Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 22. elokuuta 2014

Israel saattaa nyt vallata Gazan kokonaan epäonnistuneiden tulitaukojen vanavedessä – ISIS-terroristit mestasivat amerikkalaistoimittajan julkisuutta hakien

Tässä tuorein Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) eilispäivältä, jossa on kaksi tärkeää uutista tarkasteltavana. David Bay tarttuu aluksi uutiseen Israelista jonka mukaan Israelin johto on nyt valmis miehittämään Gazan kokonaan kun Hamas on jatkanut raketti-iskujaan epäonnistuneiden tulitaukoyritysten jälkeen. Toisessa osiossa käsitellään ISIS-järjestön suorittamaa amerikkalaistoimittajan teloitusta äskettäin jonka näki koko maailma. Tämä lisää vain vihaa Islam-uskontoa kohtaan ja heidän sekä kaikkien muidenkin monoteististen uskontojen kannattajien eliminoiminen onkin Illuminatin päämäärä. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

---------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, August 21, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2621
DVD

I. Nyt kun Hamas on rikkonut vielä yhden arvottoman “Hudna-tulitauon”, Israel voi olla lähempänä tehdä päätöksen vallata sotilaallisesti koko Gazan kaistaleen.

Käsineet ovat irtoamassa: Israel tappaa Hamasin korkeinta johtoa!

UUTISKATSAUS: Israelilaisministeri: Olemme lähellä vallata uudelleen Gazan”, Israel Today, 21. elokuuta 2014

”Israelin viestintäministeri Gilad Erdan, turvallisuuskabinetin jäsen, kertoi armeijan radiolle (Army Radio) torstaina että Hamasin rakettitulen jatkuminen oli saattanut Israelin lähemmäksi kuin koskaan päätökseen vallata uudelleen koko Gazan kaistale.”

Monet konservatiiviset Israelin johtajat olivat kehottaneet pääministeri Netanyahu'a määräämään välittömästi IDF valloittamaan Gaza ja kaatamaan väkisin Hamasin hallinto. Loppujen lopuksi, miten voisi mitään “rauhaa” saavuttaa, kun tällainen viekas, vihamielinen, leppymätön vihollinen, kuten Hamas, saisi toimia aivan vieressä? Eräänä päivänä, Hamas saattaa löytää oikean yhdistelmän aseille ja taktiikoille, jotka voisivat menestyksekkäästi tuhota Israelin, nämä konservatiivit päättelivät. Netanyahu kieltäytyi aluksi valtaamasta Gazaa, mutta nyt kun Hamas on osoittautunut islamilaiseksi käärmeeksi ruohikossa, mikä se todella on, maailman mielipide näyttää olevan voimakkaasti siirtymässä Israelin puolelle.

”Israel on toistaiseksi rajoittanut vastauksensa kohdennettuihin ilmaiskuihin. Mutta Erdan varoitti että Israelin sotilasoperaatiot voisivat laajeta dramaattisesti jos Hamas jatkaa hyökkäämistään …. 'olemme lähempänä tänään maaoperaatiota kuin me olemme olleet missään vaiheessa operaation alusta saakka', ministeri sanoi.”

Israel myös käänsi ylösalaisin sotansa Hamas-terroristiryhmän tärkeimpiä sotilaallisia ja poliittisia johtajia vastaan.

UUTISKATSAUS: 3 Gazan huippukomentajaa tapettu: Ya'alon – Kaikki Hamasin johtajat ovat kohteena”, Haaretz News, 21. elokuuta 2014

”Kolme Hamasin komentajaa, joista kahta pidettiin korkeimpina eteläisessä Gazan kaistaleessa, surmattiin varhain torstaina Israelin ilmavoimien iskussa, päivä sen jälkeen kun Mohammed Deif, sotilaallisen siiven johtaja, yritettiin salamurhata … Yli 175 rakettia ja kranaattia ammuttiin kohti Israelia tiistaina ja keskiviikkona. Vastauksena, Israel iski noin 110 kohteeseen Gazassa. Palestiinan viranomaiset raportoivat että enemmän kuin 22 ihmistä sai surmansa keskiyön jälkeen yksistään torstaina.”

Jos Israel tulisi valloittamaan Gazan kaistaleen ja kukistamaan Hamas-hallinnon, se eliminoisi noin 10,000 raketeista, jotka on parhaillaan suunnattu sitä vastaan, ja se voisi tehokkaammin eristää Gazan koskien palestiinalaisterroristien soluttautumista. Tällaiseen arvokkaaseen tavoitteeseen on pyrittävä.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2401
DVD Set

II. Kun militantit ISIS-terroristit Syyriasta mestasivat raa'asti amerikkalaistoimittajan, James Foley'n, he jälleen kerran osoittivat maailmalle, miksi heidän jatkuvaa olemassaoloa ei voida hyväksyä!

Pitääkö meidän pelätä militantin ISIS'in Amerikan valloitusta jonakin päivänä?


”Video, joka näyttää siepatun amerikkalaistoimittaja James Foley'n julman mestauksen, on vain viimeisin episodi julmuutta jota Islamic State of Iraq and al-Sham (ISIS) suorittaa. Äärilaidan verkosto – nimeltään ISIS – nosti profiiliaan toukokuussa valloitettuaan merkittäviä irakilaisia kaupunkeja yrityksessä peittää alleen Bagdadin keskushallinto ja perustaa islamilainen valtio. Foley'n teloitus, nyt vahvistettu Yhdysvaltain hallituksen taholta, antaa ISIS'ille julkisuuden jota se himoitsee yllyttäessään jihadisteja verenhimoiseen hävityskampanjaansa.”

Vaikka me luonnostaan säpsähdämme tällaisesta julmuudesta, muista että tämä on barbaarinen ryhmä joka viime vuonna surmasi syyrialaissotilaan taistelussa, leikkasi irti hänen sydämensä ja söi sitä samalla kun koko episodia filmattiin. Maailma sai sitten tietää että islamilaiset taistelijat eivät ainoastaan ole barbaarisia vaan kannibaaleja yhtalailla.

Ihmiset kaikkialla maailmassa ovat saamassa tarpeekseen tällaisesta kauhistuttavasta väkivallasta sekä murhista ja ovat kyllästyneet islamistitaistelijoiden raakalaismaiseen käyttäytymiseen. Maapallon eri maiden keskivertokansalaisia ollaan valmentamassa hyväksymään todellisuus että, eräänä päivänä, kaikki islamistit aiotaan hävittää!

Oletko yllättynyt?

Vuonna 1984, kun olin tutkimassa New Age -liikettä ja heidän rohkeita suunnitelmia tuottaa Uuden Ajan Kristus (Antikristus), minä sain tietää että Illuminati oli päättänyt eliminoida kaikki maailman kolmen monoteistisen uskonnon kannattajat. Nämä kolme uskontoa ovat: Juutalaisuus, Kristinusko ja Islam.

Toisin sanoen, Illuminati aikoi ryhtyä sotaan yhden ainoan “Jumalan” palvontaa vastaan!

Miksi Illuminati tunsi niin voimakkaasti tätä asiaa koskien? Uuden Ajan Kristus (Antikristus) tulisi nousemaan omaksuen itämaiden mystisten uskontojen polyteismin. Antikristuksen uskonto tulee olemaan – aivan perustuksiltaan – noituuden harjoittamista.

Näin ollen kun Globaali Eliitti tarkasteli fanaattisuutta yhden Jumalan uskontoja kohtaan, he uskoivat että liian monet ihmiset eivät voisi hyväksyä Antikristuksen polyteistista uskontoa. Siksi he aikovat tuhota kaikki monoteististen uskontojen jäsenet, aloittaen Islamista johtuen heidän valtavasta määrästä.

Aivan kuin tilauksesta, Illuminati on jo julistanut sodan Islamia vastaan – tammikuussa vuonna 1991, kun heidän pommikoneensa alkoivat takoa irakilaisasemia Kuwaitissa. Maajoukot hyökkäsivät myöhemmin, käyttäen köyhdytetyn uraanin ammuksia. Tämä globaali uraanisota Islamia vastaan aloitti toisen vaiheensa lokakuussa vuonna 2001, kun amerikkalaisjoukot hyökkäsivät Afganistaniin.

Lopulta kolmas vaihe alkoi maaliskuun 20. päivänä 2003, jolloin koalition joukot hyökkäsivät Irakiin – jälleen kera köyhdytettyä uraania sisältävin ammuksin. Vuoteen 2020 mennessä, Afganistan ja Irak tulevat käytännössä olemaan asumiskelvottomia ja lukemattomat miljoonat muut muslimit kaikkialla Lähi-idässä tulevat kuolemaan.

Toisin sanoen, Globaali Eliitti – Illuminati – julisti täysimittaisen sodan Islamia vastaan tammikuussa 1991, kokonaiset 23 vuotta sitten. Pian, tuo uraanilla myrkyttäminen kostautuu väistämättömästi 1.4 miljardin muslimin kohdalla. Ihmisten Lännessä ei tarvitse pelätä islamilaisten voimien vallankaappausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com