässä meidän pahinta painajaista vuodelta 2007, jolloin me varoitimme että juutalaiset ja kristityt eivät voisi luottaa muslimipresidentin Israel-tukeen jos maan elämä olisi vaakalaudalla.

UUTISKATSAUS: ”Obama kuulemma estää ohjuslähetyksen Israeliin”, Israel National News, 14.8.2014

Yhdysvaltain hallinnon viranomaiset lopettavat ohjusten siirron, määräävät kaikki tulevat siirrot tarkoin tutkisteltaviksi merkkinä suhteiden lisäviilentymisestä. Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman hallinto keskeytti ohjusten kuljetuksen Israeliin viime kuun lopulla ja tiukensi asetoimitusmenettelyjä, kun jännitteet kahden kansakunnan välillä kasvavat keskellä Operaatio Suojaavaa Terää (Operation Protective Edge).”

Sinä ymmärrät, Israel pyysi ohjuksia menemällä suoraan Pentagoniin, ilmeisesti yrittäen ohittaa Valkoisen Talon jonka he tiesivät olevan vihamielinen. Presidentti Obama on tehnyt sen hyvin selväksi koko maailmalle, että hän paheksuu Israelin suojautumista murhanhimoista muslimia vastaan.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2621
DVD

Jopa entinen ulkoministeri Hillary Clinton on julkisesti ilmoittanut että jokaisella kansakunnalla olisi oikeus puolustaa itseään tappavaa iskua vastaan. Muut amerikkalaiset viranomaiset totesivat saman oikeuden. Tämän nykyisen operaation aikana, Hamas on päästänyt irti yli 3,500 ohjusta Israelin päälle.

Vain Jumalan teko esti Israelia todella vahingoittumasta näillä ohjuksilla. Me julkaisimme jutun viime viikolla tästä aiheesta, ”Iron Dome -operaattori: Jumala siirsi ohjusta johon emme voineet osua”, Israel Today, 3.8.2014

Israel kohtaa leppymättömiä islamilaisia vihollisia – Hamas, palestiinalaishallinto (PA), Hizbollah, Iran, ISIS – ja jokainen niistä on uhannut Israelia kansanmurhalla. Ainoa maallinen voima joka estää Israelin poismenon, on Yhdysvaltain ja Israelin asevoimat. Johtuen ammusten kulutuksen nopeasta tahdista, Israel on riippuvainen Amerikasta täydentämään heidän käytettyjä ammusvarastoja. Ilman tuota jälleentoimitusta, Israelin kehuttua sotakoneistoa redusoidaan niin voimakkaasti että sen viholliset tulevat yhtä dramaattisesti rohkaistuneiksi jatkamaan sotaa.

Vanhempi amerikkalainen diplomaatti varoitti ankarasti Israelin hallitusta.

UUTISKATSAUS: Entinen Israelin USA-suurlähettiläs: Israelille on 'mahdotonta' kulkea Valkoiseen Taloon aseiden vuoksi”, YNET News, 14.8.2014

Israelille olisi 'mahdotonta' vedota Valkoisen Talon tukeen saadakseen aseiden lisätoimituksia Pentagonilta, entinen Israelin Yhdysvaltain suurlähettiläs, Michael Oren, sanoi Ynet-uutistoimistolle torstaina … 'Voin vain kertoa sinulle suurlähettiläänä että se on mahdotonta koska siellä on hyvin erityinen ja syvään upotettu menettely sen johdosta ja Israel, saadakseen pääsyn ehdottamiinsa sotilastarvikkeisiin tässä maassa, amerikkalaiseen varustukseen, joutuu käymään tien hallinnon läpi', Oren sanoi.”

Tämä ”menettely” kuulostaa tyypillisen byrokraattiselta, mikä tarkoittaa, että se voi kestää jonkin aikaa, mutta sotilaalliset taistelut etenevät niin nopeasti, että vaatimus seistä jonossa pyyntösi tarkastelua varten voi merkitä sotilaallista tappiota taistelukentällä.

On selvää, että Israel ei voi antaa tämän tapahtua, joten sen on mentävä jonkin kolmannen tahon luokse saadakseen välittömiä tarpeita ja sen täytyy kehitellä muita lähteitä seuraavaa sotaa varten.

Presidentti Obama käyttää myös postilaitosta vetääkseen tuen Israelilta.


Juutalaisten loukkaamista vastaan toimiva järjestö (The Anti-Defamation League (ADL)) on kirjoittanut valituksen Yhdysvaltain postilaitoksen pääjohtajalle, vastaanotettuaan laajalle levinneitä raportteja siitä että Yhdysvaltain postilaitos halki Amerikan on kieltäytynyt hyväksymästä postia Israeliin … Kysymys postista Israeliin, jota ollaan kieltämässä, tulee esille kun Wall Street Journal'in raportit keskiviikkoiltana paljastivat että USA:n presidentti Barack Obaman hallinto esti aseiden siirron Israeliin operaation aikana, ja lisäksi määräsi lähemmän tutkistelun Israelin tuleville asehankintapyynnöille.”

Huolimatta kieltämisistä päinvastaiseen, näyttää siltä että Obaman hallinto on löytämässä uusia tapoja ilmaista tyytymättömyyttään Israelin itsepuolustukseen tuhansia ohjuksia vastaan. Mitähän presidentti tekisi jos ohjuksia oltaisiin ampumassa meitä kohti Kuubasta tai Kanadasta?


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2532
III. Robin Williams'ia on oikein ylistetty ”homoseksuaalien ja LGBT-liikkeen sankariksi”!

Williams'in käsittämättömän hyvä komedia edesauttoi suuresti julkista hyväksyntää homoille ja lesboille sekä transsukupuolisten liikkeelle!

UUTISKATSAUS: Kuinka Robin Williams'in Mrs. Doubtfire voitti kulttuurisodat: Hänestä tuli LGBT-sankari”, The Daily Beast, 13.8.2014

”Hän kiskoi esille ja puhui kaikenkattavista perhearvoista vuoden 1993 elokuvassa ja näytteli rakastavaa homokumppania elokuvassa 'The Birdcage'. Paljon vihamielisimpinä aikoina, Robin Williams'ista tuli LGBT-sankari.”

Upein hetki Mrs. Doubtfire'ssa ei ollut se kun Robin Williams -parka on puettuna sukkahousuihinsa ja hankalakäyttöisiin toppauksiin uima-altaan vieressä kuumana päivänä, tai kun hänen Mrs. Doubtfire ”tissinsä” melkein syttyvät tuleen, tai edes—pidennetyssä jaksossa, joka johtaa hänen naamionsa riisumiseen ollen isänä lapsilleen yhtä hyvin kuin heidän naispuoliselle skottilaiselle lastenhoitajalle—kun hän syöksähtelee ympäri ravintolaa pyrkien raivokkaasti eroon naisen asusta.”

Se tulee aivan lopussa taustaselostuksessa, ja se on—Hollywood-elokuvalle—radikaali lopetus kaikin tavoin: lopetus, joka ei näe aviomiestä ja vaimoa yhdistymässä uudelleen, tai rikkinäistä perhettä liimautumassa takaisin yhteen. Sen sijaan, uudenlainen valtavirran elokuvaperhe muotoutuu—kahdet erilliset vanhemmat, joita heidän suuresti rakastamansa lapset yhdistävät.”

Robin Williams tykkäsi mainostaa homo/lesbo/transseksuaali -elämäntapaa, ja vaikuttaa siltä, ettei hän kyennyt pakenemaan noilta hirvittäviltä hengellisiltä vaikutuksilta. Hän oli uskomaton koomikkolahjakkuus, mutta oli useiden sisäisten vaikutteiden kuluttama joka vei hänen elämänsä lopulta.

Robin Williams'illa oli kaikki mitä tällä maailmalla on tarjottavanaan:

* Rahaa

* Imartelua lahjojensa vuoksi

* Useita Hollywood-palkintoja

* Oli naimisissa kera rakastavien lapsien

Mutta loppujen lopuksi se kaikki ei ollut mitään ja Robin huomasi että elämä ei ollut elämisen arvoista.

Robin liittyi siten kuningas Salomoniin: ”Turhuuksien turhuus, sanoi saarnaaja, turhuuksien turhuus; kaikki on turhuutta! Mitä hyötyä on ihmiselle kaikesta vaivannäöstänsä, jolla hän vaivaa itseänsä auringon alla?” (Saarnaaja 1:2-3)

"Vapor of vapors and futility of futilities, says the Preacher. Vapor of vapors and futility of futilities! All is vanity (emptiness, falsity, and vainglory). What profit does man have left from all his toil at which he toils under the sun? [Is life worth living?]" (Ecclesiastes 1:2-3)

Onko elämä elämisen arvoista” osoittautuu tärkeimmäksi huutomerkiksi Robin Williams'in kidutettua elämää koskien.

Niin surullista, eletty elämä – ja päättyi – ilman Jeesusta Kristusta.

Yksi muu lopullinen sana: Robin Williams taisteli kokaiini-demoneita ja alkoholiriippuvuutta vastaan, mutta hän kääntyi arvottomaan modernin psykiatrian ”apuun”. Kun hän tarvitsi TODELLISTA apua Jeesukselta, hän kääntyi, ja luotti, kykenemättömiin psykiatreihin.

UUTISKATSAUS: ”Kiireinen työ, Robin Williams taisteli demoneita vastaan”, The New York Times, 12. elokuuta 2014

Tuo uhma antoi tietä maanantaina henkilökohtaisille demoneille jotka olivat pitkään kiusanneet Mr. Williams'ia. Itsemurhansa myötä 63-vuotiaana, Mr. Williams ei koskaan sulkenut ikkunaa monimutkaisen sielun yltä joka oli harvoin nähtävissä hämmästyttävän ehjän uran halkeamien lävitse … Hollywood painiskeli tiistaina ymmärtääkseen miten Mr. Williams – poreileva äärimmäisyyksiin asti – voisi ottaa oman henkensä … Pitkälti, sanoivat studiojohtajat ja -agentit, jotka työskentelivät hänen kanssaan, Mr. Williams näytti käyttävän työtä keinona pitää omat demonit häkissä...”

Robinin elämä oli täynnä varoitusmerkkejä, huolimatta hänen korkeaoktaanisesta urasta.

Mutta on olemassa tekijöitä, jotka lisäävät itsemurhan todennäköisyyttä, asiantuntijat sanoivat, ja monet niistä olivat Mr. Williams'in pitkäaikaisia seuralaisia: huumeet, alkoholi, masennus. Kokaiinilla tankatun varhaisen uran jälkeen, Mr. Williams luopui kylmästä kalkkunasta 1980-luvun puolivälissä ja ripusti yhteen kaksi vuosikymmentä raittiutta ennen palaamista alkoholiin videokuvauksen aikana Alaskassa, omien julkisten lausuntojensa mukaan. Hän meni kuntoutusklinikalle Oregonissa vuonna 2006 … Mr. Bailey'ta varten, Mr. Williams'in vähälle huomiolle jäänyt suoritus elokuvassa 'The Angriest Man in Brooklyn (Brooklynin vihaisin mies)' on koomikon 'luonnerooli' paljastaen hänet piinatuksi, tokko koomiseksi, sieluksi, jota hän todella oli.”

Lopulta Robin Williams ”ratkaisi” väliaikaiset ongelmansa lähettämällä ikuisen sielunsa Jumalan käsiin joka on vihainen synnin takia, erityisesti sellaisten jotka vaivasivat Williams'ia: huumeet, alkoholi, ja hänen rakkautensa homo/lesbo -elämäntapaan.

Taas yksi piinattu loistava elämä, tuhlattu, ikuisuutta ajatellen, hukkaan heitetty.

Lopussa, Williams'in elämää hallitsi tämä raamatunkohta: ”...mutta kun synti on täytetty, synnyttää se kuoleman.” (Jaakobin kirje 1:15b)

"... and sin, when it is finished (matured), bringeth forth death." (James 1:15b)

Älä anna tällaisen asian tapahtua sinulle tai läheisillesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com