Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 15. elokuuta 2014

Gazan kaistale kuuluu historiallisesti juutalaisille! – Juutalaiset temppeliaktivistit vaativat Kolmannen Temppelin pystyttämistä Israeliin! – Jumala lähetti Hamasin ohjuksia mereen! – USA:n tiedusteluyhteisö väittää Ukrainan hallinnon olleen syypää Malesian Lennon MH-17 alasampumiseen!

Tässä profeetallisen Cutting Edge -ministeriön viime viikon ajankohtainen viikkokirje, jonka ehdin suomentaa vasta nyt lomailuni takia. Se sisältää mielenkiintoista asiaa Lähi-idästä sekä Ukrainan kriisistä. David Bay pui uutiskirjeen kolmessa ensimmäisessä osiossa nykyisestä Gazan sodasta esiintulleita kysymyksiä ja paljastuksia. Tärkeimpänä lienee se, että Vanhan liiton Jumala suojelee edelleen Israelia sen vihollisilta, jotka yrittävät tuhota Jumalan omaisuuskansaa. Lopuksi kirjeen neljännessä osiossa uutislähdettä lainaten mainitaan USA:n tiedusteluanalyytikkojen tuore kanta Malaysia Airlines'in Lennon MH-17 alasampumisen syyllisistä todisteisiin viitaten. Valkoinen Talo ja presidentti Obaman lähimiehet valehtelevat jälleen. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

--------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 6.8.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2622
I. Jonkun pitäisi antaa entiselle republikaani-kansanedustajalle Dennis Kucinich'ille historian oppitunti koskien Israelia.

Gazan kaistale kuuluu historiallisesti juutalaisille, ei palestiinalaisille!

UUTISKATSAUS: ”Rikoksia ihmisyyttä vastaan Gazassa: onko se todella 'puskurivyöhyke' – vai isompi suunnitelma?”, by Dennis Kucinich, The Guardian (Lontoo), 5. elokuuta 2014

On aika ottaa askel taaksepäin ja kysyä, haluammeko tukea Israelia, jos se haluaa poistaa kaikki palestiinalaiset heidän mailtaan.”

Tämä naurettava lausunto paljastaa historiallisesti tietämättömän asenteellisuuden henkilön osalta jonka pitäisi tietää paremmin: Entinen kansanedustaja Dennis Kucinich! Gazan kaistale on osa muinaisen Israelin Juudan heimoa, jos tarkkoja ollaan. Sen tähden, Gaza on osa pyhää maata jonka Jumala lupasi Aabrahamille ”ikuisiksi ajoiksi”. Ole hyvä ja tutki tätä karttaa, alapuolella, todentaaksesi että Gaza oli alunperin osa muinaista raamatullista Israelia.

Huomaa, että nykypäivän Gaza oli alunperin osa Juudaa Välimeren rannikolla.

 
Siksi palestiinalaiset eivät voi väittää Gazan kaistaletta ”heidän maakseen”. Kuuntele Jumalan lupausta Israelille sen jälkeen kun Hän palauttaa tämän muinaiselle maa-alueelleen.

”Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä perintönsä.” (Obadja 17)

"But upon mount Zion shall be deliverance, and there shall be holiness; and the house of Jacob shall possess their (former) possessions." (Obadiah 17)

Huomaathan, että Jumalan lupaus tässä on osa Jumalan lopunajan tuomion julistusta ”Eesaun heimoa” vastaan, joka on nykyään nimeltään palestiinalaiset. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2095, yksi tärkeimmistä aiheista tässä aikakauden lopun periodissa)

Jatkakaamme tällä Kucinich'in artikkelilla, kun hän paljastaa jotain hyvin järkyttävää, joka on täysin linjassa paljastusten kanssa joita kerrotaan uutisessa NEWS2095.

Käynnissä on maan anastus. Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu on kutistanut Gazan asuttavaa maa-aluetta 44 prosentilla, käskyllä perustaa 3 kilometrin (1.8 mailia) puskurivyöhyke, kielletty alue palestiinalaisille.”

Se mitä pääministeri Netanyahu on tehnyt, on ”väestöjen erottaminen”, tärkein ainesosa suunnitelmassa toteuttaa Obadja 15-18! Kun tutkit karttaa tekstiosuudessa otsikolla ”Restricted border zones (Rajatut raja-alueet)”, näet että israelilaisia siviilejä kielletään olemasta lähempänä kuin 2 kilometriä rajasta ja että palestiinalaisia kielletään olemasta lähempänä rajaa kuin 3 kilometriä.

Jos pääministeri jatkaa tämän rajajärjestelyn kanssa, hän on veistänyt 5 kilometrin puskurivyöhykkeen Gazan palestiinalaisten ja Israelin siviilien, jotka asuvat kaistaleen vieressä, välille. Jos PM pitää vain 2 kilometrin kiellon, ei kenenkään Israelin kansalaisen sallita olla 2 kilometrin sisällä Gazan kaistaleesta.

Kommentti: Tämä Israelin sotilasjohdon tekemä valtaus Gazan alueesta (puskurivyöhyke = 'monia rantamaita') toteuttaa Totuudenkirjan (Dan. 11) jakeen 18 koskien tätä Israel (Pohjan kuningas) vs. Hamas (Etelän kuningas) -sotaa. Lue https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/israel_egypti_gaza_totuudenkirjassa_dan._11.pdf.

Miksi tämä tosiasia on tärkeää? Kun Israel valmistautuu tuhoamaan palestiinalaiset Obadjan jakeiden 15-18 täyttymyksessä, sen johtajat eivät halua tappaa heidän omaa kansaansa (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1422 (suomennettu), otsikolla, ”TULEVA PALESTIINALAISTEN – TÄMÄNPÄIVÄN EESAUN HEIMO - PROFETOITU TUHO”).

Katsele tapahtumia huolellisesti Israelissa, koska aika, jolloin tämä profetia täytetään, lähestyy joka ikinen päivä. Jos tämä uusi rajajärjestely säilyy voimassa tulitauon jälkeen, niin sitten Israel on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin toteuttaakseen tämän monumentaalisen profetian.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2435
II. Juutalaiset aktivistit Temppeli-instituutista huutavat äänekkäästi jotta Kolmas Temppeli pystytetään sen raamatulliselle maa-alueelle.

Vain tämä siirto, he sanovat, tuo todellisen rauhan Israeliin.


Tulitauot, aselevot ja kahdenväliset sopimukset eivät koskaan tuo sitä rauhaa jota useimmat ihmiset Lähi-idässä haluavat. Vain seuraamalla raamatullista mallia, sisältäen Jerusalemin Kolmannen Temppelin uudelleenrakentamisen, voidaan aito rauha saavuttaa, väittää … Temppeli-instituutti.”

Tietysti, ennenkuin Kolmas Temppeli voidaan uudelleenrakentaa, olemassaoleva islamilainen Kalliomoskeija on tuhottava. Ja tietenkin, palestiinalaiset tulevat hetkessä loikkaamaan puolustuskannalle, pakottaen täysimittaiseen sotaan Israelin kanssa.

Mutta, me kristityt tiedämme Uuden Testamentin profetioista, että Temppeli tullaan, todellakin, uudelleenrakentamaan (Matteus 24:15 ja Ilmestyskirja 11:1-2).

Illuminati suunnittelee uudelleenrakentavansa Temppelin jotta heidän vapaamuurarimessiaansa voi nousta. Kuuntele heidän tarkkaa sanamuotoaan:

... Se voi olla mahdollista, että Uusi Daavid ratsastaa Jerusalemiin kaikessa loistavassa majesteettisuudessaan. Huomaa sana 'ratsastaa' … aasilla kuten ennustettiin Sakarjan luvussa 9:9 … olisi suositeltavaa uudelle Messiaalle toistaa se, aasi ja kaikki sellainen … kulkueen reitti menisi tietenkin suoraan Kidronin rotkon poikki, niin läheltä kuin mahdollista koskien Temppelivuorta … hänet täytyy kruunata ja voidella öljyllä (osoitukseksi Psalmista 45:6-7) Kalliomoskeijan raunioiden keskellä ...” [The Armageddon Script, s. 233-35]

Globaali Illuminati suunnittelee kukistavansa Kalliomoskeijan rauniokasaksi!

Sen tähden, jos Kolmas Temppeli aiotaan rakentaa, palestiinalaisten määrätietoinen vastustus täytyy neutraloida. Aprikoin, josko palestiinalaisten ennustettu tuho Obadjan kirjan jakeissa 15-18 tapahtuu ennenkuin Israel valmistautuu rakentamaan Kolmannen Temppelin?

Tämä viimeinen lainaus paljastaa että monet Israelissa rinnastavat heidän Messiaansa tulon Kolmannen Temppelin rakentamiseen.

Jotkut väittävät, että Temppeliä ei tulla, eikä voidakaan, rakentaa maallisin käsin … Knessetin kotimaan asioita käsittelevän komitean kuumentuneen istunnon aikana viime kuussa, suorapuheinen ja äärilaidan arabikansanedustaja väitti kivenkovaan että juutalaisilla ei ole mitään oikeutta Temppelivuoreen ja Jerusalemin itäosaan, johon juutalainen kansanedustaja vastasi: 'Temppelivuorelle meidän temppelimme tullaan rakentamaan meidän aikanamme'.”


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2621
III. Tämän 28-päiväisen sodan aikana, Hamasin komentajat olivat niin turhautuneita kun heidän ohjuksensa eivät voineet osua kohteisiinsa, että yksi Hamas-johtaja huudahti:

Me tähtäämme raketeillamme, mutta heidän Jumalansa muuttaa niiden kulkua ilmassa”!

UUTISKATSAUS: Iron Dome -operaattori: Jumala siirsi ohjuksen johon emme voineet osua”, Israel Today, 3. elokuuta 2014

Joku voisi ajatella että 10 prosenttia tai niillä hujakoilla Iron Dome -tutkien ennustamista Hamasin raketeista, joita ei pysäytetä ja jotka iskeytyvät asutuille alueille, aiheuttaisivat silti merkittäviä israelilaisia kuolonuhrilukuja. Mutta jotenkin, niin ei vaan tapahdu … 'Me tähtäämme raketeillamme, mutta heidän Jumalansa muuttaa niiden kulkua ilmassa', Hamasin komentajan sanottiin kertoneen jollekin, joka ihmetteli miksi Gazassa sijaitsevat militantit eivät tunnu osuvan kohteisiinsa.”

Israelilainen sotilas joka avustaa Israelin Iron Dome -ohjuspuolustusjärjestelmän toiminnassa kertoi kuinka joku mystinen tuuli tuli väliin pysäyttääkseen Hamasin ohjuksen iskeytymisen hyvin tärkeään kohteeseen.

Huomautuksissa jotka välitettiin israelilaiselle uutissivustolle (Hebrew), Iron Dome -patterin komentaja muistutti:

Ohjus ammuttiin Gazasta. Iron Dome -laski tarkasti sen lentoradan. Me tiedämme missä nämä ohjukset menevät maahan 200 metrin säteellä. Tämä nimenomainen ohjus osuisi joko Azrieli Towers'iin, Kirya'aan (Israelin Pentagon) tai Tel Aviv'in keskusrautatieasemalle. Satoja ihmisiä olisi voinut kuolla.”

Me ammuimme ensimmäisen torjuntaohjuksen. Se meni ohi. Toinen torjuntaohjus. Sekin meni ohi. Tämä on hyvin harvinaista. Olin shokissa. Tässä vaiheessa meillä oli vain neljä sekuntia aikaa jäljellä kunnes ohjus laskeutuisi maahan. Olimme jo ilmoittaneet pelastuspalveluille kokoontuakseen kohdepaikalle ja olimme varoittaneet massaonnettomuus-tapauksesta.”

Yhtäkkiä, Iron Dome (joka laskee tuulen nopeuksia, muun muassa) osoittaa suurta tuulta joka tulee idästä, voimakasta tuulta joka...lähettää ohjuksen merelle päin. Olimme kaikki hämmästyneitä. Nousin ylös ja huusin, 'On olemassa Jumala!'

Olen nähnyt tämän ihmeen omin silmin. Sitä ei kerrottu tai ilmoitettu minulle. Näin Jumalan käden lähettävän tuon ohjuksen mereen.”

Kiitos Jumalalle, Hän suojelee Israelia tänään aivan kuten Hän suojeli heitä Vanhan Testamentin päivinä!

Jonkun pitäisi kertoa Dennis Kucinich'ille että, jos palestiinalaiset haluavat oman maan, heidän täytyy palata Edomin ja Mooabin provinsseihin Jordaniassa. Tuo alue on heidän todellinen historiallinen maa-alueensa, ei pieni Raamatun Israel.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
IV. Robert Perry, joka on Ron Paul -instituutin kirjoittaja, raportoi että Ukrainan armeija ampui alas Malesian Lennon MH-17!

Jälleen kerran, Amerikan korkeimmat poliittiset johtajat ovat osoittautuneet suurimman tason valehtelijoiksi.

Mutta, opin tuon läksyn 3 vuoden aikana, jolloin palvelin Pentagonin tasoisessa tiedustelulaitoksessa Okinawassa (1969-1972)!

UUTISKATSAUS: ”Lennon MH-17 alasampumisen skenaario vaihtuu: Valkoinen Talo vs. Tiedusteluyhteisö?”, by Robert Perry, Ron Paul Institute, 5. elokuuta 2015

Toisin kuin Obaman hallinnon julkiset väitökset syyttäen Itä-Ukrainan kapinallisia ja Venäjää Malaysia Airlines'in Lennon MH-17 alasampumisesta, jotkut Yhdysvaltain tiedusteluanalyytikot ovat tulleet siihen johtopäätökseen että kapinalliset ja Venäjä eivät todennäköisesti olleet syypäitä ja näyttää siltä että Ukrainan hallituksen joukot olivat syyllisiä ...”

Mitä? Tarkoittaako tämä, että presidentti Obama ja ulkoministeri Kerry valehtelivat rohkeasti koko maailmalle? Kyllä, sitähän tämä tarkoittaa. Aivan kuten he valehtelivat Syyrian roolista sariinikaasuhyökkäyksessä viime vuonna – valhe, joka melkein aloitti sodan – he valehtelevat nyt siitä kuka on vastuussa Lennon MH-17 alasampumisesta, jossa kuoli 298 ihmistä.

Alusta alkaen olemme keskittyneet siihen kuka hyötyisi jos maailma uskoisi Venäjän olleen vastuussa tästä lentokonetragediasta. Ainoa ryhmä, joka hyötyisi, olisi Ukrainan hallitus. Nyt me saamme tietää joitakin yksityiskohtia jotka osoittavat suoraan sormella Ukrainaa.

Jos USA:n tiedusteluanalyytikot ovat oikeassa – etteivät kapinalliset ja Venäjä todennäköisesti ole vastuussa – jäljelläoleva pääepäilty olisi Ukrainan hallinto, joka omistaa Buk-ilmatorjuntaohjuksia ja sillä kuulemma oli kaksi hävittäjäkonetta Malaysia Airlines'in Lennon 17 läheisyydessä alasampumisen aikana. Jotkut riippumattomat arvioinnit alkuperäisestä todistusaineistosta onnettomuuspaikalta antavat ymmärtää että matkustajakone on saatettu tuhota ilmasta-ilmaan -ohjusiskulla, ei ilmatorjuntaohjuksella, joka olisi ammuttu maasta.”

Mutta odota, on olemassa enemmän näyttöä siitä että Ukrainan sotilaskoneet ampuivat tämän lentokoneen alas.

* Ukrainan viranomaiset määräsivät äkillisesti malesialaisia lentäjiä muuttamaan reittiä ja laskeutumaan matalemmalle.

* Kansainväliset tutkijat ovat nähneet hylyn osia ja kertoneet että rungossa on sirpaleiden tekemiä reikiä, sopusoinnussa ilmasta-ilmaan tehdyn ohjushyökkäyksen kanssa. 'Riippumattomat analyytikot ovat maininneet sirpalereiät mahdollisena todisteena Ukrainan hävittäjäkoneiden tekemästä hyökkäyksestä.'

Muista, että tämän koko Ukrainan, Venäjän ja Lännen välisen episodin tarkoituksena on asettaa näyttämö, jonka avulla Länsi voi koota ankaria sanktioita Venäjän ylle. Uusi yhteinen valuutta Venäjä-johtoisessa Euraasian talousunionissa tulee käyttöön pikemmin vain muutamassa vuodessa kuin kymmenessä jos pakotteita määrätään Venäjän ylle.

Muistele tapaa jolla New Age -kirjailija, Peter Lemesurier, kuvaili sitä miten tapahtumat avautuvat aivan Vanhan Järjestyksen loppuvaiheilla.

Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis, riippuvainen vain viime hetken editoinnista ja lavaohjauksista. Näyttämö itse, vaikkakin toistaiseksi pimeydessä, on melkein valmis. Alhaalla montussa, maanalainen orkesteri on jo virittäytymässä. Viimehetken sivuosarooleja ollaan jopa täyttämässä parhaillaan. Suurin osa päänäyttelijöistä … on jo ryhtynyt rooleihinsa. Pian tulee olemaan heidän aika astua näyttämölle, valmiina kun esirippu nousee. Ajankohta toiminnalle saa tulla.” [Ibid., s. 252]

Voitko kuulla lähestyviä sorkkia Apokalypsin neljästä hevosesta?

2 kommenttia:

  1. Kiitos Olli. Lisävalaisua.
    http://www.youtube.com/watch?v=09pmTh64vD8
    "Kiveenhakatut"
    http://jarmo10.org/sakuva.jpg
    Kaavio: Putin-Rothschild-Rockefeller
    http://www.tshirtfaction.com/?p=82
    Vauhdittaako öljy Googin sotaa?
    http://www.oilinisrael.net/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilanne vuonna 2000.

      http://politicalvelcraft.org/2012/06/03/in-the-year-2000-there-were-seven-countries-without-a-rothschild-owned-central-bank-they-were-afghanistan-iraq-sudan-libya-cuba-north-korea-and-iran/

      Jotain on tapahtunut vuoden 2000 jälkeen.

      http://www.fourwinds10.net/siterun_data/government/banking_and_taxation_irs_and_insurance/social_security/news.php?q=1320062234

      Ketkä mahtoivat suunnitella WTC-iskun? Ketkä mahtavat omistaa viihdeteollisuuden/median?

      http://www.youtube.com/watch?v=nch1URmJvMA

      Taustaa. Video on tekstitetty suomeksi.

      http://www.youtube.com/watch?v=ZPWH5TlbloU

      Jeesus tulee tempaamaan Häneen luottavat ihmiset pois maan päältä. Eliitti kertoo omista suunnitelmistaan mediansa välityksellä.

      http://www.youtube.com/watch?v=LSUAAKFLoL0

      "Blue Beam" -tempaus

      https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=fake+rapture

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com